Mellakat jatkuivat lauantaina Malmössä – täpötäysi bussi sytytettiin tuleen

Muslimimellakat jatkuivat kiivaina lauantai-iltana. Nyt mellakoiden painopiste oli Malmössä, jossa kolmisensataa uusruotsalaista oli lähtenyt kaduille tuhoamaan ja polttamaan ympäristöään.

Malmön kaaottisin alue oli maahanmuuttajaghetto Rosengård, jossa meno oli taas jotenkin mielipuolista. Uusruotsalaiset sytyttivät autoja palamaan, kivittivät ikkunoita ja suuri kokko saatiin aikaan, kun matkustajaliikenteessä ollut bussi sytytettiin tuleen.

Bussissa oli normaalissa matkustajaliikenteessä ja kyydissä matkustajia, kun siihen heitettiin molotovin coctail. Bussi syttyi hetkessä ilmiliekkeihin ja vain kuljettajan ansiokkaan ja nopean toiminnan avulla matkustajat saatiin elävinä ja vahingoittumattomina ulos autosta.

Poliisi oli aikaisempien mellakoiden tavoin aivan hampaaton. Uusruotsalaiset yksinkertaisesti työnsivät poliisit pois alueelta ja valta menetettiin kokonaan. Alla filmillä kuvaa, kun uusruotsalaiset hyökkäävät poliisin kimppuun kahdesta suunnasta. Poliisilla ei ole mitään mahdollisuutta pitää järjestystä yllä. Tulee mieleen lähinnä joku lännenfilmin tapahtuma, jossa miestä “tanssitetaan” ampumalla jalkojen juureen. Niin nolo tilanne poliisille, että tuossa olisi jo eron paikka.

 

Ruotsalaisissa sosiaalisen median ryhmissä kiehuu tällä hetkellä kovan puoleisesti. Lähinnä tarkoitan uusruotsalaisten ryhmissä. Muslimipiirit ovat laittaneet nyt pystyyn sähköisen nimien keräyksen, jolla vaaditaan koraanin polttamisen kriminalisointia. Lakialoitteessa sanotaan, että pyhän koraanin polttaminen pitää kriminalisoida ja:

“On kaikkien ihmisten vastuulla tukea koraania rauhanomaisesti ja lailla kieltää rasistipuolueiden koraanin pilkkaamisen.”

 

 

Rasmus Paludan on taas kerran näyttänyt toimillaan yhteiskunnan tilan ja ennen kaikkea sen, että muslimit eivät yksinkertaisesti sovi asumaan länsimaisessa yhteiskunnassa. Jos satapäinen joukko ihmisiä provosoituu jättimäisiin monta päivää kestäviin mellakoihin ja kaupungin tuhoamiseen pelkästään ajatuksesta koraanin poltosta, niin eikö tämä yksinkertaisesti osoita sen, että näillä ihmisillä ei pitäisi olla mitään sijaa länsimaisessa yhteiskunnassa.

Kun taas vihervasemmisto ja valtamedia, he näkevät uusruotsalaiset pelkästään raukkaparkoina, jotka vasten tahtoaan ovat joutuneet rasistien provosoimiksi ja oikeutettuja polttamaan kaupungin.