Pääsiäisen mellakoiden jälkeen – pois apeat verhot

Pääsiäisen muslimimellakoiden jälkeen monissa kunnissa on kääritty hihat ja alettu tositoimiin, jotta vastaavia mellakoita ei enää syntyisi. Mm. Norrköpingissä halutaan nyt valjastaa hyvät voimat turvallisemman kaupungin puolesta.

Muslimimellakat iskivät Norrköpingissä pahanpuoleisesti. Moni auton omistaja pääsi autostaan ja poliisia kivitettiin niin, että kaupungin katu- ja puisto-osasto on pääsiäisestä asti taputellut uusia kiviä kaupungin kaduille.

Mutta kunnan johto, poliisin ja muiden toimijoiden kanssa yhteistyössä, on nyt laittanut pystyyn teeman nimellä “Rakasta Norrköpinkiä”. Tällä kampanjalla pyritään saamaan kaupungista turvallisempi ja mellakointi loppumaan.

Kaupungin lehdistötiedotteessa kerrotaan, että turvallisuutta tullaan lisäämään useilla toimilla ja tapahtumilla. Muutaman mainitakseni: Hagebyn ongelmalähiössä panostetaan potkupalloon (!). Kouluissa ja nuorisotiloilla tullaan kertomaan faktoista, sananvapaudesta, poliisin roolista yhteiskunnassa, demokratiasta ja arvokeskustelua tullaan käymään nuorten kanssa ja lasten vanhemmille lähetetään samasta asiasta informaatiokirje.

Ei jaksa edes kirjoittaa kaikkia fiksuja ideoita, joita Norrköpingissä on keksitty. Ideoiden pääpaino on se, että mellakoivia musliminuoria pitää taputtaa päähän ja halata entistä lujempaa. Yksi metodi on esimerkiksi mennä lasten vanhempien luo kylään ja opettaa muslimivanhempia lukemaan satuja lapsilleen. Muita tällaisia mukavuuden lisääjiä on koristella ongelmalähiö kukkasilla ja piirustella ihania sydämiä sinne tänne. Mellakoitsijoille annetaan jopa ilmainen sisäänpääsy kunnan museoihin.

Eikä projektia tai ohjelmaa, jossa ei puhuttaisi allas lika värdestä. Totta kai tässäkin nuorten kanssa keskustellaan tästä tasa-arvosta. Jo siitä tietää, että ei mene tämäkään kuin Strömsöössä.

Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
AA vaan

Turkki ilmoitti, että Suomi ja ruotsi Natoon. Ei käy. Koska muslimit. Oli ne kurdeja tms. Nyt Pekka selvittämään asiat. On isis terrorismia tuotu, on tuotu ” maltillista ” islamia jne. Kuulemma suuri ongelma on juuri ruotsi.

Terot Maasta Ulos Vie!

Erdogan sanoo että Ruotsissa ja Suomessa majailee monta TERRORISTIORGANISAATIOTA jotenka maita ei voida ottaa Natoon. Tästä kertoo Reuters ja Dagens Nyheter juuri.

Ilmeisesti meidän on paras lempata nämä terroristit huisin v*ttuun?
Olisi kyllä tärkeää muutenkin päästä haitallisista elementeistä lopullisesti eroon eikä curlata niitä. Näin niinkuin vuosikymmenien epäonnistuneen politiikan jälkeen.

”Amanda Dahl – DN
I dag 13.36
Turkiet ”inte positivt” till att Sverige och Finland går med i Nato
Turkiets president Tayyip Erdogan säger att han inte kan se positivt på Sveriges och Finlands planer på att ansluta sig till Nato. I ett uttalande hävdar han att länderna huserar ”många terroristorganisationer”, skriver Reuters.”

Etun Virdo

KAIKKI suuret uutistoimistot ympäri maailmaa raportoivat nyt ettei Turkki halua Suomea ja Ruotsia Natoon.

Ruotsin kommunistit (V), Miljöpartiet (MP) ja 2 miljoonaa muslimistiä/islamistiä kiittävät ja pistävät juhlat pystyyn!

Mustamakkara

Erdo haluaa itselleen jotain kaupan päälle. Kunhan Turkki saa jonkun itselleen kivan asian tällä vivulla, niin eiköhän se vastustus katoa.

Qroquius Kad

Juuri tästä on kysei.
Kunhan vaan Erdo-kaani malttaa pitää vaatimuksensa maltillisena.

Jos se koskee kurdeja, eivätköhän Suomi ja Ruotsi ole arvokkaampia kuin rättipäärähinöitsijät, nin kauan kuin Ukraina sota jatkuu.

AA vaan

Niin. Saksassa on muslimiveljeskunta. Joita on miljoonia. Erdoganin tuella. Ruotsissa on muslimi klaanit yms. Ei kyllä Pekka selvittää tämän nyt. Hänellä on suuri kunnioitus muslimi piireissä. Vaikka onkin homo, joiden kohtalo tiedetään. Niin Niin.

Mies kylmästä

Ei tämä kuitenkaan ihan noin selkeä juttu ole. On eri asia mitä on kerrottu julkisuuteen ja mitä tehdään kulisseissa. Erdogan tietää, että hänen kannanottonsa eivät voi mitenkään vaikuttaa kurdien asemaan Ruotsissa. Eikä sellaisia tavotteita ole sanottukaan avoimesti.
Me pienet rattaat (tai luulotellut hiekanjyväset) koneistossa emme voi edes aavistaa mitä koneenhoitajat tekevät.

Joppos123

Jotkut vaan jaksavat elättää toivoa siitä ettemme menisi NATO:N . Aika säälittävää mutta jos on aina ollut ryssänkätyri ja sieltä palkkansa saanut niin aika ymmärrettävä.
Pitää tietää,että maassamme on ainakin 10000 suoraa ryssänkätyriä.
Valtaosa ihan hansuomalisia.
Ne runkkaavat kun Ukrainalainen lapsi kuolee ja ihannoivat jumalaansa putleria.
Näitä on.
Pahuus ei ole kansallisuudesta kiinni.
Jos tulee vastaan niin vedän levyksi.

Joppos123

Erdokaanillakin taitaa olla lähtölaskenta käynnissä ellei ala käyttämään samaa väkivaltaa kansaansa vastaan kuin putler.
Talous ja sen myötä liira on syöksyssä.
Ei noi despootit talouden kuvioista mitään ymmärrä ja vallankumoushan on aina sen 10 syömättömän aterian päässä.
Eikös Turkin inflaatio huitele jossain 30 % hujakoilla?
Ei valtansa kohta menettävän despootin kiukutteluista kannata välittää.
Sitä paitsi Suomea ei ole mainittu missään.
Ruotsin suuntaan vittuilun ymmärrän. Sveduthan ovat räkyttäneet Turkin suuntaan vuosikausia.

Qroquius Kad

Toisaalta Erdo-kaanin touhuhan on aivan loogista.
Sällillä on nyt biljoonan liiran paikka heruttaa Länneltä jotain myönnytyksiä;
hoopohan tuo olisi ellei sitä yrittäisi hyödyntää jotenkin.

Eiköhän tuo itsekin ymmärrä olla vaatimatta liikoja;
ei hänellä varmasti mitään hinkua ole päätyä hylkiölistalle Ryssän ja Pohjois-Korean kaveriksi.

Virheet pitää poistaa

Muistamme vuosien takaa, miten esim 2015 osalta puheet olivat esim stubidon osalta naurettavia. Minusta Stubb on kaksinaamainen iljetys. Kuten urpo. Eivät ole ottaneet mitään vastuuta siitä, miten esim poliisin työmäärä on lisääntynyt. Puhumattakaan vapaaehtois järjestöiden. Minusta nämä kaksi pitäisi laittaa syytteeseen. Tavalla tai toisella. Ja lista on pitkä niistä, joita pitäisi syyttää maanpettureiksi.

Joppos123

32 vuotta “kurkkusalaattipukua” päällä pitäneenä niin meillä ei ole ikinä ollut muuta vihollista kuin baraarivenäjä. Ei venäjän joukot ole mitään Moskovan tai Pietarin normaaleja venäläisiä.
Ne ovat vinosilmäbarbaareja jotka ihan aikuisten oikeasti nauttivat raiskaamisesta ja jopa paskapyttyjen varastamisesta.
Ei ne ole oikeita sotilaita vaan kasa rikollisia.
Siksi nautin jokaisesta uutisesta kun niitä tapetaan.
Mitä enemmän, sen parempi.

Suomi Finland

Olisihan se melko loppusilaus suvakismille, jos sillä tekosyyllä Nato jäsenyys jäisi saamatta. Ja varsinkin, jos Venäjä lopulta hyökkäisi.

Tekosyyhän tuo on. Turkissahan näitä matuja vasta riittääkin.

En lahjoita senttiäkään

En usko. Luulenpa, että kuten vasemmisto sekä virheet, ovat innoissaan tästä. Eli toitottavat olleensa oikeassa. Tarkoitan, että uusi buusti, sille vaaralliselle ideologialle. On ihmeellistä, miten valtamedia näitä maanpettureita jaksaa ymmärtää. Siis ongelma on aiheutettu vihreiden ansiosta ensisijaisesti. Sekä valtavia summia saaneiden järjestöjen toimesta.

Suomi Finland

Erdokanin jutut on ihan pientä verrattuna tähän:

“Lavrov syytti EU:ta muuttumisesta “rakentavasta taloudellisesta alustasta” “aggressiiviseksi, militantiksi toimijaksi, joka julistaa tavoitteensa kauas Euroopan mantereen ulkopuolella”

Siinä se paras militanttiuden asiantuntija, mitä löytyy.

Pokkaa tuolla riittää, mutta nuo läpät on jo sitä luokkaa, että ne lähinnä säälittää.

Rullattu

Mv suolistoryssän kieli on syvällä tuo ryssän suolessa,
Parasta aikaa mv suolisto julistaa innoissaan miten isis turkki naulasi suomen natoliittymiset, ensinnäkään on ihan sama mitä tuo isis maa tekee, suomi liittyy natoon silti.

Joppos123

Me mennään NATO:n notta heilahtaa. Niin menee Ruotsikin. Onhan niillä ollut sulttaani ergonain kanssa jotain hässäkkää.
Ei tule vaikuttamaan asiaan.
Ryssän paraati Senaatintotilla on täten peruurettu. Mennään NATO:n ja ryssänmielisten elämä on paskana.
Toivottavasti saatte aivoverenvuodon tuskiinne. Vitun maanpetturit.
Minun käsissä tulisi samantien pataan.
Ei uhkaus vaan lupaus.
Sitä ei välttämättä ole viisasta lähteä lunastamaan.

Mustamakkara

Mellakointi on käytännöllisesti katsoen jo historiaa!

😀

Pera Pervo

Mitä tarkoittaa “Allas lika värde”? Äkkiä luulis, et kaikki ei muslimit on samanlaisia koiria. Mutta kai niissäkin on eroja. Väärän koraanin tulkinnan kannattajat tai peräti islamista luopuneet on kai koiramaisimpia.

Vi gillar olika aukeaa tavallisellekin tallaajalle helpommin.

AA vaan

Muslimeilla on eroja. Itsekin olen ollut tekemisissä mukavan kanssa. Mutta. Loppujen lopuksi, ideologia on sama.

Koira is Best

Älä solvaa koiria. Koirat ovat sekä rehellisiä että lojaaleja.

JuhoL

Kun paikat palaa, niin diskuteeraaminen alkaa 😛

Pääasia että on kivaa

Niin. Diskuteraaminen alkaa. Tosin se on alkanut jo vuosia sitten. Paitsi valtamediassa. Diskuteraaminen on alkanut Kaukokatseisten boomerien osalta jo ajat sitten. Monet näistä boomereista sekä Tervon haukkumista roskasakeista, olivat ihan htin oikeassa. Vai luuletteko, että ne esim Esson baareissa istuvat ovat idiootteja,? Näin kärjistäen. Monet niistä roskasakeista, ovat tehneet työtä prkl:sti. Ulkomaita myöten. Joiden myötä nyt liikutte vapaasti. Ja nussitte kaikkea. Kunnioitusta. prkl.

Alpertti

Eihän tässä vain yritetä valaa kaikkia nuoria ruotsalaiseen muottiin? Eivätkö kaikki kulttuurit ole yhtä arvokkaita Ruotsissa? Joissain kulttuureissa voi olla tapana ilmaista tunteita hieman rohkeammin.

Sossetant

Ja taas se typerä potkupallo otetaan käyttöön jo tuhannetta kertaa. Anna kun jo arvaan: Lehteen tehdään näyttävä juttu jossa poliisien joukkue kohtaa “nuorten” maahantunkeutujien arabi-somalijoukkueen ja lässyn lässyn lää.

PopCorn

Poliisit tekee maalin ja arabit huutavat rasismia ja hakkaavat tuomarin. Ottelu keskeytetään. Myöhemmin poliisi pyytää julkisesti anteeksi ja antaa muutamalle konstaapelille potkut rasismin takia.

Hullu, hullumpi, .....

Imbesils.

Joppos123

Pataljoona tuhottiin. Vittu kun mä nautin. Yksi paskasakki vähemmän murhaamaan ja raiskaamaa. siviilejä.
Ryssä on umpipaska sotilaana. Pelkkiä rosvoja. Ei ihme,kun tulee turpaan.
Ali-ihmisiä.
Ei noi ali-ihmiset mihinkään pysty.
Ne kaikki pitää tappaa ja Ukraina hoitaa sen.

Antti Tifa

Rakkauspommituuuss !
Nyt pitää poliisit käskeä halimaan ja miksei pusuttelemaankin kaikkia musulmaaniäijiä veljeyden ja lähimmäisenrakkauden pyhässä nimessä ja sillain.
Teekutsuja moskeijoissa polliisien seurassa med bakelse och torta på torta ainakin seuraavan vuoden. Kylli loppuu se kivitys, kylli loppuu.

Joppos123

Putenlutkuttajielle ihan ja erikseen.
Toki olisin teitä ja isäntiänne ampunut ilomielin mutta nyt kun mnenne NATO:N niin ei enää tartte.
Eikös se ole ihan hyvä juttu?
Te ette vaan pärjää meille, vitun lastentappajat. Siinä vissiin olette ihan kovia mulkkuja.

Joppos123

Sori, lähti lapasesta.

Joppos123

Mitä itse artikkeliin tulee niin on aika vastenmielistä kun ilmaisen elämän saaneet haluavat tuhota sen yhteiskunnan joka sen ilmaisen elämän mahdollistaa.
Ei kähtävien älykkyys juurikaan madoista poikkea.
Haluavat tehdä loisimismaastaan samanlaisen paskastanian mistä ovat lähteneet.
Mitäs kun se on tuhottu? Uusi loisimismaa?
Noita ählyjä voisi verrata heinäsirkkaparveen.

Norrköping integratiosatu

Norrköpingissä on ollut tänään operaatio poliisiaseman suojelemiseksi. On ilmeisesti tullut jonkinlainen uhkaus.

Milläs ne matuvanhemmat lukevat lapsille satuja kun eihän ne osaa lukea, EDES omalla kielellään. Ja ne jotka osaavat eivät kuitenkaan tajua lukemastaan hölkkäsen pöläystä. Vai lukevatko pelkästään 1000 ja yhden yön satuja?

Qroquius Kad

Eiköhän niitä 1 001 yön tarinoitakin kerrottu pitkään ulkomuistista joka kertomalla jotain omaa lisäten, ennen kuin ne saatiin yksien kansien väliin, joten ei kun rikasta islamilaista tarinankerrontaperinnettä jatlkamaan!

Siitähän Lännen sosiaali- ja muta viranomaisiakin on ohjeistettu:
kun somali tai arabi valehtelee silmät kirkkaina, se on vain tätä rikasta tarinakulttuuria!

Moonman

Ihan kuin näitä pehmeitä keinoja olisi koitettu joskus aikaisemminkin.
Mutta rakkaus-kampanjan onnistuminenhan voidaan testata kongreettisesti siten, että paludan tulee vuoden päästä uudestaan polttamaan koraanin. Jos kunta muuttuu taas sotatoimialueeksi niin voi todeta etteivät halailu ja iltasadut auttaneet

Anonyym

Nih, suvakki 30 vuodeksi jokaiseen perheeseen lukemaan iltasatuja ja halailemaan, ni oliskohan muutos valmis? Ei varmaan ole budjetoitu mokomaa.

Qroquius Kad

Ehkäpä muutos saattaisi tapahtua nopeammin, jos jokainen suvakki saisi kotiinsa sen muslimiperheen hoivattavakseen ja ruotsalaiseen yhteiskuntaan integroidakseen iltasatuineen ja muineen omalla kustannuksellaan?