Voitonpäivän paraati tössähti häviömarssiksi

Venäjän voitonpäivän paraati typistyi tänä vuonna melko torsoksi. Poissa oli takavuosien uho ja loistokas ulkokuori. Ilmavoimat eivät päässeet edes paikalle huonon sään vuoksi, vaikka Moskovassa paistoi aurinko.

Joskus on sanottu, että Neuvostoliitto, tai Venäjä kuten sitä nykyään kutsutaan, ei osaa järjestää mitään muuta kuin loistokkaita paraateja. Tänä vuonna loisto oli lähinnä muisto neukkuajoilta. Mielenkiintoista olikin juuri se, että marssilla nähtiin Neuvostoliiton lippuja.

Punaisella torilla muutamat joukko-osastot huusivat uraata puolustusministeri Sergei Shoigun laulattamana, mutta unelias oli meininki. Torilla keekoilevat sotilaatkaan eivät olleet mitään oikeita sotilaita, vaan armeijan jonkinlainen paraatikolonna, joka ei ole osallistunut oikeisiin sotatoimiin missään.

Maailmallahan päivää on seurattu melko tarkasti, mutta lähinnä Venäjä kai osoitti, että se on jo hävinnyt sodan.

 

Suomessakin pidettiin sunnuntaina pienimuotoinen putinistien automarssi. Kulkueeseen osallistui joitakin autoja. Ei puhuta edes kymmenistä. Filmien perusteella autoista saatujen rekisterikilpien tietojen mukaan kaikki autot olivat venäläisten omistuksessa tai hallinnassa. Muutama auto näytti olevan katsastamaton.

Subscribe
Notify of
guest
60 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Make’s perfect sense

No juu, oishan se ollu tosi hienoa jos joku ukrainalainen kaukopartiomies olisi tiputtanut stingerillään Putinin tuomiopäivän lentokoneen punaisen torin kutsuvierasaitioon. Ja lähes yhtä hienoa olisi ollut jos joku javellinisti olisi saanut heitettyä ARMATA:n tykkitornin taivaalle… siinä kutsuvierasaition edessä.

Ehkä ensi vuonna 🥅

yläkerran kenraalit

Armatatonta menoa jossa olis menny vielä puurot Javellinitkin sekasin

Mustamakkara

Siinä on Putlerille ajattelemista, kun tietää, että hänestä tulee historiaan mies, joka vei Venäjän perikatoon, josta kerrotaan vitsejä sukupolvien ajan.

pah

”Siinä on Putlerille ajattelemista, kun tietää, että hänestä tulee historiaan mies, joka vei Venäjän perikatoon, josta kerrotaan vitsejä sukupolvien ajan.”

Putlerista viis, hän lienee ikänsäkin puolesta joka tapauksessa pian historiaa. On syytä epäillä että loputtomiin verisiin hajoamissotiin ajautuvasta suunnattomin ympäristö-katastrofin ja joukkotuhoase-arsenaalit omaavasta jättiläisvaltiosta on pian vitsit vähissä ja eiköhän sama kohtalo ole meillä muillakin samalla telluksella asuvilla.

Täytyy vaan toivoa että tulisivat järkiinsä ja saisivat tungettua jotenkin tämän erityisoperaatiohulluuden takaisin pulloon. Tämä ei tule päättymään hyvin. Jonkun sorttinen väliintulo ja Venäjän pelastautuminen vaikkapa Natoon liityen saattaisi pelastaa niin Venäjän kuin koko telluksen.

mari

Venäjän ongelma ei todellakaan ole yksi Putin. Kyllä niitä siellä riittää. Maassa on lietsottu länsivihaa ihan järjestelmällisesti vaikka kuinka kauan mikä osittain (ja ainakin Putinin tapauksessa) johtuu siitä, että Venäjä tarvitsee ulkoisen vihollisen jotta maan sisäiset ongelmat voidaan kääntää länsimaisiin vihamielisiin valtioihin. Sama kaava toistui kylmän sodan aikana ja silloinhan se vihollinen oli tietysti USA ja onhan se toki sitä edelleen, mutta nyt listoille on päässyt monia muitakin länsimaita. Tältä pohjalta on hyvin vaikeaa nähdä Venäjää Naton jäsenenä. Toki toivon samaa kuin sinäkin, eli tulisivat järkiinsä ja lopettaisivat ne hulluudet, ihan ensimmäisenä Ukrainan sodan.

Anonyymi

Meillä vastaavasti vasemmiston USA-viha on leppymätön . Hesari vertasi sen silloisen presidentin valtiovierailun edellä viikkoliitteessään oikein kuvien kanssa Trumpia sikaan ja oikeisto sielläkin on vasemmiston mielestään natseja ja rasisteja. Nyt hallituksen kommunistiministerit selittävät, että Natoon liittyminen ei ole hallituskysymys; rahan perään kyllä ymmärtävät, kun se on pois omasta eikä tavallisen kansalaisen kukkarosta.

mari

Muistan tuon. Sehän oli siinä löylynlyömässä NYT-viikkoliitteessä jonka saatan kahvilassa lukaista saadakseni hyvät naurut näiden kommari – ultrafeministien kustannuksella, mutta itse Hesariin en koske tikullakaan.

h44

Kiinassa odotellaan kärsivällisesti Venäjän karhun heikkenemistä ja sitten laitetaan teräspanta kaulaan ja lyhyen ketjun päähän sappea vuodattamaan.

sellaista

Paraati oli kuin juosten kustu!
Rivit aaltoivat kuin kesäinen laine jalkaväen marssiessa,koppalakkiupseerit saivat rivinsä edes jotenkuten suoriksi.
Marssin loppuaikana kamera hyppeli kuvakulmasta toiseen.Syynä nähtävästi oli ettei paraatiin riittänyt tarpeeksi kalustoa,joten samat ajoneuvot näytettiin useista kohteista eri kameroilla monta kertaa.
Aikaa paraatille oli varattu xx aikamäärä ja se oli jollain tavoin täytettävä.

Qroquius Kad

Olihan tässä Putlerille edes se valonpilkahdus, että Suomi ei sitten jättänytkään NATO-hakemusta tällä päivämäärällä.

Ensi viikon puolelle taitaa mennä, vaikka kaikki on erittäin todennäköisesti jo valmista allekirjoituksia ja leimoja myöten, ja parlamenttikierrokset ovat enää vain muodollisuus.
Valmiiksi sovitun julkaisemista odotellaan.

mari

Ruotsikin ilmoitti aikaistavansa hakemuksen jättämistä koska naapurimaamme – ja tällä viitattiin nimenomaan Suomeen – ovat meitä hakemusprosessissa edellä. Lisäsi Ruotsin ulkoministeri vielä jotain tyyliin ”samanaikaisten hakemusten jättämisessä on omat hyötynsä” tjsp. Olen Natoa kannattanut 16-17-vuotiaasta saakka, eli n. 10 vuotta lyhyestä elämästäni. Ja nyt se viimein toteutuu. Ironista vain, että jäsenyyden Suomelle hakee kaikkien aikojen surkein ja onnettomin hallitus. Alkoi tytsyjä vissiin pelottamaan et tulee paha ryssä ja vie.

Neuvokaapas expertit

Ja kun rajalle ilmestyy satatuhatta talipahkat nii levitetään punainen matto. Nato auttaa kantamaan kassit. Tämä jo Puolassa menossa. Ja hyödylliset hölmöt huutaa miten ilkeitä puolalaiset on.

Qroquius Kad

Jaa? Minä kun olen kuullut puolalaisten nimenomaan tulpanneen talipahkat NATO-liittolaistensa tuella ja auttavan ukrainalaisia naisia ja lapsia.
Mutta ymmäträn kyllä, että Suomessa on valtavasti heidän vihaajiaan, jotka haluaisivat talipahkoja öitään sulostuttamaan.

mari

Niin, mikä on Puolassa juuri menossa? Kremlin jo naurettavaksi lässähtänyt propaganda tuskin puree enää Venäjälläkään, ainakaan suurimmissa kaupungeissa. Saati sitten täällä.

Qroquius Kad

Eiköhän se ole Sauli Väinämö, joka NATO-politiikkaa johtaa eikä biletyttöjen pimpsallitus.
Sauli Väinämö ainakin jää Suomen historiaan presidenttinä, joka repi alas viimeisetkin ryssäkahleet ja liitti Suomen lopullisesti Länteen.

Bileprinsessa tyttökavereineen muistetaan aivan muista asioista.

mari

Varmaankin näin. Mutta se, että tämä kuitenkin tapahtuu Marinin hallituksen aikana, niin siihen viittasin. Eikä hänen eikä muutkaan hallituspuolueet vastusta liittymistä. Kertonee siitä, että taisi tulla kylmä rinki perziin ympärille kun näkivät kuinka Venäjä on Ukrainassa jahdannut poliitikkoja ja jopa kaupunkien pormestareita teloitettavaksi.

Qroquius Kad

Siitähän se juuri kertoo, kuten koko Suomen kansakunnan nopea heilahdus NATO-asenteissa:
helmikuun alussa kaksi kolmesta vastusti NATOa ehdottomasti.
Kuukautta myöhemmin numerot olivat toisinpäin.

mari

Juuh, näinpä. Parempi toki näin kuin Eki-sedän unelma Euroopan yhteisestä puolustuksesta. Ei ole mitään järkeä EU – maiden alkaa rakentamaan päällekkäistä puolustusta koska suurin osa niistä on jo Nato-maita. Tuo olisi silkkaa rahan haaskausta ja älyvapaata toimintaa. Parempi panostaa Naton liittolaisuus-suhteisiin ja hyvin monen EU-maan on alettava panostamaan myös siihen omaan armeijaan. Mut tuo EU:n yhteisen puolustuksen liputtaminen johtuukin Erkin patologisesta USA:n vihasta. Eihän ne sitä päästäneet virkaveljensä juttusille USA:n vierailuilla kun Erkki oli vielä ulkoministerinä. Yleensä hänelle osoitettiin tapaamisiin joku alempiarvoinen, esim varaulkoministeri. Voi olla, että muistan väärin mutta eivät tainneet päästää sitä valkoiseen taloonkaan. Ei sinne kommareita lasketa.

Karmanen

Putler luodinkestävissä vaatteissa kertomassa uskomattomia satuja mielikuvitusnatseista on kyllä parasta viihdettä pitkään aikaan. Modernia sotakalustoa ei ole, rahaa ei ole. Kaasua on, mutta minkäs teet kun sitäkään ei kohta kukaan huoli. Eikä sitä kovasti lupaamaa ydinpommiakaan kyllä ole. Turpaan tulee tuhatnolla joka suunnasta mutta härskisti vaan yritetään näytellä että ei tää tunnu missään. Onnea valitsemalle tiellenne herra Puuroaivo, kansasi kuolee, maasi kuolee sinun takiasi. Toivon että saat elää nähdäksesi sen ja että viimeiset hetkesi vietät tunnontuskista kärsien tietäen että omat lapsesi murhataan.

Rullattu

Olen itse aina sanonut että natseja näkevät on fyysisesti ja henkisesti sairaita henkilöitä.

Jawohl, Mein fuhrer!

Todellisia natseja on kyllä olemassa, mutta he ovat täysin vaarattomia sillä heidän keski-ikänsä on jo reilusti yli 90 vuotta.

X

Eiköhän natsismi ole edelleen ja voi hyvin, samoin kuin puna valko vastakkainasettelu myös.

Rullattu

Eipä ole natsismia enää olemassa.
On kyllä aika kukkuu jos kuvittelee vielä näkevänsä natseja.
Jos väität ko asiaa, niin et kyllä tiedä mitä oikeat natsit oli.

Sam Colt

Tuli mieleen noista marssijoista, että siinä on univormuihin puettu Bolshoiteatterin baletti ja rytmiset kilpavoimistelijat. Oli se niin siroa liikuntaa!

Jos meidän talonmiesfirman loka-auto pestäisiin, niin sekin tekisi Punaisella torilla pelottavan vaikutuksen.

Ja vielä mahtava UURRAAAAAAA!

mari

Ilmavoimien oli tarkoitus lentää Moskovan ylitse muodostelmassa siten, että taivaalle olisi koneista piirtynyt iso Z-kirjain. Liekö koneet tuhkana Ukrainan pelloilla ja loputkin jäljellä olevat kärsivät varaosien puutteesta, joten tuo spektaakkeli oli näköjään pakko peruuttaa ”huonon sään” vuoksi. Katselin kuvia Putinin seurueesta ja muista ”kutsuvieraista”. Ilmeistä päätellen kovin moni olisi selvästi halunnut olla jossakin muualla. Putler itse istui pompassaan jäykkä hymyntapainen kasvoillaan, selvästi vanhentuneen näköisenä jonka lienee aiheuttanut viduralleen mennyt Ukrainan sotaretki ja siitä aiheutunut valtava stressi. Oisko muilla kommentoijille tietoa Putinin vatsasyövästä? Pitääkö paikkansa? Entä jos leikkaukseen joutuu, herääkö vai jätetäänkö herättämättä?

Qroquius Kad

Kilpirauhassyövästä on puhuttu, ja että olisi menossa leikkaukseen tämän kuun aikana.
Saapa näkyä meneekö, on siinä omanlainen riskinsä.

mari

Ai se oli kilpirauhaunen. Totta joo, siinä saattaa piillä tiettyjä riskejä. Venäjällä on ennenkin hallitsijoita kuollut hiukan hämärissä olosuhteissa. Toivottavasti Putler olisi seuraava. Tosin siinä maassa ”putlereita” riittää, eli mikään ei takaa seuraavan olevan parempi, tosin ei sitäkään että olisi pahempi.

Dan Wesson

Totta. Venäjälle tuntuu olevan täysin mahdotonta saada täysijärkinen johto.

mari

Kyllä. Kun koko kansaa on kyllästetty älyttömällä sotapropagandalla vuosikymmeniä, ellei satoja. Jo tuollaisessa sotapropagandassa sekoaa järkevämpikin kansa. Nytkin on 2/3 osaa suomalaisista saatu uskomaan, että maa tarvitsee kipeästi työperäistä maahanmuuttoa. Kun sitten päästään asian ytimeen, aloitetaanko tuo ”työperäinen maahanmuutto” taas lähi-idästä ja Afrikasta? Jos niin käy, niin pieleen menee että heilahtaa. Kannattaisikohan harkita kanadalaistyylistä pidteytysjärjestelmää? Silloin voitaisiin ehkä saadakin ammatti-ihmisiä, samalla kähtävät ja afrikaanot karsien. Omat, etenkin pitkäaikaistyöttömät ovat jo kauan sitten hylätty…

h44

Tyroksiinitason heittelyt saavat aikaan pahoja mielialan ja aktiivisuuden vaihteluja. Myös kognitiivinen suorituskyky kärsii. Selittäisi monta viime aikoina tapahtunutta asiaa.

Adolf Gotler

Nyt on hakusessa 100% natseja pelkäävä, lahjomaton ja superkommari-lääkäri leikkausta suorittamaan. Voisivat samalla kun ukkeli kerran avataan, vähän kattella että mistä kohtaa sillä kuset vuotaa suoraan aivoihin. Ehkä loppuisi se natsien näkeminen joka paikassa. Rupee olemaan jo aika noloa että vuonna 2022 joku ajatusvammainen kääpiönäätä ohjaa tuon kokoista maata politiikalla ja retoriikalla joka on vanhentunut jo 80 vuotta sitten. Maailma haukkuu islamilaisia maita jotka jämähtäneet jonnekin kivikaudelle mutta ei ole kyllä ryssä mitenkään kehittyneempi. Vähän ku juoppoja muslimeita, näkevät viinapsykooseissaan natsimörköjä. Pitäähän omasta paskaelämästään syyttää aina joitakin muita kuin itseään.

mari

Kyllähän Venäjällä olisi kansakuntana potenttiaalia paljon parempaankin mutta kun koko kansaa on aivopesty jo vuosisatoja niin tulos on nähtävissä. Yksi ongelman ydin on 500-vuotinen imperialismi jota ei kitketä ihan äkkiä pois. Jumaliste, se on niillä geeneissä. Jostain mä luin kuvauksen et ”isovenäläinen kusipäisyys”. Se kuvaa aika hyvin sitä mitä juuri tällä hetkellä Ukrainassa tapahtuu. Toivottavasti heivaavat tuon myrkkykääpiön ekana johonkin monttuun. Katotaan sitten mitä tulee tilalle. Jospa olisi tuuria niin Venäjällä kuin muullakin maailmalla ja sinne tulisi joku talousuudistaja, mut riskinä on se, että ajan mittaan se imperialismi saattaa nostaa taas päätään.

Ilmari

Siellä oli joitain kenraaleja. Luulin, että ne on jo kaikki tapettu Ukrainassa.

Qroquius Kad

Ainahan niitä voi ylentää lisää.

Särmääjä

Porukkaa siellä oli kaduilla Putinin kanssa kulkemassa kuitenkin massiivinen määrä. Venäjän paraatisotilaat on yks yhteen valkosia nuoria, mutta kentällä likasissa töissä on sitten paljon sekalaisempaa sakkia.

Adolf Gotler

Ei lastenraiskaajajoukoilla ja kalsarivaraskommandoilla ole aikaa paraateihin osallistua. Pelkuripataljoonista ja rintamakarkurirykmenteistä puhumattakaan.

Antti Tifa

Moskovassa voitonpäivän paraatiin osallistui n. 11 000 ”mannekiinia”.
Ukrainassa on menetetty n. 25 000 rygeä ja he eivät osallistu enää mihinkään.
Lisäksi suuri joukko eri asteisesti haavoittuneita.
Sillälailla heh heh. Hyvää voiton päivää vaan päivää.

mari

Osallistuuhan he omiin hautajaisiinsa. Jaa mutta Venäjän armeijahan jättää kaatuneensa niille sijoilleen tai sitten käyttävät niitä mobiilikrematorioita joista on ollut paljon puhetta. Kuinkahan moni loukkaantunut venäläissotilas on kuollut vammoihinsa kun ei ole tullut kukaan hakemaan. Ne kun suhtautuu omiin sotilaisiin aivan eri tavalla kuin monet länsimaat. Pelkkää massaa sodanjohdolle.

T

Armeijassa kun olin niin siellä kerrottiin että haavoittuneita tulee taisteluissa noin 3X määrä kaatuneisiin nähden. Eli noin 100k sotilasta pitäisi olla poissa pelistä Venäjällä.

Qroquius Kad

Tuostahan on uutisoitu, että Ryssän haavoittuneiden tila on valtavan paljon lohduttomampi kuin länsimaisten.

Lännen viime sodissa haavoittuneiden määrä on ollut jopa 6-9 -kertainen kaatuneiden määrään nähden;
tehokas lääkintähuolto pelastaa haavoittuneet joutumasta sankarihautaan.

Ryssän lääkintähuolto pelittää Ukrainassa yhtä huonosti kuin muukin sotakone, ja siellä haavoittuneita on kaatuneisiin nähden silmiinpistävän vähän;
haavoittuneet jäävät kitumaan kuoliaiksi.

Ja sekös motivaatiota lisää!

mari

Juuri tähän viittasin kommentissani. Varmasti Venäjän sotilaiden kesken huhut leviävät nopeasti ”jos loukkaannut, ei sinua välttämättä tule kukaan hakemaan vaan saat tuskallisesti kitua kuoliaaksi”. Kun muutenkin niillä on ollut surkea taistelumoraali niin tuohan se vie viimeisetkin moraalin rippeet.

Anonyymi

Ja kun ajatellaan, minkälainen onnela Neuvostoliittoon syntyi tuon voiton jälkeen, ei olisi yhtään mitään syytä juhlia!

nirri

Normaalit ihmiset ei voi kuin ihmetellä, mitä noiden putinistien ja natonistien päässä oikein liikkuu.

Nih

Onkohan tämä natsien näkeminen joka paikassa joku kulkutauti joka tarttuu mieleltään epävakaisiin sairaisiin tyyppeihin.Siitä tulee ikään kuin pakkomielle, jolla selitetään lähes kaikki mikä ei sovi omaan maailmankuvaan ja se luo oman sairaan kuplan henkilön aivoihin. No otetaan nyt vaikka helsingin pormestari vaali kun Piha näki natseja lähes joka paikassa ja nyt putleri kärsii samasta vainaoharhaisuuden taudista.Nämä tyypit heittelevät varsin hankasti natsikorttteja tilanteeseen jossa omat argumentit loppuvat ja pitää sano jotain ”älykästä”joka voi kuulostaa älykkäältä tyypin omasta mielestä, mutta kuulostaa ulkopuolisesta naurettavalta skitsofreniseltä mielen tuotteelta.

Suomi-Kustu

Ylilentoa ei voitu suorittaa säätilan vuoksi noinkaan nätillä ilmalla. Ei enää tarvi ihmetellä miksei ilmaherruutta saavutettu Ukrainassa.

Suomi Finland

Alkaa olemaan jo se aika, kun viimeisen banzai hyökkäyksen myötä sota lopetetaan. Shoigu ja Putler kärkeen ja Lavrov & Medvedev seuraavassa aallossa.

Etukäteen sovitaan neuvotteluissa, koska ja mistä hyökkäys aloitetaan. Ukrainalaiset laittaa konekiväärit asemiin ja sitten alkaa ryssänpojat juosta villisti kohti samuraimiekkojen kanssa.

Gögörin

Ja uutta avaruusasemaa ei voi lähettää koska avaruudessa on huono tyhjiö.

Suomi-Kustu

Tarkoitatko, että Zelensky aloitti sodan ja tapatti ryssillä omaa kansaansa, kun ei heti antautunut? Ja onko Suomi vaarassa jos ei alistu?

Runtiti-pou

Valtio on myös ennen sotaa kieltäytynyt antamasta Azoville kunnollista aseistusta, vaikka se on perustamisestaan lähtien ollut etulinjassa sotimassa. Nyt siitä maksetaan veristä hintaa.
Koska on varsin todennäköistä, että Mariupolin puolustajat tulevat kuolemaan, emmekä me suomalaiset asialle enää tässä vaiheessa kovinkaan paljoa voi muuta kuin tiedottaa ja toivoa parasta, voimme miettiä tämän yksittäisen taistelun laajempaa kuvaa.

Runtiti-pou

Tässä välillä Ukrainaan on saatu tuotua aseistusta ja varusteita, jotka edesauttavat Ukrainan sotimista muualla rintamalla ja tuhoavat laittomia maahantunkeutujia toivottavasti siinä määrin, että se tajuaa poistua häntä koipien välissä takaisin rajan toiselle puolelle. Mikäli Mariupol ei olisi pitänyt pintaansa ja sitonut hyökkääjän joukkoja suurissa määrin, voisi tilanne muualla rintamalla olla toinen.”

Runtiti-pou

Yhdessä haastattelussa azovilainen sanoi sodan tulleen yllätyksenä ja Mariupolissa varauduttiin vain pari päivää ennen sen alkua. Ja huonommilla aseilla aika hyvin on silti mennyt. Mitä olisikaan voitui saada aikaan. Kentise Venäjän ja Ukrainan oligarkit ja Lännen globalistit halusivat tapattaa nationalisteja

Runtiti-pou

Uusimmassa Vapaussoturi-lehdessä on kertomus sotahistoriallisesta matkasta Valko-Venäjälle v. 2018. Mielenkiintoinen kuvaus Brest-Litovskin linnoitusmuseosta: Oppaana oli iäkäs mies, joka kertoi olleensa pikkupoika sodan syttyessä 1941.Hän oli haavoittunut pommituksissa ja jäänyt kadulle makaamaan, jolloin paikalle oli tullut saksalainen sotilas häntä auttamaan. Sotilas oli huolehtinut hänet sairaalaan, minkä lisäksi sama sotilas oli käynyt häntä katsomassa myöhemmin sairaalassa tuoden hänelle kolme karamelliä. Tuo pieni kertomus oli yllättänyt kirjoittajan siksi, että yleensä puolalaisten ja venäläisten suusta on totuttu kuulemaan kertomuksia (minä: Valheita) saksalaisten hirmuteoista eikä tuollaisia inhimillisyyttä osoittavia tarinoita.

Qroquius Kad

Hirmuteot olivat Berliinistä johdettua sotapolitiikkaa ja kuvatunkaltaiset teot inhimillisyyden henkilökohtaisia osoituksia.

Runtiti-pou

Hirmuteot ovat satuja. Saksalaiset eivät tehneet sellaisia

Qroquius Kad

Sitten eivät ryssätkään, vai kuinka?
Kyllä satuja voi kertoa joka suuntaan.

Runtiti-pou

Kyllä he tekivät. Ja Länsi myös. Mutta saksalaiset eivät. Sinua on petetty pahasti

Rullattu

Siis tosissasi väität että natsiSaksa ei tehnyt mitään pahaa, kuule juokse mäntyyn.

Runtiti-pou

Sinulta on rullattu aivot

h44

Melkein kävi sääliksi MTV:n reportterin ”uhriksi” joutunutta Smirnovin tätiä. Todella epäkiitollinen homma josta tuskin edes maksetaan kovin hyvin. Ehkä tulee palkankorotus kun Suomi liittyy NATO:n, olosuhdelisä tms…