Helsingin vappukaahaaja pyytelee tekoaan anteeksi

Helsingin vappukaahailija Tuukka Taipale kertoo Twitterissä, että on hyvin katuvainen autoajelustaan eikä itsekään oikein ymmärrä miksi kävi kuten kävi. Syyksi hän kertoo ”rakastumisensa”.

 

Tietojen mukaan Taipale on toimitettu ”hoitoon”.

– – –

Ei tapahtumaa etteivätkö kilipäät keksisi asiasta salaliittoa. Tällä kertaa latvikset saivat mukaan Supon, joka oli jollain tavalla tapahtuman takana. Tätä perustellaan sillä, että muutamilla paikanpäältä kuvatuilla filmeillä näkyy vähän samannäköinen mies kuin Supon johtaja Antti Pelttari on. Samoilta filmeiltä kuitenkin näkee selvästi, että mies ei ole Pelttari. Mutta kun salaliitto on jo tulilla, niin sitä ei voi enää pysäyttää.

Tässä tapauksessa salaliitto oli melko harmittomasti liikkeelle lähtenyt läppä. Sattumalta seurasin Ylilaudalta tapahtumien kehitystä ja siellä joku koiranleuka heitti läpällä, että kiinniottotilanteessa patsastellut mies oli Pelttari. Tämä lähti leviämään sitten kulovalkeana latvakakkosten keskuudessa ja nyt se on sitten muuttunut faktaksi.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.