Lapsikidnappausjupakka saa taas uusia älyvapaita käänteitä

Viime kuukausien aikana lumipallon tavoin kasvanut “lapsikidnappaus”-juttu saa taas uusia aivan älyvapaita piirteitä. Lähi-itäläisperheet lähettävät nyt lapsiaan takaisin kotiin siinä pelossa, että ruotsalaiset kidnaappavat heidän lapsiaan.

Yleisradioyhtiö Sverigesradio kertoo Lähi-itätaustaisista henkilöistä, jotka ovat niin paniikkipeloissaan, että ruotsalaiset kaappaavat heidän lapsensa, että lähettävät lapsiaan nyt takaisin maahan, josta Ruotsiin on paettu sotaa, vainoa ja kidutusta.

SR:n uutisissa kerrotaan esimerkki lähi-itäläisestä perheenisästä Samirista, joka lähetti vaimonsa ja kakaransa takaisin johonkin Lähi-idän maahan, koska oli niin peloissaan, että sosiaalitoimi kaappaa lapset.

Samirin lapset ovat Ruotsin kansalaisia, mutta perheenisällä on niin suuri pelko, että oksat pois. “Se alkaa sosiaalitoimiston lähettämällä kirjeellä ja loppuu siihen, että lapset otetaan sinulta”, Samir kertoo uutisille.

Samir ja monet muut lähi-itäläiset sanovat, että he eivät ikinä palaa Ruotsiin, jos sosiaalitoimi ei takaa, että heidän lapsiaan ei kidnapata. Ja silloinkin jos takuu tulee, niin aikovat muuttaa johonkin toiseen kuntaan karkuun rasistisia sosiaalitanttoja.

–  –  –

Jos ymmärtää ruotsia, niin kannattaa kuunnella uutinen mitä siinä sanotaan. Lähinnä tarkoitan uutistenlukijaa, että miten hän kertoo uutisen. Se joka hoksaa pointin, niin sanokoot.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Unelma Painajainen

Joskus jotain hyviäkin uutisia.

Ohmygod

Onko tuo nyt iso vahinko, jos lähtevät?
Eivätpä ole Ruotsissa poliisia kivittämässä ja autoja polttamassa.
Toivottavasti rasistiset sosiaalitantat eivät lähetä rahaa perässä.

Sherlokki suvakko

En jummarra Ruattia, mutta järjettömältä kuulostaa matujen touhu. Muuten hyvä että muuttavat pois omiin maihinsa, tai mihin tahansa Timbuktuun. Tietysti Ruotsin kansalaisina nostavat sosiaalietuuksia sieltä käsin, vai miten tää niinku menee. Aika metkaa sinänsä, ensin paetaan sotaa muka ja sitten sossutanttoja 😀

Neuvokaapas expertit

Sossun siiderivalaat siis pelottaa enemmän kun taistelemaan ruvenneet jesiditytöt. Niin paha maa että kannattaa kaikkien lähteä. Nyt olisi hyvä todeta ettei turvapaikantarvetta ole ja palauttaa kaikki.

Painukaa Himaanne

Nyt kaikki ruotsin NATSIRASISTIT lähettämään joka helvetin Mohammedille kirjeitä jossa sossun leima, niin saadaan tuo maastalähtö kunnolla rullaamaan.

Puosuvaari

Kun kerran lähtevät niin voisivat lähteä koko perhe mukana – ja sukulaiset kanss´ koko klaani..

mari

Vai että sosiaalitoimen pitäisi antaa takuut ettei näiden kakaroita huostaanoteta
Ja mikä hauskinta, uhkaavat ettei enää ikinä palaa Ruotsiin jos tällaisia takeita ei saada. Voi kauheaa! Kultamunat uhkaa häipyä. No, tässä vaiheessa kannattaa pakata matkalaukut ja todellakin häipyä lopullisesti sillä mitään tuollaisia takeita eivät tule saamaan. Voi vitjat kun nauratti tuo uhkaus lähteä Ruotsista kokonaan. Ehkä se, että heitä on nostettu jalustalle vuosikausia, on saanut heidätkin uskomaan olevansa jotenkin Ruotsin yhteiskunnalle korvaamattomia.

Sanna

Ei hätää nato tulee ja pelastaa ruotsinkin

Parhaat Ainekset poistuu

Voi iso itku mikä menetys! Gävlen vihaimaami Apuraatikin on muuttanut Turkkiin, joko suosiolla tai epäsuosiolla. Voinevoine.

mari

Voi ei! Tuon vihanlietsojan menetys oli kauhea takaisku Ruotsille, ja itseasiassa koko Skandinavialle. Miten me nyt pärjätään ilman Apuraatia. Kyllä tuli ihan surku.

Moonman

Kaikkien muslimien kannattaa nyt ehdottomasti lähettää kaikki alle 18-v pikkumuslimit takaisin isien maille turvaan ja lähteä itsekin perässä.

Gunnar

Kaikki hiekkavarpaiset väkivaltaiset haittamaahanmuuttajat ulos Ruotsista. Ei ole väliä minkä takia lähtevät, kunhan lähtevät.

ennakkoluuloinen

Suunta on oikea, eli takaisin lähtöruutuun.

Erpa

Jumakekka !
Nyt Ruotsin PISA-tlokset ampaisevat nousuun…

Kunniaväki ensin

Viimeisten 15 vuoden aikana on Ruotsin väkiluku kasvanut 1,3 miljoonalla asukkaalla. Vain muutamia uusia väestösuojia on rakennettu eivätkä ne riitä kuin osalle, huonoimmilla paikkakunnilla vain 13-14% pääsee suojaan.
Voi helposti kuvitella minkälainen tilanne syntyisi: klaanit ja musu-ukot heittelisivät kantikset ulos aseilla uhaten, söisivät kaiken ruoan ja pössyttelisivät vesipiippua päällä. Loput mussuttaisivat khattia.
”De senaste 15 åren har Sveriges befolkning vuxit med 1,3 miljoner invånare. Ändå har bara ett fåtal nya skyddsrum byggts. Räcker skyddsrummen till alla?”
(DN)

Esko Kaukonen

Lapsikaappauspaniikilla näyttää olevan hyviäkin vaikutuksia

Piikivi

Eikö tämä kerro juuri siitä, että lähtömaa on turvallinen. Turvallisempi kuin Ruotsi. Tervemenoa.

Matti Teppo

Paavo on sopivasti paikalla ja voi syöttää huhumyllyyn ainesta jotta asia ei pääse unohtumaan..ei tarvitse edes paljoa liioitella..Ruotsihan ryösti Suomesta asti lapsia 1939-1944..paetkaa kun vielä voitte..mutta ei Suomeen päin..täällä on kohta maaottelu NATO vs Putte.

tuskis

Lähettävät lapsensa varmaan kuolemaan.