Paludanin koraanipeijaiset jatkuvat ensi viikolla – tiedossa autogrillejä

Rasmus Paludan ilmoitti, että tulee jatkamaan koraanipeijaisia ensi viikolla entistä isommalla kädellä. Hän on hakenut mielenosoituslupaa useisiin kaupunkeihin, joten ensi viikolla tapahtuu taas.

Paludan kertoo, että hän aikoo pitää ”koraanimielenosoituksia” ainakin Landskronassa, Linköpingissä, Norrköpingissä, Örebrossa, Boråsissa ja Trollhättanissa.

– Jokaisessa kaupungissa tullaan polttamaan koraani ja laittamaan pekonia koraanin sivujen väliin, Paludan kertoo.

Ensi viikolla tullaan pitämään Tukholmassa Paludanille ”tukipeijaisia”, eli ensi viikon perjantaina joukko äärioikeistolaisia rasisteja kerääntyy vielä tuntemattomaan paikkaan polttamaan koraaneja. Pt-media on mukana paikan päällä.

Tukholman suunnasta esitetään pientä toivetta, että saataisiinko Helsinkiinkin pieni joukko äärioikeistolaisia polttamaan koraaneja?

Paludanin koraanimanifestit ovat kerta kerran jälkeen osoittaneet, että islamilla ei ole mitään sijaa länsimaisessa yhteiskunnassa. Varsinkin nyt, kun äänekäs joukko johtavia imaameja on esittänyt vetoomuksen Ruotsin hallitukselle, ja laittanut pystyyn nimien keräysadressin sen puolesta, että islamin pilkkaaminen tulisi kriminalisoida.

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

En nyt tuota provosointiakaan hirmuisen järkevänä pidä, mutta ehkä joidenkin silmät aukeaa ja tajuaa että ihan kaikki ihmiset vain ei kuulu länsimaihin, vaan taitaa olla turha toivo että vasemmistossa silmät aukeaisi?
Jos polttaisi raamattuja niin ei varmasti tulisi mellakoita, joitain paheksuvia kommentteja korkeintaan.

Suvakit on toivottomii

Joo ei provosointi yleensä kannatettavaa ole, mutta tämä tälläinen tulee kaikkin länsimaihin ennen pitkää niin parempi jo nyt. Lisäksi tolle apinamaiselle riehumiselle käytetään tätä koraanihommaa keppihevosena.

Suvakkien silmät ei aukea, koska takana on vinksahtanut mieli. Tosin tavan kansalaisilta toivoisi järkevämpää suhtautumista ja kansallismielisten laajempaa äänestämistä.

go-run

Tuollaisen piilevän ”kemupommin” olemassaolo on iso riski yhteiskunnalle.
Paludan on sen toimillaan paljastanut ja täten antanut tolkun Svenssoneille mahdollisuuden ryhtyä ajoissa vastatoimiin.

Valtsu

Jos pienellä provokaatiolla saadaan kehitysmaamuslimit näyttämään todelliset karvansa, niin ilman muuta!

Kaapo

ISO KIITOS Rasmus!!! Kesä ilman autogrilliltä tulevaa savua&käryä ei ole kunnon kesä. Ihanaa päästä taas nauttimaan monikultin rikkaudesta, vaikkakin vain tv: ja media välityksellä täällä suomaassa. Emme voi olla kadehtimatta naapurin onnistumisia kulttuurin rikkauden saralla.

PEKKA RÄSÄNEN

Jos nuo paskaläjät saavat tahtonsa mellakoimalla läpi niin loppua ei tuolle nujuamiselle tule.
Ruotsissa jotkut olisivat jo kieltämässä Paludanin protestit ettei vaan geelitukat hermostu.
Nykyiset yhteiskunnat ovat sinisilmäisyydessään ja kaiken hyväksymisessä halunneet unohtaa sen tosiasian, että tulee aika jolloin pään silittelyn sijaan täytyy pudotella päitä.

luke

Kohta Suomessa pahempi tilanne kun Venäjä värvää Lähi-idästä ja Pohjoisafrikasta innokasta väkeä tuskin heistä Ukrainaan taistelijoiksi on nuo lapataan Suomen rajojen yli tulo on sitten loputon kun ei niitä saa ampuakaan ja Venäjä syyttää rasismista.

Sananvapausrahastojakoko?

Jos Rasmus aikoo/saa tulla vuoden jokaisena viikonloppuna koraanipeijaamaan on paras että Ruotsi hakee EUltä, IMFltä jne muutaman miljardin sananvapausapurahoja korvaamaan

*tuhotut autot, näyteikkunat, varastetut tavarat, ihmisvahingot, vakuutusyhtiöiden korvausvaatimukset, hautauskulut, invaliditeettikorvaukset, poliisien sairaslomat, poliisien irtisanoutumiset, poliisikoulujen lisämäärärahat, leskeneläkkeet, asuntojen arvon laskun jne.

black_danger_company

Ei vaan oikea tapa on näyttää ovea kemumatuille. Ilmiselvästi heillä on paha olla Ruotsissa, joten heidät pitää armahtaa ja palauttaa omiin vielä enempi persläpisempiin maihinsa, joissa kemumatun on hyvä olla ja eleskellä ja hihhuloida omiensa joukossa.

Last edited 1 vuosi sitten by black_danger_company
Ei ne lähde kulumallakaan

”NÄYTTÄÄ OVEA?”

Miten saat Ruotsin oikeuslaitoksen ”näyttämään ovea” Ruotsissa syntyneelle älyllisesti heikkolahjaiselle, kehitysvammaiselle Ruotsin kansalaiselle?

Qroquius Kad

Ei siihen pysty minkään maan oikeuslaitos:
ei syntyperäistä kansalaista voi karkottaa minnekään, ellei hänellä ole sen kohdemaan passia.

Eivät siihen pysty edes paskastaniat, mutta ei niiden tarvitse:
nehän panevat vain hankalat tapaukset kuopan reunalle tai katoamaan.
Jotkut saavat kansalaisensa jopa putoilemaan ikkunoista…

susanheli

Rasistinen ihminen portsarina ovea näyttämässä?
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2e63dddc-d8cc-4a8c-8202-0a71bd38173a

Ei ne lähde kulumallakaan

Kaikella on rajansa ja se ekonominen kipupiste tulee vastaan jossakin vaiheessa. Lopputuloksena on: (Venäjän malliin)

Rasmus Paludan järjestetään vankilaan ja kemumatut kekkuloivat edelleenkin… 👳🏿‍♀️🎶🎶🎶

Ketu M. Akkula

👉Mihis nämä matukekkulat pistetään kun vankilat ovat täpösen täynnä?
👉Maastapoisto ei ole onnistunut tähänkään mennessä kuin vain joskus.
👉Tuomioistuimet valittavat jo nyt etteivät ehdi käsitellä tapauksia lain määräämien (oliko se) 7 vrk kuluessa joten sekopääräyhääjät päästetään vapaaksi.

Poliisin mukaan matuketkuista on 1/3 tunnettuja taparikollisia, 1/3 pikkurikollisia ja 1/3 ennestään tuntemattomia. VALTIO maksaa puolustusasianajajat, as usual.

JuhoL

Miten olisi täyttää vesi-ilmapalloja sianpaskalla ja tiputella niitä nelikopterilla moskeijoiden rappusille?

Qroquius Kad

Käy kokeilemassa.

Nyt Paavokin äänestää!?

Rasmus Paludan/Stram Kurs asettuu ehdokkaaksi Ruotsin eduskuntavaaleissa!

Syyskuussa äänestetään SK

Joo tämä on tiedetty mutta vasta tänään on Stram Kursin hakemus jätetty Vaaliviranomaiselle eli Valmyndigheten.

Jos Stram Kurs pääsisi Ruotsin eduskuntaan niin Koraanipeijaiset loppuisivat siihen. Ei sitä oikein voi olla valtion palkkaama poliitikko maanantaista perjantaihin ja sitten kärytella koraaneja perjantaista sunnuntaihin.

Qroquius Kad

Ei kansanedustaja ole mikään valtion palkkaama virkamies vaan äänestäjiensä edustaja valtiopäivillä.
Jos kansalaiset haluavat edustajansa edustavan heitä polttamalla itse ostamiaan kirjoja eikä tämä teekään muuta kuin sössöttää paskaa, hänhän ei edusta äänestäjiään.

Valtio olen Minä

Puoluetuet tulevat valtiolta. Valtio = veronmaksajat.

Ohmygod

Musu villiintyy jo pelkästä ajatuksesta. Jos minä poltan torilla vaikka Päätalon kirjoja ja sanon niitä koraaneiksi, niin hulina alkaa.

Kuinka saa musun kävelemään sukkasillaan talvipakkasessa?
Sanomalla että kaikki kengät on tehty sian nahasta.

Ilmari

Niin se on Suomessakin.

jee

https://www.the-derafsh-kaviyani.com/english/mohammed-believe-it-or-else.pdf

Siinäpä hauska sarjakuva. Huomatkaa että kaikki piirrokset ovat otettu koraaninsta

Poliisi menee TakaPakkia

Sossuhallituksen uusi kevätbudjetti (lisäbudjetti) on mielenkiintoinen:

Pakolaisille annetaan 10,3 miljardia kruunua lisää = 10,300000000 kr (yli 30 miljardia kr kaikenkaikkiaan)

Poliisille annetaan 2 miljoonaa kruunua lisää mikä vastannee yhtä(1) tuhottua poliisiautoa kaikin varustein.

Särmääjä

Tuskin suvakeilla on olemassa edes muuta asetusta kun rekkalasteittain lisää rahaa kotoutukseen/integraatioon.

Aake

Jos noita polttamisia olisi paremman väen ja suvaitsevaiston asuttamilla alueilla niin nekin saisivat kerrankin kohdata todellisuuden jonka ovat pistäneet muiden kärsittäväksi.

Qroquius Kad

Ei niillä alueilla asu äbäläwäbäläväkeä, eivätkä ne niin kauas viitsi lähteä sieltä, missä on kuin kotona.

Lallukka

Hiano miäs tuo Paludan!

h44

Mitähän Paludan oikein hakee kaikella tällä riidan haastamisella? Eiköhän pointti ole jo selvillä. Toki poliisin toimintakyvyn koeponnistus on aina tarpeen.

Prenikan paikka?

Ehkä Paludan on Putinisti?

Särmääjä

Erään nykysin aika tyhjänpäiväsen puolueen nykyjohto suorastaan pöyristeli kun puolueen sillonen puheenjohtaja pelkästään viskeli pyhiä kirjoja torilla saati että olisi polttanut niitä, joten en usko että täältä on paljoa tukea herumassa.

Last edited 1 vuosi sitten by Särmääjä
Kuinkas kävikään

Malmön piliisi, eikun poliisi, on tehnyt PALUDANISTA poliisi-ilmoituksen koskien kiihottamista kansanryhmää vastaan.

Nyt tietenkin kaikki muutkin paikkakunnat tekevät saman. Kivenheittäjiä jne on ollut noin 200/paikkakunta. Tänän mennessä on pidätetty 4.

Särmääjä

Ei yllätä. Paljon helpompi kriminalisoida Paludan, kun mennä ottamaan turpaan kehiksiltä jonkun sananvapauden ja ilmasunvapauden puolesta.

liisa vtuhorsmanperse

Tämä Paludanin toiminta tosiaan provosoi keharimaista karanneita, mutta herättelee myös pelokasta kantaväkeä ja hyväuskoisia suvakkeja, jos poliisi ei pysty suojaamaan edes omiaan tai pelastustyötä ,turvaamaan liikennettä matujen kiihottuessa tulesta ja mellakoista, onhan selvää ettei kantaväestö eikä oikeastaan mikään ole turvassa islamistiselta kiihoitustilalta jos vain sopiva aihe löytyy, mitätön provokaatio ja monien henki oli vaarassa. Toiminta on samanlaista kuin lajien lähtömaissa, joissa torttupäät jatkaa sotiaan tortunuskonsa eri lajeista mitänäitä onkaan ym? Tuon islaminuskon käytön ja tunnusten näytön kriminalisointi on ennenpitkään välttämätöntä tai sitten otetttava tuo valtauskoksi?

timo

Islamilla ei ole mitään sijaa länsimaisessa yhteiskunnassa…juu ei pitäisi olla mutta meidän määrä vähenee ja muslimien määrä tuplautuu noin 20v välein. Laske siitä paljonko on aikaa jäljellä. Saattaa Ukrainan kauheudet jäädä kakkoseksi siinä vaiheessa kun musut näyttää ketä ne on. Nyt ne tyytyy vielä leikkimään poliisin kanssa yms. eli toistaiseksi kyse on vielä hauskanpidosta. Mieti mitä tapahtuu sitten kun alkaa vainoamaan ja sotimaan.

Pata Kattilaa

Kiina kritisoi nyt Ruotsia ja sanoo että Ruotsin pitää oppia kunnioittamaan islamia ja muslimien tunteita.

Särmääjä

Ai silleen kuten Kiina kunnioittaa uiguureja?

VenKii VenKii Euraasia

Kiina ja Venäjä lähenevät toisiaan tarkoituksella.

Qroquius Kad

Se on sitä, mitä Ryssä toivoisi ja uskottelee Lännelle.

Todellisuudessa Ryssä pelkää Kiinaa kakka jäykkänä:
kiinalaisille kvartaali ei ole vuosineljännes, vaan neljännesvuosisata.
Ryssä puolestaan on osoittanut koko maailmalle toivottoman heikkoutensa.

Siperia on Kiinalle kuin kypsä hedelmä, jonka se odottaa putoavan kämmenelleen.

Kunhan EU ryhdistäytyisi lopettamaan kaiken fossiilisen energian ostamisen Ryssältä, se ei voisi myydä sitä enää kuin Kiinaan sen sanelemalla hinnalla ja ehdoilla:
öljytynnyristä kymmenen rantarolexia tai maailmanmarkkinahinta ja sen päälle Kiinan valitsema kappale Siperiaa.

Juha Sipilä

Mutta mikäs teet kun Venäjä on lähes velaton maa, ja omistaa maailman suurimmat yksittäisen valtion luonnonvarat.

mari

Mites, onko tällä Rasmuksella henkivartijoita? Asuuko salaisessa osoitteessa jatkuvassa poliisivartiossa? Minua hieman pelottaa se, että kaveri saattaa päästä hengestään…nimittäin muslimit tietäen.

Emma

blasfemilagar kannattavat jo jumalanpilkka lakia (muslimien hyväksi tietysti) Ruotsissa.

jones

Tuo pekonibuustaus on hauskaa huumoria ja siksi se naurattaa minua aina vaan:)

Porkki

Se on sikapossun halveerausta!

Svante Eerikksson

Ruotsalaiset etsivät Rasmusta nyt Puolasta?

https://www.flightradar24.com/SVF645/2b914f53

Ihan niinkuin Kiinakin

Kiina haluaa että Ruotsi oppii kunnioittamaan islamia ja muslimeja:

https://www.expressen.se/tv/nyheter/kinas-islamkritik-mot-sverige-efter-upploppen/

Rikkaat suwakit hei!

Olisi paljon parempi jos Rasmus köyhisalueitten sijasta polttelisi koraanit hienostoalueilla, esim. Tukholman Djursholmissa, Djurgårdenin suurlähetystöjen edessä, Östermalmin Villagatanilla, Malmön Limhamnissa, Göteborgin kermahyllyillä.

Öykkäreille voivat moskeijat maksaa ilmaisen bussikuljetuksen paikasta toiseen, bussi kulkisi ikäänkuin rengaslinjana.

Åkesson ehdottaa:

”Jos perheenjäsen rötöstelee pitää koko perhe voida poistaa maasta. Vanhempien velvollisuus on valvoa mitä lapset tekevät. Perhe pitää poistaa maasta myös jos ei se sopeudu yhteiskuntaan vaan elää yhteiskunnan normien ulkopuolella .”

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sd-forslag-dra-tillbaka-uppehallstillstand-for-hela-familjer-vid-kriminalitet

Alpertti

Mikä on PT-median kanta, olivatko pääsiäismellakat poikkeuksellisia sillä, että mellakoitiin poliisia vastaan, ja onko edellisestä tämän mittaluokan purkauksesta useampi vuosi kuten poliittisen historian tutkija Mikko Majander kertoo Iltalehdelle? Onko Ruotsin poliisilla huono tuntuma alueisiin kuten Majander vihjaa? Auttaako poliisia se, että Suomessa asukkaita on vähemmän ja poliisi tuntee tekijät paremmin? Tunteeko Ruotsin poliisi ruotsalaiset tekijät siis huonosti? Eikö Ruotsi ole ottanut kaikkia nuoria mukaan yhteiskuntaan?

Luuloeioletiedonväärtti

Ruotsin poliisi toiveajattelee/uskottelee itselleen tuntevansa kaikki kulmakunnan kemut (”tiedämme kaikkien taustan”) ja luulee että on parasta kaveria ja että kemut tykkäävät heistä (yhteiset pingismatsit, kaffetuokiot jne jne jne).

Vaan Ack! Kemu on silmänpalvoja ja opportunisti joka ei näytä todellisia tunteitaan kuin vasta kivi kädessä.

”Minä olen Paludan”