Norbergissä merkillinen rikos – nainen pudotettiin hylättyyn kaivoskuiluun

Ruotsissa tuli viikonlopun aikana ilmi melko erikoislaatuinen rikos. Nainen löydettiin kuin ihmeen kaupalla vanhasta kaivoskuilusta kun sivullinen kuuli avunhuutoja.

Nainen oli pudonnut kaivoskuiluun. Sillä kohtaa kuilu on 25 metriä syvä ja kuilun on halkaisijaltaan noin metristä kahteen metriin. Kyseinen kuilu sijaitsee Norbergin pohjoispuolella Västmanlandin läänissä. Alueella on kymmeniä vuosisatoja vanhoja kaivoksia ja erilaisia kuiluja.

Kyseinen kuilu oli aidattu, kuten kaikki muutkin kuilut, eli ihan noin vain kuiluun ei pääse vahingossa putoamaan. Sivullinen kuuli naisen avunhuudot ja onni olikin, että alueella on jonkun verran erilaisia kuntopolkuja, vaikka alue muuten on metsää, joten apua saatiin ajoissa.

Nainen saatiin kolme tuntia kestäneen operaation aikana ylös kuilusta. Heti tämän jälkeen selvisi, että nainen oli ollut kuilussa jo pidemmän aikaan. Poliisi ei kerro mitään tarkkoja aikoja. Lisäksi asiassa epäillään rikosta. Eli selvisi, että nainen oli tahallaan pudotettu kuiluun.

Nainen oli selvinnyt pudotuksesta ilman luunmurtumia, mutta kipuja hänellä oli ja oli myös kylmettynyt. Kuilun pohjalla on lumipeite.

Poliisi ei ole kertonut enempää tapahtuman taustoista.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Shokeeraavaa

Ei mennyt projekti ihan suunnitelmien mukaan. Odotamme innolla pikselöityä naamakuvaa “miehestä” joka on luultavasti jo paennut kotimaahansa jolla ei ole ruotsin kanssa luovutussopimusta.

HyvaJatkaa

Onkohan tuossa mitään rikosta? Joku on päättänyt hypätä tai putosi vaan vahingossa kuoppaan. Voihan syy ihan yhtä hyvin ilmastonmuutos ja/tai sään ääääääääääääääri-ilmiöt, joiden vuoksi akka on lentänyt tuulen mukana ja lopulta epäonnisesti laskeutui juuri tuon reiän kohdalla maan pinnalle.

Kaapo

Onko Redbullsta tullut uusi versio/maku markkinoille, joka on niin jytyä kamaa että sen antamilla siivillä voi lentää maan sisään? Eipä tähän tapaukseen varmaankaan kannata huolestua kun on ainoa laatuaan eli ”yksittäistapaus”.

pah

Eräänlaiseen itse aiheutettuun poliittiseen ja sotilaalliseen erikoiskaivoskuiluun tuntuu Putlerin johtama Venäjäkin pudonneen..

“Erikoisoperaatioista” hourivalta Venäjältä löytyy lähes päivittäin uusia lähes 1:1 vastaavia Ukrainalaisten erikoisoperaatiota.

Mikäs se petturin palkka tuolla päin olikaan? Venäjällä lienee satoja miljoonia etnisesti epäilyttäviä Ukrainalaisia juuriaan ja sukulaisuussuhteitaan piilottelevia kansanviholliseksi luokiteltavia potentiaalisia sabotäärejä. Heidät pitää vain kaivaa esiin ja kuljettaa Stalinin ajan tyyliin.. Mielenkiinnolla saadaan seurata millon tuolla pahan valtakunnassa alkaa laajat puhdistukset jossa aloitetaan etnisesti ja geneettisesti epäilyttävien “kansanvihollisten” teollisuustason perkaaminen, tyyliin 30-luvun Natsi-saksa.

Suomi Finland

Huom, Paavo, viimeisimmässä Sinimusta kommenttikentässä on yksi moderointia kaipaava viesti. Viestin kirjoittaja on ‘Juha Sipilä’, vaikka parempi nimimerkki voisi olla Dmitri Medvedev.

Speku Leissön

Ehkä se on syntyny siellä ja asunu siellä koko ikänsä ja nyt vaan halusi muuttaa muualle?

Qroquius Kad

Laihialla oli vastaavanlainen tapaus toissavuosisadan puolimaissa:

paikallinen talollinen Jaakkoo Juhaninpoika Pöyröönen oli pudonnut kaivoskuiluun.
Hämmästystä herätti eniten, ettei paikalla ollut koskaan ollut minkäänlaista kaivostoimintaa.

Asiaa selvitellessä faltesmanni sai kuulla asianomaisen itse asiasta kuultuna lausuneen, että hän oli pudottanut taskuunsa syntyneestä reiästä kymmenen kopeekan kolikon maahan, eikä löytänytkään sitä maasta.

Tapauskertomukseen ei kuulu, löytyikö raha koskaan mistään.
Sen löytyminen on kuitenkin varsin mahdollista, sillä alueelle ei muodostunut enää uusia kaivoskuiluja.

Lallukka

Joku tummahipiäinen, yöllä lähes näkymätön creature ollut asialla. Tiedä vaikka olisi vielä putleristikkii tahi jopa azovfani. Yhtä kaikki, kyllä on ollut kirpiää ja kuplivaa pissaa korvien välissä syyllisellä.

Luktar Matu

”Tummat silmät, ananastukka, kerran niihin langeta sain”…

Make’s perfect sense

Sammnytti tietää kertoa että uhri oli kielitaidoton afgaaninainen joka oli ensin raiskattu ja sitten heitetty kaivoskuiluun kuolemaan. Onnekseen äkkipysähdystä oli hidastanut palli & metri lunta.

Raiskaaja & wannabemurhaaja on otettu kiinni mutta tiedotuksen niukkuudesta voi päätellä ettei roisto ollut taaskaan Håkan Svensson. Oma veikkaus on että mukana on ripaus sitä vihervasemmuston suuresti arvostamaa kunniaraiskauskulttuuria.

Klusöö

Tämäpä oikeasti yllätys, miten ihmeessä muslimimies (islamin rakkauden suurlähettiläs) jätti raiskatun HUORAN henkiin???????? Toisaalta jos olisi mennyt niinku piti niin hirveä kuolemahan se olisi naiselle ollut jossain kuopassa nääntyä.

Make's perfect sense

Kyllä. Kyse oli vain afganistanilaisesta hääkarkeloista, sellaisessa jossa kosintaa ei seuraa kihlaus tai rukkaset, vaan kihlaus TAI raiskausmurha. Raiskausmurha koska kaikkihan tietävät että kotiorja tai edes kotiorjaksi aiottu ei saa loukata omistajansa kunniaa kieltäytymällä kotiorjuudesta.

Eli ihan sama meininki kuin Taannoin Porissa jossa Afgaanihirviö Ramin Azimi poltti elävältä rukkaset antaneen porilaistytön.
On nämä afgaanikulttuurilliset erityispiiirteet sitten hienoja. Toivottavasti Unesco huomooi nämä maailman kulttuuriaarteita luetteloidessaan.

Kukavaan

Kuiluun heitetty nainen on afgaani, kertoo Samnytt 25.4.2022. Hänet oli myös raiskattu.

https://samnytt.se/afghansk-kvinna-valdtogs-och-kastades-ner-i-gruvhal-lamnades-att-do/

Biifkeik

Voi saakeli Karl-Göran minkä taas teit.

HyvaJatkaa

Ääääääääääääääääääääääääääärioikeisto ja natsukat on olleet varmaan asialla. Eli syvään juurtunutta rakenteellista rasismia koko Ruotsin yhteiskunnassa!!!

Meitä on liian moneksi

Todennäköisesti tekijäkin on afgaani. Varjoyhteiskunnilla on omat Tindersivunsa. Juuri äskettäin Ruotsissa mongolimies raiskasi ja tappoi mongolinaisen jonka oli tavannut netissä.