Video: Koraani paloi Västeråsissa – raivokkaat katsojat seurasivat vierestä

Rasmus Paludanilla oli tänään kiireinen päivä. Useammmalla paikkakunnalla piti käydä polttamassa Koraani. Örebrossa poliisi oli valmistautunut kuin sotaan ja lopulta mellakkaa ei syntynyt.

Örebrossa poliisilla oli kaikki resurssit käytössä. Kaikki kaupungin poliisit olivat mellakkavarusteissa, kaduille oli tuotu hevospoliiseja ja talojen katoilla oli ei tarkka-ampujia, vaan jonkinlaisia tilanteen seuraajia. Kaupungin keskustaan oli rakennettu oikea labyrintti mellakka-aidoista.

Ehkä poliisin toimet – en tiedä – olivat sen verran suuria, että mellakka ei syttynyt.

Örebrosta Paludan siirtyi Västeråsiin. Paikalta kuvattu video on kyllä eräänlainen… no se on. Paludan tuikkaa koraanin tuleen ja muslimimiehet alkavat huutamaan allahu akbaria. Paludan jatkaa megafonilla miesten huudattamista ja antaa tahtia allahin huudolle. Kannattaa seurata filminpätkän lopussa miesten ilmeitä. Ei näytä kovin ystävällisiltä. (Näppärivaroitus)