Pääsiäisen muslimimellakoissa tällä hetkellä 135 henkilöä epäiltynä rikoksista

Pääsiäisen muslimimellakoiden jälkeen poliisi on saanut selville ainakin 135 mellakoitsijan henkilöllisyyden, joita epäillään nyt useista eri rikoksista.

Mellakoita tapahtui Linköpingissä, Norrköpingissä, Tukholmassa, Malmössä ja Örebrossa. Kaiken kaikkiaan yhteensä on 135 mellakoitsijaa saatu tunnistettua sosiaalisen median filmien ja kuvien avulla. Edelleen 200-300 henkilöä odottaa tunnistamista. 10 henkilöä istuu tällä hetkellä vangittuna.

Rikosnimikkeinä on mm. tapon yrityksiä, törkeä viranomaisen häirintä ja törkeä väkivaltainen mellakka.

Niin ikään poliisi on tehnyt kymmeniä lastensuojeluilmoituksia. Tämä perustuu siihen, että esimerkiksi Örebrossa, Malmössä ja Linköpingissä poliisi on tunnistanut useita musliminaisia, jotka ovat kiihottaneet ja kehottaneet alaikäisiä lapsiaan hyökkäämään poliisin kimppuun. Sosiaalitoimi tulee nyt päättämään, että onko mukana tapauksia, joissa lapsi jopa pitäisi ottaa huostaan.

Asiasta on sosiaalisessa mediassa hieman erimielisyyksiä. Esimerkiksi Katerina Janouch sanoo, että henkilöt pitää pakkosijoittaa lentokoneisiin ja kotimatkalle. Ruotsin ei pidä kustantaa heille ylläpitoa. He ovat tehneet sen, että heillä ei ole enää oikeutta oleskella Ruotsissa.

Subscribe
Notify of
guest
69 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Liian myöhäistä

Urakka olisi melkoinen. Eli niiden osalta, jotka pitäisi laittaa lentokoneeseen takaisin aavikolle. Sellaiset olisiko 150 000 alkuun? Ei tule onnistumaan. Pakotetaan ne lähtemään? Minne / millä ? Suomeen? Yksi keino olisi, että nyt loppui rahat Kemu. Mitä siitä seuraisi? Sisällissota. Varsinkin eteläruotsissa.

Tiusanen K.

Säilöönotot. Armeija masinoidaan ottamaan tuhannet säilöön johonkin parakkialueelle. Sitten valtava lennätys tai rahtialukset, joilla nämä kuljetetaan omiin maihinsa ripeästi. Nopea toiminta, ei valituksia, ei hallintoa vaan tehokkuus.

Älä naurata

Mikä armeija? Se prikaati? Sukellus vene Gotlanti? Gripen?

Lauri

Kyllä kyllä. Ite oon kelannu aidatulle pellolle, sit joku maerskin laivueesta varmaan olis alkuun hyvä.

Qroquius Kad

Edelleenkään niitä joilla on Ruotsin kansalaisuus eikä enää entisen kotimaansa, tai ei ole koskaan ollutkaan, ei voi karkottaa mihinkään.
Ihmistä ei voi tehdä kansalaisuudettomaksi, eikä millään valtiolla ole mitään velvollisuutta ottaa vastaan jotakuta, jolla ei ko. maan passia ole.

mari

Tämä on ikävä kyllä totta ja puhuu karua kieltä siitä ettei kansalaisuuksia pitäisi jaella kuin korkeintaan 10 vuoden täysin moitteettoman maassa oleskelun jälkeen. 10 vuoden loisimista ei katsota moitteetomaksi. Aito ja oikea työpaikka pitää olla sekä kieli hallussa. Ja sittenkin myönnettäisiin vain kaksoiskansalaisuus status, jolloin karkoitus vielä onnistuu jos tulee tarvetta. Toki lähtökohtana pitäisi olla tämän kansainvaelluksen pysäyttäminen.

Qroquius Kad

Itsekin kannatan kansalaisuuden myöntämistä vain ja ainoastaan kaksoiskansalaisuutena, kahdesta syystä:

ensinnäkin kansalaisuuden hakijalla on oltava jonkun maan passi.
Jos se on jäänyt Somaliaan niiden koneinsinöörin tutkintotodistusten viereen, se on hankittava suurlähetystöstä.
Ellei onnistu, ei kansalaisuutta.

Toiseksi tuo mainittu aspekti, eli perseilevän maahantunkeutujan voi karkottaa sinne mistä tulikin ja poistaa saamansa uusi kansalaisuus.

Jupi

Noi apinat ei oo ihmisiä.

Big l

Ei oo ruotsillakaan mitään velvollisuutta kustantaa ylläpitoa roskasakille joka halveksuu kaikkea ruotsissa ja joiden elämän ainoa tarkoitus on tuhota, raiskata ja tehdä ylipäänsä rikoksia minkä kerkee. Kansalaisuus pois ja jättää näiden mätäpaiseiden omaksi ongelmaksi missä viettää loppuelämä. Jos ei muuta niin vaikka keskellä aavikkoa tai jäämeren pohjassa. Tollasilla paskaläjillä ei ole oikeutta edes elää

Jupi

Ruotsilla on Haaparantaa vastapäätä ylivuotoventtiili.

MenestysImaamiKoulu-jihad

Kaksi islamistikoulua, Imaamikoulu (Imanskolan) ja Menestyskoulu (Framstegsskolan) ovat nyt menettäneet toimintaoikeutensa. Mutta miten ihmeessä tällaisille kouluille annetaan lupa edes aloittaa ylipäätänsä?

IMANSKOLAN???? Häh? Luvan antaneet pitäisi potkia hevon kuuseen.

Stig Bakom

Pitkään jatkunut yltäkylläisyys on valtion tai yrityksen tuhon siemen (Rooma, Nokia)
Ruotsalainen ”kansankoti” lienee vahvasti ehdolla samaan sarjaan.

Joopa joo

Höpö höpö: Nokia/Liikevaihto 22,2 miljardia EUR 2021

Unohduksen umpihanki

Nokian markkina-arvo: v. 2000 223 miljardia euroa, v. 2019 18 miljardia euroa. (Wikipedia: Nokia)

mari

Kummasta Nokiasta mahtaa olla kyse? Nokian nimellä puhelimia myyvästä HMD:stä (joka on ulkomaalaisomisteinen), vai verkkotekniikkaa tuottavasta Nokia Telecommunication Oy:stä joka on ihan eri firma.

Unohduksen pitkä penkki

HMD Globalilla on Nokian tavaramerkin käyttöoikeus matkapuhelinten ja tablettien valmistukseen. Se on ihan eri firma.

Stig Bakom

Luulisi että se Elopin öljynporauslautta olisi ollut jo kaikille tuttu.

Riku Laine

Aikooko Ruotsin poliisi viimeinkin toimia ilman pelkoa että joku husumusu tai suvakki vetää rasismikortin esiin? Aika lupaavaa kuitenkin on.
Olisi kyllä jo aikakin mutta hieman ihmetyttää että vain kymmenen vangittuna toivotaan että luku kasvaa että saa edes osan riehujista pois kaduilta.

Qroquius Kad

Ruotsin poliisi ei edelleenkään voi toimia sen vastaisesti, mitä poliisiasioista vastaava ministeri sille käskee.
Ja se käskee muun hallituksen tavoin antamaan muslimien riehua, koska Ruotsin kansa haluaa niin.
Miksipä se muuten äänestäisi taas seuraavissa riksdag-vaaleissa samat ämmät valtaan?

Riku Laine

Tuskinpa kenttäpoliisi enää ministereitä kuuntelee jos on oma henki vaarassa.

Qroquius Kad

Se onkin yksittäistapauksen voimankäyttöä, joka tutkitaan erikseen.

Nyt ei ollut puhe siitä, vaan poliisin alkamisesta temmeltää mielensä mukaan.
Niin toimien asianomaiset ovat kohta entisiä poliiseja, jotka on suljettu yksityiseltä turvallisuusalaltakin.

Aake

Valistunut veikkaus: 90% tunnistetuista ei etene yleiseltä syyttäjältä eteenpäin. Ja ne jotka etenevät oikeuteen asti kaatuvat näytön puutteeseen eli ei voida olla 120% varma että ovat samoja henkilöitä. Pari kolme saa ehdollisen tuomion. Ja jos yksikin tuomitaan vankilaan niin alkaa sellaiset autogrillajaiset, kivienheittelyt ja todistajien ja oikeusviranomaisten vainot että tietävät ensikerralla painaa villaisella.

Riku Laine

Kyllä ne kuitenkin joutuu myöntämään että ongelmia on ja ovat jo myöntäneet.

Qroquius Kad

Joo, mutta niille onegelmille ei tehdä mitään, koska rasismi.

Mutantti My Ass

Ei pidä myöskään unohtaa että tuomarina/lautamiehinä istuu yhä enemmän/useammin juuri saman populaation edustajia.

Juuri äskettäin kemutuomari vaati kemutaustaisen murhaajan vapauttamista kokonaan. Onneksi lautamiehet eivät olleet samaa mieltä.

mari

Ei valistunut veikkaus vaan erittäin hyvä ennustus.

jorma

Katerinalle iso käsi ja 👍

AA arvostelusta maanpakoo

Niin. Onhan näitä Katerinoja ollut jo aikaisemmin. Ja ovat saaneet uhkauksia. Ja ns kadonneet olisiko suojelun piiriin? Ehkä kärjistäen tai sitten ei.

Tommy the Who

On siinä ruotsalaisilla poliiseilla kiire, kun on noin monelle tarjottava kaffetta ja pullaa.

On niitä huivia ennenkin

Niin ei siinä svenska polisenilla enää ole arvostusta. Kun lisätään naurettava naispoliisin polvistuminen muslimien edessä. Joka oli viesti, että me naiset pohjolassa alistumme. Teidän profeetan edessä. Lisäksi kun mentiin valtio vierailulle sen jälkeen, niin alistuttiin peittämällä naisellisuus. Samaan aikaan täällä vittuillaan kantismiehille ties mistä. Jaa-a. Olisiko meillä ja muslimi miehillä yhteinen ymmärrys? Naisten suhteen? Voisiko joku tutkia tätä? Feministeiltä ei kysytä.

Qroquius Kad

Ehkäpä teidän naisten kannattaisi miettiä tätä tarkoin tykönänne ja tehdä asiasta toivon mukaan oikeat johtopäätökset.

mari

Moni on tehnytkin. Kuten allekirjoittanut. Sitä vaan toivoisin enemmän, että nämä naiset tulisivat esille enemmän. Nyt netissä sekä eri medioiden palstoilla riekkuvat nämä joiden mielestä se islam on niin ihquu…

Qroquius Kad

Se olisi suotavaa.

Nyt kun pakkaa aina tuon tuostakin unohtumaan näitä matupatjojen riekkujaisia seuratessaan, että suuri, ellei suurin osa naisista on kuitenkin järkeviä ja ymmärtävät islamisaation vaarat.

pah

Pahaa pelkään ettei pelkillä kaffeilla ja pullilla selvitä. Veikkaan että niiden lisäksi tarvitaan runsaasti pizzaa ja limpparia. Diskuteeraamista riittää.

mielisairas uutis media

2 TUNNIN SALDO V-MEDIASSA
Marin keskusteli Puolan pääministerin kanssa Suomen mahdollisesta Nato-jäsenhakemuksesta – lasten tuloa Ukrainasta Suomeen valmistellaan
Karjalainen
Marin keskusteli Puolan pääministerin kanssa Suomen mahdollisesta Nato-jäsenhakemuksesta
MTVuutiset.fi
Nato-kriittiset vihreät vaihtoivat puoluetta”
Alfa Uutiset
Petteri Orpo USA:n turvalupauksesta: Samankaltainen kuin Ruotsilla
Verkkouutiset
STT: Myös USA, Saksa ja Ranska luvanneet Suomelle sotilaallista tukea jo Nato-prosessin aikana
Salon Seudun Sanomat
Sauli Niinistö keskusteli puolueiden kanssa Natosta – ”Työ on enää loppusilausta vailla”
MTV
valtamedian journalistit ovat jossain vähemmän terveessä joukko psykoosissa
ahdistaako ketään muuta
tämä nato kiiman hierominen naamaan 24 h -2kk putkeen

Aa vaan

Höpö höpö. Minäkin katselen kauniita ja rohkeita. Jo 30 vuotta. Ihan järjissäni olen. Tissejä katselen etusijassa. Tiedoksi kaikille feministeille yms. Luultavasti tuijotan tissejä aina. Se nyt vaan on luonnollista. Kyllä niitä katselee. Kun tyrkyllä ovat. Varsinkin kesällä. Toistaiseksi. Niin pitäisiköhän skandi naisten pukeutua peittäviin? Kuten mellakoijat vaativat? Sen poltettavan satukirjan mukaan? Sitten me boomerit lopettaisimme tissien katsomisen. Mutta samaan aikaan naiseus lopetettaisiin.

Järkyttävä boomeri

Lyödään pökköä pesään. Näin sikaboomerinatsirasisti aikana. Minusta parhaat tissit, kun keskustellaan hulluista, korjaan julkuista, on Sara Sieppi. Hyvät tissit. Parhaat sääret. No olisiko julkuista Ylen tai MTV toimittajat? Kuka niistä? Piia Pasanen oli hyvä. Nyt on vähän rupsahtanut.

Wtf

Me naiset jutussa oli rintojen koosta. Jotta miten monet erehtyvät niistä. Voin kertoa kokemuksesta, etten ole kertaakaan erehtynyt. Rintaliivit eivät hämää. Kokenut mies mies näkee heti, mikä on tissien koko. Piste. Se vaan on miehellä, se röntgen tutka. Ainakin useimmilla. Juu. Kullin kokoa monet korostavat. samoin kuin naiset tissien kokoa. Sitten kun herätään krapulassa, niin karmea todellisuus. Kuka sinä olet? Pahintahan onkin, kun oletit, että kun oli hyvä meininki. Sitten heräät aamulla. Joko 70 v , joka näytti ihan vitun hyvältä niiden tequila paukkujen jälkeen tai sitten joku jolla onkin munat. Kannattaa varmistaa nykyään. Jos ei itse kykene, pyydä kaveri tai taksikuski tarkistamaan.

Mittari

Kerro vielä mikä on se tissien koon merkitys?

Kullin koon merkityksen ymmärrän, koska pieni k ei isossa p:ssä tunnu miltään.

Qroquius Kad

Normaalisti kehittyneelle miehelle riittää tissien kooksi se, mikä mahtuu kouraan;
muu jää yli.

Ne onnettomat, joiden imetys lopetettiin liian aikaisin yrittävät kompensoida menetystään himoitsemalla valtavia, sinisuonisia veteliä lolloja, jotka roikkuvat vatsan päällä.

Rintojen väliin

Kokemuksen mukaan sillä ei ole väliä. Mutta. Upeimmat panot ovat olleet isotissisten kanssa. En tiedä mikä siinä on. Olisiko se, että ne naiset ovat olleet itsevarmoja tissiensä kera. Kuten minä suuren penikseni kanssa. Joka tapauksessa, jostain syystä kaikki ex naiset ovat olleet suuririntaisia.

Big l

Pienet on parhaat, ei rupee roikkuun. Pienet tissit, siro ruumiinrakenne muutenkin ja kaareva lantio kunnon perseellä. Ja ehdottomasti kauniit jalat. Sellanen löytyykin jo kotoa eikä tulis pieneen mieleen muusta haaveilla. Joku minitsi sara siepin…hyi helvetti, oksettava diiva

mari

Mua ei haittaa yhtään jos mun tissejä katsellaan. Ja onhan niitä katseltu. Kyllä sen heti huomaa. Ihan kiva jos kiinnostaa katsella, eihän niillä ole kuin kaksi tarkoitusta; imettäminen ja se eroottinen puoli. Eikä pikku flirttikään haittaa. Tosin se loppui Suomessa järjettömän #metoo- kampanjan aikana. Onneksi täällä Espanjassa vielä flirtti elää.

Hyvät tissit muuten. Kiit

Juu. Sehän tuossa oli kommenttieni pointtina. Kunhan piruilin. Eli tämä metoo pelleily yms. Tietenkin katsomme naisen muotoja. Tietenkin naiset katsovat myöskin miehen muotoja jne. Sitä ei voi muuttaa, muuten kuin laput silmille tai naiset ja miehet eri paikkoihin. Transut siinä välissä. Sairaaksi on mennyt.

Qroquius Kad

Lue UMV:tä.
Siellä on sinulle mieluisaa luettavaa.

Big l

Putinistien paskajulkaisu

Tiusanen K.

Ei islamia mihinkään. Nämä ihmiset säilöönotetaan, karkotetaan. Estetään pääsy. Ei perheenyhdistämisiä, ei kiintiöpakolaisia, ei vaihto-opiskelijoita noista haittalandioista, ei turvapaikanhakua. Heti täysi stoppi.

mielisairas uutis media

Venäjä tulkitsee historiaa vapaalla kädellä – jopa Astrid Lindgrenin kirjoihin lyödään natsileimaa, Hitlerille keksittiin juutalaiset sukujuuret

erikoista että suomen valtamedia unohtaa
kenelle saksa 2 maailman sodan aikana joutui nöyrtymän
hitlerin bunkkerin edessä

mielisairas uutis media

Hitlerille keksittiin juutalaiset sukujuuret

ennen se oli suomen valtamedialle hyvä fakta
kun he jauhoivat nazismista

nyt se on huono asia

mielisairas uutis media

MTV 3

DNA-tutkimus: Hitlerillä afrikkalaiset ja juutalaiset sukujuuret

Qroquius Kad

Olisiko ollut Berliiniin amerikkalaisilla kuorma-autoilla maha täynnä amerikkalaista säilykelihaa marssinut Puna-armeija amerikkalaisten lentokoneidensa suojaamana?

Missä olisi Puna-armeija ollut ilman USAn massiivista apua?
No Uralin länsipuolella polvillaan Wehrmachtin edessä.

X

Mut mut, mites työvoimapula ja halpa työvoima? Moniosaajat!? Aivokirurgit!?

Lallukka

Aika vähän. Itse veikkasin, että jokatoinen on ollut sormet ristissä.
Jännää miten juuri eurooppaan tuodut hädänalaiset on niin kovin rikollisuuksiin taipuvaisia. Jos noihin maihin menee rauhan aikana kuulemma turistina on jengi yleensä ystävällistä, kunhan ei vislaile huntumuijjille jne perseile vaan käyttäytyy. Väitti muuan turisti aikoinaan…

ratkaiseva puhe

kohta lähi idän turvapaikanhakijat raiskaavat

ukrainalaisia sota pakolaisnaisia suomessa

tuota mites tämä kehitys selitetään

parhain päin muslimeille suomessa

kun pakolaisissa ei ole muka eroja

toiset ovat raiskattuja valkoisia sotapakolais naisia ukrainasta

ja ne toisetkohdun**turvaa hakevat **

muslimi miehiä syyriasta

suomen maan kamaralla

niin kuka liberaali poliitikko kirjoittaa tulevan kannanoton mediaan

niin mieti tarkkaan sanojasi

koska se väärä tulkinta voi aiheuttaa sodan suomen ja ukrainan välille

joka taas ei johdu ei meistä vaan ….

ratkaiseva puhe

Tai vihreiden mielestä voi olla toden Näköisempää

että ukrainalais-pakolais nainen lapset

raiskaavat pakolais muslimi miehiä suomessa joka viikko

Mr X

Aivan hetki sitten,kirjoitin tänne aivan asiallisen kommentin,asiasta poikkeavan suuuuldaan saaaid ahmeeettin taxiajoista helsinki,suuuuldaaan oli kärkipaikalla,212 reissua. YHTäkkiä minun kirj katosi.minne-mixi ? mitenköhän käy tälle ? Tuskin ihan itsekseen katoavat,ellei joku ”auta”.

Mr X

Paavo,ok. PT paras suom sivu .

Mr X

Ja jos suuuuldaaaan taximatkat,212,jaetaan puoli vuosi,laskutoimitus kertoo,1.6 per päivä. Ja hän on käyttänyt samaa kuljettajaa,tuskin ihan SUOMALAISTA,kun turvallisuus,kun hän,suuuuuldaaaan saaaiiiid ahmetti,on kansan eTustaja. Minkä kansan ? Somalian ? Sitten somaliaan eTustamaan.

kakkupille
Mr X

Ja taas kummasti ed viesti katosi ,Paavo,peukaloitko ihan itse,vai onko joku muu ”tekijä” välissä ???? kirjoitin,tämä on testi….

Mr X

Jos suomessa on kansanedustaja,luulisi hänen tekevän kaiken kansan parhaaksi,eikö ? No,sitten löytyy ” kävelevä pökäle ”,joka ei varmasti edusta mitään suomalaista asiaa ,niin kuinka ihmeessä ko voi olla suomessa kansanedustaja.Hänen kuuluisi edustaa omaa kansaansa kotimaassaansa,joka on somalia. Ja,Paavo;katoaako tämäkin viesti ?

Mr X

Paavo,teet a1 työtä,olen vuosien aikana mainostanut pt-mediaa pitkin poikin,paras suom media.ISO KIITOS.

Mr X

Rähmispossu hoiti virkaa,rip,Paavo,gut.

Qroquius Kad

Eihän Rähmis toki poissa ole, hän on vaan muuttanut muotoaan:

http://rahmispossu.net/

Mutta vakavasti, mikä helvatan järki on ottaa käyttöön jonkun toisen aiempi sivusto ja alkaa suoltaa sinne jotain aivan muuta kuin aiempi haltija?

Alpertti

Miten poliisi noin on innostunut epäilemään? Minusta vaikuttaa hieman rasistiselta tuollainen.

Mr X

Crocks kät,ota yht sinne ja kysy,