PS:n Tavio: Maahanmuuttajat ovat vastuussa sopeutumisestaan

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio linjasi tänään eduskunnan täysistunnossa, että Suomen tulee lopettaa maahanmuuttajien hyysääminen ja laittaa maahanmuuttajat itse vastuuseen sopeutumisestaan. Täysistunnossa käsiteltiin tänään valtioneuvoston selontekoa kotoutumisen edistämisen uudistamisesta.

Tavion mukaan kotoutumisen vaikeuksien perimmäinen syy ei ole kotouttamisen menetelmissä, vaan vaikeasti sopeutuvissa siirtolaisissa.

– Maahanmuuttopolitiikka on epäonnistunutta, kun joudutaan pähkäilemään, miten siirtolaiset saadaan sopeutumaan ja työllistymään vastaanottavaan yhteiskuntaan. Oleellista on lopettaa juurisyy eli huonosti sopeutuvien siirtolaisten vastaanottaminen, Tavio sanoi.

Tavion mukaan maahanmuuttajien kotouttamisessa pitää painottaa suomalaiseen yhteiskuntaan sopeutumista, ei monikulttuurisuuden lisäämistä.

– He, jotka eivät noudata lakejamme tai hyväksy kulttuuriamme, saavat etsiä uutta kotia muualta, Tavio linjasi.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha

Tarvitaan vain 51% äänistä.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Rasssissmia

Agentti 2030

“Oleellista on lopettaa juurisyy eli huonosti sopeutuvien siirtolaisten vastaanottaminen, Tavio sanoi.”

Suomi on kenties luvannut (YK:lle ja EU:lle) osallistua horisontissa helmeilevän ilmastopakolaisuuden taakanjakoharjoituksiin.
Ne paremmin sopeutuvat eivät oikein halua tulla tänne napapiirille Venäjän naapuriin, joten joudutaan sitten Kelaporkkanoilla houkuttelemaan tänne edes niitä huonosti sopeutuvia.

Minä

Tuo on ollut varsin selvää jokaiselle edes vähän järjelliselle, että sopeutuu itse tai on sopeutumatta, eikä ketään voi “kotouttaa”.

Kautta maailman aikojen on normaali maahanmuuttaja joko ihan itse sopeutunut ja elättänytkin itsensä, tai sitten painunut johonkin muuhun maahan, jos ei ole innostunut. Vain sellainen maahanmuutto toimii. Nämä sossun jonosta elinkautista etsivät eivät ole alunperinkään olleet mitään muuta kuin etsimässä sosiaaliturvapaikkaa.

Huru-ukko

Elä Ville unta näe. Ei ne matuloiset ole vastuussa mistään. Kysy vaikka kanisteri Mikkoselta tai “viran” oikealta haltijalta Ohisalolta.

Lallukka

Naulankantaan huru-ukkeli. Matu saa läpsyttää, rellestää, nussia ja, noh… ihan kaikkea ei nyt kehtaa sanoo mitä ne pervoilee ja minkä ikäisten kanssa, koska slam sallii.

mari

Näin sen vähänkin järkevästi ajattelevat ihmiset näkee. Mutta kun meillä nämä vihreät naiset sanovat “oikeus hakea turvapaikkaa menee kaiken muun yläpuolelle”. Ite kun oon tämmöinen puolimamu, syntynyt ja kasvanut aivan muualla, äiti finski, isä ulkomaalainen. Suomeen tulin lähes 15-vuotiaana. Olihan se aikamoinen kulttuurishokki, etenkin isälleni joka ei puhunut suomea, toisin kuin minä joten kuten. Vaan hyvin me pärjättiin, etenkin kun ei ollut mitään sosiaalieukkoja häsläämässä vaan minä menin kouluun, hommasin ammatin. Isäni tuskaili aikansa kielen kanssa mutta korkeasti koulutettuna löysi lopulta hyvän työpaikan. Muslimien kanssa menee kaikki pieleen heti alusta kun heidät totutetaan saamaan kaikki vastikkeetta. Toki paras olisi pitää Eurooppa muslimivapaana alueena.

v-YLEn pakoloiskipu

Hienoa Mari!
Monia en hyväksy Suomeen tulijoiksi – olen siis “rasisti”. Silloin, kun huomaan jonkun menettelevän (ei pelkästään puhuvan) sinun laillasi, olen heti valmis kannustamaan ja toivottamaan tervetulleeksi.

mari

Tänks. En minäkään hyväksy Suomeen enkä ylipäätään EU:n alueelle yhtään ketään joka ei kykene itse huolehtimaan omasta elatuksestaan. Muslimien suhteen mulla tässä vaiheessa 0-toleranssi. Kai me ollaan sitten “rasisteja” molemmat. Minähän en enää asu Suomessa (eikä isänikään). Poltin itseni loppuun ekana julkisella sair.hoitajana ja sen jälkeen pienyrittäjänä. Sitte loppui veto. Tein hoitsuna duunia pisteessä jossa kävi päivittäin paljon kultamunia ja en enää jaksanut sitä mekastusta, röyhkeylyä, jatkuva paimentamista siitä kuinka jonossa edetään jne. Mut jos Suomi omaksuu Tanskan linjan maahanmuutossa, mä tuun takaisin. Sitä koskaan tiedä, eihän kukaan vielä muutama kuukausi sitten tiennyt että pian ollaan Naton jäseniä.

Tiskijukka

Kyllä Ville Tavio on hyvin ja konkreettisesti muotoillut asian. Me olemme jo kotonamme, meidän ei tarvitse kotoutua, tulijan on kotouduttava, vain hänen. Mikäli ei kotoudu, karkotus nopeasti. Ei valitusoikeutta, ei tasa-arvo- tai vähemmistövaltuutettuja tai muita lakkautettavia turhakkeita. Nokian 43 saapas arsenaaliin ja syvälle. Lisäksi jos on otettavissa lähtijältä jotain konkreettista kuten kello, koru hyväkuntoinen vyö, ja rahaa tilillä. Ne otetaan. Mitään paluurahaa ei anneta vaan halvimmalla mahdollisella tavalla.

Lallukka

Perseilijät itse ovat vastuussa, koska munattomasti eivät ole juurikaan saaneet suunrevintää kummempaa aikaiseksi juuri missään. Jännästi mitään ei vaan aikaan saada, vaikka puheet on “tymäkkiä” kuin tynkkysen pippeli juhlakunnossa.

Bulbasaur

Ja tämä on natsismia, fasismia, rasismia sekä islamofobiaa. Nyt heiluu valtakunnallinen rasistikortti. Muslimipakolainen on kunniavieras jota pitää palvoa ja palvella, ilman mitään vastikkeeksi. Te olette muslimipakolaisten orjia. Te olette arvotonta valkoista paskaa. Naisenne ovat kaikki huoria. Suomelle käy tasan niin kuin kaikille muillekin maille jotka pelkäävät rasistikorttia enemmän kuin mitään muuta.

jorma

Itsestäänselvyys. Tosin kaikille muille kuin niille, jotka näkevät rasisteja joka kulman takana ja jotka huutavat suvaitsevaisuuttaan kaikkien kuullen.

Bulbasaur

Hyvesignalointi on mielisairaus. Heikkojen ihmisten itsensäpönkittämistä. Hankitaan tekopyhää arvostusta samankaltaisilta mielenvikaisilta jotka ovat koko elämänsä tunteneet itsensä arvottomiksi ja näkymättömiksi. Pätee antirasismiin, puunhalaamisiin, kasvinsyömisiin, eläinten oikeuksiin, ilmastonpelastukseen..naurettava lista on loputon. Mutta hyvesignaloija on kuitenkin pohjimmiltaan näkymätön ja hyödytön, tiensä pää on yleensä mielenterveyspalveluiden kuormittamisen kautta pilleripopsintaa ja hirttosilmukka. Eikä muuttanut maailmaa pätkääkään, ainoastaan ärsytti terveitä ihmisiä loputtomalla paskallaan.

Piikivi

Sanoista tekoihin… Sitä odotellessa…

Sellaista

Harmittaa että typerät äänestäjät nyt kuvittelevat Kokoomuksen, eli Taantumuksen olevan jokin pelastus, vaikka sama lopputulos tulee siitäkin kuin äänestäisi SDP, Vihreitä ja muita hallituspuolueita. Samaa ilmastoagendaa ja maahanmuuton lisäämistä ajaa myös Kokoomus, kuten vihervasemmistohallitus. Sitten nämä naurettavat pienpuolueet kuten sinimustaliike ja muut typeryydet, joista ole mitään hyötyä missään, koska ei niitä äänestä kuin 2% kansasta. Aivan joutavia kaikki nämä.

Mikä helvetti tätä kansaa vaivaa, että aina pitää äänestää hallitukseen joku Kokoomus, SDP, Keskusta ja Vihreät pääministeripuolueeksi, sitten alkaa valitus kun alamäki jatkuu. Olen vakavissani harkinnut, että mikäli ensi vaalit voittaa Kokoomus en taida enää äänestää. Usko on mennyt.

Gotler

Suomi tarvitsee V8 autolla päristelevän lihansyöjärasistidiktaattorin joka vihaa islamia, loisia ja kaikesta kitiseviä vitun apinoita. JOKU ROTI koko hommaan! Aloitetaan tyhjästä uudestaan. Tänne kuulumattomat kaikki ulos. Tänne ei tule kukaan sossuilemaan, jos on suomeen pakko tulla niin tulette TÖIHIN ja opitte kielen. Uskonnon erivapauksia teillä ei ole yhtään. Työajalla tehdään töitä. Kylillä ette roiku. Lastenne ruoat ja tavarat/vaatteet maksatte itse palkastanne. Kansalaisuutta voitte hakea kun kieli on 100% hallussa ja työntekoa/veronmaksua on harrastettu 15 vuotta eikä ole rikosrekisteriä. Jos teette rikoksia lennätte ulos. Heti. Päivä aikaa pakata kamat. Lennot vittuun maksatte itse. Jos on kansalaisuus ja teette rikoksia, lennätte ulos eikä teillä enää ole kansalaisuutta. NÄIN.