Kangaskassista on moneksi – sen saa painatuksellakin

Kangaskassi on kankaasta valmistettu kantoväline, joka sopii moneen tarkoitukseen. Kangaskassista voi tehdä henkilökohtaisemman erilaisilla painatuksilla. Tällaista mahdollisuutta tarjoaa muun muassa Axon Profil. 

Kangaskassi liikkuu kevyesti monessa menossa mukana ja se on parhaassa tapauksessa ekologinen ja edullinen arjen helpottaja. Niitä on nykyisin joka lähtöön ja katukuvassa näkee erivärisiä kangaskasseja, jotka kertovat kuvillaan ja teksteillään omaa tarinaansa. Henkilökohtaisemman siitä saa painatuksella, jota esimerkiksi Axon Profil tarjoaa. Osta kauniita painatuksella varustettuja laukkuja ja kerro oma tarinasi hienolla kangaskassilla. 

Kangaskassi tarkoitettu pitkään käyttöön

Laadukas kangaskassi on kestävä ja sitä voi käyttää jopa vuosia. Hyvä kangaskassi kestää siis satoja tai tuhansia käyttökertoja. Tällöin sen ekologinen jalanjälki muodostuu kohtuullisemmaksi. Kangaskasseja tulisi käyttää harkitusti, jotta sen ympäristövaikutukset pienenevät. Sen takia henkilökohtainen, painatuksella valmistettu kangaskassi voi olla hyvä valinta.

Axon Profil tarjoaa kangaskassit painatuksella moneen eri tarpeeseen. Se toimii kaikissa Pohjoismaissa, mukaan lukien Suomessa. Niiden verkkokaupan valikoimassa on satoja eri vaihtoehtoja, joista valita oma suosikki. Materiaaleissakin on vaihtelevuutta ja asiakas voi valita itselleen puuvillakassin tai kuitukangaskassin. Myös huopa- ja juuttikassit ovat mahdollisia. 

 

Haluamansa tuotteen voi järjestää esimerkiksi mallin, värin ja materiaalin mukaan. Sivusto on tehty helppokäyttöiseksi, jossa vaihtoehtoja voi verrata parilla hiiren klikkauksella. Lisäksi asiakas voi toki halutessaan tutustua Axon Profilin muihin tuotteisiin, jotka voi tilata niin ikään painatuksella. 

Axon Profil tarjoaa vaihtoehtoja myös ekologisia arvoja arvostavalle kuluttajalle. Ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja on yli 60 mallia ja toimitus on mahdollista tarpeen tullen pikatoimituksella. Asiakas voi lähettää Axon Profilille haluamansa logon ja tiimi toimittaa sen tuossa tuokiossa. 

Kangaskassia sopii moneen tarkoitukseen

Kangaskassia käytetään perinteisesti kantovälineeksi, jolla onnistuu esimerkiksi ruokaostoksien kantaminen kotiin. Sitä käytetään perinteisesti myös pienten tavaroiden kantamiseen ja siihen mahtuu kätevästi esimerkiksi kirjoja, pientä elektroniikka, vaatteita ja leluja. 

Kangaskassin käytössä voi käyttää myös mielikuvitusta, sillä se sopii yllättävän moneen käyttötarkoitukseen. Se sopii esimerkiksi hyvin erilaisten tavaroiden säilytykseen. Tietyt asiat voi sijoittaa kangaskassiin ja säilyttää niitä myöhempään käyttötarkoitukseen. 

Sukkien säilytyksestä musiikkifestivaaleihin

Esimerkiksi villasukat voi laittaa kesän korvilla kangaskassiin ja kassin voi siirtää komeroon. Se voi toimia vastaavasti säilytyspaikkana sesongin aikanakin, josta talon asukkaat voivat ottaa lämpimät sukat helposti, jos kassi löytyy eteisestä. 

Kangaskassi voi toimia myös loistavana tapana löytää parittomille sukille pari. Kun laitat yksinäisen sukan odottamaan pariaan kangaskassiin, voi liittää sen yhteen toisen löytyneen sukan kanssa. 

Kangaskassit mukautuvat joissakin tapauksissa paremmin kuin muut kantovälineet. Esimerkiksi kodin muutossa kangaskassissa voi kantaa ja kuljettaa tiettyjä tavaroita paremmin kuin muuttolaatikoissa. Ne voivat olla myös loistava vaihtoehto festivaaleille, jossa voi säilyttää kevyitä tavaroita, kuten vesipulloa ja pitkähihaista paitaa. Kangaskassin käytölle on periaatteessa mielikuvitus rajana, kunhan sitä käyttää turvallisesti ja vastuullisesti.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.