Raivostuneet muslimit hyppivät jääkylmään kanavaan Boråsissa

Raivostunut musliminainen hyppäsi kanavaan, jonne meinasi uimataidottomana hukkua.
Koraaninpolttaja Rasmus Paludan jatkoi koraaninpolttoja Boråsissa, jossa muslimit kiehahtivat aivan totaalisesti. Kymmeniä muslimeja hyppäsi jääkylmään kanavaan kun nämä pillastuivat Paludanin mielenosoituksesta.

Paludan siirtyi aamupäivällä tapahtuneen koraaninpolton jälkeen Boråsiin, jossa tunnelma oli hysteerinen. Poliisi oli ovelasti rajannut Paludanille ja vastamielenosoittajille omat alueet kaupungin läpi kulkevan kanavan eri puolille. Paludan poltti koraanin ja piti puheita. Tämä oli liikaa Boråsin uusruotsalaisille.

Useampi henkilö loikkasi jääkylmään veteen ja yritti uimalla päästä Paludanin kimppuun. Poliisi oli vastarannalla noukkimassa kylmettyneitä kiivailijoita jääkylmästä vedestä.

Alla mielestäni paras video. Nuori huivipäinen nainen istuu rannalla ja yhtäkkiä vaan loikkaa veteen. Nainen ei osannut uida ja sivulliset raahasivat hänet rannalle.

 

Tässä filmillä pari jorkkia hyppää jorpakkoon, ui toiselle rannalle, jossa poliisi noukkii miehet parempaan talteen.

 

Seuraava filmi on kuvattu vastarannalta. Muslimi”rannalla” on useampi sata vastamielenosoittajaa, jotka ovat aivan hysteerisiä. Naiset kirkuvat kuin heikkopäiset ja miehet mölisevät kuin marakatit.

 

Poliisi otti Boråsissa kiinni 13 mellakoivaa muslimia. Osa heistä heitteli kiviä ja osa oli uimareita. Yksi kivi osui Paludaniin, myös poliisi sai kivestä osumaa. Boråsin poliisi kertoo, että se on varautunut hevosilla ja ylimääräisellä miehityksellä loppuviikkoon.

Loppuviikoksi on varmasti tiedossa sellaista älämölöä, että oksat pois. Ei muuta kuin Pt-media seurantaan, sillä täältä nämä jutut saa parhaiten.

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Diskuterius Exploderus
Diskuterius Exploderus
12.5.2022 18:37

Börje ja Bodil haluavat tuollaista meininkiä, sillä Sosiaalidemokraattien kannatus näyttää olevan yliVERTAista.

Kaapo
Kaapo
12.5.2022 20:00

Minäkin äänestäisin punikkeja jos takaavat noin hauskan sirkustapahtuman kaupunkiin. Voiko rikkaammaksi kehitymaatunnelma mennä? Kirkuvia lentoämmiä ja aikuisten miesten apinamaista mölinää, ah niin syvällistä monikultti rikkautta!!!

-Beowolf-
-Beowolf-
13.5.2022 07:35
Vastaa...  Kaapo

Näkisipä tuon viimeisen videoklipin YLE-uutisissa niin olisi ”päivä pelastettu”. Mutta toiveajatteluahan tämä, en elä niin pitkään että tuo päivä eteeni tulisi.
Video on kunnon realiteettiterapiaa.
Siispä aktiivit: ottakaa tämä toistuvasti esille pitkin vuotta ja etenkin vaalien alla.

murre riepunen
murre riepunen
12.5.2022 18:47

Kanavan vesi on ohjattava puhdistuslaitoksen kautta takaisin, suuremmat kökkäreet jää laitoksen siivilään.

helvetin kylmää
helvetin kylmää
12.5.2022 22:16
Vastaa...  murre riepunen

Ruotsalainen kielikylpy, johon osallistuneet tulivat luultavasti samalla keksineeksi ihan uusia spontaaneja sanoja blattekieliin, esimerkiksi ”hrrrr…!”

Superlevittäjät
Superlevittäjät
13.5.2022 09:49
Vastaa...  murre riepunen

Tossa meni kertaheitolla noin tuhat ludetta vesistöön.

mari
mari
12.5.2022 18:49

Ei v*ttu, mä repesin täysin kun luin jutun ja katoin videot! ! Eihän näillä ole sitäkään vähää itsekontrollia mitä voisi kädellisillä olettaa olevan noin niinkuin minimum. Toi video kun toi muija hyppää kanavaan tuosta vaan 😂😂 Ja sitten kun ei edes osaa uida…nämä on kyllä niin räjähdysherkkää sakkia, että siinä mielessä hirvittää kun heitä on Suomessakin jo useampi satatuhatta. Muslimit menettelee jos niitä väestöstä promille tai pari. Silloin he tietävät paikkansa eivätkä ala vaatimaan sitä ja tätä. Onhan Suomessa ollut yli sata vuotta pieni muslimiyhteisön, eli tataarit. Tietääkseni heidän kanssaan ei ole koskaan ollut mitään ongelmia mutta kun tietty prosenttimäärä täyttyy suhteessa väestöön, alkaa kitinä ja erinäiset vaatimukset.

Kaapo
Kaapo
12.5.2022 20:02
Vastaa...  mari

Toivotaan, että viikonloppuna paineet pääsee pihalle ja nähdään kunnon mellakat ja poltettuja lähiöitä. Antaa vaan kehareiden polttaa oman lähiön/gheton kaupat, autot ja koulut.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
12.5.2022 20:12
Vastaa...  mari

Varsin kuvaavaa oli, että kun 1990-luvun somali-invaasio pääsi vauhtiin tataarien islamilainen seurakunta ilmoitti tulijoille, etteivät he ole tervetulleita.
Tataarien islam oli ja on eurooppalaisen maallistunutta tapauskontoa, samaan malliin kuin Balkanilla.

Tulijatkaan eivät panneet pahaksi epätervetulotoivotusta;
olihan tataarien islam heidänkin mielestään aivan pilallista, kun se ei pannut heitä riehumaan ja raiskaamaan kaduilla allahuakbaria ulvoen.

KriittinenKansalaine
KriittinenKansalaine
13.5.2022 07:03
Vastaa...  mari

Tuossa muutama vuosi sitten (2016) tämä tataarien silloinen johtaja (en nimeä ala nyt kailottamaan – selvittäkää itse jos haluatte) sattui olemaan asiakkaanani ja tuo silloin yhdessä yhteydessä suoraan totesi, että he eivät kyllä ymmärrä lainkaan näiden tulijoiden mesoamista ja meuhaamista – ja vielä mukamas uskontonsa edestä. Sanoi että eivät pätkääkään edusta heidän (eli tataarien) näkemyksiä, mutta valitettavasti mahdollisesti kyllä tahraavat heidänkin mainettaan. Hyvin mukava sälli muutenkin tuo mainittu mies oli. Totesi myös että he eivät omia näkemyksiään halua tyrkyttää yhtään kenllekään vaan kukin saa täysin vapaasti uskoa tai olla uskomatta siihen mihin haluavatkaan.

mari
mari
13.5.2022 09:40

Mun mielestä tataarit voi olla maineensa puolesta ihan rauhassa. Suomessa ei kyllä kukaan yhdistä heitä näihin Ke-Mu muslimeihin.
Helsingissä kun vielä asuin ja olin töissä hoitoalalla, oli kerran potilaana eräs tataari. Kyllä oli miellyttävä ja kohtelias herrasmies, ihan toista kuin nämä rääkyvät kemut. Mulla nimittäin oli työpiste sellaisella alueella, että näitä ramppasi siellä käytännössä päivittäin. Mulla ei tataareista ole kertakaikkiaan yhtään mitään pahaa sanottavaa, päinvastoin.

Dan Wesson
Dan Wesson
12.5.2022 18:51

Hyvä esimerkki, kuinka uskonnon varjolla tehty aivopesu saa ihmisen vähäisenkin järjen syrjäytettyä kaiken älyllisen ajattelun tieltä. Ja vielä parempi varoitus, kuinka äärimmäisen vaarallisesta joukosta on kyse, jota ruotsalaiset eivät halua nähdä.
Mielenvikaisen kiljunnan perusteella paikalle pitäisi kutsua manaaja, eikä poliisia.

Name
Name
12.5.2022 22:25
Vastaa...  Dan Wesson

”Mielenvikaisen kiljunnan perusteella paikalle pitäisi kutsua manaaja, eikä poliisia.”

Näiden kulttuurinrikastajien sekopäisyys ylittää kirkkaasti punavihersuvakkien ja jopa naapureidensa kimppuun hyökkäilevien isovenäläisten sekopäisyyden.

Ei näiden manaajia vaille jääneiden sekopäiden hulluudella tunnu olevan mitään rajaa.

Moonman
Moonman
12.5.2022 22:51
Vastaa...  Dan Wesson

Kanavaan hyppääminen on varmaan sellainen performanssi, jolla saa lisää muslimi-pisteitä toisilta muslimeilta. Jos kyse ei olekaan siitä, vaan ihan oikeasti jostain manaaja-tyylisestä allahin demonisesta possessiosta, niin ollaan kyllä vaarallisen haittaväestön kanssa tekemisissä.

Saastamaski
Saastamaski
12.5.2022 19:50

Tuollaisia taktisia tekoja näkee, kun älykkyysosamäärä on alle kaksi kertaa kengännumero.

Dan Wesson
Dan Wesson
13.5.2022 09:55
Vastaa...  Saastamaski

Sehän niistä niin vaarallisia tekeekin. Matala älykkyys mahdollistaa sen, että palava koraani, tai mikä tahansa muu islamiin kohdistuva negatiivinen arvostelu, laukaisee itsetuhomekanismin. Näin vihasaarnaaja-imaamit voivat luoda ihmistorpedoita, jotka voi ohjelmoida koraanilla ja vihapuheella tekemään mitä tahansa. Kanavaan hypänneen nais-torpedon ohjelmointi toimii selvästi koraani-parametrien mukaisesti, mutta sillä ei ole asetettua kohdetta. Se taas aiheuttaa mölinää, kirkumista ja itsetuhoyrityksen.

Daavidin poika
Daavidin poika
12.5.2022 19:57

Kyllä Ruotsista on tullut sairas valtio. Suuremmat syntipukit ovat tietenkin viranomaiset, jotka suorastaan vaativat poliisien olevan jonkin sortin edunvalvojia näille sotaa, kidutusta ja vainoa paenneille. Kyllä on niin järkyttävää katseltavaa, että Hu..Hu.

Islam on syöpää
Islam on syöpää
12.5.2022 20:16

Kuka tuonkin veden nyt puhdistaa saatana!

Matti Teppo
Matti Teppo
13.5.2022 17:55

Sitä en tiedä mutta puhdistuslaskun kuitatkoon paikallinen Islam seurakunta tukijoineen joten kyllä se nyt sitten Saudi-Arabian piikkiin menee.

ULOS!
ULOS!
12.5.2022 20:18

Tässä näemme livenä miten maltillinen muslimi radikalisoituu. Tämä tapahtuu 100% muslimeille, maltillista muslimia ei ole olemassakaan.

KKi
KKi
12.5.2022 20:24

Kiintoisaa, joskin lajityypillistä luonnollista toimintaa geelitukkapystykädellisiltä. Myöskin puikulapääkädelliset tuppaavat käyttäytymään samoin.

Miettimisen arvoinen asia on kannattaako näitä kädellisiä haittaeläimiä noukkia jorpakosta vai olisiko parempi luonnon antaa hoitaa asia järjestykseen.

Piikivi
Piikivi
12.5.2022 20:31

Ei viitsinyt edes viimeistä videota katsoa, kun sai tarpeekseen jo kahdesta ekasta.. Jos jotain positiivista, niin poliisi sentään otti uimareita kiinni eikä vain silittänyt päätä. Kylmä vesi on ihan hyvää kuumentuneelle mielelle. Varmaan helpotti naistakin, kun hyppäs sinne veteen 🙂

terhomatti.hämeenkor
terhomatti.hämeenkor
12.5.2022 21:19

”Maltillinen muslimi” – hahhah! Koittakaa ny´rauhoittua!

liisa vtuhorsmanperse
liisa vtuhorsmanperse
15.5.2022 11:02

Niinpä käsite”maltillinen muslimi” on uskomustasolla vielä, olen vuosia kehittelyt laitetta eräänlaista alkometrin, sykemittarin valheenpaljastinen ja säteilymittarin välimuotoa, hiukan kännykästä suurempaa laitetta jolla voisi mitata muslimien maltillisuustasoa kenttäoloissa ja nopeasti laite tulisi viranomaiskäyttöön viranomaisille aluksi, myöhemmin siviiversioita erilaisten työpaikkojen tarpeisiin kotien suojaukseen jne. laitteen kehittely on yhä vaiheessa mutta tulokset ovat lupaavia, esm kuvaärsykekoe vaivihkaa tehtynä on antanut lupaavia tuloksia, suuri ongelma on täydellisen kilahtamisen estäminen kokeessa ärsyketaso täytyy säätää aikas alas.

Mr X
Mr X
12.5.2022 21:43

Ai että,kyllä silmä lepää.Kamelit uivat ruotsissa.Paavo,vielen dank .

Kim Laitinen
Kim Laitinen
12.5.2022 22:02

Aikamoinen kirkuna. Kannattanee syöksyy kanavaan uimataidottomana. Jäidenlähdön aikaan.

Putte
Putte
12.5.2022 22:11

Paludan voisi tehdä kunnon nuotion ja käristää samalla possupaistia, että tuoksut leviäisivät muslimien nenään. Siinähän sitä olisi koraanissa hyvää sytykettä moiseen.

Idiots Yelling
Idiots Yelling
12.5.2022 23:37

Suurin osa musuista ei edes ymmärrä mitä Paludan sanoo, eiväthän monet osaa eikä ymmärrä ruotsia juurikaan ja varsinkaan kun korostus on vielä tanskalainen.

Älämölöttää pitää silti. Rasmus voisi huijata musuja ja polttaa myös muita kirjoja, keittokirjoja ja dekkareita. Ja sitten kysyä:

”Mitä sää huurat, idiootti?”

X
X
13.5.2022 02:32

: D

ennakkoluuloinen
ennakkoluuloinen
13.5.2022 04:21

Kiitos Pt informatiivisesta pläjäyksestä. Muistelen vuosia sitten sattuneen tapauksen Saksan maalta, jossa ”huippu,-kone-ja moniosaaja” yritti hukutaa saksalaisen työn/ nuoren naisen, mutta taisi antaa itse sielunsa Ahdin valtakuntaan, ei ällähin.

Timi T
Timi T
13.5.2022 06:32

Voisiko tämän Paludanin saada myös Suomeen pitämään puheita ennen kuin vedet lämpiää. Aurajoen ympäristö olisi hyvä paikka…

Bortzum
Bortzum
13.5.2022 06:58

Verrataanpas. Jos vaikkapa joku imaami julistaisi että nyt poltetaan raamattu, niin yleinen vastaus on että siitä vaan mutta ei niin että palo leviää ja vaaditaan palokuntaa. Yhtäkään vastustajaa ei olisi paikalla, sillä KETÄÄN ei lapsellinen pelleily kiinnosta. Paikalla olisi noin 2 tuhatta hullua muslimia huutamassa Allahia ja näyttämänsä suurta ylivoimaansa. Ja nyt toisinpäin, normaaleja ihmisiä ei kiinnosta, mutta muslimit totaalikilahtelevat. Mikä niitä vaivaa?????????? Tasan tarkkaan jokainenhan noista täyttää lievän kehitysvammaisuuden kriteerit. Vittu mitä apinoita.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
13.5.2022 12:26
Vastaa...  Bortzum

Sukupolvesta toiseen loputtomasti jatkuva sukurutsa yhdistettynä korkeaan testosteronitasoon saa aikaan apinamaista käyttäytymistä.

Anonyymi
Anonyymi
13.5.2022 07:00

Sehän onkin hyvä konsti käydä tunteita viilentämässä! Koeaaninpolttaja voisikin jatkossa aina valita paikan, jossa on vesi lähellä; säästyisi autot ja muut ilkivallalta.

Ihmeellistä
Ihmeellistä
13.5.2022 09:47

Poltapa koraani työvoimatoimiston edessä, saat olla ihan itseksesi rauhassa. Tässä on muuten viranomaisilla helppo muslimiansa jolla saa nalkkiin sekä maassa laittomasti oleskelevat että mukatöissäolevat muslimit: ilmoita koraanipolttotapahtumasta. Sitten vaan pamputtamaan.

Lallukka
Lallukka
13.5.2022 10:24

Missäs mustafa oli noin hienosti uimahan oppinut??????

U maisteri
U maisteri
13.5.2022 14:08
Vastaa...  Lallukka

Välimeren kumi ja uimakoulussa?

Lallukka
Lallukka
13.5.2022 17:55
Vastaa...  U maisteri

No nyt on tääkin mysteeri selvitetty!
Vai oisko vaan vedelly kuivaharjoittelua hiekkanietoksiilla, vai oliko niin matalaa kenties, että käsipohjalla veteli meneen häpeilemättä?

Timi T
Timi T
14.5.2022 19:32
Vastaa...  Lallukka

Näille apinoillehan on veronmaksajien varoilla järjestetty, ihmisiltä suljettu uimahalli jo monella paikkakunnalla.

liisa vtuhorsmanperse
liisa vtuhorsmanperse
15.5.2022 10:36

Seon veteen piiretty viiva käytöksessä, kun ko.lajin ihmisapina alkaa käyttäytyä laumassa kuten siellä kotiviidakossa aikanaan, olen vuosikymmeniä seurannut isoja apinoita ja näiden kädellisiä serkkuja länsimaissa, käytöksen erot on hämmästyttävän pieniä, seuratkaapa käytöstä esm kauppakeskuksissa lajikumppin tavatessa alkaa apinoiden tapaa arvoaseman esittely, ylempää hypistellää turkin sukimista esiintyy, tai voimakasta ääntely. Nykytutkimuksessa tiedetään että ihmisapinoissa on valtavat erot älyllisessä tasossa, harmi aiheen tutkimus on ollut sotien jälkeen pannassa, eurooppalainen on selvästi täysin eri lajia, kuin kehitysmaiden isot apinat. Kävikö aikanaan niin jotta laji paritteli enempi pienten apinoiden kanssa ja taantui .Ugandan suunalla ilm. gorillojen kanssa kallomuoto yhdistää?