Paludanin koraanipeijaiset jatkuvat ensi viikolla – tiedossa autogrillejä

Rasmus Paludan ilmoitti, että tulee jatkamaan koraanipeijaisia ensi viikolla entistä isommalla kädellä. Hän on hakenut mielenosoituslupaa useisiin kaupunkeihin, joten ensi viikolla tapahtuu taas.

Paludan kertoo, että hän aikoo pitää “koraanimielenosoituksia” ainakin Landskronassa, Linköpingissä, Norrköpingissä, Örebrossa, Boråsissa ja Trollhättanissa.

– Jokaisessa kaupungissa tullaan polttamaan koraani ja laittamaan pekonia koraanin sivujen väliin, Paludan kertoo.

Ensi viikolla tullaan pitämään Tukholmassa Paludanille “tukipeijaisia”, eli ensi viikon perjantaina joukko äärioikeistolaisia rasisteja kerääntyy vielä tuntemattomaan paikkaan polttamaan koraaneja. Pt-media on mukana paikan päällä.

Tukholman suunnasta esitetään pientä toivetta, että saataisiinko Helsinkiinkin pieni joukko äärioikeistolaisia polttamaan koraaneja?

Paludanin koraanimanifestit ovat kerta kerran jälkeen osoittaneet, että islamilla ei ole mitään sijaa länsimaisessa yhteiskunnassa. Varsinkin nyt, kun äänekäs joukko johtavia imaameja on esittänyt vetoomuksen Ruotsin hallitukselle, ja laittanut pystyyn nimien keräysadressin sen puolesta, että islamin pilkkaaminen tulisi kriminalisoida.