Paludanin koraaninpoltto-live Trollhättanista

Juuri nyt klo 19.00, Suomen aikaa 20.00 alkaa Rasmus Paludanin koraaninpoltto-live Trollhättanista. Ensi tunnelmat kertovat, että porukka tulee kiehahtamaan takuulla Paludanin tempauksesta. Kannattaa katsoa, vaikka ei ymmärtäisikään Paludanin ruotsia. Live tulee Facebookista ja sitä voi katsoa ilman Facebook-profiiliakin.

 

Suomentelen tähän alle pätkiä Paludanin puheesta ja tilaisuuden tapahtumista live-periaatteella.

  • Klo 19.30 Olemme täällä Trollhättanisssa koska kaikki trollhättanilaiset tykkäävät polttaa koraaneja. Mohammed oli suuri valehtelija eikä sitä kannata uskoa. Mohammed oli murhaaja, ryöväri ja pahantekijä. Koko Trollhättan tykkää polttaa koraaneja, vaikka te siellä vihellätte. Hurraa, hurraa, hurraa, Paludan puhuu megafoniin.

  • Seuraavaksi Paludan kertoo, että kaikki ulkomaalaiset, jotka viheltelevät siellä poliisien takana, pitää lähettää takaisin kotimaihinsa, jos heillä ei ole Ruotsin passia.

– Jos haluaa osoittaa mieltään näin jyrkästi kuin te osoitatte, niin on selvää, että ette sovi Ruotsiin. Koraaninpoltto on iloinen asia. Kaikki tykkäävät siitä.

  • Paludan pukee päälle luotiliivit. Paludanista noin sadan metrin päässä poliisilla on massiivinen miesmuuri, jonka takana on arviolta pari sataa uusruotsalaista, jotka huutelevat ja viheltävät ja yrittävät saada poliisin kanssa aikaan riitaa. Mellakka roikkuu ilmassa.

  • Paludanin live-chatissa tulee satoja suoria tappouhkauksia Paludanille. Muslimit kyselevät, että miksi Paludan ei uskalla tehdä samaa ilman poliiseja.

  • 19.40 Livelähetys katkesi, katsotaan saadaanko uutta liveä.

Vaikuttaa siltä, että live-seuranta loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin. Jatketaan, jos tulee uutta liveä.

Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Ilmassa on suuren partaraivojuhlan tuntua.

Antti Tifa

Rasmukselta puuttuu miekkarimaskotti. Sianpää olis hyvä lisä provosointiin.
Mahtavaa menoa vaalivuodeksi. Toivottavasti näkyvyys mediassa on runsasta.

45ca666808d52186.jpg
Lallukka

Jep. Rasmuksen kaltaisia teräskulleja tarvittaisiin reilusti lissöö.

jorma

Antaa palaa vaan.

terhomatti.hämeenkor

Hyvä, Paludan, anna palaa vaan ! Niin minäkin tein !

helvetin kylmää

Ruotsalainen kielikylpy, johon osallistuneet tulivat luultavasti samalla keksineeksi ihan uusia spontaaneja sanoja blattekieliin, esimerkiksi “hrrrr…!”

Mr X

Rasmus, Trollhättan hade SAAB…..,och dom fick skäggbaaaaarn,soooomalier,roooomer,nooord afffrika,och total kak . ÖPPNA ERA HJÄRTAR,sa en DUMSKALLE,statsminister ? Va Fan hette han-hen ? Lite knark i köket ? Små saker,mera blattar in,vi har stålar,vi pröisar allt,….läget,fråga RUINFELDT .

Mr X

Paavo,olet varmaan kuullut-tietoinen,romerska bajskriget,hammarby,video,saat varmasti kaivettua tietoa-kuvaa,1.5km gulmarsplan ja osaat sen näyttää kaikille lukijoille. EU väkeä videolla ?

Mr X

No,kuitenkin,sinä sinun A1 suomenkielisivustolla,voit laittaa sen kiertoon. He siis EU väkeä,heitä lisää EU ? Kuka haluaa naapureikseen romaaneja ? Ja,Paavo,teet Helvetin hyvää työtä,kun kerrot asiat suomexi ,ei il-il-hs kak.

Qroquius Kad

Kyllä minä voin ottaa naapuriini romaaneja vaikka kuinka paljon, onhan niitä omassa kirjahyllyssänikin.
Mustalaiset taas ovat aivan eri asia.

Lallukka

On se vaan KOVA! Isot on pallit nääs Rasmuksella väkisinkin.