Helsingin vappukaahaaja pyytelee tekoaan anteeksi

Helsingin vappukaahailija Tuukka Taipale kertoo Twitterissä, että on hyvin katuvainen autoajelustaan eikä itsekään oikein ymmärrä miksi kävi kuten kävi. Syyksi hän kertoo ”rakastumisensa”.

 

Tietojen mukaan Taipale on toimitettu ”hoitoon”.

– – –

Ei tapahtumaa etteivätkö kilipäät keksisi asiasta salaliittoa. Tällä kertaa latvikset saivat mukaan Supon, joka oli jollain tavalla tapahtuman takana. Tätä perustellaan sillä, että muutamilla paikanpäältä kuvatuilla filmeillä näkyy vähän samannäköinen mies kuin Supon johtaja Antti Pelttari on. Samoilta filmeiltä kuitenkin näkee selvästi, että mies ei ole Pelttari. Mutta kun salaliitto on jo tulilla, niin sitä ei voi enää pysäyttää.

Tässä tapauksessa salaliitto oli melko harmittomasti liikkeelle lähtenyt läppä. Sattumalta seurasin Ylilaudalta tapahtumien kehitystä ja siellä joku koiranleuka heitti läpällä, että kiinniottotilanteessa patsastellut mies oli Pelttari. Tämä lähti leviämään sitten kulovalkeana latvakakkosten keskuudessa ja nyt se on sitten muuttunut faktaksi.

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
5.5.2022 08:41

Sattumalta? Enivei kuvasta päätellen Tuukka vaikutta olevan melkoinen egoisti. Kun rahaa on, niin että ranteet paukkuu ja vain he, vain he muka ansaitsevat saada tekonsa anteeksi tuosta noin vain. Tässä piskuisessa Suomenmaassa on köyhiä joilta viedään vähäpätöisestäkin syystä kaikki. Vittuun Tuukka selittelemästä, ole mieluumin hiljaa ja kanna vastuusi raastuvassa.

säpön avustaja
säpön avustaja
5.5.2022 10:51

Pelttarin kaksoisolento, on ihmeen rauhallinen ja keskustelee poliisin kanssa, videolla, noin yleensä poliisi käskee ihmisten siirtyä sivummalle/pois, kun tekevät työtään,,outoa,onko lähdettä sille että tuukka on toimitettu hoitoon? onko ajokortti saatu poliisin haltuun? ettei ole kohta taas auton ratissa,,kyllä tuon mersun vauhti on sen verran kova että huh,huh,olipa tuuria matkassa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.5.2022 11:24
Vastaa...  säpön avustaja

Ei ollut Pelttari tuo palttoomies, mutta selvästi jonkinlainen auktoriteetti noille kiinniottaville jepareille, koskapa sai seisoskella vieressä ja jopa ohjeistaa sen sijaan, että olisi tullut käskytetyksi pois.

Yksi vaihtoehto on poliisin mukana oleva lääkäri, joka toteaa ettei tyyppiä ole syytä viedä asemalle vaan suoraan psykiatriselle osastolle tulemaan takaisin tähän maailmaan.

Dagen Efter
Dagen Efter
5.5.2022 11:46
Vastaa...  säpön avustaja

Monet vappunaamarit on aika lailla Polttarin näköisiä, eli ohikulkijalla on vaan sattunut olemaan sellainen.

Tane
Tane
5.5.2022 09:30

Tuolta pitää viedä ajaokortti loppuiäksi, aikuinen mies eikä ymmärrä, että olisi voinut tappaa jonkun tai joitakin. Kertoo paljon nykysuomesta, että tämänkaltaisia sairaita hiippareita on tärkeissä viroissa esim. Suomen pankissa ja Valtiovarainministeriössä. Näitä on varmaan paljon kun katsoo miten tässä maassa menee, ehkäpä ihan valtionjohdossa korkeimmilla paikoillakin.

Kake
Kake
5.5.2022 09:34
Vastaa...  Tane

Sanna Marin ona samanlainen narsisti, muttei naisena käyttäydy noin suoraviivaisesti, vaan pitää sairasta peliään naisellisen ovelasti.

Särmääjä
Särmääjä
5.5.2022 10:32
Vastaa...  Tane

Loisvirkoja ne on, joissa leikitään tärkeillä asioita

jrty
jrty
5.5.2022 09:41

Jos rakastuminen aiheuttaa tuollaista käytöstä, niin mitä tapahtuu eron sattuessa.

mummeli
mummeli
5.5.2022 10:14
Vastaa...  jrty

Ehkäpä nämä rakastumiset ovat tehokkaasti estäneet sen ettemme ole vielä päässeet eron hetkeä todistelemaan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.5.2022 11:20
Vastaa...  jrty

Niinhän se Turun puukottajaterroristikin kuulemma vain rakasti.

Särmääjä
Särmääjä
5.5.2022 10:28

Jos ei ole huumeissa ollu niin tyypillä kyllä heittää pahasti päässä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.5.2022 11:20
Vastaa...  Särmääjä

Jos kerran on hoitoon toimitettu, viittaa vahvasti jälkimmäiseen.

Arto T
Arto T
5.5.2022 22:08
Vastaa...  Qroquius Kad

Kipeä ukkeli

säpön avustaja
säpön avustaja
5.5.2022 10:32
Jari
Jari
5.5.2022 10:55

Ainakin kiinitti huomion pois että menossa on perustuslain muutos ja perjantaina huomio kiinittyy elokapinaan

Ohmygod
Ohmygod
5.5.2022 11:42

Scania olisi ollut tehokkaampi…

Saatana Luonasi
Saatana Luonasi
5.5.2022 12:57

On siinä meillä ylimielinen paskiainen. Seli seli seli, nyt pelkää että menee duunit ja massit. Tiedättekös, tuo on ihan samaa käyttäytymistä mitä muslimit harrastaa: enmä mitään tehny, se oli joku outo voima, joku muu. En minä. En valehtele, en vain puhu totuutta. Turpakii apina, sinä ajoit ja sinä maksat. Sinä saat potkut ja sinä korvaat, ei jumalasi eikä kukaan muu. Oikeus ja terve järki voittakoon, sinä olet mielisairas. Häpeä!

Jupi
Jupi
6.5.2022 20:10
Vastaa...  Saatana Luonasi

Kehtaa vielä selittää miten yritti kaikin keinoin estää tapahtuneen…

1 1 = 2.2
1 1 = 2.2
5.5.2022 13:09

Mahtaa nyt harmittaa kun symmetria ja asioiden yhtenäinyys sekä harmonia tuossa kuvassa on täysin pilalla kun vasemman käden hiha on 5 cm liian alasvedettynä oikean käden hihaan verrattuna. Koko fiaskon kruunaa tuo hävettävän nolo moka että ei osata edes istua tasan tarkkaan sohvan keskellä. Harvoin näkee tämmöistä epäjärjestystä, hävettää nähdä tämä nykypäivänä kun luulisi että homma on hallussa eikä sorruta näin kohtalokkaisiin aloittelijavirheisiin. Sanoisinpa että tuossa on ainekset itsetuhoisaan käyttäytymiseen kun tämä suorastaan naurettava amatöörimäinen visuaalinen munaus nyt näytetään julkisuudessa. Kaikki nauraa sulle.

X
X
5.5.2022 13:42

Hieman huvittava lehtijuttu tapahtumasta. Kaveria kehuttiin että on vaikka miten sitä ja tätä. Oli jopa väistänyt jotain kun ajoi sataa porukan seassa. Ihan kuin olisi uudelleen tullut Jeesus, lisäksi tuuletteli ja huuteli kuin ainakin vapahtaja. Minkäköhänlaisen jutun toimittaja olisi tehnyt jos ratissa olisi ollut tavallinen meikäläinen, kysyn vaan.

HenkkaR
HenkkaR
6.5.2022 14:02
Vastaa...  X

Juttu on tosiaan aika mielenkiintoinen. Supo-salaliitoille nyt voi vain nauraa, jo ihan senkin takia ettei siinä edes olisi mitään ihmeellistä vaikka supo tällaista terrorismia lähentelevää tapausta tutkisikin ja vaikka olisi itse Pelttari paikalle sattunutkin (mitä ei edes ollut).

Mutta, sitäkin mielenkiintoisempaa on, että lehdistö on kovin ”hyysääväästi” tästä kertonut, niin että ehdin jopa jo olettaa kyseessä olleen kunniakansalainen. Mutta kuinka ollakaan, kerrotaan kyseessä olevan persu.

Kummallinen tapaus sikäli että yleensähän persujen tahattomatkin, ja jopa tekemättömätkin teot väännetään tahallisiksi ja lievät törkeiksi. Tässä kuitenkin tyystin päinvastoin, tuomittava teko jonka tahattomuudenkin voisi hyvillä syillä kyseenalaistaa, niin nyt korostetaankin tahattomuutta.

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
5.5.2022 14:10

Mikä on salaliiton ja ”totuuden” ero?…….. Korkeintaan 6kk.

pöh
pöh
5.5.2022 14:17

Kuka vain voi täysin yllättäen ”seota” myös ilman päihteitä, ja aivoista voi löytyä ihan fyysinen syy asiaan..
Tästä tapauksesta edelleen mitään tietämättä.

Jupi
Jupi
6.5.2022 20:14
Vastaa...  pöh

Mulla meni kerran vitun pahasti nuppi sekaisin moneksi päiväksi, ja olin täysin selvinpäin. Lääkäri selvitti asiaa ja totesi että juuri sen takia olinkin sekaisin koska olin selvinpäin. Saa olla varovainen kun lopettaa juomisen ettei iske juoppohulluus

Qroquius Kad
Qroquius Kad
6.5.2022 20:44
Vastaa...  Jupi

Jos alkaa ryyppyputken aikana nähdä ja kuulla sellaista mitä muut eivät, on kyse alkoholihallusinaatiosta.
Delirium tremens eli juoppohulluus tulee pienellä viiveellä ryyppyputken lopettamsen jälkeen.

eki
eki
5.5.2022 14:33

Sivustonsa mukaan Sill oli eri eli väärä natokanta jonka mukaan koko eu:n pitäs liittyy natoon eikä suomen erillisesti.
btw. videoissa aivan loppupuolella käytetään ”etä” lamautinta suht läheltä. Siinä vaiheessa
kun kaveri on jo paikallaan ja neljä poliisia päällä kaivaa yksi vähän paidanhelmaa auki ja tuikkaa vielä sähköä. Hidastuksessa näkee että pää/katse nousee prosessin aikana ilmeisesti siksi että saa ohjeet toimintaan ns. ”pelttarilta” Miekkareissa näkee vastaavaa ”kidutusta” tuntuu niin sydämessä kuin sukukalleuksissakin. Miekkarissa kesto vaan pidenpi.

X
X
5.5.2022 20:35
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Mitenhän sekasin olis menny jos olis saanu sähköä?

Jupi
Jupi
6.5.2022 20:18
Vastaa...  X

Ei siitä mee ku paskat housuihin, joskus kusikin lirahtaa. Kaveri nimittäin kerran antoi eräälle Espoon räkälän ovimiehelle niskaan vähän volttia kun se kävi toisen kaverin kimppuun

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.5.2022 21:10
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Saattoi johtua siitä, että kolme muuta jeparia piteli kiinni ja olisivat siis saaneet tällin hekin.

Timppis
Timppis
5.5.2022 14:58

Ilta-läpsykässä on alkanut jo kyseisen jantterin valkopesu ooon niiiiin mukava viksu ja vilmaaaaattinen.paai pai pusi pusi.

Waltsu
Waltsu
5.5.2022 15:04

Mitähän hihhulilahkoa tyyppi edustanee, jonkilainen uskonnollinen hurmostilahan hänellä ainakin oli päällä. Huuteli koko ajan: ”Seis seis seis Jumalan nimessä, poistu luotani Saatana” Ei kukaan ateisti tai uskonnoton tuollaisia karju.

Dan Wesson
Dan Wesson
5.5.2022 20:54
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Huumeet selviää verikokeissa, ja uutisissa oli jossain välissä että pölkkypäätä epäillään törkeästä rattijuoppoudesta. Kai poliisit siinä on heti puhalluttanut. Rakkaudesta sekoilu selittelyt ovat uskottavuudeltaan samalla tasolla S.Lavrovin kanssa. Videolla jätkä on sekaisin kuin seinäkello, eikä varmasti ollut selvin päin.

Minnesotamodelli
Minnesotamodelli
5.5.2022 17:12
Vastaa...  Waltsu

Nyt tiedämme että hän ei ole AllAhisti mutta AA lienee silti edessä.

Hai!
Hai!
5.5.2022 17:14
Vastaa...  Waltsu

Ehkä hän näki Veijon?

MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ!
MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ MINÄ!
5.5.2022 15:30

Mieshän ei ole tyhmä mutta pääkopassa viiraa. Luultavasti maanis-depressiivinen plus mömmöt.

Anonyymi
Anonyymi
6.5.2022 06:44

Ylen oli ihan pakko päästä sanomaan, että tyyppi oli aluevaaleissa PS:n ehdokkaana. Siitä, että oli ollut myös Eija-Riitta Korholan avustajana Brysselissä, ei viitsitty mainita. Tyypillistä Yleä. Heitänpä tähän vielä retorisen kysymyksen eli jos kaverilla on kaksi yliopistotutkintoa, mikä puolue jättäisi rannalle? No, nyt kuitenkin tulee jäämään. Ei tällaisesta anteeksipyynnöllä selviä. Rahalliset korvauksetkin tulevat olemaan sitä luokkaa, että elämä on pilalla.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
5.5.2022 16:21

Noissa salaliittojutuissa on yleensä ripaus totuutta ja loput mielikuvituksen tuotetta. Oli tässäkin se ripaus totuutta, sillä eräs paikalla ollut mies vähän muistutti Peltaria.

Murmeli
Murmeli
5.5.2022 16:32

Olettaisi, että on todellisuudentaju hämärtynyt ja psykoosi paukahtanut päälle. Näitähän aina ilmestyy silloin tällöin ihan suomalaisissa kun, kun mielisairaalan purettiin ja pakkohoitoon ei enää tahdo saada ketään.
Tuttava männävuosina sekosi yhtäkkiä. Mukava kaveri muuttui harhaiseksi ja väkivaltaiseksi ja pääsi hoitoon vasta, kun oli vaarassa ympäristölleen.
Maniavaihe ja psykoosi on aika melkoinen kimppu yhdessä

Positiivisyys Kunniaan
Positiivisyys Kunniaan
5.5.2022 17:00

Mulla on sulle Tuukka uutisia. Sulla ei nyt ole enää työpaikkaa eikä tyttöystävää, ja saat tempustasi ehdollista vankeutta ja isot sakot sekä korvattavaksi semmoiset puoli miljoonaa euroa. Mut hei, PÄRJÄILE!

Tohtori
Tohtori
5.5.2022 17:03

Ihan normaalia vajaa-älyisyyttä ihmiseltä jolla on silmät liian lähekkäin.

pah
pah
7.5.2022 20:46
Vastaa...  Tohtori

Ihmiset joilla silmät on ”liian lähekkäin”?

Joopa joo. Tuolla logiikalla voidaan päätellä että suht tunnettu tosi-asiahan on että osapuilleen kaikilla ”vajaa-älyisillä” on vähintään kaksi yliopistotutkintoa.

Saaliseläimillä silmät ovat pään sivuilla, etäällä toisistaan. Samoin mm. Paavo Väyrysellä.

timo
timo
5.5.2022 19:30

En tiedä mistä on kyse mutta vaikea kuvitella että kaikki olisi kunnossa jos tuollaisilla on ajolupa.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
5.5.2022 21:13
Vastaa...  timo

Tuo oli ilmeisen akuutti tapaus, kun tutut kertoivat tyypin olleen aikaisemmin päivällä oma itsensä ja sitten meni hihhuli-tilaan yllättäen ja pyytämättä kuin Annukka Jätevuoren faxi.

Lallukka
Lallukka
5.5.2022 19:49

Kortti ja auto pois rapparilta ja tiilenpäitä lukemaan ja niihin kirkkoveneitä ja pentagrammeja piirteleen, mars. Oli onni onnettomuudessa ettei katu tulvinut verta ja suolenpätkiä, mistä ei kyllä puolta milliä kauempana tilanne ollut.

Daavidin poika
Daavidin poika
5.5.2022 19:53

Kuitenkin anteeksi antamaton teko. Nyt jää vain nähtäväksi, että onko meillä eläkeläisillä, ja Suomalaisella työvoimalla sama jumala kuin Suomen valtion maksamaa palkkaa nauttivilla.? Aikansa johtohamoisesti Tuukka istuu kuvassaan soffallaan. Minulla on vahva usko siihen, että tästä tulevasta oikeudenkäynnistä tulee pitkä, ja kivinen tie Suomalaisille veronmaksajille. Veikkaan 2-3 vuotta.?

Suomi on maailman huippuluokkaa koulutusasteella, miten ihmeessä Suomessa voi tapahtua näin, että rakkaussuhteen myötä pilataan kanssa ihmisten elämät.? Kannattaa myös muistaa se, että ne kansalaiset jotka olivat todistamassa tätäkin tapausta, he eivät varmaan voi hyvin psyykkisesti. Sinänsä tämä on helppo ”nakki” rikospoliisille koska tekijä on tavallinen suomalainen.

Sellaista
Sellaista
5.5.2022 22:13

Olen kyllä rakastunut erääseen naiseen, mutta eipä tule mieleen alkaa tuollaista järjettömyyttä tekemään autolla tai muulla ajoneuvolla. Enkä usko, että nainen tuollaisesta touhusta olisi kovin mielissään. Eli, ei taida kaikilla käydä tämä sankari.

jjt
jjt
6.5.2022 08:06

Ainoa asia, jonka tiedän varmaksi on se, että olen rakastunut ja se on ”huumannut” minua viime viikot.voi vittu,mikä selitys.rakkauden ammattilanen.

Huru-ukko
Huru-ukko
10.5.2022 05:45

Kovasti kohkataan miehestä, kuskista, seko mikä seko. Mutta kuka oli se nainen joka poistui paikalta heti? Oliko sellainen daami joka ei sanut jäädä kiinni hänen kanssaan? Syrjähypyllä oleva korkean tason ja moraalin mimmi? Virheä vai demukka vai kokkare?