Arkiston helmi: Kuinka 14–vuotiaat tytöt uhrattiin monikulttuurisuudelle

Sain nostalgiakohtauksen ja kaivoin vielä yhden artikkelin teemasta “kuinka tavallisia ihmisiä uhrattiin monikulttuurisuuden alttarilla”. Vuonna 2015 alttarille joutui myös kaksi 14-vuotiasta tyttöä. Juttu eteni seuraavasti.

Muuan 14- vuotias Alvestan kaupungissa asuva Afrikasta Ruotsiin saapunut Ali (nimi muutettu viiteen kertaan) oli häirinnyt ja ahdistellut koulun tyttöjä jo pitkään. Ahdistelu ei ollut mitään pientä flirttailua vaan todellista iholle käymistä ja yritystä esimerkiksi vetää tyttöjen housuja alas.

Tilanne paheni päivä päivältä ja eräässä koulun iltamissa alkusyksystä Ali, ja hänen yönmusta kaverinsa häiriköivät muutamaa tyttöä oikein urakalla.

Toinen tytöistä kertoi asiasta isälleen, sillä ahdistelu oli jatkunut jo ainakin viime keväästä. Koulunkäynnistä ei tullut mitään, sillä tytöt joutuivat käytännössä koko koulussaoloaikansa välttelemään värillisä nuorukaisia.

Isä aloitti taistelun lapsensa puolesta.

Hän vaati koulua toimimaan ennen kuin on liian myöhäistä. Lopulta koululla suostuttiin palaveriin, jossa mukana olivat kaksi tyttöä ja tyttöjen vanhemmat ja koulun henkilökuntaa. Afrikaanoja ei paikalla näkynyt, kuten ei heidän vanhempiakaan. He eivät näetsen osaa ruotsia.

 

Koulun vararehtori vähätteli tapaamisessa asiaa sanomalla, että pojat ovat poikia. Vararehtorin mukaan poikia kiinnostavat tytöt, sillä “kropassa tapahtuu asioita“. Vanhemmat halusivat tehdä rikosilmoituksen, mutta vararehtorin mukaan sellainen ei ollut tarpeellista. Asia aiottiin hoitaa koulun puolesta.

Koulun taholta asialle ei kuitenkaan tehty yhtään mitään. Afrikaanojen häiriköintiin ei puututtu millään tavalla ja tyttöjen turvallisuus oli koulun johdolle aivan yhdentekevää. Sen sijaan koulussa jankutettiin entistä enemmän “allas lika värde” eli kaikkien samanarvoisuutta. Lisäksi koulun puolelta väitettiin, että vanhempien huoli johtui rasismista ja rasistisista ennakkoluuloista.

Koulun puolelta väitettiin, että vanhempien huoli johtui rasismista ja rasistisista ennakkoluuloista

– Ei pidä erotella ihmisiä meihin ja heihin, koska sellaista jakoa ei ole. Meidän pitää pitää asia yksilötasolla, kertoi vararehtori ja antoi molempien ahdistelija- afrikkalaisen jatkaa koulussa kuin mitään ei olisi tapahtunut.

 

Vain päivä tämän jälkeen hyökkäsivät molemmat afrikaanot näiden samojen tyttöjen kimppuun koulun pihamaalla discon yhteydessä. Toinen afrikaano raahasi toisen tytön pensaikkoon, jossa raiskasi tämän. Toinen tyttö taisteli henkensä kaupalla lähistöllä parkkipaikalla autojen takana toista afrikaanoa vastaan. Tämä tyttö pääsi kuitenkin karkuun, kun paikalle sattui sivullisia, jotka auttoivat tyttöä.

Media ei suostunut aluksi kertomaan asiasta, koska se pelkäsi: rasismia. Juttu lähti kuitenkin paisumaan kun vaihtoehtomediat kirjoittivat asiasta. Toisen tytön isä otti yhteyttä Fria Tiderin toimitukseen ja kertoi, että koulu suhtautui täysin välinpitämättömästi tapahtuneeseen eikä suostunut ottamaan mitään vastuuta tapahtuneesta. Vararehtori ilmoitti vain, että raiskattu tyttö voi olla kotona kunnes pojat siirretään toiseen kouluun.

yvonne-2
Vararehtori

Vararehtori lähti asiassa kuitenkin afrikaanojen puolelle. Raiskaajat saavat jatkaa samassa koulussa, tosin sillä erotuksella, että nuorille pyritään sovittamaan sellaiset kouluajat, että nämä eivät kohtaa toisiaan. Lisäksi vararehtori uhkaili isää, että tyttöä koskee oppivelvollisuus, antaen näin ymmärtää, että kouluun oli tultava.

Isä kertoo, että kyseisessä koulussa on paljon maahanmuuttajia ja koulua johdetaan ruotsalaisella ääri- ideologialla “kaikkien tasa- arvoisuudesta“. Ruotsin oloissa se tarkoitta sitä, että pääpaino koulun opetuksessa on se, että ruotsalaiset oppilaat eivät vahingossakaan ilmaisisi rasismia tai kiusaisi kehitysmaista tulleita tulijoita.

– Koulu on täysi katastrofi. Oppilaat särkevät pihalla pyöriä ja kiusaavat toisiaan. Koulun sisällä opettajat liimailevat ympäriinsä “vi gillar olika“- lappuja ja koko koulu on kuin joku marxistinen kulttuurikeskus.

(Vi gillar olika= tykkäämme erilaisuudesta)

 

Näin uhrattiin yksi nuori 14–vuotias viaton tyttö monikulttuurisuuden alttarilla. Koulun johto on niin ruotsalaisen ideologian riivaama, että edes aivan selvää häirintää ja jopa raiskausta ei oteta vakavasti. Jos tilanne olisi ollut päinvastainen – raiskaajat olisivat olleet ruotsalaisia ja tytöt kehitysmaalaisia, olisi meteli ollut aivan valtava.

Tyttöjä käy sääliksi. He eivät saa oikeutta, sillä pojat ovat alle 15. Tytöillä ei ole mitään mahdollisuuksia kuin alistua vi gillar olika- eliitin päättömyyksiin, sillä raiskaajat jatkavat samassa koulussa.

– – –

Näin siis loppuvuonna 2015.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nih

Veikkaan että tuolla vararehtorilla on oma koti afrikaano tai käyttää heidän “palvelujaan” tuhka tiheään, se kiima nääs menee järkevän ajattelun edelle.

Minä

Niin, eihän meidän kullanmurut…………………….

Runtiti-pou

Ei, vaan saa määräykset ylempää

Qroquius Kad

Varsin todennäköisesti sekä että.

VMP

Niin siis ruotsissa on koulupakko suomessa oppivelvollisuus eli koulu ei pakollista kunhan osaa asiat…

Minä

Suvakismin hysteriaa parahimmillaan, vai pitäisikö sanoa todenmukaisemmin, että pahimmillaan. Vaikea tosin tietää, onko pahimmillaan, koska ainakin vielä mennään vain huonompaan suuntaan. Omituista tuo suvakismi, sillä se muistuttaa idiotismia ja pahuutta, vaikka väittävät olevansa parempia ihmisiä ja äärimmäisen hyviä.

Washbrush

Suvakismi delegoi vastuun kärsivälle osapuolelle.

jorma

Pojat alle 15-v.😁 Ikä on aika liukuva käsite näissä tapauksissa.

Hugo

Ikä pitäisi ottaa hammas- tai rannetutkimuksen perusteella, mutta Ruotsissa on se käytäntö, että tulijan oma kertomus menee ikäanalyysien edelle. Täysin väärä tapa. Matulla on aina taloudellinen ja yhteiskuntatieteellinen intressi valehteluun, koska lapsimatut saavat monipuolisemmat palvelut ja lisäksi oleskelulupa heittää helpommalla. On täysin järjetöntä, että tulijan kertomukselle annetaan näissä olosuhteissa mitään arvoa.

Päivän selvä asia

Suvakismi on mielisairaus.

Valtsu

Itselläni on vähän sama ongelma kuin rehtorilla: yritän kertoa pojalleni, että kyse ei ole ulkomaalaisongelmasta vaan kehitysmaamuslimiongelmasta.

On nimittäin muutaman kerran tullut opastettua kehitysmaamuslimeita käyttäytymään, ja kun siitä on seurannut mussutusta, ja minä olen kertonut näkemykseni äänekkäästi, ja niinpä poikani luulee, että ulkomaalaiset ovat se perseilevä ryhmä.

Särmääjä

Tääkin on tätä perussettiä noissa kehitysmaakouluissa. Niissä on töissä enää pari kaikkein sairainta sekopäätä kantaväestöstä ja loput on matuja. Sellasista pitäisi pysyä kaukana normaalien vanhempien lapsineen jos ei halua pilata elämäänsä.

Näin se meni

Nämäkin “pojat” ovat varmasti tunnollisia veronmaksajia tänä päivänä ja heitä suunnattomasti hävettää entiset tekonsa. Näiden viimeisten 7 vuoden aikana näille ei ole kertynyt yhtäkään rikosta eikä kruunuakaan ole tukirahoja nostettu, vaan ollaan oltu VOIMAVARA ja RIKASTUS ruotsille! Molemmat ovat raketti-insinöörejä ja työskentelevät johtotehtävissä suurissa yhtiöissä joissa ovat alaistensa suuressa suosiossa ja nauttivat ansaitusti kunnioituksesta.

Jones

Aikoinaan oli kova meteli kun Valtteri jäi bussipysäkille. Tähän otti jopa presidentti kantaa. Mutta kun siirtolainen murhasi pikkutytön Porissa polttamalla elävältä, niin kukaan politiikko ei ottanut minkäänlaista kantaa. Onko tämä sitä samanarvoisuutta.

aaaaa

Lyön vetoa että nykyään nämä tytöt äänestävät sossuja ja haukkuvat isänsä rasisteiksi.