Norbergin kaivoskuilu-jutusta paljastui hurja tarina

Tämäntapaiseen kuiluun nainen pudotettiin.
Norbergin ”kaivosnaisen” tapauksesta alkaa paljastumaan todellinen monikulttuurinen herkkupala, joka sisältää suurin piirtein kaikkia monikulttuuriseen kermaleivokseen kuuluvia makuelämyksiä. Mikä herkullinen mokkaleivos.

Teon pääosassa on nelikymppinen afgaano, joka – totta kai – tuli vuonna 2015 syksyn aikana Ruotsiin pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta. Mies ei kuitenkaan ole saanut sitä kaivattua oleskelulupaa. Siitä huolimatta mies on notkunut monta vuotta kulmilla. Luultavasti mies tulee Iranista, sillä oikeudessa oli persian kielen tulkki. Miehen henkilöllisyydestä ei kuitenkaan ole mitään varmuutta eikä sitä, että mistä maasta mies tosiasiassa tulee, mutta hänen arvellaan olevan afgaani.

Kaivoskuiluhomma lähti rullaamaan jotenkin siten, että afgaano halusi mennä naimisiin naisen kanssa. Nainen ei kuitenkaan lämmennyt afgaanille ja kieltäytyi avioliitosta. Tästä suuttuneena afgaani sai jollain verukkeella houkuteltua naisen metsään, missä näitä avonaisia kaivoskuiluja on muutama.

Mies raiskasi naisen ja sen jälkeen pukkasi avoimeen kuiluun. Kuilun pohjalle on noin 20-25 metrin pudotus ja pohjalla ollut lumi on hieman pehmentänyt putousta. Kun ohikulkija kuuli naisen avunhuudot, ja nainen saatiin kuilusta ylös, niin hän oli maannut kuilussa jo pidemmän aikaa, mutta mitään tarkkaa aikaa ei tule esille mistään.

Mohammed Amini, jonka mies ilmoittaa nimekseen, on aikaisemmin Ruotsissa olonsa aikana ollut säännöllisesti poliisin kanssa tekemissä. Lähinnä pikku juttuja rateista huumausainerikoksiin, joista on annettu sakkoja. Mutta siitä huolimatta miestä ei ole otettu säilöön ja lennätetty Afganistaniin, vaikka hänellä ei ole ollut oleskelulupaa.

 

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Moonman

Riitaa rikollisen mongolimuslimin kanssa -> suostu tapaamiseen syrjäisessä metsässä… Mikä voisikaan mennä pieleen.

mari

Ajattelin itse ihan samaa.. Mikä helvetti saa naisen menemään afgaanin kanssa pimeään metsään, siis sellaisen joka olisi halunnut naimisiin mutta nainen ei ollut kiinnostunut. Hyvin todennäköisesti riitoja ja muuta kitkaa on näiden kahden välillä ollut ennen itse tapahtumaa. Itse olisin pysytellyt tuosta jätkästä mahdollisimman kaukana, tai no jos minusta on kyse, en olisi koskaan tämän jätkän kanssa ollut missään tekemisissä, en nimittäin deittaile ”idän ihmeitä”. Oma terveys ja vapaus sentään merkitsee minulle jotain.

timo

Tuossa tapauksessa vain evoluutio ja luonnollinen valinta voi mennä pieleen. Esim jos rasisti saapuu paikalle pilaamaan luonnonlain toteutumisen.

Matu kiva patu?

Mies ajoi auton yllättäen metsään, nainen oli vain kyydissä.

Antti Tifa

Siitä huolimatta miestä ei ole otettu säilöön ja lennätetty Afganistaniin”.
Eihän sellainen käy mitenkään. Elin Ersson on kytiksellä ja tunkee samaan koneeseen ikeä tuhrustamaan koska pikku ”afghaani” joutuu varmaan kuolemaan.

Jortonki

Agfhaani todellakin joutuu varmaan kuolemaan. Historiassa on vain yksi mies, reippaat 2000 vuotta sitten, joka ei kuollut vaan nousi kuolleista. Kuolema tulee siis ennemmin tai myöhemmin agfhaanille.

Aarno

Muslimit ovat väkivaltaisia

Kukavaan

Nainen kieltäytyi avioliitosta. Eikös sharian mukaan miehen velvollisuus ole ottaa raiskaamansa nainen vaimokseen. Luultavasti mies on nähnyt raiskauksen viimeiseksi keinokseen saada nainen ”järkiinsä”. Kun tämä sitten toimenpiteen jälkeen edelleen kieltäytyi, niin mies pillastui kokien itsensä syvästi loukatuksi. Sukunsa ja perheensä kunniaa suojatakseen heitti naisen kuiluun tavoitteenaan näin estää kiittämätöntä naista puheillaan vahingoittamasta miestä ja profeetan oppeja.

gulermo

se on saatana viimesenpäälle järkeenkäyvä ”uskonto” ja ennenkaikkea vajaaälysten hiekkaneekerien poliittinen suuntaus, joka vassareiden mukaan sopii niin hyvin sivistyneisiin maihin 👌

Riku Laine

Ei nuo pedot välitä yhtään mistään mitään ei edes kiinnijäämisestä ja eihän se ihme koska pääsevät päänsilityksellä jatkamaan rikoksia.

jorma

Vapaa pudotus on muotia tietyissä kulttuureissa. Yhteisenä nimittäjänä itä. Erona tosin, että toisaalla ollaan niin sovinisteja, että lähinnä vain naispuoleiset pääsee testaamaan painovoimalakia. Toisaalla taas vanhan miehen diktatuuria kyseenalaistavat sortuvat kaatumaan avoimesta ikkunasta ja vastaanottamassa on betonin syleily.

Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!

pöh

Tähän liittyen Sanna Marinin hallitus pyrkii kaksinkertaistamaan Suomeen kohdistuvan työperäisen maahanmuuton.
Kun tiedämme hallituksen, niin tiedämme myös mistäpäin maailmaa ne ”työperäiset” matut taas tulee. Viimisen 5-vuoden aikana on myönnetty 400 000 oleskelulupaa, mitä ilmeisemmin iso osa perheenyhdistämisen perusteella.
Luulisi sitä työvoimaa olevan kun koronasulkujen takia on ajettu firmoja konkurssiin ja ihmisiä työttömiksi.

liisa vtuhorsmanperse

Siis ,paskanistanilainen raiskaaja jätti naisen henkiin vahingossa, muistuu mieleen muutamakin tapaus suomesta saman kultuurin edustajista, näitä olisi erityisesti halunnut enempikin suomeen yksi puolue ministereineen, joitain tuhansia laittomina onkin ja näiden lailistaminen taisi juuri jotenkin hämärästi mennä läpi? Eli uutinen pääsi vahingossa sekin läpi suomessa tuota ei julkaistakaan on rasistinen yleneensä seon aina suomalainen kun heittää akkansa pantuaa kaivoskuiluun.

mari

Jälleen yksi surullinen esimerkki monista muista vastaavista miksi paperittomat – etenkin ne jotka ovat syyllistyneet rikoksiin – olisi pidettävä suljetuissa oloissa. Pois vaan kaduilta notkumasta ja rötöksiä puuhailemasta, eikä vähiten siksi, että näin ehkäistäisiin väkivaltaa ja jopa murhia. Suljetusta laitoksesta voisi poistua milloin haluaa mikäli osoitteena olisi tulomaa. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä ettei Suomen haittamaahanmuuttoon ole tulossa muutosta ellei ns. valtapuolueet omaksu Tanskan linjaa. Perussuomalaiset eivät yksin tätä vyöryä pysty estämään, elleivät sitten saa äänistä 51%, mikä on ihan fantasiaa ikävä kyllä. Seuraava PM on Orpo, eli kaikki jatkuu kuten ennenkin.

gulermo

valot päälle, persut on aivan samaa paskaa muitten haittamaahanmuuttoa ajavien maanpetturipuolueiden kanssa 👌 valeoppositio ftw.
no eipä noilla vaaleilla ole enään mitään merkitystä, koska, äänenlaskijat sen tuloksen määrää, niinku ranskassa ja pari vuotta sitte jenkeissä

mari

Eli miten tää ongelma sun mielestä pitäisi ratkaista?

Qroquius Kad

USAn edellisen pressanvaalin vilpistä tuli maailmanlaajuinen kohu.
Ryssän ja muiden vaalit tiedetään jo etukäteen vilppivaaleiksi.

Mutta täällä yksi toveri sitten luulee suomalaisia vaaliviranomaisia niin taitaviksi, että osaavat tehdä vaalivilppiä kenenkään missään huomaamatta!

On se kumma, kun USAn demarit ja ryssät ynnä muut eivät osta suomalaista osaamista vilppivaaleihinsa, jos kerran Suomessa ne osataan tehdä 100 % salaa;
peräti niin salaa, että sen huomaa vain yksi ainoa peräkammarin asukki.

Head Like A Hole

Ihmeellistä toimintaa! Tyhmä jätkä, olisi vaan irrottanut naisen pään kuten muslimimiehet suomessa tekevät. Todella surkea muslimi kyseessä, ihan hävettää.

Kukavaan

Jospa miehellä ei ollut veistä mukana. Pään irrottaminen paljain käsin lienee hankalaa ja irrottajan vaatteet sotkeutuvat vereen. Kaivoskuilu tarjosi helpomman ja siistimmän ratkaisun kunnian palauttamiseen.

Statisghaani

On se ny perkele kun sata miljoonaa raiskaavaa afghaanimuslimia saa sen yhden joka ei vielä ole ketään raiskannut näyttämään todella huonolta!

Daavidin poika

Riikinruotsalaisten pitäisi nyt asettaa kylä sota pystyy, ja alkaa kivittämään poliiseja. Tyyliin: Örebro, Malmö, Landskrona, Linköping.

Ilmeisesti tämä Mohammed Amini on lukenut satukirjan punahilkka. Yrittihän myös iso paha susi houkutella punahilkan metsään.?

Anonyymi

Herää enää vain yksi kysymys eli oliko uhri kantaruotsalainen?

Ketorinne

Oli afghaaninainen, musliminainen. Eli ei ihminen. Semmoiselle saa muslimimies tehdä mitä huvittaa, ja nyt teki mieli raiskauksen jälkeen heittää kuoppaan kuolemaan. Harmittavasti rasistit löysivät hänet ja jumalauta auttoivat jopa kuopasta pois! SAIRASTA! Nainenhan on raiskattu, eli HUORA! Mikä pahinta: rasistisessa ruotsissa ei ihan vielä ole sharialaki koko maan kattava joten muslimiparka joutuu tästä täysin normaalista muslimitoiminnastaan kärsimään.

Löfvenin Lempiafgaanit

Kuiluunheitetty nainen on 20- kymppinen. Heittäjä 41- vuotias kolmen lapsen isä joka tuli Ruotsiin 2015 matuvyöryssä mutta sai hylkäävän päätöksen ja hänet olisi pitänyt karkoittaa 2017. Hän on jo rikosrekisterissä.

Mies olisi halunnut mennä naisen kanssa naimisiin saadakseen jäädä Ruotsiin mutta nainen kieltäytyi joten mies tappouhaten raiskasi naisen, pahoinpiteli, repi vaatteet ja heitti kuiluun. Kun mies myöhemmin palasi kuilulle ja huomasi naisen olevan hengissä heitti hän KIVIÄ naisen päälle.

ELÄKÖÖN SOSDEM MIGRAATIOPOLITIIKKA!!! KULTTUURI RIKASTUI!

Qroquius Kad

Nainen oli 200-vuotias? Sehän on rutkasti enemmän kuin tätähnastinen ennätys!
Vai oliko heittäjä kenties 41-sataavuotias?

T

Miten ihmeessä Ruotsissa voi olla avoimia kaivoskuiluja? Kaikissa normaaleissa maissa varmistutaan että tuollaisia ansoja ei jää kaivostoiminnan päätteeksi

Unelma Painajainen

Miettikää, viaton matukkamies olisi saattanut vahingossa tippua kuiluun –
etsiessään kuilua, johon survoa tuleva uhrinsa!! 😲

KKi

No joo. Lajityypillistä ja vieläpä lajin yksilöiden välistä normaalia soidintoimintaa. Ei pitäisi aiheuttaa viranomaistoimenpiteitä.
Kuuluu osastoon ihmeellinen luonto.

5 vuotta taposta/murhasta

Mongolimies kuristi deittinsä, mongolinaisen. Sai vain 5 vuotta vankeutta, tuomari oli matu.

https://www.expressen.se/nyheter/krim/kvinna-hittades-dod-i-sjon-magelungen-man-atalas/

Matu ja Mutu tuomareina..

Matutuomari oli kaikenlisäksi halunnut että murhaaja olisi pitänyt vapauttaa koko syytteestä!

Socialdemokraterna

Tässä täytyy ottaa huomioon että naisella ei ole 4 muslimimiestodistajaa, raiskaus ei kestänyt kauan, nainen ei saanut vammoja kuoppanheitoste eikä myöhemmin jonkun muun heittämät kivet edes hänen päähänsä osuneet, ja on myöskin huomioitava että nainen ei ole kuollut ja on hyvinkin mahdollista että nainen valehtelee koska olisi halunnut miehen kanssa naimisiin mutta mies ei voinut suostua koska on jo naimisissa 53 eri naisen kanssa ja elättää yhteiset 769 lasta tekemällä 90 eri työtä yli tuhat päivää vuodessa. Muslimimies on siis syytön ja nainen pitää karkoittaa ruotsista heti kun on vankeusrangaistuksensa kärsinyt ja miljoonakorvaukset muslimimiehelle maksanut.

Lallukka

Nää on nää eurooppaan survottuneet muhamatit ja mustafat kyllä todella arvaamatonta jengii. Ei kandee selkäänsä kääntää noille kiihko…

Kaitsu

Mehemetti Mokkamuna, mallikansalaisen prototyyppi ja suorastaan vävyainesta, ainakin omasta mielestään.
Tollasen hiipparin kanssa ollaan tekemisissä vain ja ainoastaan 12 cal haulikon kanssa.

Näitähän sitä on riesaksi saatu ja vihervassarit lisää hamuaa pelastajia veronmaksajien rahoja hussaan.
Mika tässä ny vois enää vituiksi pahemmin mennä??

Eläkkeenpaikkaajakokokoko

41v Kuiluunheittäjä on asunut migrin asuntolassa (hieno vanha talo) vuodesta 2015 kolmen lapsensa kanssa, vaimo lähti lätkimään koska mies oli väkivaltainen. Asuntolasta poliisi hänet pidätti. Mies olisi halunnut 20v afganaisesta panopuupiian ja heitti kuiluun kun nainen ei suostunut. Mies on myös valehdellut taustoistaan eikä ole saanut oleskelulupaa.

Last edited 1 vuosi sitten by Eläkkeenpaikkaajakokokoko
Too late to apologize

PM Andersson sanoo tänään että Ruotsin yhteiskunta on liian heikko pärjätäkseen segregaation ja varjoyhteiskunnan kanssa. Maahanmuutto on ollut liian suurta ja integratio liian heikkoa. Sossuhallituksella alkaa raksuttaa???!

Diagnoosi on oikea mutta hoito mikä?

Kaitsu

Valohoitoo, ettei vaan suvakit pillastu mutiaisten ylivertaisten oikeuksien loukkaamisesta.

Paludan peruttu

”Syrjäytymislähiöihin” työnnetään muutama sata miljardia kr lisää jo entisten biljoonan kr lisäksi.

Paludanin uudet mielenosoitukset perutaan yksi toisensa jälkeen. Paludan ei saa tulla mutta matut saavat olla ja heitä kohdellaan silkkihansikkain.

Qroquius Kad

Ei siihen ole hoitoa.
Mataleena totesi vain olemassaolevan tosiasian:
Ruotsin yhteiskunta on naisistunut niin heikoksi, ettei se enää kykene puolustamaan itseään.

Sama ilmiö kuin vaikkapa ammattivapaaottelun raskaan sarjan maailmanmestarilla, joka on saanut haimasyövän.
Se on kuihduttanut hänet 45-kiloiseksi ja kykenemättömäksi puolustautumaan edes 14-vuotiasta räkänokkaa vastaan.
Kun ei enää ole voimia eikä tule, se on menoa.

Niin kuin Ruotsille nyt.

Koppikorvausmiljonäärit

Ruotsissa maksettiin viime vuonna 70 miljoonaa kruunua koppikorvauksia rikollisille.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/stor-okning-av-ersattningar-till-haktade-jk-betalade-ut-70-miljoner-forra-aret

Voin kuvitella että 99% meni Tai 99,9%.

Koppikorvausmiljonäärit

Voin kuvitella että 99% meni matuille. Tai 99,9%.

Lapset tekivät ilmoit.

Kaivoskuiluäijän entinen vaimo ei ehkä hävinnytkään vapaaehtoisesti. Sitä on nyt alettu tutkia tarkemmin.