Norjassa saatiin aikaan isot koraanimellakat

Viikonlopun räjähdysherkin tilanne Ruotsissa oli Boråsissa, jossa Rasmus Paludan kävi polttamassa koraanin. Koko kaupunki oli varpaillaan, mutta jostain syystä mellakkaa ei saatukaan syttymään. Norjassa sen sijaan saatiin aikaa iso mellakka.

Uusruotsalaisia nuorukaisia oli kerääntynyt pitkin kaupunkia ja monilla oli kassikaupalla kiviä. Oltiin valmistauduttu mellakkaan. Poliiseja kaupungilla oli satoja. Mutta sitten vaan tapahtui jotain eikä mellakka saanut tulta alleen.

Sen sijaan Norjassa Sandefjordin kaupungissa saatiin aikaa kovan puoleinen mellakka. Norjalainen islamisaatiota vastustava järjestö SIAN Stoppa islamisering av Norge piti kaupungin torilla mielenilmauksen, jossa poltettiin useampia koraaneja.

Tästä seurasi se, että 300-400 ns. vastamielenosoittaja aloitti kaaoksen. Mukana oli uusnorjalaisia ja norjalaisia rasismivastustelijoita. Kaupungin keskusta muistutti lopulta sotatoimialuetta, kun kypärin ja mellakkakilvin varustetut poliisit ampuivat kaasukranaatteja päin mellakoivia uusnorjalaisia. Vastamielenosoittajat huusivat allahu akbaria ja viskoivat poliiseja kivillä. Muutama poliisiauto rikottiin lunastuskuntoon.

Poliisi otti kiinni useita mellakoitsijoita ja SIAN tilaisuus lopetettiin yleisen turvallisuuden takaamiseksi.

Poliisi ampui kaasua mielenosoittajajoukkoon. Poliisiautoja rikottiin.

 

Norjan koraanipeijaiset olivat tukimielenosoitus Ruotsin suuntaa. SIAN on ilmoittanut, että se tulee järjestämään joka viikonloppu koraanipeijaisia niin kauan kunnes viimeinenkin muslimi tajuaa, että Norjassa voi polttaa koraaneja aivan vapaasti.

Myös ympäri Tanskaa on järjestetty pienimuotoisia tuki-koraanipeijaisia. Tanskassakaan ei kuitenkaan vielä ole syttynyt suurempia mellakoita. Jotain pientä älämölöä on ollut, mutta ei suurempaa.

Vain Suomessa koraanipeijaiset on jätetty väliin ja niiden piirien, joiden tätä kuuluisi harrastaa, ovat keskittyneet kehumaan Venäjän sotamenestystä.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Janatuinen

Oikealla tiellä. ”tulee järjestämään joka viikonloppu koraanipeijaisia niin kauan kunnes viimeinenkin muslimi tajuaa, että Norjassa voi polttaa koraaneja aivan vapaasti.”
Tämä toteamus myös suomessa esiin.

pah

Veikkaan että tulee olemaan melkoinen urakka tehdä näille idiooteille selväksi että kyseessä on kirjakaupasta ostettu kirja.

Kirja joka on yksi kirjapainossa painettu kirja muiden joukossa ja jos joku moisen omilla rahoillaan on kaupasta/kirjakaupasta ostanut niin tokihan kirjan omistaja voi lukea, lainata, pyyhkiä siihen perseensä tai tehdä ostamalleen kirjalle mitä ikinä haluaa eikä hänellä ole kyseisessä tekeleessä rahaa enempää kiinni kuin se summa jonka hän on siitä maksanut.

Mikäli sivulliset haluavat estää moiset kirjallisuuden väärinkäytökset niin hehän voivat millon vain kipittää kauppaan ja ihan vapaasti ostaa hyllyt tyhjiksi moista aarrettaan ja sitä kautta estää moinen teosten väärinkäyttö ainakin kyseisen painoksen osalta. Kukaan ei estä ostamassa myöhemmätkin…

X

Suomessa paras missä polttaa koraani on eduskuntatalon edessä, sillä saa näppärästi näkyvyyttä vaikka vaalikampanjaansa.

pöh

Vaikka sytyttäisi vappugrillin roskiksesta löytyneellä koraanilla ilman suurempaa julkisuutta, niin Suomessa valtakunnanvainoaja nostaisi syytteen.

Kivenheittäjät ulostetaan

SIAN peijaiset Suomeenkin!

Ja sitten ilmainen bussikuljetus kaikille mielensäpahoittaneille, vähintäänkin Putinistaniin.

Tenkanen

Erinomaista Ruotsi ja Norja. Koraaninpoltto harrastus siinä missä postimerkkien keräily.

Särmääjä

Ei Suomessa ole enää mitään suoraan islamisteja tai edes matuja vastustavaa puoluetta eikä edes katuporukkaa. Ei ainakaan sellasta joka kykenisi tekemään mitään.

Last edited 1 vuosi sitten by Särmääjä
liisa vtuhorsmanperse

Suomessa taitaa olla rikos vastustaa mtu.tusta edes suullisellla tasolla, hiljan erotettiin joku poliisi joka ei ollut yhteistyö kykyinen. Sisämin ajaa ja taisi mennä läpikin mahdollisuus muuttaa laiton oleskelu lailliseksi. Oliko päivä pari sitten ettei ministeriö edes tiedä lukuja puhumattakaan nimistä keitä maahan nyt tulee sodan vuoksi ja muuten vaan, mutta selvästi hän nauttii siitä. Väestön vaihto on todellista mutta Omerta, mitään tukea suomalaiset köyhät ei myöskään saa eu maiden tapaan, Noloa tietty puhua pohjoimaisessa mediassa tästä mutta kyllä punaisten hallitus on aika raaka köyhille suomessa, rikkaat ja viihdetähdet on olleet hallituksen sydäntä lähellä toki mtus myös.

Anonyymi

Suomi jatka ilman huoltajaa tulleiden mamupoikien paapomista 25:een ikävuoteen asti tarjoten kaikenlaisia ilmaisia etuja, rahaa opiskeluun ja harrastuksiin, tukea asumiseen ym. Tasa-arvo heitetään positiivisen syrjinnän kautta romukoppaan.

Anonyymi

Suomessa viedään käräjäoikeuteen kansanedustaja, joka siteeraa Raamattua ja meillä kuitenkin pitäisi olla uskonnon- ja sananvapaus. Päättäjät ovat ”viisaudessaan” nostaneet kansakunnan kaapin päälle vähemmistöt ja maahanmuuttajat; heitä ei loukata!

Suomi Finland

Jos joku saisi päähänsä pistää mustakantisen paksuhkon kirjan palamaan julkisella paikalla, olisi varmaan kaikkien silminnäkijöiden ensimmäinen ajatus, että koraanihan se siinä kärisee.

Paikalle mahdollisesti tulleet musut voisivat kilahtaa.

VMP

Toi vika lause 🙂