Helsingin vappukaahaaja pyytelee tekoaan anteeksi

Helsingin vappukaahailija Tuukka Taipale kertoo Twitterissä, että on hyvin katuvainen autoajelustaan eikä itsekään oikein ymmärrä miksi kävi kuten kävi. Syyksi hän kertoo ”rakastumisensa”.

 

Tietojen mukaan Taipale on toimitettu ”hoitoon”.

– – –

Ei tapahtumaa etteivätkö kilipäät keksisi asiasta salaliittoa. Tällä kertaa latvikset saivat mukaan Supon, joka oli jollain tavalla tapahtuman takana. Tätä perustellaan sillä, että muutamilla paikanpäältä kuvatuilla filmeillä näkyy vähän samannäköinen mies kuin Supon johtaja Antti Pelttari on. Samoilta filmeiltä kuitenkin näkee selvästi, että mies ei ole Pelttari. Mutta kun salaliitto on jo tulilla, niin sitä ei voi enää pysäyttää.

Tässä tapauksessa salaliitto oli melko harmittomasti liikkeelle lähtenyt läppä. Sattumalta seurasin Ylilaudalta tapahtumien kehitystä ja siellä joku koiranleuka heitti läpällä, että kiinniottotilanteessa patsastellut mies oli Pelttari. Tämä lähti leviämään sitten kulovalkeana latvakakkosten keskuudessa ja nyt se on sitten muuttunut faktaksi.

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sherlokki suvakko

Sattumalta? Enivei kuvasta päätellen Tuukka vaikutta olevan melkoinen egoisti. Kun rahaa on, niin että ranteet paukkuu ja vain he, vain he muka ansaitsevat saada tekonsa anteeksi tuosta noin vain. Tässä piskuisessa Suomenmaassa on köyhiä joilta viedään vähäpätöisestäkin syystä kaikki. Vittuun Tuukka selittelemästä, ole mieluumin hiljaa ja kanna vastuusi raastuvassa.

säpön avustaja

Pelttarin kaksoisolento, on ihmeen rauhallinen ja keskustelee poliisin kanssa, videolla, noin yleensä poliisi käskee ihmisten siirtyä sivummalle/pois, kun tekevät työtään,,outoa,onko lähdettä sille että tuukka on toimitettu hoitoon? onko ajokortti saatu poliisin haltuun? ettei ole kohta taas auton ratissa,,kyllä tuon mersun vauhti on sen verran kova että huh,huh,olipa tuuria matkassa.

Qroquius Kad

Ei ollut Pelttari tuo palttoomies, mutta selvästi jonkinlainen auktoriteetti noille kiinniottaville jepareille, koskapa sai seisoskella vieressä ja jopa ohjeistaa sen sijaan, että olisi tullut käskytetyksi pois.

Yksi vaihtoehto on poliisin mukana oleva lääkäri, joka toteaa ettei tyyppiä ole syytä viedä asemalle vaan suoraan psykiatriselle osastolle tulemaan takaisin tähän maailmaan.

Dagen Efter

Monet vappunaamarit on aika lailla Polttarin näköisiä, eli ohikulkijalla on vaan sattunut olemaan sellainen.

Tane

Tuolta pitää viedä ajaokortti loppuiäksi, aikuinen mies eikä ymmärrä, että olisi voinut tappaa jonkun tai joitakin. Kertoo paljon nykysuomesta, että tämänkaltaisia sairaita hiippareita on tärkeissä viroissa esim. Suomen pankissa ja Valtiovarainministeriössä. Näitä on varmaan paljon kun katsoo miten tässä maassa menee, ehkäpä ihan valtionjohdossa korkeimmilla paikoillakin.

Kake

Sanna Marin ona samanlainen narsisti, muttei naisena käyttäydy noin suoraviivaisesti, vaan pitää sairasta peliään naisellisen ovelasti.

Särmääjä

Loisvirkoja ne on, joissa leikitään tärkeillä asioita

jrty

Jos rakastuminen aiheuttaa tuollaista käytöstä, niin mitä tapahtuu eron sattuessa.

mummeli

Ehkäpä nämä rakastumiset ovat tehokkaasti estäneet sen ettemme ole vielä päässeet eron hetkeä todistelemaan.

Qroquius Kad

Niinhän se Turun puukottajaterroristikin kuulemma vain rakasti.

Särmääjä

Jos ei ole huumeissa ollu niin tyypillä kyllä heittää pahasti päässä.

Qroquius Kad

Jos kerran on hoitoon toimitettu, viittaa vahvasti jälkimmäiseen.

Arto T

Kipeä ukkeli

säpön avustaja
Jari

Ainakin kiinitti huomion pois että menossa on perustuslain muutos ja perjantaina huomio kiinittyy elokapinaan

Ohmygod

Scania olisi ollut tehokkaampi…

Saatana Luonasi

On siinä meillä ylimielinen paskiainen. Seli seli seli, nyt pelkää että menee duunit ja massit. Tiedättekös, tuo on ihan samaa käyttäytymistä mitä muslimit harrastaa: enmä mitään tehny, se oli joku outo voima, joku muu. En minä. En valehtele, en vain puhu totuutta. Turpakii apina, sinä ajoit ja sinä maksat. Sinä saat potkut ja sinä korvaat, ei jumalasi eikä kukaan muu. Oikeus ja terve järki voittakoon, sinä olet mielisairas. Häpeä!

Jupi

Kehtaa vielä selittää miten yritti kaikin keinoin estää tapahtuneen…

1 1 = 2.2

Mahtaa nyt harmittaa kun symmetria ja asioiden yhtenäinyys sekä harmonia tuossa kuvassa on täysin pilalla kun vasemman käden hiha on 5 cm liian alasvedettynä oikean käden hihaan verrattuna. Koko fiaskon kruunaa tuo hävettävän nolo moka että ei osata edes istua tasan tarkkaan sohvan keskellä. Harvoin näkee tämmöistä epäjärjestystä, hävettää nähdä tämä nykypäivänä kun luulisi että homma on hallussa eikä sorruta näin kohtalokkaisiin aloittelijavirheisiin. Sanoisinpa että tuossa on ainekset itsetuhoisaan käyttäytymiseen kun tämä suorastaan naurettava amatöörimäinen visuaalinen munaus nyt näytetään julkisuudessa. Kaikki nauraa sulle.

X

Hieman huvittava lehtijuttu tapahtumasta. Kaveria kehuttiin että on vaikka miten sitä ja tätä. Oli jopa väistänyt jotain kun ajoi sataa porukan seassa. Ihan kuin olisi uudelleen tullut Jeesus, lisäksi tuuletteli ja huuteli kuin ainakin vapahtaja. Minkäköhänlaisen jutun toimittaja olisi tehnyt jos ratissa olisi ollut tavallinen meikäläinen, kysyn vaan.

HenkkaR

Juttu on tosiaan aika mielenkiintoinen. Supo-salaliitoille nyt voi vain nauraa, jo ihan senkin takia ettei siinä edes olisi mitään ihmeellistä vaikka supo tällaista terrorismia lähentelevää tapausta tutkisikin ja vaikka olisi itse Pelttari paikalle sattunutkin (mitä ei edes ollut).

Mutta, sitäkin mielenkiintoisempaa on, että lehdistö on kovin ”hyysääväästi” tästä kertonut, niin että ehdin jopa jo olettaa kyseessä olleen kunniakansalainen. Mutta kuinka ollakaan, kerrotaan kyseessä olevan persu.

Kummallinen tapaus sikäli että yleensähän persujen tahattomatkin, ja jopa tekemättömätkin teot väännetään tahallisiksi ja lievät törkeiksi. Tässä kuitenkin tyystin päinvastoin, tuomittava teko jonka tahattomuudenkin voisi hyvillä syillä kyseenalaistaa, niin nyt korostetaankin tahattomuutta.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mikä on salaliiton ja ”totuuden” ero?…….. Korkeintaan 6kk.

pöh

Kuka vain voi täysin yllättäen ”seota” myös ilman päihteitä, ja aivoista voi löytyä ihan fyysinen syy asiaan..
Tästä tapauksesta edelleen mitään tietämättä.

Jupi

Mulla meni kerran vitun pahasti nuppi sekaisin moneksi päiväksi, ja olin täysin selvinpäin. Lääkäri selvitti asiaa ja totesi että juuri sen takia olinkin sekaisin koska olin selvinpäin. Saa olla varovainen kun lopettaa juomisen ettei iske juoppohulluus

Qroquius Kad

Jos alkaa ryyppyputken aikana nähdä ja kuulla sellaista mitä muut eivät, on kyse alkoholihallusinaatiosta.
Delirium tremens eli juoppohulluus tulee pienellä viiveellä ryyppyputken lopettamsen jälkeen.

eki

Sivustonsa mukaan Sill oli eri eli väärä natokanta jonka mukaan koko eu:n pitäs liittyy natoon eikä suomen erillisesti.
btw. videoissa aivan loppupuolella käytetään ”etä” lamautinta suht läheltä. Siinä vaiheessa
kun kaveri on jo paikallaan ja neljä poliisia päällä kaivaa yksi vähän paidanhelmaa auki ja tuikkaa vielä sähköä. Hidastuksessa näkee että pää/katse nousee prosessin aikana ilmeisesti siksi että saa ohjeet toimintaan ns. ”pelttarilta” Miekkareissa näkee vastaavaa ”kidutusta” tuntuu niin sydämessä kuin sukukalleuksissakin. Miekkarissa kesto vaan pidenpi.

X

Mitenhän sekasin olis menny jos olis saanu sähköä?

Jupi

Ei siitä mee ku paskat housuihin, joskus kusikin lirahtaa. Kaveri nimittäin kerran antoi eräälle Espoon räkälän ovimiehelle niskaan vähän volttia kun se kävi toisen kaverin kimppuun

Qroquius Kad

Saattoi johtua siitä, että kolme muuta jeparia piteli kiinni ja olisivat siis saaneet tällin hekin.

Timppis

Ilta-läpsykässä on alkanut jo kyseisen jantterin valkopesu ooon niiiiin mukava viksu ja vilmaaaaattinen.paai pai pusi pusi.

Waltsu

Mitähän hihhulilahkoa tyyppi edustanee, jonkilainen uskonnollinen hurmostilahan hänellä ainakin oli päällä. Huuteli koko ajan: ”Seis seis seis Jumalan nimessä, poistu luotani Saatana” Ei kukaan ateisti tai uskonnoton tuollaisia karju.

Dan Wesson

Huumeet selviää verikokeissa, ja uutisissa oli jossain välissä että pölkkypäätä epäillään törkeästä rattijuoppoudesta. Kai poliisit siinä on heti puhalluttanut. Rakkaudesta sekoilu selittelyt ovat uskottavuudeltaan samalla tasolla S.Lavrovin kanssa. Videolla jätkä on sekaisin kuin seinäkello, eikä varmasti ollut selvin päin.

Minnesotamodelli

Nyt tiedämme että hän ei ole AllAhisti mutta AA lienee silti edessä.

Hai!

Ehkä hän näki Veijon?

MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ!

Mieshän ei ole tyhmä mutta pääkopassa viiraa. Luultavasti maanis-depressiivinen plus mömmöt.

Anonyymi

Ylen oli ihan pakko päästä sanomaan, että tyyppi oli aluevaaleissa PS:n ehdokkaana. Siitä, että oli ollut myös Eija-Riitta Korholan avustajana Brysselissä, ei viitsitty mainita. Tyypillistä Yleä. Heitänpä tähän vielä retorisen kysymyksen eli jos kaverilla on kaksi yliopistotutkintoa, mikä puolue jättäisi rannalle? No, nyt kuitenkin tulee jäämään. Ei tällaisesta anteeksipyynnöllä selviä. Rahalliset korvauksetkin tulevat olemaan sitä luokkaa, että elämä on pilalla.

Sakari Rajamäki

Noissa salaliittojutuissa on yleensä ripaus totuutta ja loput mielikuvituksen tuotetta. Oli tässäkin se ripaus totuutta, sillä eräs paikalla ollut mies vähän muistutti Peltaria.

Murmeli

Olettaisi, että on todellisuudentaju hämärtynyt ja psykoosi paukahtanut päälle. Näitähän aina ilmestyy silloin tällöin ihan suomalaisissa kun, kun mielisairaalan purettiin ja pakkohoitoon ei enää tahdo saada ketään.
Tuttava männävuosina sekosi yhtäkkiä. Mukava kaveri muuttui harhaiseksi ja väkivaltaiseksi ja pääsi hoitoon vasta, kun oli vaarassa ympäristölleen.
Maniavaihe ja psykoosi on aika melkoinen kimppu yhdessä

Positiivisyys Kunniaan

Mulla on sulle Tuukka uutisia. Sulla ei nyt ole enää työpaikkaa eikä tyttöystävää, ja saat tempustasi ehdollista vankeutta ja isot sakot sekä korvattavaksi semmoiset puoli miljoonaa euroa. Mut hei, PÄRJÄILE!

Tohtori

Ihan normaalia vajaa-älyisyyttä ihmiseltä jolla on silmät liian lähekkäin.

pah

Ihmiset joilla silmät on ”liian lähekkäin”?

Joopa joo. Tuolla logiikalla voidaan päätellä että suht tunnettu tosi-asiahan on että osapuilleen kaikilla ”vajaa-älyisillä” on vähintään kaksi yliopistotutkintoa.

Saaliseläimillä silmät ovat pään sivuilla, etäällä toisistaan. Samoin mm. Paavo Väyrysellä.

timo

En tiedä mistä on kyse mutta vaikea kuvitella että kaikki olisi kunnossa jos tuollaisilla on ajolupa.

Qroquius Kad

Tuo oli ilmeisen akuutti tapaus, kun tutut kertoivat tyypin olleen aikaisemmin päivällä oma itsensä ja sitten meni hihhuli-tilaan yllättäen ja pyytämättä kuin Annukka Jätevuoren faxi.

Lallukka

Kortti ja auto pois rapparilta ja tiilenpäitä lukemaan ja niihin kirkkoveneitä ja pentagrammeja piirteleen, mars. Oli onni onnettomuudessa ettei katu tulvinut verta ja suolenpätkiä, mistä ei kyllä puolta milliä kauempana tilanne ollut.

Daavidin poika

Kuitenkin anteeksi antamaton teko. Nyt jää vain nähtäväksi, että onko meillä eläkeläisillä, ja Suomalaisella työvoimalla sama jumala kuin Suomen valtion maksamaa palkkaa nauttivilla.? Aikansa johtohamoisesti Tuukka istuu kuvassaan soffallaan. Minulla on vahva usko siihen, että tästä tulevasta oikeudenkäynnistä tulee pitkä, ja kivinen tie Suomalaisille veronmaksajille. Veikkaan 2-3 vuotta.?

Suomi on maailman huippuluokkaa koulutusasteella, miten ihmeessä Suomessa voi tapahtua näin, että rakkaussuhteen myötä pilataan kanssa ihmisten elämät.? Kannattaa myös muistaa se, että ne kansalaiset jotka olivat todistamassa tätäkin tapausta, he eivät varmaan voi hyvin psyykkisesti. Sinänsä tämä on helppo ”nakki” rikospoliisille koska tekijä on tavallinen suomalainen.

Sellaista

Olen kyllä rakastunut erääseen naiseen, mutta eipä tule mieleen alkaa tuollaista järjettömyyttä tekemään autolla tai muulla ajoneuvolla. Enkä usko, että nainen tuollaisesta touhusta olisi kovin mielissään. Eli, ei taida kaikilla käydä tämä sankari.

jjt

Ainoa asia, jonka tiedän varmaksi on se, että olen rakastunut ja se on ”huumannut” minua viime viikot.voi vittu,mikä selitys.rakkauden ammattilanen.

Huru-ukko

Kovasti kohkataan miehestä, kuskista, seko mikä seko. Mutta kuka oli se nainen joka poistui paikalta heti? Oliko sellainen daami joka ei sanut jäädä kiinni hänen kanssaan? Syrjähypyllä oleva korkean tason ja moraalin mimmi? Virheä vai demukka vai kokkare?