Mellakka roikkuu taas ilmassa, mutta odotuttaa vielä

Käväisin Albyn Biltemassa. Hallunda-Alby on yhtä suurta maahanmuuttajaghettoa ja sen huomaa: ympärillä pyörii lähinnä kehitysmaista tulleita tulijoita. Torikahvilan terassilta maailma näyttää ihan kuin joltain basaarilta.

Viime päivien aikana pääsiäisen muslimimellakoista on puhuttu ja paljon. Jokainen kynnelle kykenevä turhanpäiväisyys on ottanut kantaa syihin, että miksi mellakat roihahtivat. Myös mediat ovat pohtineet asiaa toden teolla. Jokainen artikkeli aloitetaan samalla värssyllä; ”Äärioikeistolainen Rasmus Paludan…”, ja vasta sen jälkeen kerrotaan itse mellakoista.

Ruotsissa tulijoita kutsutaan usein käsitteellä ”kaaos blatte”, eli kaaos_ähly. Tällä tarkoitetaan sitä, että kehitysmaista tulleet miesjoukot aiheuttavat ympärilleen täyden kaaoksen. Kauhea adhd-mainen häslääminen, älämölö, sekasorto, rauhan rikkoontuminen – kaaos. Ihan kuin pyörremyrsky pyyhältäisi ohi. Pohjoismaalaiset harvoin aiheuttavat ympärilleen kaaosta, ehkä joskus joku narkkiporukka, joka on kovissa vedoissa, on vähän vastaavaa sähläystä.

Kun puhutaan mellakoista, niin niiden ainoa syy on se, että kehitysmaiden ihmisillä kuuluu jollakin tavalla geeneihin aiheuttaa ympärilleen kaaosta. Koraanin poltto sitten on vain ikään kuin hyväksytty syy kaaokseen. Mellakka leijuu ilmassa, se odottaa vain sitä ensimmäistä sytykettä. Sonnilauma pysyy aisoissa kun liikkuu rauhallisesti, mutta pienikin äkkinäinen ele saa lauman säntäilemään ympäriinsä suunnattomasti.

Kun asuin Kistassa 2013, jolloin oli ne suuret Husbyn autonpolttomellakat, jotka jatkuivat monta viikkoa, niin muistan miten mellakka leijui ilmassa ennen kuin ne alkoivat. Sen aisti selvästi. Kehitysmaiden nuoret miehet olivat jotenkin erityisen täpinöissään. Sellaista astetta rasittavampaa sähläystä.

Sitten se vaan yhtäkkiä puhkesi ilmiliekkeihin eikä mikään voinut hillitä mellakoita kun ne olivat päällä.

”Islamilaisella maailmalla on ongelma uskonnonvapauden, omantunnonvapauden ja ajatuksenvapauden kanssa. Kaikkia mielipiteitä ja julkilausumia valvotaan, ne tutkitaan ja niitä rajoitetaan, jotta suuren yleisön tunteita ei loukattaisi. Ja tämä on ongelma juuri siksi, että se ei sovi vapaaseen länsimaiseen yhteiskuntaan”

 

Pääsiäisen mellakat, kesän 2020, kesän 2010  ja monet muut Malmön mellakat, Uppsalan 2016 kesämellakka, Rinkebyn 2016 mellakka, Göteborgin 2018 mellakka jne jne, jokaista mellakkaa edeltää aina tämä sama ”mellakan ilmassa leijuminen”. Se kehittyy ja kasvaa. Ennen varsinaista isoa mellakkaa on joitakin yrityksiä synnyttää mellakka, mutta ne eivät vielä synnytä sitä isoa mellakkaa. Siinä ikään kuin vielä kerätään poweria siihen päämellakkaan.

Kun se mellakka sitten syttyy, niin sen kipinänä voi olla ihan mitä tahansa. Aika yleinen kipinä on väite poliisin harjoittamasta rasismista. Jengien huumetakavarikot ovat yksi kipinä, jonkun jorkin pidätys tms. Södertäljen parin vuoden takaiset mellakat syttyivät sen takia, että ns. syyrialaismafian ja syyrialaiskirkon petosjutut olivat menossa hoviin.

Nyt viime aikoina Rasmus Paludania on käytetty sytykkeenä. Paludan on myös valtamedioille ja asian_tuntijoille helppo selitys. Silloin ei tarvitse sanoa ääneen sitä mitä tässä nyt yritin selittää.

Juuri tällä hetkellä mellakka taas leijuu ilmassa. Se voi roihahtaa ensi viikonloppuna, mutta luultavasti joudutaan vielä odottamaan toukokuun puoliväliin.

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Piraijalaumakin liikkuu yleensä aika rauhallisesti ja harmonisesti, kunnes verenmaku tunkeutuu niiden kiduksiin.

Kaapo

Kunnon vappumellakka kruunaisi kevään aloituksen!!! Autogrillejä kymmenissä kaupungeissa, 5-10 poltettua Ikeaa ja muutama kymmenen poltettua koulua. Voisiko vappu olla ihqumpi ja rikkaampi?

2022👉 no eipä siltä näytä

Järkyttävän näköinen tuo TB- sisäänkäynti. Ei uskoisi että ollaan länsimaisessa sivistysvaltiossa jossa on maailman korkein marginaaliverotus.

Suomi Finland

’Mellakka’ oli 1980- luvulla hassu nimitys ruotsalaiselle mellan ölille. Eipä olisi ikinä tuolloin uskonut, millaiset mellakat sinne Ruotsinmaalle tulevaisuudessa saadaan.

Kaaos blatte ei edes tarvitse mellan öliä ollakseen ääliö. Riittää kun blatteja on tarpeeksi iso lauma. Kolme on jo pirun hyvä alku kunnon kaaokselle.

Qroquius Kad

Onhan se kaaoksen tuottaminen siinä mielessä geeneissä, että muslimijätkät rutsaavat serkkujaan ja varmaan monin paikoin siskojaankin, koska pojilla ja tytöillä ei ole mahdollisuutta tutustua toisiinsa kuten Lännessä.

Niinpä naimisiin on mentävä sukupolvesta toiseen sen ainoan vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa, jonka jotenkin tuntee.
Eli lähisukulaisen.

Seurauksena on länsimaista lievästi kehitysvammaista vastaava keskimääräinen älykkyysosamäärä, mutta länsimaista korkeampi testosteronitaso.

Tämä yhdistelmä on omiaan aiheuttamaan impulsiivista aggressiivisuutta, joka voi räjähtää apinalaumamaiseen kontrolloimattomaan väkivaltaan mistä tahansa syystä.

mari

Hyvä kiteytys kuinka arabi-ja monissa muissakin kulttuureissa se puoliso löytyy. Ja on tieteellinen fakta, että sisäsiittoisuus aiheuttaa älykkyysosamäärän laskua. Nämä arabit ovat debiilin tasolla kun taas ”sarvesta tulleet” jo idiootin tasolla. On myös jo kauan sitten havaittu se kuinka arabimaissa on homosuhteita enemmän kuin länsimaissa. Toki se on hyvin salattua, muuten katkeaa kaula. Se johtuu siitä, että seksiä halutaan palavasti kokeilla (se korkea testosteronitaso!), mutta se on mahdotonta naisen kanssa ennen avioliittoa. Miehet sitten keskenään hoitavat tuon asian näissä maissa.

Luuleeko tosiaan?

Anderssoni haluaa nyt TUTKIA/utreda miten kotona flaatustavat matukkamammat saadaan työelämään. Ettei sossurahaa annettaisi ilman työpanosta. Tämä, että lapset näkisivät vanhempiensa tekevän rehellistä työtä, estäisi jengiytymisen ja kriminalisoitumisen. Muka.

Flaatustajia on liian paljon ja he keksivät kaikki konstit välttyäkseen työnteolta. Moni työnantaja ei myöskään jaksa tämän porukan kanssa, se vie kaikki voimat. On sairaslomaa, lapsenhoitolomaa, kuukautisvaivoja, moskeijakäyntejä, työpaikkakonflikteja, rasismisyytöksiä, rikollisuutta. Kukaan järkevä ei palkkaa analfabeettia joka on istunut viimeiset 7-37 vuotta kotona ja kahvilassa ja Albyn torilla.

mari

Eiköhän sieltä aina löydy se yksi joka aloittaa lähihoitajakoulutuksen, ja josta sitten Hesari tekee vähintään kahden sivun kokoisen kyynelehtivän jutun kuinka ahkeria nämä somalinaiset ovatkaan. Itse olin terv.huollon alalla pk-seudulla, tosin en lähihoitajana mutta tiedän, että suurin osa näistä koulutuksen aloittajista lopettaa viimeistään vuoden sisään, suurin osa alle kuuden kuukauden jälkeen. Oli miten oli, fakta on se ettei somaleille löydy muuta työtä kuin verorahoilla järkättyjä ”työpaikkoja”. Osa miehistä elelee taas mukavasti säätiötoiminnasta kupatuilla avustusrahoilla. Kuinka monta nettoveronmaksajaa somaleissa on?

Daavidin poika

Olen jo useampaa otteeseen kirjoittanut Pt-mediaan, ”että kaikki poliitikot haluaa olla mukana päättämässä, mutta kukaan ei ota sitä todellista vastuuta” Kokouksissa kun istutaan niin siitähän saa kokouspalkkion.? Tämän hetkinen asia euroopassa on se, että muslimit on voitolla 1-0 näitten mellakoiden myötä.!

Mutta on kuitenkin yksi lohtu euroopan-unionissa. Eli lohtu on se, että Tanska on päässyt sopuun Kosovon kanssa väliaikaisesta vankilasta Kosovossa, mikä koskee näitä rikollisia muslimia jotka loisivat Tanska kuningaskunnassa. En tiedä sitä, että onko muut unionin jäsenet mukana tässä Tanskan ”hankkeessa” ?

Voitko Pate toimittajana selvittää tämän kirjoitukseni. En ole saanut väärää tietoa, mutta käsittääkseni asia etenee kirjoitukseni tyyliin.

Qroquius Kad
Jussi

Tanska vuokraa 300 vankilapaikkaa Kosovosta ulkomaalaisille
Tanskasta tuomitut ja karkotetut rikolliset suorittavat tuomionsa Tanskan maaperän sijasta Kosovon vankilassa. Tämä on selvää sen jälkeen, kun Tanska allekirjoitti sopimuksen maan kanssa.
Oikeusministeri Nick Hækkerup (S) kutsuu uraauurtavaksi sitä, että Tanska vuokraa 300 paikkaa Kosovon vankilasta.
– Minusta on erinomaista, että saamme heidät ulos mahdollisimman nopeasti”, hän sanoo.
Tavoitteena on, että järjestelmä on toiminnassa vuoden 2023 ensimmäiseen neljännekseen mennessä. Paikat on tarkoitettu EU:n ulkopuolisten maiden kansalaisille.

Jussi

Tanskan standardit

Vaikka vangit joutuvat olemaan kaukana Tanskan maaperältä, heillä on oikeus istua vankeuttaan samankaltaisissa oloissa kuin tanskalaisissa vankiloissa, ja siksi Kaakkois-Kosovossa sijaitsevan Gjilanin vankila on kunnostettava Tanskan standardien mukaiseksi.

Hækkerup haluaa myös, että Kosovosta karkotetut maksavat itse terveydenhoitonsa vankilassa maksamalla yksityisen sairausvakuutuksen, mikä saattaa tulla kysymykseen tulevaisuudessa.

Jokainen, joka tekee rikoksen Kosovon vankilassa, joutuu syytteeseen Kosovossa. Jos henkilö tuomitaan, hänen on suoritettava rangaistuksensa Kosovossa sijaitsevassa vankilassa, ja tanskalainen rangaistus on tänä aikana ”ehdollinen”. 

Jussi

Lähetetään suoraan kotiin

Rikolliset lähetetään tuomionsa suoritettuaan suoraan kotimaahansa palaamatta ensin Tanskaan.

Folketingin ja Kosovon parlamentin on lopuksi hyväksyttävä sopimus, jonka odotetaan onnistuvan hienosti. Vuokra on 15 miljoonaa euroa vuodessa, ja lisäksi 6 miljoonaa euroa maksetaan kehitysapuna.

SD-ehdotus 2011

Vuosi sen jälkeen, kun ruotsidemokraatit olivat päässeet parlamenttiin, Kent Ekeroth ehdotti, että Ruotsissa otettaisiin käyttöön samanlainen järjestelmä. Sittemmin sama ehdotus on tehty vuosittain.

Andreas Nilsson 

https://samnytt.se/danmark-hyr-300-fangelseplatser-i-kosovo-for-utlanningar/

mari

Minulla oli samanlaiset fiilikset juuri ennen Turun terrori- iskua, se ikään kuin leijui ilmassa. Sen ihan pystyi tuntemaan. Niitä iskuja oli tapahtunut jo pitkin Eurooppaa niin paljon. Se oli aika lämmin loppukesän päivä kun se sitten tapahtui. Olin pari vuotta aiemmin muuttanut pois Ruoholahdesta. Hki:n kaupunki on pilannut tuon asuinalueen tuomalla sinne näitä ählyjä. Oli vapaapäivä ja huvikseni käväisin Ruohiksen torilla. Siinä istuin betonilla ja katselin kun pieni muslimipoika yritti sinnikkäästi potkaista pulua äidin nauraessa heleästi pojan potkuyrityksille. Mietin että jokainen normaali äiti kieltäisi lastansa kiusaamasta eläimiä, mutta eivät nämä…täsmälleen samaan aikaan Turussa katkottiin kauloja.

hemis

Ruotsin pääsiäiskapina oli paljon pahempi kuin Trumpin kannattajien Capitolin valtaus. Miksi Ruotsin poliisi ottaa mieluummin pataansa kuin pyytää virka-apua armeijalta?

DeeQ

Minkä maan armeijalta ruotsin poliisi kysyisi apua?

Qroquius Kad

Vaikka Ruotsilla olisikin armeija, mitä hyötyä virka-apupyynnöstä olisi, kun ei sitä virka-apua annettaisi?

Kyllä Ruotsin poliisi olisi täysin kyvykäs hoitelemaan nuo apinalaumat samalla tavoin kuin norjalaiset kollegansa, kunhan medelsvenssonit ensin pystyisivät valitsemaan maalleen sellaiset johtajat, jotka antavat poliisilleen käskyn tehdä niin.

Ja sitähän svennet eivät tee.
He siis pitävät tästä, ja haluavat lisää.

pah

Riehuville idioottilaumoille samaa lääkettä kuin mitä muillekkin hyökkäjille?
Venäjän hyökkästä odottavien Pohjoismaiden olisi hyvä jokaisen yksin ja erikseen haalia puolustuksekseen alkuun vähintään 1000 Baykar Bayraktar TB2 – lennokkia hajasijoitettavaksi ympäri maitaan ja hommata niihin aseistus sen mukaan että ainakin osalla olisi aina aseistuksena mukanaan fléchette tyyppisiä tykin ammuksia hyökkäävää jalkaväkeä harventamaan.
Saattaisi näet aika mukavasti rauhoittaa hyökkäysintoa jos ja kun kussakin hyökkääjän päälle pudotettavassa ammuksesta turskahtaa sopivalta korkeudelta semmoiset 8000 nuolta ympäri hyökkääjiä. Saman tyyppinen aseistus saattaisi rauhoittaa näitä muitakin sananvapauden puutteesta kroonisesti hölmistyneitä kehariääliöitä.

WLM

Ei. KAIKEN syy on valkoisten heteromiesten harjoittama systemaattinen rasismi sekä islamofobia. Aina ja ikuisesti.

Mr X

80-luvun alkupäivinä mellakka oli aika tuntematon käsite sveanmaalla,silloin 08-alueella oli lähinnä vain Alby-Fittja,Flemingsberg ja,tietty,Tensta-Rinkeby,missä saattoi jotain kevyttä tapahtua.Niillä alueilla asui silloin vielä ihan Ihmisiä,no,seassa joitain jugo,alban ym siltä suunnalta.Onko tukholmassa enää normaaleja asuinalueita,joita ei sandaaliväki,grillissä istuneet tai muuten vaan pyllistalijät pilanneet ? Siis lähinnä kerrostaloalueita ?

Kerrostalojen 💩kertymät

Sanoisin että Tukholman kaikkien lähiöiden kerrostaloalueet on pilattu ja kantikset muuttavat sitä mukaa ulos kuin matuja muuttaa sisään.

A-Studio

Onko tämä apinakohtaus?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/upprorda-kanslor-under-manifestation-mot-skjutningarna-i-skarpnack

PS Vankilapaikkoja voitaisiin vuokrata Ukrainasta. Autettaisiin samalla Ukrainaa ja jos hyvä tuuri kävisi päästäisiin roistoista ikuisesti eroon.

Jätteledsen

Ei se ole mellakka, se on UPPRÖRDA KÄNSLOR!