Valtamedia teki äärioikeistosta mellakoiden syypään

Ruotsin mellakoista on ollut valtamediassa aivan käsittämättömiä tulkintoja. Lukijalle, joka ei tiedä mistä on ollut kysymys, on jäänyt epämääräinen käsitys jonkinlaisesta äärioikeiston provokaatiosta, tai jopa siitä, että mellakoiden takana on joku mystinen äärioikeisto.

Muutamia otantoja Ruotsin valtamedian uutisotsikoista:

– Kymmenkunta henkilöä loukkaantui mellakassa – poliisiautoja sytytettiin tuleen. Poliisi: Suunnattoman huono tilanne. Äärioikeistolainen aikoi puhua, vastamielenosoitus meni raiteiltaan.

– Kivitystä, neljä poliisiautoa sytytettiin tuleen ja kahdeksan poliisia loukkaantui protesteissa tanskalaisen äärioikeistolaisen Rasmus Paludanin suunnittelemia koraanin polttoja vastaan vastamielenosoituksissa.

– Kaaos Örebrossa, useita poliiseja loukkaantui. Äärioikeistolainen Rasmus Paludan suunnitteli polttaa koraaneja Örebrossa, joka johti väkivaltaisiin mellakoihin.

– Tämä tiedetään äärioikeistolaisesta Stram Kurs-puolueesta ja miehestä sen takana.

Jne jne.

 

Summataanpa hieman tapahtumien kulkua

Homma lähti liikkeelle torstaina iltapäivällä Linköpingistä, jossa Skäggetorpin maahanmuuttajalähiön uusruotsalaiset laittoivat mellakan pystyyn. Mellakan syyksi on yleisesti kerrottu se, että Rasmus Paludan aikoi polttaa kaupungissa koraanin. Paludan ei kuitenkaan koskaan saapunut Linköpingiin.

Muutaman tunnin päästä mellakoitiin muutaman kymmenen kilometrin päässä Norrköpingissä. Siellä Navestadin maahanmuuttajalähiössä tapahtui aivan samaa kuin Linköpingissä. Syyksi kerrottiin Rasmus Paludan, mutta Paludan ei ikinä saapunut myöskään Norrköpingiin.

Perjantaina mellakoitiin Rinkebyssä. Siellä Paludan piti muutaman kymmenen minuutin pituisen puheen ja poltti koraanin. Paludan oli vahvassa poliisisuojauksessa ja lopulta siviilipoliisiauto vei Paludanin pois paikalta.

Rinkebyn mellakat ovat olleet näistä neljästä mellakoista pienimmät. Siellä lähinnä viskottiin poliiseja kivillä ja muuten vain huudettiin älämölöä.

Suurimmat mellakat olivat sitten perjantaina iltasella Örebrossa. Mediat toitottivat, että Paludan polttaa koraaneja Örebron keskustassa, mutta Paludan ei saapunut ikinä paikalle Örebrohonkaan.

Siitä huolimatta, että Örebrossa ei tapahtunut mitään koraanin polttoa, ei “provosoivia puheita”, eikä yhtään mitään, niin kaupungin keskustaan oli kokoontunut monta sataa uusruotsalaista, jotka polttivat poliisiautoja, varastivat pari poliisiautoa ja sytyttivät muita autoja tuleen. Lisäksi poliiseja ja kaikkea liikkuvaa kivitettiin. Useita ihmisiä, poliiseja mukaan lukien, jouduttiin viemään sairaalaan.

Mellakoita tapahtui siis neljässä kaupungissa, joista vain yhdessä, eli Tukholman Rinkebyssä Paludan kävi näyttäytymässä.

Kysymys kuuluu: Jos Paludanin koraaniperformanssi on hyvä syy laittaa mellakka pystyyn, niin miksi Linköpingissä, Norrköpingissä ja Örebrossa laitettiin mellakat pystyyn, vaikka Paludan ei ikinä ilmestynyt lähimaillekaan? Voiko mellakoille olla joku muu syy?

Yksikään media ei ole maininnut ketkä ovat mellakoineet.

 

Yllä Suomen medioiden lausuntoja mellakoista. Hesari kirjoittaa rohkeasti otsikossaan, että mellakoiden syy Örebrossa oli koraanin polttaminen, jota Örebrossa ei siis tapahtunut. Myös muut mediat ovat kompanneet samalla taktiikalla. Paludan oli se syy, miksi mellakat syttyivät.

Periaatteessa suomalaisten medioiden jutut ymmärtää, sillä siellä toimittajat eivät tiedä yhtään mistään mitään, vaan joka ainoan median jutut on haettu Ruotsin valtamedioita lukemalla ja kääntämällä niiden jutut suoraan ruotsista suomeksi – ottamatta vähääkään selvää, että mitä oikein on tapahtunut.

No mikä sitten on mellakoiden syy?

Jos väkivaltainen mellakka voidaan kuitata jollakin Rasmus Paludanilla, jota yksikään Linköpingissä, Norrköpingissä, Tukholmassa tai Örebrossa asuva kehitysmaista tullut muslimimies ei tunne, eikä tiedä paskan vertaa kuka ja mikä mies Paludan on, niin voinko minä kuitata vaikka pankkiryöstön samalla logiikalla? Huttusen Veikko aikoi polttaa Pentti Linkolan kirjan, joka on minulle pyhä kirja ja siitä suivaantuneena ryöstin pankin.

Mutta kun mellakoiden takana ei ollut mikään koraaninpolttoprovokaatio eikä Rasmus Paludan, vaan Ruotsissa asuvat kehitysmaista tulleet sosiaalisen median kuumakallet, jotka ovat jo pitkään kiihottaneet tyhmiä ihmisiä erilaisilla provokaatioilla. Olen kirjoittanut useaan otteeseen muslimien sosiaalisen median palstoilla kuumana käyvästä vaahtoamisesta, jonka mukaan ruotsalaiset muka kidnappaavat muslimilapsia. Tyttöjä juotetaan humalaan ja ruotsalaiset sitten raiskaavat lapsia. Pojilta saatetaan viedä sisäelimiä.

Näillä esim. Facebookin parilla suurimmalla keskustelupalstalla on useita kymmeniä tuhansia jäseniä ja keskustelu käy välillä tosi kiivaana, kun monet muslimit kuvittelevat, että tällainen lapsikidnappaus on totta.

Paludania käytetään samalla tavalla hyväksi tässä vihaan kiihottamisessa. Yksi lähiöimaami on kirjoittanut useaan otteeseen vihaa tihkuvia päivityksiä, joissa kehotetaan ei ihan suoraan mellakkaan, mutta “tekemään jotakin”.

– Ruotsalaiset poliitikot ja turvallisuuspalvelun työntekijät elävät fantasiamaailmassa. He kannustavat rasisteja polttamaan koraaneja ympäri maata ja väittävät tämän olevan demokratiaa. Tämä osoittaa muslimeille ympäri maailmaa, että Ruotsi viis veisaa uskonnonvapaudestamme, vaikka kertovat siitä rinta rottingilla. He ovat tyhmiä ja haluavat eristää meidät muslimit ulos yhteiskunnastaan. Tämä lisää tietenkin muslimien extremismiä, mitään uskontoa ei voi kohdata tällaisella vihalla kuin me muslimit kohtaamme vihaa Ruotsissa, mies tilittää ja tykkäyksiä satelee.

Seuraava muslimi kirjoittaa:

– Me emme anna tämän maan polttaa käsiämme ja meitä kaikkia. Katkomme heidän kädet ennen kuin he tappavat meidät.

– – –

Kannattaa huomata se, että kun katsoo tarkasti kaikkia filmejä, joita on kuvattu mellakoista, niin siellä tulee esiin sama kaava. Vanhemmat keski-ikäiset muslimimiehet ikään kuin kannustavat nuoria mellakoimaan. Tuskinpa miehet muuten huutaisivat allahu akbaria, kun nuorisojoukko sytyttää autoja tuleen.

Jokaisen näiden mellakan takana on yksiselitteisesti vain ja ainoastaan se, että maahanmuuttajalähiöissä asuvat kehitysmaista tulleet henkilöt eivät yksinkertaisesti ole soveliaita asumaan Ruotsissa. He eivät ole millään alkeellisellakaan tavalla kotoutuneet, eli integroituneet, vaan puhtaasti sitä kaaosmaista elämää, joka on vallalla useimmissa islamilaisissa kehitysmaissa.

Subscribe
Notify of
guest
79 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
onhan ne pöljiä..

Kun lukee jottain vaikka partisaanin keskusteluja siellä on ihan vastaavia absurdeja juttuja (etenkin venäjästä ja natosta nyt) ja nämä luultavasti pennut nielevät ne kaikki ei paljoa eroa, ikävä kyllä ennen ihan hyvä kansalainen-sivukin on mennyt alaspäin…

Suomessa tähän mennessä noiden musujen suurin mellakka taisi olla tuo hesarin järjestämä kun oli floyd, hesari kiihotellessaan ihan oikeasti ei kertonut kertaakaan totuuksia USA:n tilastoista vaan ruokki kokoajan kuvaa kuin valkoiset poliisit mustaa miestä vastaan vaikka esim. mustat poliisit on tuota tehneet enemmänkin… Helsingin sanomat on ainot suomessa joka oikeasti ansaitsisi syytteen kiihottamisesta ihme, ettei kukaan nostanut syytettä.Samassa suhteessa suomessa on noita arabiaa puhuvia tekemässä samaa kuin ruotsissa..

p.grandell

koska hesari on sionistien omistama paska-lehti, ei kelpaa edes persettä pyyhkiä moisella blaskalla. ketään täysjärkinen ei koske hesariin edes piseteillä corona suojapuku päälläkään. ihan täyttä sceidaa….

Juu juu juusto

Hesaria en lue (enkä muitakaan suomalaisia lehtiä koska en asu Suomessa) mutta Expresseniä luen ja sekin on juutalaisten omistama media joka parhaiten kertoo miten asiat ovat. On vahvasti Ukrainan puolella ja kehitysmaamulkkujen tihutöitä vastaan.

Myöskin juutalaismedia TV4-lla on parhaat uutislähetykset. Eli se siitä. Ainakin Ruotsissa.

Last edited 2 vuotta sitten by Juu juu juusto
Al "dynamite" Nobel

Rasmus Paludanin provokaatio on itse asiassa tehnyt palveluksen, sillä se on paljastanut Ruotsin “kemupommin” suuruuden ja sytytyslangan lyhyyden.

Tuollainen lataus tulisi joka tapauksessa joskus “räjähtämään” jostakin todellisesta yhteiskunnallisesta syystä kenties vielä paljon suurempana.

Kivennakkelijan kylä

Rinkebyn paskalähiö on täynnä ilmaista asemateriaalia älämölökivittäjille. STV-uutisissa näytettiin eilen miten keharit hakivat kourakaupalla kiviä aivan kadun vieressä olevalta luiskalta ja sitten heitettiin!

Idiootimaista että Tukholman kaupunki ja sen paikallishallinto jättää tälläiseen läävälähiöön mitään mitä voidaan käyttää johonkin muuhun kuin alkuperäiseen tarkoitukseen. Ei olla ilmeisesti ollenkaan ajateltu minkälaisista asukkaista on kysymys.

Mykistävää V-kikkailua

YLE

Tanskalaisen** äärioikeistopoliitikon**

**vastustajat*** mellakoivat Ruotsissa

Niin ketkä sitä ei kerrota

he ovat vain pahan äärioikeiston hyviä vastustajia

Jotka provosoituvat pelkästä uskonnollisen kirjan poltosta

kuten maltilliset ihmiset normaalisti tähän tyyliin

Örebron mellakoissa Ruotsissa loukkaantui perjantaina 12 poliisia

Voihan Muslimi matu fanaatikkojen identiteetin suojata tälläkin verbaali agrobatialla

kunhan miettii sitä 10 h suomalaisten veronmaksajien piikkiin

KORAANI MÄÄRITTÄÄ SANANVAPAUTENI JOURNALISTINA YLESSÄ

Anonyymi

Kun Örebron poliisi Peter Springare joitakin vuosia sitten kyllästyi kehitysmaista tulleiden maahanmuuttajien rikollisuuteen ja avasi sanaisen arkkunsa, lähellä eläkeikää oleva mies ostettiin hiljaiseksi. Tässä voisi olla hyvä vihje nuoremmillekin. Joukkovoimaa ja lakkoja pystyyn, jos ei palkat nouse. Kuka edes viitsii tuollaiseen hommaan lähteä Ruotsissa, jossa maan johto ei tee muuta kuin seuraa päältä, kuinka yhteiskunta tuhotaan pala palalta. Samaa tekee Suomen hallitus ja ongelmat ovat jo alkaneet meilläkin, vaikka yritetään jos jonkinlaisella venkoilulla se kieltää ja pitää pimennossa.

Naton huorat tunnetaan

Kerro vaan rehellisesti ettei älykkyytesi riittänyt ymmärtämään mitä Partisaani kirjoittaa.

Qroquius Kad

Ettei sittenkin olisi kyse siitä, ettei olla samaa mieltä kirjoittajan kanssa?

Smurff It

Pistä vaan se pieni pilisi housuihin, eläkä näyttele sitä naapurin pikkutytöille.

Runtiti-pou

Partisaanissa ei juuri moderoida, joten lehdon linjan vastaiset putinistipellet ovt ulostaneet keskustelut täyteen sontaansa

Minä

Mihinkäs tiikeri pääsisi raidoistaan, kuuluu vanha sanonta. Kun epäjärjestyksessä eläneet tulevat jonnekin missä on järjestys, luovat he sinne epäjärjestyksen, koska ei järjestys muuta epäjärjestyksen ihmisiä järjestyksen ihmisiksi.

Suomalaisen Kari sanoi osuvasti: kun hollitupalaiset lasketaan salonkiin, ei heistä tule salonkilaisia, vaan he tekevät salongista hollituvan.

Last edited 2 vuotta sitten by Minä
Namibian pääministeri

Lisäksi huom.: Islamilaisen kasvatuksen omaava on pienestä pitäen opetettu vihaamaan KAIKKEA länsimaista, joten vaikka suomalaisen yhteiskuntarauhan kaataminen ja paikallisten kusettaminen on heillä jo veressä (ei kaikilla mutta 99%)

Pirtsakka

Se on sitten Putinkin saanut islamilaisen kasvatuksen. Ei kaukaa haettu?

Qroquius Kad

Ei ole.
Hän on saanut ryssäläisen kasvatuksen.
Lopputulos on silti paljolti samanlainen.

Lost in Space

Putinilla on ryssäläinen työväenluokan kasvatus, hän on köyhästä kodista kotoisin. Kostaa nyt lapsuutensa koko maailmalle ja se on niinkuin Zelenski sanoo:

”Venäjä on huijannut itseään. Venäjä on menettänyt Ukrainan ikiajoiksi ja myös koko maailman”.

Joppos123

On tainnut kilpirauhassyöpä edetä aivoihin asti. Ainakin ratkaisut ovat sitä luokkaa.
Sain eräästä lähteestä videon Moskva:n upotuksesta. Selvä ohjusosuma ja ei sieltä ketään ole pelastettu.
Ei ole ollut mitään tulipaloa vaan selvä ohjusisku.
Paatti räjähtää ihan päreiksi.
Ei tuollaisesta kukaan selviä hengissä.

Qroquius Kad

Tuosta paatin ohjusiskusta on toki useampiakin videoita, mutta niitä on epäilty simulaatioiksi.
Onko sinulla antaa linkki aidoksi tietämääsi videoon?

Timppis

Juurikin näin taharrusta ja taqyijaa sitä ylen kioskilta saa👍

Kaapo

”Meillä on unelma” todenteolla realisoituu!!! Monikulttuurin rikkaudesta voi vihdoinkin nauttia täysillä humanitäärisessä suurvallassa. Ruotsalaisten on pakko olla suomaalaisia onnellisempi kansa. Kateellisina onnittelemme naapuriamme, kun vuosien kovan työn tulokset alkavat vihdoin kantaa hedelmää!!!

Grate

Kyllä he tuntuvat olevan hyvin onnellisia.

p.grandell

kun se ei ole mediaseksikästä, pitää puniikkien saada olla kingejä ja saada yhteiskunta deegikselle, äärioikeiston syyksi. itse ruotsissa 25vuotta asuneena, kyllä huomasin että kansaa yökötti nämä hölömölöt, mutta uskoisin svennujen olevan samanlaisia kuin suomalaisetkin, kun pinnaa vedetään liian tiukallae,räjähtää….se vaan että on päästetty liian löysäksi..poliisithan ei saa tehdä sanoa mitään….tyhmät päättäjät “korrektiudellaan” pilaavat koko svennulandian…

Qroquius Kad

Kovasti sitä suomalaisten räjähtämistä on odoteltu jo 30 vuotta, eikä ole kuulunut mitään.
On se vain loputtoman pitkä pinna.

Näkymäton Raja

Eivät ruotsalaiset tykkää mutiaisista ollenkaan, vain sen mitä pakko on, esim. työelämässä tai lasten päiväkodissa. Normaali ruotsalaisperhe EI kutsu kotiinsa muslimiperhettä kahville eikä myöskään itse vieraile muslimiperheiden kotona.

Mikään Östermalmin tai Vasastanin perhe ei lähde kylään Rinkebyn, Norsborgin tai Flemingsbergin kerrostaloon, pelkkä ajatus on mahdoton.

"Tilaa miljoonille"

Mitä merkitystä sillä on ketä kantaruotsalaiset kutsuvat kahville? He ovat kutsuneet kehitysmaalaiset maahansa ja tekevät niin jatkossakin äänestämällä punaviheroikeistoa ja -vasemmistoa. On hyvä muistaa, että laajamittaisen invaasion kiihdytti Reinfeldtin porvarihallitus. Hän kertoi katsoneensa lentokoneesta alas Ruotsin kamaralle ja tajunneensa kuinka tyhjää siellä on. Jostain syystä hän ei ollut kokenut samanlaista ahaa-elämystä muualla kuin taigaa tähystäessään.

Suomi Kehi(s)ttyy

Entäs suomalaiset? Suomen punaviheroikeisto ja -vasemmisto? Ei taida asiat olla paljon paremmin, Suomen ”keharihuippu” on vielä edessä/tulossa.

Tommy the Who

Islam on syöpää.

Tommy The Cat

Kirvelevää persesyöpää.

pöh

Media nyt on tunnetusti peppu pystyssä allahin palvojille.
Ei heistä saa pahaa sanaa sanoa, syy mihin tahansa on aina sen mystisen äärioikeiston ja kantapeikkojen.

Daavidin poika

Muistaakseni Rasmus Paludan:illa Tanskan,ja Ruotsin kansalaisuus. Toistaiseksi, niin Ruotsissa on koko ajan mellakoita päällä. Ammuskelu, räjähtelyä, jne..

Mielenkiintoista seurata, että tehtailevatko Ruotsalaiset viranomaiset syytteen Paludan:ille muslimien mellakasta..

Kaapo

Suomessakin pitäisi pitää koraanin poltto peijaisia, esim. Itäkeskus olisi oivallista aluetta koraanin polttoon.

Dis Kutera

Kyllä, sillä sehän on kemujen kotouttamisasteen todellinen mittari.
Eli jos he ovat kotoutuneet, niin he polttaisivat vastavetona raamattua tai Suomen lakikokoelmaa vaikkapa Senaatintorilla.

Qroquius Kad

Sinäpä sen sanoit, sanoi Ihmisen Poika.

SVTn Märstan toimitus

Mene Paavo Märstan centrumiin excursiolle. Siellä aukaisi SVT juuri viikko-pari sitten ihan ikioman toimituksen. Mutta mene ennenkuin konttori räjäytetään tuusan nuuskaksi tai kärvennetään hiillokseksi.

h44

Ihmettelen ettei Paludania otetta kiinni kansallisen turvallisuuden vaarantamisesta. Sitähän mellakoiden lietsominen on. Samalla perusteella pitäisi ottaa säilöön myös tunnistettavat “vihaimaamit”.

Last edited 2 vuotta sitten by h44
Dis Kutera

Mikäli Ruotsi kriminalisoisi uskonnollisten kirjojen polttamisen, niin sen vaikutukset olisivat samat kuin alkoholin kieltolailla.

Lain rikkomisesta tulisi tällöin varsin yleinen harrastus eli autokorjaamoilla ja lasitusliikkeillä riittäisi töitä.

h44

Kansallisen turvallisuuden vaarantamisesta pidättäminen on sen verran epämääräinen peruste ettei sitä voi tulkita esim. koraanin polttamiskielloksi. Suurin osa pidätettävistä olisi niitä jotka suoranaisesti järjestävät mellakoita, eli “vihaimaameja” jotka todennäköisesti myös ovat hyödyllisiä idiootteja tai jopa aktiivisia toimijoita. Onhan näitä mellakoita ollut myös “lapsikaappausten” tiimoilta.

Mellakan järjestäminen on kertaluokkaa vakavampi rikos kuin disinformaation levittäminen. Siksi tukka pois ja linnaan.

Last edited 2 vuotta sitten by h44
Grate

Iljakin haettiin huumattuna oikeuteen toisesta maasta koska kirjoitti kritisoivasti valtamediasta ja poliittisista valheista. Kyllä siinä oli oikeuslaitos ja medialaitokset kiihkeinä vain siksi että joku iljajanitskin kirjoitti jotain. Onhan se pelottavaa jonkun mielestä. Täysin mielivaltaista oikeustoimea. Sen sijaan esim. Kirosanoja kirjoittavaan ei reagoida vaikka se oikeasti on sisällöltään pahempaa. Mv lehden vainot näyttivät mädäntyneen valtakoneiston. Ihan sama mitä kirjoitetaan, ei se nyt satu ketään, paitsi jos se on totta.

Ilmari

Janitskin oli ihan tavallinen rikollinen, joka sai oikeudessa ansaitsemansa rangaistuksen.

Suomi Finland

Muistaakseni Janitskinin aikana vainottiin sitä Jessikka Aroa. Arosta olisi riittänyt yksi juttu, jossa ei olisi myöskään pitänyt solvaamisen puolelle. Mutta niitä juttuja putkahteli koko ajan lisää ja lisää. Taisi olla desantti Bäckman niiden takana. Ja Aroa taidettiin hiillostaa sen takia, että tämä oli esittänyt MVlehden saavan tuloja Venäjältä. Ei jaksa muistaa, oliko MVlehdestä mitään muuta, mitä Aro toi esiin.

Kommentit olivat monasti aika härskiä tavaraa. Sitten oli se tekijänoikeusvääntö. MVlehdessä lainattiin muita medioita. Mikä siinä on laitonta, jos mainitsee lähteen? Joka tapauksessa Bäckman olisi pitänyt potkaista pihalle heti kättelyssä. Sehän on ilmi selvä Venäjän asiamies ollut jo ties kuinka pitkään.

Joppos123

Samanlainen ryssänkätyri se oli kuin anus pötkönen. Ei tule kyyneltä edes puristamalla tuollaisille maanpettureille.
Mädätköön haudassaan.

Qroquius Kad

Jaa Ilja vai?

Kyllä sinä veli Joppos taidat haukkua nyt hieman väärää puuta;
Iljalla oli toki puutteita vaikka muille jakaa, mutta ei hän nyt mikään ryssänkätyri ollut;
enemmän minua hiersivät hänen salaliittoharhansa juutalaisista ja terveyshuuhaasta.

Emma

3.13
Ilja:
“Mä tulen taistelemaan koneistoa vastaan, en maahanmuuttoa vastaan”.

https://m.youtube.com/watch?v=NBU62OoVaTk

Varma Voitto Ikuinen

Todellisuuden mukaista kirjoitusta ihmiseltä.

Tapio

Hesarissa on tänään juttusarjan “50 vuotta sitten” kuvaus Ruotsin maahanmuuttajista. Suomalaisia on noin puolet eli parisataatuhatta ja loput ovat Jugoslaviasta, Tanskasta ja Norjasta. Asuimme tuolloin Ruotsissa ja mielestämme silloin pahinta pohjasakkaa olivat kreikkalaiset ja espanjalaiset sekä tietenkin turkkilaiset. On ajat muuttuneet, ruotsalaiset sanoivat esim att åka med Viking linjen är sanitär olägenhet johtuen mustalaisista.

Särmääjä

Uusimman teorian mukaan ärtyneisyys kumpusi siitä että monen muslimiperheen asunnossa on banaanikärpäsiä, vaikkei siellä ole edes banaaneja. Tästä johtuen syntyy vaikutelma rasistisista kärpäsistä, joita on sitten menty yhdessä joukolla huitomaan ulos asti ja polttamalla autoihin vangiksi jääneitä elävältä. Jotkut on yrittänyt heittää niitä myös kivillä, mutta poliisit ovat tulleet tielle ja on käynyt sattumuksia. Poliisien olisi kannattanut kuunnella väen varoitushuutoja, joissa on kehotettu siirtymään poliisia autoineen pois tietlä jotta kivet saadaan tähdättyä banaanikärpäsiin.
Mikä sitten laukaisi aktivismin juuri nyt? Tieto siitä että äärioikeisto tukee ja aseistaa banaanikärpäsiä oli laukaiseva tekijä. Tästä uhkakuvasta on erityisen huolissaan myöskin alikomisario Tari Japonen.

Nimetön

Itse suvaitsen omilla rahoilla ostetun paskakirjan polttamisen paljon paremmin kuin yhteiskunnan tai jonkun toisen omaisuutta olevan tavaran turmelemisen.

Last edited 2 vuotta sitten by Nimetön
pöh

Vähän asiaa sivuten tai menikö nyt ihan metsään “what is women”
https://www.youtube.com/watch?v=I3Jmv0vZvJ4

Heiku

Kaikilla halukkailla tulee olla mahdollisuus polttaa rinta rottingilla koraaneja ilman ongelmia. Mikäli ählyt ovat väkivaltaisia koraanin polttajia kohtaan, tulee väkivallanharjoittaja poistaa maasta. Maassa maan tavalla ja koraanin poltto on yksi tapa ilmaista itseään.

KKi

Eräs ajattelija on takavuosina kirjoittanut yhteiskunnan koostuvan ihmisistä.
Tai no, tässä tapauksessa hiekkaneekereistä, yms.

Ne luovat omanlaisensa yhteiskunnan.

Talar inte svenska

Mitä nämä puhuu? Onko jokin Ruotsalainen irti EU:sta ryhmä?
https://www.youtube.com/watch?v=bTra94cCBnY

Lallukka

Kenen päässä valtamedian valhe, siellä ongelma.

Final War

Palanut koraani – 100 kruunua.
Palanut ambulanssi, poliisiauto, paloauto, siviiliauto – Vähän enemmän kruunuja.
Muslimit ja edustamansa naistenhakkaaja-pedofiilikultti on lahja joka vaan antaa enemmän ja enemmän koko ajan.
Sinä maksat.
Lapsesi maksaa.
Jatka vaan demareiden äänestämistä, tätä saat lisää.
Teit tämän itsellesi.
Teit tämän lapsillesi.
Sinun vikasi, ei muslimien.
Luteita ei voi kouluttaa.

Namibian pääministeri

Voi pyhä luoja miten kukaan ei ymmärrä että jos maahan tuodaan satoja tuhansia vihamielisen uskonnon/kulttuurin/ maailmankuvan omaavia edustajia niin siinähän ei voi käydä muuta kuin huonosti ja suuret määrät tällaisia tulijota johtaa siihen että he perustavat rinnakkaisuhteiskuntia jotka aikanaan sitten kaatavat vääräuskoistenkin systeemin.

Qroquius Kad

Vielä pahempaa on, että ne vihamielisen epäkulttuurin maahantuojat tietävät erittäin hyvin mitä siitä seuraa, ja tekevät sen juuri siksi.

Ynnääjä

Voi sinua reppanaa.. “satoja tuhansia”.. Noita on jo kohta kolme MILJOONAA ruotsissa.

pöh

Ei ihan ehkä sovi uutiseen.
Mulla ei edelleenkään ole oikeestaan kantaa natoon, mutta on aika huolestuttavaa että naton isoin päättäjä (biden) näkee jotain mielikuvituskavereita.
https://www.youtube.com/watch?v=GW_n2wbgHPE

Juha Sipilä

Nyt tuli niin kova shokki, että ylitti sietorajani.

Berttu

Anna kotisi turvapaikanhakijoille niin tulee parempi mieli.

Moonman

Toimittelijoita ei varmaan kiinnosta että he tekevät tilanteesta vielä vaarallisemman valehtelemalla olemattomasta äärioikeistosta, eivätkä kerro sanaakaan siitä että muslimit kiihottavat toisiaan vihaan ruotsalaisia vastaan noilla lastensieppaus-tarinoilla jne.

Monikulttuuri on vähän kuin intiaanisodat villissä lännessä: Vaikka on mukamas rauha, niin jossain tapahtuu 1 kepponen, minkä seurauksena joka paikassa alkaa tuhoaminen ja polttaminen. Paitsi nykyaikana ainoastaan toinen osapuoli riehuu ja saa tehdä sen ilman vastarintaa

Berttu

Samat toimittajat kritisoivat ankarasti venäläisiä kollegoitaan jotka eivät kirjoita kansalle totuutta. Kaksinaismoraali, niin ihanaa.

Moonman

Kyse voi tietty olla siitä, että toimittelijat -ihan oikeasti- uskovat omiin horinoihinsa ja siihen että muslimit ovat kivoja ja islam paras juttu ikinä, kunhan vaan jokapuolella vaaniva äärioikeisto saadaan hävitettyä

Always Danderyd

Saakelin Danderydin valkoinen yläluokka ja heidän huumeidenkäyttönsä vika taas!!!!!!

h44

Ettei vaan olisi muutama vihaimaami oikeasti jotain aivan muuta kuin väittää olevansa? Ettei vaan olisi tässäkin Kremlillä sormensa pelissä?

Berttu

Tarkoitat siis rakkausimaami. Lovemaami. Islamhan on puhdasta rakkautta. Jos siis rakastaa naistenhakkaamista ja lasten nussimista.

Joppos123

Niin no, elukka voi lähteä aavikolta mutta aavikko ei koskaan lähde elukasta. Jotkut kädelliset ovat vaan umpipaskoja jo syntyessään.
Ruotsilla on suurempiakin murheita kuin ryssä. Me hoidetaan ryssät ja svedut saavat hoitaa elukkansa.

Matut Matulandiin Vie!

16 poliisia loukkaantunut! (AB) Ei tässä auta muu kuin että hallitus antaa poliisille ”munat” eli luvan ampua jokaista kivenheittäjää. Kivi on murha-ase/teloitusväline keharin kädessä.

Kuula kalloon vaan, vähimmäisvaatimuksena polvitönkkö. Poliisin ampumatarkkuutta on lisättävä. On sekin ihmeellistä että Kumlabunkkerin Isoriskivankilassa istuva matu pystyi ohjailemaan huume-ja asekauppaa puhelimen avulla. Häh?

Qroquius Kad

Eipä Ruotsissakaan tarvita mitään muuta, kuin että ruotsalaiset äänestävät valtaan sellaisen puolueen, jonka muodostama enemmistöhallitus antaa poliisilleen valtuudet siivota kadut.
Mutta ikävä kyllä ruotsalaiset eivät sellaista halua.

Puolue puuttuu

Ei Ruotsissa välttämättä vielä edes ole sellaista puoluetta…

NePomo

Oliko se juuri se vankila jossa on afrikaano johtajana, nimi on Mwape tai joku vastaava.

PhD Socialantropology

Suomalaiset tuttavani sanovat aina:
”ONKO SITÄ PAKKO TUOLLA TAVALLA ÄRSYTTÄÄ MUSLIMEJA KUN TIEDETÄÄN MITÄ SIITÄ SEURAA!!!?”

Rasmus Paludan tekee tärkeää sociologista tutkimustyötä. Hän paljastaa millaisista ihmisistä NOGOZONET koostuvat ja miten pitkälle nämä ihmiset ovat valmiita menemään poliisia, valtiota ja demokratiaa vastaan.

Last edited 2 vuotta sitten by PhD Socialantropology
Suikka päähän ja menoks!

Kehari ajaa poliisiautoa, älämölö on hirveä:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rikspolischefen-det-har-ska-inte-fortsatta

Valtakunnanpoliisipäällikkö oli aikaisemmin Ruotsin SÄPOn päällikkö. Sama mies, sama ”kompetenssi”.

Mr X

Viime yönä,kun tivoli oli akut,katsoin suomen iltakakat ko asioista,il ja is,hiljaista,sitten katsoin suurkakan,hs,olematon maininta asiasta.Aamun uutiset,hiljaista,vaikka aftblt toitottaa asioista.Myöhemmin suomen peräpyyhe lehdet “heräävät”,kun muutakaan eivät voi,koska joka suunnalta puhaltaa tietoa-faktaa,ja,tietty,il,is,hs ym haluaisivat olla ne ensimmäiset UUTISTEN kertojat,mutta heidän kioskien ovilla lukee,JUNA ON JO MENNYT,kerrotte eilisiä uutisia. Ja varmaan ihan vahingossa unohtivat mainita,MUSLIMIT aiheuttivat hulinat. Kiitos Paavo & co toiminnastanne ! Work well done .

timo

Olettiko joku että valemedia kertoisi totuuden että musut riehuu ja hajottaa veronmaksajien omaisuutta?

Runtiti-pou

Jos joku polttaisi Talmudin ja rotestoisi vaikkapa pelkästään näin taludistisia touhuja maailmassa, niin suojelisiko poliisi edes Ruotsissa? Veikkaan, että jo aikomus veisi miehen linnaan ja lähes elinkautiseen viharikostuomioon. Raamattuja ja koraaneja saa kyllä häpäistä!

Totuutta kehiin

Taas ne rättipäät riehuu. Kummalliseksi on mennyt maailma. Kun arvostellaan herrauskontoa pienellä performanssilla niin ruvetaan isolla mittakaavalla riehumaan. Vassari ja suvakki puoli on tietenkin älämölöjen puolella ja syyttää taas äärioikeistoa asiasta. Todistaa taas, että vassari hallitus haluaa tukea maan sekasortoa lisää. Suuren uhan ovat päästäneet maahansa. Pienestä se riehuminen on kiinni. Sitä se teettää, kun ei osata säännöllisiä ruoka aikoja noudattaa.

Big l

Äärioikeisto = tavalliset ihmiset / ei vihervassarit