Monet imaamit tukevat seksinosto-avioliittoja

Islamin mukaan esiaviollinen seksi on harama, eli syntiä. Miehillä nyt kuitenkin on panohaluja, joten ongelma on ratkaistava jotenkin eli seksistä on saatava halal. Mutta tämä ei ole ongelma, kunhan vaan ollaan kekseliäitä.

Nyt on paljastunut, että ympäri Ruotsia imaamit vihkivät miehiä ja naisia avioliittoon, jotta mies voi harjoittaa halal-seksiä ja pahimmat panohalut helpottavat. Tällaista maksettua avioliittoa kutsutaan ruotsiksi “njutningsäktenskap”, suoraan suomennettuna nautintoavioliitto, mutta selkokielellä ihan puhtaasti panoavioliittoa.

Asiasta kertoo mm. SVT:n Uppdrag granskning–niminen ajankohtaisohjelma.

Imaamit ottavat pientä maksua näistä vihkimisistä ja yksi avioliitto voi kestää muutamasta tunnista muutamaan viikkoon. Riippuen siitä, että kuinka kovat panohalut miehellä kulloinkin on. Kun ollaan paneskeltu tarpeeksi, niin “pariskunta” eroaa kaikkien islamin taiteen ja sääntöjen mukaan.

Asia on varsinkin shiia-muslimien keskuudessa kiistelty. Joidenkin imaamien mielestä tällaisella toiminnalla on koraanin tuki. Toiset taas paheksuvat ja ovat sitä mieltä, että toiminta on puhdasta prostituutiota uskonnon nimissä. Toimintaa harjoitetaan etenkin juuri shiia-muslimien keskuudessa.

Uppdrag granskningissa haastateltu poliisi kertoo, että asiassa voi olla kyse rikoksesta, mutta siitä ei ole ennakkopäätöstä, joten siksi “voi olla”. Lain mukaan se, joka ostaa seksiä, syyllistyy seksin osto–rikokseen ja imaami voi syyllistyä, vihkiessään tällaisen parin, paritukseen.

Artikkelin mukaan tällainen panoavioliitto ei ole vain Ruotsin ilmiö vaan ihan yleistä islamilaisessa maailmassa. Esimerkkinä mainitaan vuonna 2019 BBC:n paljastama juttu, jonka mukaan tällainen ilmiö on kasvanut räjähdysmäisesti Irakissa, joissa miehet avioituvat tunneista muutamiin päiviin naisten ja LASTEN kanssa, jotta voivat nusaista pahimmat kiimat pois.

UG:n mukaan Ruotsissa vajaa kolmannes shiia-seurakunnista harjoittaa tällaista toimintaa. Imaameista taas suurempi osaa tukee toimintaa kuin on tukematta.

Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
sellaista

Vähän asian vierestä,mutta liittyy sopeutumiseen.

On kerrottu satojen venäläisten ostaneen asuntoja Dubaista,sodan alettua Ukrainassa.

Jos venäläiset ovat saaneet vihatun öykkärin maineen Thaimassa,jossa asuu ystävällisiä,palveluhalukkaita ihmisiä,niin kuinka tulee käymään arabien kanssa eläminen.
Vastakkain kaksi ylimielistä öykkäriryhmää,niin kumpi palvelee toista.

Oma oletus on,että Dubaista voi tulla nopee lähtö venäläisiile,kun arabit kyllästyvät “toisen eliitin” rehvasteluun.

Kepa

Se on oikein, naiset ja varsinkin feministit on olemassa vain seksiä ja kotitöitä varten.

Läpeensäkorruptoitunutta

Panoavioliittohan olisi hyvä asia jos sillä saataisiin raiskaukset vähenemään.
Mutta musut ovat tunnetusti saitaa väkeä, eivät halua maksaa mistään, vaativat ilmaiseksi seksin ja kaiken muun.

Panoavioliitto on jälleen kerran konkreettinen esimerkki siitä että oli idiotiaa päästää tämän kaksinaamaisen kulttuurin edustajia Suomeen ja Ruotsiin, sikälimikäli ei haluttu tehdä Pohjolasta läpeensäkorruptoitunutta kehitysmaata.

Qroquius Kad

Ei olut eikä ole idiotiaa.
On puhdasta pahuutta, jonka tavoitteena on Eurabiafrikka.

Heja USA

Euraasiat ym ovat Venäjän, Kiinan, Korean unelmia.
Mikä tahansa mikä on USAa vastaan kelpaa heille.

Ville

Ja sit ne samat pahat haluu NATOon. Ja monet seuraa perässä pakottaen kaikki muut mukaansa typeryyksiinsä.

mari

Jälleen yksi mainio esimerkki muslimien tekopyhyydestä. Ja kun kiistely alkaa, kaivetaan Koraani esiin ja aletaan tulkitsemaan eri suuria. Siis tuohan on ihan puhdasta prostituutiota jossa imaami toimii sutenöörinä. Mut hyvin näyttää Ruotsissa pyyhkivän, eli ei mitään uutta viime päiviltä: pari kolme päivää sitten oli Västeråsissa ammuskelua, eilen oli tarjolla pommiuhkaa Tukholmassa (tai ‘epäilyttävä esine’ kuten SVT Nyheterin jutussa mainittiin) jne. Mut joo, imaamit sutenööreinä. Mä en ole enään pitkään aikaan hämmästynyt mistään mikä liittyy jotenkin muslimeihin.

ohikulkenut.heteromies
minä vai

Ei mitään uutta, muttah on koraanin mukainen toimi.

Moonman

Kyllä imaamit ovat lähtökohtaisesti vain sutenöörejä koska kaikki islamiin liittyvä pyörii jollain tavalla p*llun ympärillä: Mitä naiset eivät saa tehdä, samalla kun miehet saavat tehdä mitä vaan, vääräuskoisten raiskaaminen on ok, moniavioisuus, paratiisiin jos pääsee niin siellä pääsee panemaan. Paneminen on muslimeille se päämäärä ja palkinto kaikesta islamin noudattamisesta.

Sherlokki suvakko

Rasismia ,ellei valkonaamaki saa panoavioliittoa ja vieläpä pienellä rahallaa laa laa la laa.

Qroquius Kad

Kyllähän sen saa, ainakin Suomessa:
hintaskaala on luokkaa puoli tuntia 100 euroa, tunti 200, kaksi tuntia 450 ja yön yli tonni.

Se on sitten asiakkaan arvioitava, onko se liian kallista ja tyytyäkö sittenkin vain treffeihin rouva Kämmenen ja hänen viiden tyttärensä kanssa.

X

Onkohan ne kaikki tyttäriä, yx niistä on jotenkin rotevampi..

Qroquius Kad

Saattaahan yksi olla alaikäinenkin, kun on niin paljon pienempi kuin muut.

Tämä maa on MEIDÄN

Paludan saapuu huomenna Länsi-Ruotsiin grillaamaan. Jokohan Ruotsin sossuhallitukselta, poliisijohdolta ja poliiseilta on löytynyt koipussien joukosta MUNAT jotka voidaan plokata esille?

Eli kova kovaa vastaan: kivi kolahtaa, nappi napsahtaa. Toivottavasti. Vähintään vesitykkejä ja kumiluoteja toivomme, pääasia että sattuu. Mitä enemmän, sen parempi. Musujen kukkoilu ei sovi nykytilanteeseen mitenkään.

Qroquius Kad

Ei löydy. Miksi löytyisikään;
Ruotsin kansahan haluaa tätä!

Usko(nto)mattomania

Pappipakanat vatkaavat kiihkomielisten selän takana niin Ryssnistanissa kuin Mussnistanissakin.

X

Olisi aika kieltää islam, ei ole mikään uskonto vaan sekavan satukirjan aina kulloinkin sopivasti tulkittujen tekstien pohjalta lupa tehdä rikoksia. Täällä kielletään liivijengien toimintaa, samaan sarjaan menee islam. Rikollisjärjestön keksimä ”uskonto”.

X

Itse asiassa islam on pahempi kuin jonkin ”rikollisjoukon” perustama uskonto, esim.liivi porukoilla on yleensä senverran selkärankaa etteivät juokse lapsia raiskaamassa. Korjatkaa jos olen väärässä.

Vruum Vruum

Voitteko kuvitella Bandidoksen pojat vaatimassa turvapaikkaa ja ilmaista elatusta loppuelämäksi..

X

Vois katu uskottavuus kärsiä ja sitä polliisien naurun määrää.