Video: Koraani paloi Västeråsissa – raivokkaat katsojat seurasivat vierestä

Rasmus Paludanilla oli tänään kiireinen päivä. Useammmalla paikkakunnalla piti käydä polttamassa Koraani. Örebrossa poliisi oli valmistautunut kuin sotaan ja lopulta mellakkaa ei syntynyt.

Örebrossa poliisilla oli kaikki resurssit käytössä. Kaikki kaupungin poliisit olivat mellakkavarusteissa, kaduille oli tuotu hevospoliiseja ja talojen katoilla oli ei tarkka-ampujia, vaan jonkinlaisia tilanteen seuraajia. Kaupungin keskustaan oli rakennettu oikea labyrintti mellakka-aidoista.

Ehkä poliisin toimet – en tiedä – olivat sen verran suuria, että mellakka ei syttynyt.

Örebrosta Paludan siirtyi Västeråsiin. Paikalta kuvattu video on kyllä eräänlainen… no se on. Paludan tuikkaa koraanin tuleen ja muslimimiehet alkavat huutamaan allahu akbaria. Paludan jatkaa megafonilla miesten huudattamista ja antaa tahtia allahin huudolle. Kannattaa seurata filminpätkän lopussa miesten ilmeitä. Ei näytä kovin ystävällisiltä. (Näppärivaroitus)

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kompetenssisateet

Naama punaisena siinä huudellaan ihan kuin oltaisiin maan ja paikkakunnan valtiaita ja pomoja. Poliitikot pitäisi kuskata paikan päälle omin silmin näkemään ja kokemaan tämä porukka.

Kaapo

Vajaamielinen mölinä on poliitikkojen mielestä rikkautta niin kuin tumpelokin sanoi. Lisäksi ne tekee törrrrrkeen hyvää safkaa ja kaarnalaivoissa on tulevaisuuden vihreä megabusiness.

Tätä Lisää

Muistakaa äänestää vasemmistoa!

Timi T

Tämä ei nyt ole ironian paikka.

Kaapo

Ja viherkomukoitakin äänestämällä saa tuhottua sivilisaation.

Joppos123

Samaa kuonaa jotka haluvat ryssät tänne raiskaamaan ja ruysöstelemään.
Ali-ihmisiä.

Serafimerorden RPlle

Ihailtavaa tuo Rasmuksen sitkeys. Toivottavasti saa edes bensarahat kokoon.

Lappeenrantalaiset ottavat iisisti eikä naamakaan punoita vaikka menettävät 1 milj. € päivässä:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tomt-pa-ryska-turister-i-finska-gransstaden

Antti Tifa

Tuolta voisi kätevästi kerätä ongelmaväen kotiutuslennoille.
Rautoihin ja bussilla suoraan kentälle kulkematta sosiaaliviraston kautta.
Jos joku kyselisi kotiutettujen perään, niin kerrottaisiin vain, ettei harras muslimi enää halunnut elellä vääräuskoisten maassa jossa qur’ahneja poltellaan ja lapsia kaappaillaan sekä vääräuskoisten raiskailuistakin mussutetaan. Insh allah.

Last edited 2 vuotta sitten by Antti Tifa
Ei Täysillä Valoilla

Muslimit huusivat, itkivät ja heiluttivat käsissään kenkiä (kunnes muistivat vissiin että sossu ei ehkä maksa uusia lenkkareita jos nyt heitän). Kun Rasmus P. oli poistunut paikalta menivät muslimit keräämään poltettuja koraanin sivuja ja suutelivat niitä. (SVT)

Ja sen kyllä huomaa

Selkeä merkki mielenterveyshäiriöistä.

Kaapo

Ei mikään hetkellinen häiriö vaan pysyvä vajaavaisuus älyllisessä kehityksessä.

Pera Pervo

Näyttääkö tuo väki integroituvan länsimaahan? Romanit harjotellu kotoutumista jo 500 vuotta, mutta epäilen tämän porukan panevan paremmaksi.

Vakavasti puhuen: Tässä taas todiste pullakaffeitten, jaxuhalien ja discorahojen pihtauksesta “kotouttamisen” yhteydessä. Ruotsi on totisesti maailman toiseksi rasistisin valtio! Suomi on toki tässäkin ykkönen.

Jupi

Onko ruotsalaiset unohtaneet miten palleroita hyysätään? Ei muuta kuin lyhyttä päälle, ABBA soimaan ja svedu-twerkkiä heilumaan. Pitää vaan oppia kestämään puistoraiskaukset, eihän ne kestä kuin minuutteja

Suomi Finland

Uskonnot ovat silkkaa myrkkyä ihmisille. Paha periköön sen tyypin, joka on ensimmäisenä saanut kuningasidean, että jumalat ovat näkymättömiä henkiolentoja.

Ja ne, jotka ovat ensimmäisenä menneet siihen halpaan ja nielaisseet madon ja koukut suoraan kiduksiin.

Qroquius Kad

Onko puiden ja kvien kumartelu jumalolentoina sitten jotenkin kehittyneempi uskontokäsitys?

Suomi Finland

No jos joku haluaa välttämättä tehdä turhaa työtä, niin ei se ole minulta pois.

Qroquius Kad

Sinä ja minä emme tarvitse uskontoa mihinkään, mutta yhteisö tarvitsee.

Montako uskonnotonta menestyvää yhteisöä tulee mieleen?
Ei sellaisia ole, kosa uskonto on yhteisölle se muurilaasti, joka yhdistää muurin erilliset kivet yhtenäiseksi muuriksi.

Sellainen voi ottaa vastaan koviakin iskuja, koska jokainen sen erillinen kivi saa tukea toisista.
Uskonnoton yhteisö on kuin kivistä ladottu muuri, joka alkaa hajota jo ensimmäisellä kovalla isuklla ja lopulta luhistuu.

Niin on käymässä nyt eurooppalaiselle kulttuurille, joka haluaa kieltää kristillisen muurilaastinsa islamin iskujen edessä.

Pera Pervo

Ainakin vaarattomampi.

Mr X

Ruotsin nykyisiä vai tulevia kansalaisia ? islam rauhan uskonto ?

Akilov kakkosia piisaa

34-vuotias vuodesta 2018 Ruotsissa LAITTOMASTI oleskellut mies Tadzjikistanista on ensimmäinen joka sai syytteen kivittämisestä Rinkebyssä. Mies oli Rinkebyn moskeijassa perjantaiälämölöllä kun kuuli Paludanista ja ampaisi ulos.

No. 1

Erittäin heno pätkä 👍

Kiitos tästä.

Umpio

Nämä eivät kuulu Eurooppaan. Islam on ok jossain kapealla kaistalla hiekka-aavikolla Irakissa jossa sen harjoittamiselle olisi kapea kaistale. Ei Eurooppaan.

Mordor

Samat jätkät itkee Migrissä että yhyyy olen homo älkää lähettäkö takaisin yhhyyyyyyyy.. sitten kylillä ollaan kuninkaita, katkotaan naisilta päitä raiskausten jälkeen ja sossuillaan minkä ehditään. On se kätevää miten mikroskooppisen pieni ryhmä suvakkeja voi tuhota kokonaisia valtioita hyvinkin nopeasti, eikä heitä edes hävetä. Pelastivathan vain homoja varmalta kuolemalta.

Jarmo

Tämähän on nyt sitä kotouttamista parhaimmillaan!

mari

Miksei ne poliitikot, vaikkapa semmoinen kammotus kuin Mona Sahlin, ole tuolla mukana kiljumassa allahu akbaria? Hänen mielestäänhän näiden mukanaan tuoma kulttuuri on niin hienoa ja ihailtavaa kun taas Ruotsissa on vain jokin tylsä ja apea juhannus. Kaikki ne poliitikot (ja miksei innokkaimmat äänestäjätkin) sinne vain mukaan lössiin karjumaan. Hehän tätä ovat niin kovasti halunneet. Vai eikö kantti kestä liittyä mukaan joukkoon tummaan. Rasmukselle iso käsi ja nätti vanhanajan niiaus. Ainakin joku yrittää eikä narise netissä niinku esmes mä.

Qroquius Kad

Tuo Rasmuksen rohkeus islamismin väkivallan edessä vain jaksaa hämmästyttää ja toki myös käy hieman kateeksi, pakko myöntää.
Mies tietää hänelle voivan koska tahansa käydä kuin Lars Vilksille jokin aika sitten, mutta hän vaan pistää koneeseensa lisää kierroksia!

mari

No kuule just näin! On siinä rohkea mies, annan täyden tunnustuksen. Itse olen jo parissakin kommentissa ihmetellyt sitä onko Rasmuksen asumisjärjestelyt kuinka turvattu. Onko osoite salainen, tarviiko kaveri ympärivuorokautista suojelua jne. Täytyy itse asiassa yrittää kaivaa netistä Rasmuksesta vähän lisää tietoja. Kunhan tästä kiireiltäni ehdin. Mutta on se vaan hienoa kun joku tekee eikä uhoa netissä. Mulla ei kantti tuohon riittäisi. Sormille olen kähtävää räpsäissyt sporassa kun yritti penkkien välistä hiplailla ja verbaalisesti olen takaisin antanut rivoimpia huutelijoita kohtaan, mut siinä kaikki.

De facto

Musut on todellakin vähä-älyisiä pellejä.

Lallukka

Hullu, hullumpi, hulluin…

Pusut ja Mutte

Musut ja Putte eivät sovi vuoteen 2022 koska elävät jotakin aivan muuta aikakautta,
1200- lukua ehkä. Ja molemmat ovat vain ja ainoastaan pöljiä raakalaisia.

Ei voi edes tuntea myötähäpeää vaan pelkkää häpeää.

Bling Bling

Näyttää siedätyshoito tehoavan. Koraanien polttelemista tuleekin jatkaa niin kauan kuin mielenterveysoireita potilailla esiintyy.

Qroquius Kad

Ei raivotauti parane siitä kärsivän elukan kuonoa potkimalla.
Sellainen elukka täytyy lopettaa, ennen kuin se käy terveiden kimppuun tartuttamaan ja tuhoamaan.

Bling Bling

Voit hyvinkin osua naulan kantaan vertauskuvallasi.

Joppos123

Olen joskus kakarana asunut Vesteråsissa. Ala-Robyssä. Silloin se oli vielä Suomesta muuttaneiden lähiö. Porukka kävi Asealla duunissa.
Nykyisin matujen no-go alue.
Ruotsin kielen täydellinen osaaminen jäi näppiin, vestmanlandin murteella.
Ei mikään närpesshitti.
Se oli siihen aikaan ihan mainio paikka pikkupojan kasvaa, pelattiin fudista ja tapeltiin ylä-robyn svedujen kanssa.
Riidat sovittiin nopeasti ja taas pelattiin fudista ja tapeltiin.
Ihan hyviä killejä ne ylä-robyn killit olivat, sellasta esittämistä kaikilta.

Rasmus👍 Rysmys🦶

Miten meni tänään Uppsalassa Rasmuksella? En ole nähnyt uutisia. Entäs Hallunda?

Joppos123

Ei ole mikään uutinen kun kantikset makaavat lasaretissa persraikattuna. Walla walla.
Viidakon lait pätevät.
Siksi itsellänikin tuota tavaraa riittää.
Mielummin 12 tuomittava kuin 6 kannettavana.

Sä koskaan et muuttua voi

Ei ole hyvä jos kemut alkavat käyttäytyä muka ”normaali-ihmisten” tavoin.

Se on pelkkää teatteria; itseasiassa kemut alkavat suunnitella terroripaukkua.
Sillä kemu itsessään ei muutu miksikään eikä järkeisty mitenkään. Yksittäiset yksilöt ehkä 50 vuodessa mutta eivät laumana.

axu

On vain tillaa sukupuolien tasaarvolle, mitään identiteettejä ei ole mahdollista ylläpitää

Lallukka

Jos joku paikallinen sveduhomppeli tuikkaisi kikkelin puolen metrin piähän tuon kuvan villeimmästä alkuasukkaasta voisi siinä sukukalleudet saada kyytiä isolla koolla.