Lapsikidnappausjupakka saa taas uusia älyvapaita käänteitä

Viime kuukausien aikana lumipallon tavoin kasvanut “lapsikidnappaus”-juttu saa taas uusia aivan älyvapaita piirteitä. Lähi-itäläisperheet lähettävät nyt lapsiaan takaisin kotiin siinä pelossa, että ruotsalaiset kidnaappavat heidän lapsiaan.

Yleisradioyhtiö Sverigesradio kertoo Lähi-itätaustaisista henkilöistä, jotka ovat niin paniikkipeloissaan, että ruotsalaiset kaappaavat heidän lapsensa, että lähettävät lapsiaan nyt takaisin maahan, josta Ruotsiin on paettu sotaa, vainoa ja kidutusta.

SR:n uutisissa kerrotaan esimerkki lähi-itäläisestä perheenisästä Samirista, joka lähetti vaimonsa ja kakaransa takaisin johonkin Lähi-idän maahan, koska oli niin peloissaan, että sosiaalitoimi kaappaa lapset.

Samirin lapset ovat Ruotsin kansalaisia, mutta perheenisällä on niin suuri pelko, että oksat pois. “Se alkaa sosiaalitoimiston lähettämällä kirjeellä ja loppuu siihen, että lapset otetaan sinulta”, Samir kertoo uutisille.

Samir ja monet muut lähi-itäläiset sanovat, että he eivät ikinä palaa Ruotsiin, jos sosiaalitoimi ei takaa, että heidän lapsiaan ei kidnapata. Ja silloinkin jos takuu tulee, niin aikovat muuttaa johonkin toiseen kuntaan karkuun rasistisia sosiaalitanttoja.

–  –  –

Jos ymmärtää ruotsia, niin kannattaa kuunnella uutinen mitä siinä sanotaan. Lähinnä tarkoitan uutistenlukijaa, että miten hän kertoo uutisen. Se joka hoksaa pointin, niin sanokoot.