Alaikäistä poikaa puukotettiin vatsaan Inkoossa 14.4.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin hieman ennen kello 22 tapahtuneesta puukotuksesta Inkoon S-marketin lähellä. Paikalle lähetettiin useita poliisin yksiköitä ja sairaankuljetusyksikkö.

Paikalla tavattiin useita nuoria, joista yhtä oli lyöty veitsellä vatsaan. 15-vuotias asianomistaja toimitettiin tapahtumapaikalta Lastensairaalaan.

− Teräaseella vatsan alueelle aiheutettu vamma on aina hengenvaarallinen. Tässä tapauksessa asianomistajalla on kuitenkin ollut onnea matkassa, ja hän on jo päässyt pois sairaalasta, toteaa tutkintaa johtava rikoskomisario Mats Sjöholm Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Asiaa tutkitaan tällä hetkellä törkeän ryöstön yrityksenä. Rikosnimikkeet voivat tarkentua esitutkinnan aikana. Törkeästä ryöstöstä säädetty rangaistus on vankeutta vähintään kahdeksi ja enintään kymmeneksi vuodeksi.

Epäillyt tekijät olivat poistuneet paikalta, mutta heidät otettiin kiinni saman illan aikana. Kukaan ei ole enää vapautensa menettäneenä. Kaikki epäillyt ovat alaikäisiä, ja yksi heistä alle 15-vuotias.

Esitutkinnassa on selvitetty, että epäillyt ovat teräaseella uhkailemalla yrittäneet saada asianomistajan laukun. Tilanne on sen jälkeen eskaloitunut.

Esitutkinta pyritään saamaan valmiiksi ja syyteharkintaan vielä kevään aikana.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tenkanen

Matuja?

Kylillä Puhuttiin

Uhri oli huumeita myyvä muslimi. Jälleen yksi menestystarina kotoutumisesta. Onko kyseessä oikeasti lapsi on myöskin hämärän peitossa kuten näissä tapauksissa aina..

ernesti_loosonen

Puukottaja on se todellinen uhri, jos sattuu olemaan kemu. Näin se menee Suomessa.

Kylillä Puhuttiin

Voidaan myöskin spekuloida että mistäs yksinäinen pieni ulkomaalainen lapsipoloinen joka ei ymmärrä kieltä eikä kulttuuria olisi saanut käsiinsä huumeita myytäväksi asti. Varmaan ne rasistiset valkoiset sedät pakottivat..

HyvaJatkaa

Ai kun ihquuuu!!! Maailma on tullut kylään pieneen idylliseen uinuvaan historialliseen pikkukaupunkiin ja nyt heillä on vihdoinkin mahdollisuus nauttia monikulttuurisuudesta.

Meren ranta kaupunkina tulijoilla on mahtavat mahdollisuudet käynnistää uudestaan laivanrakennusperinne kaarnalaivatelakan muodossa. Ilmavariisi ja törkeen hyvä safka -ravintola vetää väkeä koko eteläisestä Suomesta ja he tuovat rahaa muuhunkin liike-elämään Inkoossa.

Kylillä Puhuttiin

Eiköhän valtamedia tästäkin tee nyyhkytarinaa kun hullu suomalainen natsilapsi puukotti rasistisesti sotaa paennutta Mohammedia joka käveli yksin irakista suomeen 8-vuotiaana. Nyt tähän rasistiseen viharikokseen murenivat Mohammedin unelmat juristin ja lääkärin ammateista kun hän pelkää suomalaisia rasistinatseja ja vain itkee yöt ja päivät. Koko elämä pilalla kun urhea pieni viaton kaikkeen syytön irakilainen lapsi oli menossa kirjastoon lainaamaan suomenkielisiä lääketiede ja lakikirjoja ahkeraan opiskeluunsa ja vastaan tulee suomalainen fasistinatsi joka puukottaa koska vihaa muslimeita.

Kylillä Puhuttiin

On. Mutta YLE eikä Hesari sitä kenellekkään kerro, koska ”alaikäiset” diiba daaba.

Qroquius Kad

Sitten pitäisi varmaan puhua siellä kylillä vähän kovempaa, että muutkin kuulisivat kuin puhuja itse:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=35366

Tuolla ei ole vielä mitään tietoa tekijöistä tai uhrista, joten vähän volyymiä sinne kylänraitille.

Qroquius Kad

Sitähän tässä nytkin tehdään?

Mrasialinen

”Diiba daaba” wtf jengi kyl rasistisia nykyää. Uhri täysin suomalainen ja ryöstäjät ruotsinkielinen ja toinen romani taustainen

Läski kouluttaa

Matu jonkun suvakkien hoidossa. Jotka ylistävät niiden ylivertaisuutta. Valkoinen on vihollinen.

pöh

Sillon kun itse oli junnu, niin kyllähän isommat pojat laitto nuoremmat jotain kaupoista näpistelemään, mutta ei kellään tullut mieleenkään että jonkun laukun, vaatteen tai muutaman kolikon takia ketään puukotettaisiin.

Mustamakkara

Näin juuri. Erittäin kummallinen tapaus, jonka uskon olevan annettujen tietojen perusteella etnisesti edistynyttä kehitysmaalaukunhankintaa.

Meillä päin ei tainnut puukko juuri heilua nuorisojoukoissa, vaikka turpajuhlia silloin tällöin olikin.

DeeQ

Yksintulleiden asuntolasta?

Misa minu raha

Luultavasti niitä läskien tuomia afrikkalaisia. Käydään nussimassa siellä, ja tuodaan mukana ongelmia. Sekä siitettynä, että muutenkin kelan piikkiin. Ja sitten neuvotaan täällä. Jotta jlauta. Rasistit. Ne on niin ihania. Pari kk, niin ovat poliisin kirjoilla. Ties mistä. Kunnes tulee ilmi. Onkin lapsi täällä suomessa. Juuri syntynyt. Simsalabim.

pöh

Tästä tapauksesta nyt en mitään tiedä, mutta lähes kaikissa tapauksissa viime aikoina on tainnut olla maahanmuuttaja taustaisia tekijät.
Luulen että siihen vaikuttaa se ”jatkuva rasismi rummutuskin” tekivät mitä vain niin heitä kohdellaan kuin olisivat uhreja. Siinä sitten opiivat että mikä vain on sallittua ja he ovat niitä oikeita uhreja. Se yksikin puukottaja selvisi kuin koira veräjästä kun oli valehdellut ikänsä, vaikka myöhemmin selvisi että oli paljon vanhempi, niin enää ei syytetty.

Bad muthafukka my town

Muistamme monia tapauksia , kun ovat selvinneet vähällä. Erittäin monia. Ne vain on unohdettu. Esim bussikuskin hakkaaminen 2011 taisi olla. Tai entä se luutnantin tappo. Taksijonossa. Somalit asialla. Potkivat hengiltä. Kuten tapoihin kuuluu. Nykyään ovat vapaana, ja elvistelevät, kuten bad muthafukka tuolla kaduilla. Mitään katumusta ei ollut. Päinvastoin.

Eskils Tuna

Eskilstunassakin puukotti 4-5 poikaa(?) kahta poikaa bussissa. Eipä taida olla niin että 4-5 olisivat kantiksia ja 2 matuja vaan pikemminkin päinvastoin.