Suomen matka Nato-jäseneksi vahvistui entisestään

Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja pääministeri Sanna Marin ilmoittivat aamupäivällä yhteisen kantansa Suomen Nato-jäsenyydestä. Kanta julkaistiin yhteisessä lausunnossa.

Tiedotteessa sanotaan:

“Nato-jäsenyys vahvistaisi Suomen turvallisuutta. Naton jäsenenä Suomi vahvistaisi koko puolustusliittoa. Suomen on ensi tilassa haettava Naton jäseneksi. Toivomme, että tämän ratkaisun tekemisen vielä edellyttämät kansalliset askeleet otetaan lähipäivinä ripeästi.”

 

Vaikuttaa siltä, että Suomi on selvästi liittymässä Natoon. Jäsenyys etenenee tästä eteenpäin siten, että eduskunta äänestää lähipäivinä tai viimeistään viikkoina jäsenyydestä. Sen jälkeen aloitetaan neuvottelut Naton kanssa, joiden arvellaan kestävän muutaman päivän.

Sen jälkeen valmistellaan sopimus, joka allekirjoitetaan puolin ja toisin. Tästä seuraa Suomen ikään kuin prospect-jäsenyys, ja tästä muutaman kuukauden jälkeen Suomi on täysjäsen.

 

Nato-asiassa on huudettu koko talvi hoosiannaa sekä vastustajien että kannattajien leirissä. Ehkä hoosiannaa on laulettu korkeammalta ja kovempaa vastustajien kuorossa. Ei kannata kuitenkaan menettää toivorikkautta, kyllä maailmassa kaalikääryleitä, tsaijjua ja mahorkkaa riittää.

Jos Nato-jäsenyyttä ajattelee hieman pidemmällä aikaperspektiivillä, niin täysjäsenyys on viimeinen niitti suomettumisen ajalle. Suomessa on viime aikoina syntynyt eräänlainen uus-suomettumisen ideologia, joka toistaa melko samalla kaavalla 1960-1970-lukujen stallarien ajatuksia. Eniten hämmästyttää näissä uus-suomettuneissa se, että he toistavat täysin kritiikittä Venäjän propagandaa.

 

Ruotsissa tapahtumaa on seurattu tarkasti. Ruotsin ulkoministeri Ann Linde kertoo, että Ruotsin valtionjohto kokoontuu huomenna pohtimaan omaa Nato-päätöstään ja kanta ilmoitetaan ensi viikolla kun sosiaalidemokraatit jättävät oman täyskantansa sunnuntaina.

Ensi maanantaina tullaan eduskunnassa pitämään asiasta täysistunto, jolloin esitellään turvallisuuslausunto. Luultavasti Ruotsikin tulee liittymään Natoon, mutta Ruotsin jäsenyydellä on kuitenkin melko selvä epävarmuustekijä. Ruotsin sosiaalidemokraatit nimittäin ovat vähän kuin Erkki Tuomioja; kaikki mikä tulee Yhdysvalloista on pahaa ja perkeleestä ja Neuvostoliittoa se pitää olla.

 

Subscribe
Notify of
guest
85 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
terhomatti.hämeenkor

Taidanpa ottaa piripintaisen lasin päivän kunniaksi:-)))

Mutta kun jengi ei tajuu

Miksi? Suomelle tulee vain ongelmia. Vaikka V ei hyökkäisi niin se voi tuhota Suomen ampumatta laukaustakaan. Nimittäin lähettämällä massiivisen matutulvan itärajan yli. Ja mitä tekisi silloin hallitus? No ottaisi tietenkin vaikka sadat tuhannet avosylin vastaan.

Moonman

Eiköhän tämä tulla näkemään. Matuvyörytys on vielä tavattoman helppoa: ei tarvita mitään kalliita organisointeja ja järjestelmiä. Matut tulevat ihan itse rajalle vaikka miljoonapäisinä laumoina jos sanotaan että nyt pääsette ilmaisen koko loppuelämän kestävän ylläpidon piiriin suomeen, jossa naiset jo odottelevat vahvoja ja röyhkeitä muslimeita

Qroquius Kad

Niitä tulee joka tapauksessa, mutta NATO-Suomen asenne saataakin olla erilainen kuin entisen Suomen.

Saattaakin muistuttaa enemmän Puolaa.

Mutta kun jengi ei tajuu

Ei ei ei. katso vaikka Nato-Saksan asennetta. Ihan vellihousutouhua, mutta siinä olet oikeessa, että matuja tulee jokatapauksessa, mutta entä, jos niitä tulee kolmessa kuukaudessa kolmenkymmenen vuoden edestä?

Qroquius Kad

Suomi onkin Ryssän lähettämien maahantunkeutujien edessä kuin Puola, johon paskaväki rynkii Valkoryssän rajan yli, eikä kuin Saksa, jonne tullaan yhden tai useamman EU&NATO-maan kautta.

Qroquius Kad

Eiköhän NATOon liittyminen ole sovittu jäsenmaiden hallitusten ja kansallisten parlamenttien kabineteissa allekirjoituksia ja leimoja myöten, niin että Suomen hakemuksen jättäminen on enää muodollisuus:

se hyväksytään saman tien.

Valtiojohdon kannan julistamisen vitkuttamiselle saattoi syynä olla tänään vietettävä Suomalaisuuden päivä:
mikäpä sen parempi päivä ilmoittaa Imperialistiselle Roistovaltio Ryssälle orjailusuhteen katkenneen lopullisesti!

Vielä kun nuoriso, jonka ei ole enää pakko haistella Ryssän paskaa oppii ettei sen tarvitse omassa maassaan haistella myöskään apinoiden ja allahuakbarien paskaa, on Suomi lopultakin tiellä kohti itsenäistä kansallisvaltiota Unkarin, Tšekin, Slovakian, Puolan ja Viron rinnalle.

Ville

Miksi oletat että meillä kaikilla muillakin olisi myös vieras perse nuoltavaksi?

Qroquius Kad

Jatkuvasta näytöstä.

Särmääjä

Näihin turhanpäiväsiin ja globalistisiin tuhnausrinkeihin on joku pakottava tarve mennä täällä aina mukaan. Ymmärtäisin ehkä jos Suomi olisi tasoa Moldova, niin EU:sta ja Natosta voisi olla hyötyäkin, mutta nyt niistä on pelkästään haittaa. Tottakai Suomi voi tukea ja auttaa Ukrainaa järjellisissä rajoissa, mutta ei sen takia tarvitse tehdä älyttömiä poliittisia ratkasuja oman maansa suhteen, koska tosiasia on että Ukrainan tilanne ei olisi liittynyt mitenkään Suomeen, mutta nyt se väen väkisin halutaan liittää myös meihin.
Perustelu että Venäjä toimillaan ajoi Suomen Natoon on samaa typeryysluokkaa kuin Ukraina toimillaan ajoi Venäjän sotaan.

Rullattu

Tiesit varmaan että olet hairahtunut putinismiin?
Natosta on sekin hyöty että Suomi saa melkoisesti alennusta kalustohankinnoista jatkossa, aseista ja lentokalustosta noin esimerkkinä.
Teidän natokieltäjien kommentit on suoraan sanottuna köyhistä köyhimpiä joissa totuutta ei isommin ole. Epä ole sitten ihme että käytän kaikista natokielteisistä nimitystä putinistit.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Onko Ano Turtiainen putinisti? Mielestäsi kyllä.

Rullattu

Kyllä.
Saastainen ryssän rakastaja pahimmasta päästä.
Kuten myös sinä.

Ilmari

Turtiainen on äärettömän tyhmä

Huru-ukko

Johan sen sanoo anon puolueen nimikin: VKK= valta kuuluu kremlille!!

Särmääjä

Ymmärrätkö että Naton vastustus voi olla myös Suomen itsenäisyyden kannattamista? Sitä ei ole sen paremmin Natoon meno kun Venäjän peesaaminenkaan.

Sherlokki suvakko

Ainut positiivinen asia mikä tästä liittymisestä tulee mieleen, on se kuuluisa sanahirviö “suomettuminen” joutaa lopullisesti roskiin. Tosin ollaan niin liimassa EU hun, että hävettää. Muut positiiviset asiat jää nähtäväksi, vielä. Tosin asiat tällähaavaa on siinä pisteessä, että liittyminen on se oikeampi vaihtoehto tuli mitä tuli. Seuraavaksi tulisi purkaa Pariisin rauhansopimus, siinä kustiin Suomen muroihin, sekä neuvostoliiton, että liittoutuneitten puolelta

Ismo

Harvoin mihinkään otan kantaa, mutta näyttää että komeasti on kansalaiset jaettu taas kahteen leiriin. Mitä ikinä tulee tapahtumaankaan tiettyjen päätösten seurauksena, kysyn: Oletko HALUKAS vai tarpeen tullen VALMIS pukemaan valtion parhaat päälle ja suuntaamaan kohti horisonttia jos käsky kaukaa joskus käy? Noissa kahdessa on iso ero.

Natoon liittyminen voi olla hyvä idea, mutta ei äkkinäisesti kiilto silmissä ja ilman kansanäänestystä. Toivottavasti päätökset maksaa vain euroja/dollareita eikä ihmishenkiä.

Kaikki asioita kyseenalaistavat ei ole puuttinin tiltuja. Osa on jopa isänmaallisia, syvällisiä itsenäisiä ajattelijoita sekä valmiita puolustamaan maataan tosipaikan edessä, mutta siihen ei ole hinku.

Rauha maassa ja yritetään pysyä yhtenäisenä vahvana kansana.

Ismo

Toivotaan että kenenkään ei sitä kohti tarvi marssia ja kansalaiset pystyy yhdistymään, jos se tilanne joskus tulee. Päät viileänä vuan 🙂

Natonen Ailavjuubaisoufaa

Jos Natomaahan hyökätään niin 5. artikla astuu voimaan.

Jos Natomaa itse HYÖKKÄÄ johonkin toiseen maahaan niin 5. artikla ei astu voimaan.

Nato on puolustusliitto, ei hyökkäysliitto.

Särmääjä

Kuka on sanonu että varusmiehiä pakotettaisiin johonkin? Suomella on jo iät ja ajat ollu joukkoja ties missä perslävissä. Ei siinä ole mitään uutta tai ihmeellistä eikä Suomea tarvi siihen pakottaa kun teemme sitä vapaaehtosesti.

Joppos123

Ryssänlutkuttajaa vituttaa oikein tuelta. Muista osallistua aseistakieltäyjien ja kommunistien NATOA vastustavaan mielenosoitukseen Senaatintorilla ensi sunnuntaina. Se onkin se ainoa paraati mikä siellä putleristeille järjestetään, muut on peruttu ikuisiksi ajoiksi.

Gösta Sunkku

Hienoa huomata, että et ole Putinisti Paavo. Olen huomannut tänä keväänä, että todella moni matuvastainen on myös Putinisti.

mari

Naton jäsenmaiden ei tarvitse osallistua jonkun toisen Nato – maan hyökkäyssotaan jos jokin jäsenmaa sellaiseen päättää ryhtyä. Toki siihen voi vapaaehtoisesti lähteä mukaan jos hyökkäyksen aloittanut Naton jäsenmaa haluaa liittolaisia, kuten esim Britannia on tehnyt USA:n suhteen. Nato-jäsenyydessä Suomelle parasta onkin peloteuhka sekä 5. artikla joka takaa, että saamme muilta jäsenmailta apua mahdollisen vieraan maan aggression tai hyökkäyksen aikana. Kukaan ei pakota Suomea lähettämään varusmiehiä vieraisiin sotiin. Tällä on johdettu kansaa harhaa, muun muassa toimittajien taholta.

Ismo

Olen kyllä tietoinen tästä, enkä sitä tarkoittanut. Kyseinen horisontti löytyy Suomesta kun katsoo omalta pihalta kohti sitä taivaanrantaa.

Enemmänkin ihmettelen sitä että “isänmaalliset” kansalaiset haluavat itselleen ulkoisen isännän. Itse en sitä itsenäisyydeksi tunnista.

Loppupeleissä me kaikki tulemme vuorollamme kuolemaan, vielä harvemmat meistä elää ikuisesti ja toivottavasti saamme olla oman itsemme herroja viimeiseen hengenvetoon asti.

mari

Nato mikään isäntä ole. EU on paljon pahempi. Natosta Suomi saa vihdoin varteenotettavaa turvaa Venäjää vastaan. Ei Suomea sotilaallisesti mikään muu maa uhkaa.

Suomi-Kustu

Nato-jäsenyyden vastustajia on niin vähän, että kansa on käytännössä yhtenäinen, eikä tässä asiassa ole minkäänlaista jakoa kahteen leiriin.

Ismo

Onko esittää jotain realistista dataa asiasta? Politikkojen lausumat prosentit tai ptmedian kommentit ei kelpaa tilastoksi.

En suoranaisesti vastusta nato-kytköksiä mutta en myöskään ole seonnut kummankaan osapuolen suoltaman propagandan keskellä sotapsykoosiin/pelkotiloihin, kuten monelle näyttää ikävä kyllä käyneen.

Tapahtukoot mitä tapahtuu, samapa tuo tälle tavalliselle reserviläiselle on… Sitä varten meidät kaikki on tehtäviin koulutettu.

Rullattu

Varsinaisesti kyllä olet uponnut kremlin propaganda uhkailuun.
Minä en neukkuja pelkää vaikka kannatan Suomen liittymistä natoon.

Last edited 1 vuosi sitten by Rullattu
Ismo

Hyvä. Kaltaisiasi supermiehiä saatetaan joskus tarvita. Muista ottaa viitta messiin jos isoon pilliin vihelletään…

Suomi-Kustu

Sun ongelmasi, jos et pysty tai halua vastaanottaa realistista dataa. Sitä on kyllä tarjolla.

Ismo

Pyysin sinulta kun vaikutit olevan paremmin perillä asiasta kuin minä, en saanut, lopputulos +-0

Suomi-Kustu

No todistahan nyt ensin että naton vastustus on paljon laajempaa kuin mielipidetiedustelut kertovat. Niinhän asian pitäisi olla jos kansa on jakaantunut.

Ismo

Huomenta. Ihme vänkääjä olet. Oikein palkinnon ansaitsisit.

Jatkakaa ihmeessä rinkirunkkaustanne jos se ryssänketku niin pelottaa. Kai siitä jotain vertaistukea saatte. Ei minullakaan lämpöä niitä kohtaan ole.

Aikoinaan tätä saittia luin ja tuin, moneen kuukauteen en ole viitsinyt edes linkkiäkään avata ja enää en koske.

Paavolle kiitos vuosien hyvästä informaatiotyöstä, joka OLI huomattavasti laadukkaampaa kuin valtamediamme, jonka propagandasta nyt ihmiset hyppii seinille.

Kylmäpäisten veri ei vapise. Tuli mitä tuli, natolla tai ilman.

Ennen totuuden torvi, nyt kokoomuksen äänitorvi

Joppos123

Pikku ryssä Peietarissa näkee pahaa unta, venäjä on rajamaa ja Suomi valtakunta.
Onko ryssälässä paha olo kun menemme NATO:n?
Te ali-ihmiset ette ikinä tule tänne tekemään samaa kansanmurhaa mitä teette Ukrainassa.
Teidät tapetaan.
Te olette vitun ali-ihmisiä. Ei mitään soturinkunniaa. Pelkkää paskaa.

Suomi Finland

“Putin: Länsi on valmis uhraamaan koko maailman”
Siinä se ryssäperkeleen ajattelu heittää taas voltteja. Olisi itse pidättynyt sotimasta Euroopassa. Typerä paskiainen.

Nato on tosiaan ainoa vaihtoehto ja kun saadaan Ruotsi mukaan, niin siinä sitä on ryssillä ihmettelemistä.

Ei voi kuin ihmetellä niitä, jotka haluaisivat väen väkisin jäädä tuon paskavaltion armoille.

Jarkko

“Alennusta” “kalustohankinnoista”? Ymmärtääkseni jenkkien kalusto on moninkertaisesti ylihinnoiteltua paskaa ja sitä on pakko ostaa kiintiöiden mukaan tai muuten tulee värivallankumous.

Rullattu

Paskaa? Ai, ryssän kalustokos sitten olisi parempaa, nehän rakennetaan nykyään taloustarvikkeista kuten jääkaapeista ja pesukoneista.

Rullattu

Lisäys vielä.
Misät sinä vedit sen johtopäätksen että yleensäkkään kalusto.ostokset olsi usa kalustoa, niitä kun voi hakkia mistä tahansa natomaasta.
Teillä natokiletäjillä on jotenkin hait´rahtunut ajatusmaailma että nato olisi pelkästään, usa, usa ja usa alusta loppuun asti.

h44

Ei ihan noinkaan. Venäjähän viime vuonna de-facto julisti Suomen ja Ruotsin olevan vailla vapautta liittyä NATO:on. Käytännössä tämä tarkoitti Venäjän etupiirijulistusta. Venäläiset ovat ovelia näissä jutuissa. Hyvä että Suomessa ja Ruotsissa ollaan hereillä. Ukrainan sota vain sai vauhtia prosessiin kun havaittiin että hulluha se ol!

Runtiti-pou

Sitä vain ihmettelen, että ei havaittu hulluksi jo 2014 tai 2008 tai Tshetshenian sodan aikana

Qroquius Kad

Ei ollut silloin vielä näin hullu.
Eihän Hitlerkään ollut vuosina 1935-42.

Runtiti-pou

Niinkö Bryssel on määrännyt sanomaan?

Qroquius Kad

Ei. Minä sanon.

Washbrush

Samariini kertoi kantansa etänä (Japanista?). Sosialistit panttaavat kantaansa viikonloppuun, enkä hämmästy yhtään, jos kaipaavat lisäselvityksiä ja perustavat komiteoita.

Bruce My Willis

Samaan aikaan sisä- ja ulkoministeriö antaa lausuntoja, ettei muka EU-lakien mukaan ole mahdollista täysin sulkea rajaa?
Hyvin onnistui Puolalta ja Liettualta (ja ilman mitään “EU-sanktioita”).

Mitä helvetin sylikoiria valtionhallinnosta löytyy? Luulisi olevan selvää, että rajat lyödään tarvittaessa kiinni ja mahdollisia oikeudellisia näkökulmia pohditaan sitten joskus myöhemmin, jos pohditaan.

Muslimisissit

Lisätään nyt vielä sellainenkin pikkujuttu, että valtamediassa somput yms ongelmat, inisivät pelkäävänsä suomen joutuvan sotaan. Mikä johtaisi pakoon lähtemiseen luultavasti afrikansarveen, missä lomailevatkin jne. Ylen juttu ärsytti ihan prkl:sti.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tuon takia voisi jopa kannattaa Natoon liittymistä. Juhlapaikan hakijat lähtisivät rivakasti kotio kohti. Pian nähdään auttoiko veren kaivaminen nenästä.

Rullattu

Tulette huomaamaan te natokieltäjät että ryssä on pelkkä raukka uhoilija, totuus on että nuo olisi hyökännyt Viroon ja norjaan jo kauan sitten mutta kun kyseessä on natomaat ryssä pieree vain kiukuissan verta.
Viro, Suomi, Ruotsi ja Norja kun on kaikki kohta pohjoismaista natossa niin ei voi olla naurettavampaan kun luulla että alkuasukasryssät hyökkäisi.
Ryssän uhoilut on kuin 5 vuotiaan kersan suusta, mutta teille putinisteille kaikki uppoaa mitä itärajan diktatuuri ilmoille laittaa.

Menkää Venäjälle juhliin

Jos Nato saa somprerot häipymään niin Nato on joka sentin arvoinen yhdistys.

Toivottavasti myös Ruotsin somprerot irroittavat kätensä rahanlypsyhanasta, kuten myöskin eritreaanot, syriaanot ja muut Venäjää fanittavat juhlapaikanhakijat

Rullattu

Minä olen heti valmis puolustamaan Suomea jos ryssä hyökkää, ollaan sitten natossa tai ei.
Minä en kuolemaa pelkää vielä vähemmän jotain ryssiä jotka ei ole edes ihmisiä. Joten juokse sinä vain pakoon, mitä jos lähtisit heti.

Minä

Ehkä pieni sota olisi jopa hyväksi Suomelle, jos elättiparvet lähtisivät sen vuoksi kotimaihinsa.

tex willer

Sisällissota?

Qroquius Kad

Olisiko se sellainen sota, jossa niskaasi sataa ohjuksia vai sellainen, jossa olet kadulla polvillasi kädet sidottuina odottamassa niskalaukausta?

No, haaveet kaatuu:
NATO pitää tällaisen sdan poissa meiltä, ja sitä haluavien on muutettava muualle.

Kovin vähän heitä taitaa olla, jostain syystä…

mari

Nämäkö oikeasti itkivät Suomen tulevaa Nato-jäsenyyttä? Heh, katselin just dokkarin YouTube kanavalta “Free Documents” joka oli kuvattu Somalimaassa. Lisäksi tuubissa on muutama matkavloggari jotka ovat käyneet paikan päällä. Ihan länkkäreitä olivat. Meno näyttää olevan oikein leppoisaa, on yökerhoa, elokuvateatteria jne. Porukka mässyttää khatia ja parantaa maailmaa. Samoin 2 tyyppiä kävi just Syyriassa. Damascus ihan kukoistaa, Aleppon & Homsin keskustat ok. Paljon tekemätöntä työtä tarjolla. Sinne vaan takaisin kotiin niin somput kuin syyrialaisetkin.

Hugo

Nyt vaan on pidettävä sormet ja varpaat pystyssä, että Niinistö jollain tavalla diplomaattisesti osaa myydä ajatuksen Suomen natojäsenyydestä Venäjälle. Asiallisesti mutta diplomaattisesti. Itse en ole Suomen natojäsenyyden kannalla, koska Venäjällä ei ole antipatioita Suomea kohtaan. Suomi ei ole Ukraina vaan eri maa. Ukrainan sota ei ole meidän sota.

ON Antipatioita ja paljon

”Itse en ole Suomen natojäsenyyden kannalla, koska Venäjällä ei ole antipatioita Suomea kohtaan.”

Venäjähän laittoi Suomen epäystävällisten maitten listalle kuten kaikki muutkin maat jotka ovat Ukrainaa avustaneet.

Joppos123

Tiedän 100% varmuudella kuinka ryssän kenraali vihjaisi ennen Ukrainaan hyökkäystä kuinka Suomenkin “ongelma” ratkaistaan kunhan Ukrainan natsit on hoideltu. Olin paikalla.
Meidän konserni oli tätä sanomaa toitottanut koko ajan, kaikki merkit olivat olemassa.
Meille oli täysin selvää, että putte hyökkää. Ei kukaan huvikseen roudaa 150 pataljoonan taisteluosastoa jonnekkin. Se maksaa.
Ryssä oli harjoitellut tätä kuviota “Zapad” harjoitusten nimissä jo 5 vuotta.
Samaan aikaan rotatoitiin sakkia itä-ukrainassa.
Niiden piti saada verenmakua ja taistelukokemusta.
Vladivostokista asti kävi ryssä ihmettelässä jäätynyttä konfliktia.
Meillä ei ole samaa pinta-alaa kuin Ukrainalla joten ryssä pitää tappaa jo omalle puolelleen.

Joppos123

Tavat ja doktriinit muuttuvat.
Parasta on se, että ryssä saa todella hyvin kuokkaansa Ukrainassa.
Nyt kun alkaa kesä niin arojen vinosilmäiset lastenraiskaajat ovat kusessa Ukrainan sissien kanssa.
Tänään julkaistiin uutinen jonka mukaan kokonainen pataljoona tapettiin tykistöllä kesken joenylityksen.
Mahtava uutinen.
Ryssä on paskempi kuin mato, ei se opi mitään ja jos parasta sotilasainesta edustaa vinosilmät jotka pöllivät jopa kalsareita niin ennuste ei sille armeille ole hyvä.
Brutaaleja tekoja on vielä luvassa mutta sinnehän paskat kuolevat.
Ei sieltä tähän suuntaan löydy muuta kuin pari pataljoonaa Pietarin varusmiehiä.
Haluaako putler tapattaa ne?
Jos haluaa niin hoidamme homman.

Joppos123

Parasta kaikessa on se fakta, että jos pikku myrkkykääpiö saisi päähänsä lähetellä jotain ohjuksia Helsinkiin ( vanhaa kuraa,,Iskanderit ovat jo loppu ja uusia ei tule) niin voidaan lähettää terveiset myös Pietariin.
MLRS:n uusi tykistöohjus kantaa 400 km.
Kerrankin pätee kauhuntasapaino meidän ja ryssien välillä.
Nehän oikeasti pelkää meitä.
Ryssän armeija oli kuitenkin täysi vitsi.

Joppos123

Tarvittaessa on aina lipas täynnä ja se on varattu ryssänbarbaareille jotka varastavat jo vessanpönttöjä. Vittu mitä ali-ihmisiä.
Raiskaavat ihan kaikki jotka hengittävät. Barbaarilauma ilman johtoa.
Siksi onkin kiva nähdä kun niitä tapetaan läjittäin.
Ryssän armeija on vitsi.

mari

On katsottava laajemmin tulevaisuuteen. Jos Venäjällä ei varsinaisia antipatioita Suomea kohtaan ollutkaan ennen Ukrainan sotaa, niin mitä takeita siitä on mitä tulevilla hallitsijoilla voi olla Suomea kohtaan? Venäjällä elää 500 – vuotinen isovenäläinen imperialistinen kusipäisyys, ja joku tuleva hallitsija saattaa miettiä jotta “on se tuon Suomen aika liittyä takaisin Venäjän imperiumiin kun siihen kerran jo kuului”. Ok, mun osalta Natosta jauhaminen tässä ketjussa päättyy tähän.

Qroquius Kad

Kyllä Ryssä on rakennellut Suomesta viholliskuvaa jo kauan ennen Ukrainan sotaa.

Lapsiasiamies Pavel Astahovin valeet, kuinka ryssä-äideiltä ristetään heidän lapsensa Suomessa kasvatuslaitoksiin rasismin tajkia;
kuinka Sandarmohiin on muka haudattu suomalaisten Jatkosodassa teloittamia Puna-armeijan sotavankeja;
kuinka Suomella oli Jatkosodassa muka tuhoamisleirejä joissa ryssiä kaasutettiin ja haudattiin elävältä…

NATOn vastustajilta nämä kaikki lienevät menneen ohi, tai siten he haluavat tulla ryssien raiskaamiksi omassa maassaan.

Joppos123

Veikkaan, että nämä putlerinlutkuttajat ovat laskeneet sen varaan notta joskus heidät palkitaan uskollisuudesta.
Ei niiltä ole mitään mennyt ohi vaan oppurtunistisia kusipäitä jotka kannattaisivat vaikka Kim jon unia jos siitä saisi kiksejä ja olisi jotain hyötyä.
Maanpettureita, ei sen kummempia.
Ei niitä paljon ole mutta hirveä älämölö.
Siksi potkinkin noita taparikollisia ja lastenraiskaajia munille aina kun siihen on mahdollisuus.
Aikoinaan pahimimmista natseista tuli oivia käsikassaroita DDR:n salaiseen palveluun.
Samaa ihmissaastaa nämä kotimaiset putenlutkuttajatkin ovat.
Uskollisuus löytyy hyödystä ja rahasta.
Ehkä joku saa pilluakin mielipiteillään.

Bling Bling

Niin sitä pitää. Kun tulee tiukka paikka, silloin tehdään eikä meinata.

Joppos123

Mahtava päivä ja sen kruunaa ensi viikolla jätettävä jäsenyyshakemus. Putinisteja vituttaa niin ettei veri kierrä, niin ryssälässä kuin härmässäkin.
Putlerin ja lutkuttajien haave voitonparaatista Senaatintorilla on lopullisesti peruttu.
Hajotkaa vitutukseen.

Joppos123

No, teidän putlerinluttajien haave on peruttu. Voisko toivoa, että lähtisitte munattonat paskat venäjälle?
Siellä on hommat kuulemma teille lutkutjalille kohdallaan.
Me olemme kuulemma natsivaltio.
Uik uik vitun putte.

mari

Kunhan hakemus on virallisesti jätetty, meikä pistäytyy tuossa Dino Supermercadossa ostamassa pikku putelin kuohuviiniä vaikkei mulle alko maistu. Mutta onhan tämä pikku juhlan paikka. Tuli jo työkavereilta sekä paikallisilta ystäviltä ja naapureilta onnitteluja. Onhan tää hieno juttu. Putler uhosi Ukrainan sodan aattona Naton laajentumiselle loppua ja eikö tuo hullu vaatinut, että Baltian maat sekä Bulgaria ja Romania pitäisi erottaa siitä? No ei mennyt ihan maaliin. Kävikin päinvastoin. Syypää löytyy putlerin vessan peilistä.

Joppos123

Pikkuisia kotimaan putleristeja vituttaa niin, että saattaa verisuoni poksahtaa päästä. Ei ole enää lapsenraiskaajaputleristeilla sananvaltaa tässä maassa. Aika säälittävää sakkia nuo maanpetturit.

Qroquius Kad

Melkein tekisi mieli sanoa, ettei pidä lyödä lyötyä.

Kun kuitenkin kyseessä on Suomen kansakunnan ja valtakunnan turvallisuus, jonka nämä putinistit ja muut ryssänhuorat ovat halunneet ryssäkiimaansa tyydyttääkseen tuhota, mielestäni on oikein ja kohtuullista potkia heitä niin lujaa kuin pystyy!

Irmeli

Hyvä, mitäpä tässä muitakaan vaihtoehtoja enää oli. Se että jäisimme nuolemaan ryssän p#####tä ei enää ole vaihtoehto. Toivon politikoilta ryhdikkyyttä myös puolustaa Suomea EU:n liittovaltiokehitykseltä ym meille tuhoa tuovien päätösten allekirjoittamatta jättämisellä. Jospa lopetettaisiin se kilttinä (tyhmänä) mallioppilaana olo…(kai turha toive).

Nysse Loppu Lutkutus

Ryssän persettä nuoltiin melkein 80 vuotta ja hartaasti. Syvimpiä sopukoita myöten.
Nysse on loppu.

Qroquius Kad

Lopultakin!

Dan Wesson

Loistavaa. Ainoa oikea päätös. Venäjä on omalla toiminnallaan vienyt Suomen Natoon, ja meillä on täysi oikeus hakea jäsenyyttä.

Se mikä on alkanut todella ihmetyttää, on ryssän itsetuhoinen käytös Ukrainassa. Eteenpäin yritetään väkisin, josta seuraa hillittömät tappiot. Venäjän sodankäynti on täyttä paskaa johtamista myöden.
Onko putlerin plan b, että annetaan joukkojen tuhoutua, ja se oikeuttaa ydinaseen käytön?

Voiko ydinaseretoriikan ymmärtää niin, että atomipommia oikein halutaan käyttää, ja koko ajan etsitään sopivaa tekosyytä. Ehkä vähän kaukaa haettua, mutta eipä yllättäisi, jos Kiovan päällä nähdään sienipilvi. Ryssällä kun ei taida olla enää juurikaan mitään menetettävää.

Qroquius Kad

Putler on kuoleva diktaattori.
Sellaisten ajatus ei kulje oikein selkeästi.

Kiitos Suomi!

Expressenin Mats Larsson kiittää ”Isoveli” Suomea esimerkistä:

https://www.expressen.se/ledare/tack-for-natohjalpen-storebror-finland/

Yhdessä Tyranniaa Vastaan
Sami

Pystyykö NATOn nopean toiminnan joukot kantamaan vieraan vallan tunnuksettomien joukkojen reput bussista vastaanottokeskukseen nopeammin kuin suomen omat nopean toiminnan joukot?

Qroquius Kad

Puolassa ei reppuja kanneltu.

murre riepunen

Olipa ministereiltä melkoista sontaa eduskunnassa. Mahdollisen matutulvan hoitamiseen ei löytynyt ohjetta, pitää kysyä EU.sta jne. Hallitsematon on tilanne kun matu rivistö itärajalle tallustelee.

Särmääjä

Näiden nykyisten nato-poliitikkojen jäljiltä täällä on nyt venäläläisten oligarkkien pakotevankina oleva suurareena ja Rosatomin hallitsema ydinvoimalatyömaa.

Särmääjä

Ja kohta myös Venäjän sotajoukot ja mahdollisesti myös “sotajoukot” rajalla.

Suomi-Kustu

Jep. Joutuivat taipumaan siihen joka oli ilmeistä jo 2014 sekä Rysatom- että NATO-asiassa. Tätä ei olisi tapahtunut ilman kansan heräämistä. Siksi en enää ole ollenkaan huolestunut rajalle tulevista läpsyistä.

Murwaa Matuille nr.1

Ruotsissa Natoa vastustaa S-Kvinnor eli socialdemokraattien naisjärjestö https://s-kvinnor.se/ . Nämä naiset ovat geelitukkien lämpimin syli ja murvaa on jaettu tiuhaan.
S-Naisten Puheenjohtajana on Annika Strandhäll joka on myös miljööministeri ja päättää Ruotsin ydinjätteen loppusäilytyspaikasta❗️❗️❗️ Annika on koulutukseltaan KAMPAAJA, hän on käynyt lukion kampaajalinjan ja pari yksittäistä kurssia yliopistolla mutta se ei edelleenkään tee hänestä muuta kuin kampaanjan. Miljööministerinä hänen omassa talossaan on laiton viemäri ja hän on jättänyt useita laskuja maksamatta mm Värmdön kunnalle joka on saanut periä saataviaan kuukausikaupalla.

Last edited 1 vuosi sitten by Murwaa Matuille nr.1