Mellakat pahenivat Malmössä, poliisi käytti kyynelkaasua

Pääsiäinen saatiin lopulta päätökseen Malmössä suurella mellakalla, jonka aikana sytytettiin kymmeniä autoja ja yksi päiväkoti tuleen. Poliisi vastasi tällä kertaa kyynelkaasulla.

Sunnuntai-iltana mikään ei voinut hillitä Malmön uusruotsalaisia. Koko illan Rosengårdissa oli rauhatonta, mutta lopulta puolen yön aikaan kaikki estot poistuivat. Kymmeniä autoja sytytettiin tuleen ja puoli yhden aikaan tuleen saatiin myös päiväkoti.

Palavan päiväkodin ympäristöön kokolle kerääntyi satoja uusruotsalaisia, jotka viskoivat poliisia kivillä. Palokunta ei päässyt paikalle. Tässä yhteydessä poliisi suihkutti  mellakka-autoista kyynelkaasua alueelle. Porukka hajaantui, mutta tästä seurasi, että ympäristössä sytytettiin tuleen kaikki mahdollinen; roskapöntöt, useita autoja lisää… kaikki mitä tuleen vain voi saada.

Muslimimellakat paljastivat taas jotain.

 

Filmi ei suoraan välitä kuvaa millaista on monikulttuurisuus, vai välittääkö?

 

Mellakat ovat n nyt jatkuneet koko pääsiäisen torstaista alkaen. Pahimmat paikat ovat olleet Linköping, Norrköping, Tukholman Rinkeby ja nyt Malmö. Myös Landskronassa, Uppsalassa ja Göteborgissa on ollut pienempiä mellakoita.

Poliisi epäonnistui tehtävässään täydellisesti. Myös valtamedia on epäonnistunut tapahtumien kulussa niin perusteellisesti kuin vain voi epäonnistua. Hyvin monen ihmisen käsitys tapahtumista on se, että joku epämääräinen äärioikeisto on mellakoiden takana.

 

Malmö näyttää tällä hetkellä vähän kuin Ukrainan kadut. Romua riittää.