Esitutkinta Lahdessa joulukuussa tapahtuneesta epäillystä murhasta valmistunut

Poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan epäillystä murhasta, joka tapahtui Lahdessa joulukuussa 2021. 44-vuotiaan miehen murhasta epäillään neljää henkilöä.

Esitutkinnassa on selvitetty Lahdessa sijaitsevan moottoripyöräharrastuskerhon tiloissa 12.12.2021 tapahtunutta välienselvittelyä, jossa kuoli yksi henkilö. Poliisi epäilee neljää henkilöä vuonna 1977 syntyneen miehen murhasta. Kolme epäillyistä on edelleen vangittuna.

– Poliisin esitutkinnassa saaman käsityksen mukaan tapahtumien taustalla on ollut velka ja välienselvittely. Ainakin osalla epäillyistä on kytkös järjestäytyneeseen rikollisryhmään, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo Keskusrikospoliisista.

Epäillyn murhan lisäksi poliisi on esitutkinnassa selvittänyt ampuma-ase- ja huumausainerikoksia. Myös uhria epäillään törkeästä vammantuottamuksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta. Tämän osalta esitutkinta tullaan kuitenkin päättämään, koska epäilty on kuollut.

Esitutkinta on nyt valmistunut ja siirtyy syyteharkintaan Itä-Suomen syyttäjäalueelle. Syytteen nostamisen määräpäivä on 13.5.2022.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
9.5 on MAANANTAINA

Lahdesta puheenollen:

Toukokuun 9. päivä on sekä Putinistanin ”voitonpäivä” sekä EUn päivä, ”Europadagen”, jota juhlitaan mm Tukholman Kulturhusetissä.
Aikookohan Putte lähettää ohjuksen keskelle NaziRuåtzin Sergelplattania?

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Europadagen

Qroquius Kad

Ei aio.

Nassar Nöff Nöff

Tokko sinä sitä tiedät kun ei Puttekaan tiedä. Vielä. Ehkä. Ehkä Putella on huumoria ja ohjus on pahvista tehty. Kampanjointi on kuitenkin käynnissä:

https://www.dn.se/varlden/michael-winiarski-darfor-pekar-kreml-ut-kanda-svenskar-som-nazister/

Qroquius Kad

Ei Putlerilla mitään Punaista Nappia ole, jota painamalla voisi lähetellä ohjuksia ympäriinsä.

mari

Ohjuksista puheen ollen, olen jo pitkään pohtinut missä kunnossa tuo Venäjän valtava ydinase – arsenaali mahtaa olla. Niitä taisi yhteensä olla jotakin 40 000 kpl. Veikkaisin, että vähintään 50% ydinaseista on toimintakelvottomia puutteellisen huollon vuoksi, mikä taas johtuu Venäjällä joka paikkaan ulottuvasta korruptiosta. Nyt Ukrainan sodan aikana on nähty korruption erittäin haitallinen vaikutus asevoimien eri sektoreille, joka on tietenkin Ukrainan kannalta loistava juttu. (sori Paavo off topic)

Daavidin poika

En oikein ymmärrä nyt otsikon asiaa, siinä mielessä, että viestiketjussa aletaan keskustelemaan Putinista.? Onko Putin, ja Venäjän puolustusvoimat jotenkin sekaantunut tähän mootoripyörä harrastuskerhoon.? Ehkä olen väärässä.?

Qroquius Kad

Täällä on tavallista, että minkä tahansa kirjoituksen kommenttiosioon aletaan suoltaa kaikkea aiheeseen mitenkään liittymästöntä.