Rasmus Paludanin koraaninpoltto-live Husbystä

Paludan on taas tänään kiertänyt Ruotsia polttamassa koraaneja. Aamupäivällä seurue oli Uppsalassa, jossa tilaisuus meni rauhallisesti. Mitään yllättävää ei tapahtunut.

Juuri hetki sitten klo 17.00 (18.00 Suomen aikaa alkoi uusi koraaninpoltto-live Tukholman Husbystä. Täytyy kyllä sanoa, että Paludan oikeasti leikkii tällä hetkellä hengellään. Husby ei todellakaan ole mikään kilttien koulupoikien leikkikenttä vaan siellä pitää majaa Ruotsin pahimmat uusruotsalais-gangsterit.

Joka tapauksessa Husbyssä on kymmeniä poliisipartioita, jotka ovat tehneet erilaisia sulkuja, että pillastunut väkijoukko ei pääse säntäilemään päättömästi. Paludanin Facebook-liven kommenteissa jaellaan satoja tappouhkauksia ja monet muslimimiehet kertovat ihan omilla nimillään ja kasvoillaan, että tulevat jahtaamaan Paludania tämän illan ympäri Tukholmaa.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad
Qroquius Kad
14.5.2022 17:26

Mahtaisitko veli P.T. tietää, millaiset turvallisuusjärjestelyt Rasmuksella on?

Yksi juttu on nämä Ruotsin visiitit, mutta entä hänen kotinsa;
ei nyt suinkaan Pohjoismaassa mies voi osoitetietojaan niin häivyttää, etteivätkö rikolliset niitä voisi selvittää.

Toisaalta, kyllä tässä itsekullekin hiipii mieleen Rasmuksen touhusta, että näyttävää marttyyrikuolemaako mies on hakemassa?

Skermaa
Skermaa
14.5.2022 19:36
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

No onko sille edes FATWA lätkäisty?

Lallukka
Lallukka
14.5.2022 20:27
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Jep. On kyllä mielenkiintista että kaveri on yhä kurko, eikä joutunut vielä laulukuoroon!
Aika lie näyttää kannattiko olla kikkeli ns, tanassa joskus.

AA vaan
AA vaan
14.5.2022 18:00

Kärjistäen voisi todeta, että tässä käydään depattia esim ruotsin tulevaisuudesta. Eli mikä suunta ruotsi? Rasismilla ei ole sijaa kiljutaan. Vaarallisella ideologialla näyttää olevan kannatusta sen sijaan. Paludan on rohkea. Henkensä uhalla tuo esiin sen, mistä ei saa edes keskustella. Kun se rasismi.

Skermaa
Skermaa
14.5.2022 19:35

Toisaalta, se olisi länsimaille hyvä jos Paludan murhattaisiin mukamaltillisten mukalänsimaistuneiden mukakotoutuneiden mukapakolaisten toimesta. Ei sitä voi muslimit selittää sillä että Paludan poltti kirjan, kun kyseessä on kaksi toisilleen täysin sopimatonta kulttuuria. Heräisi KYSYMYKSIÄ. Heräisi länsi.

AA vaan
AA vaan
14.5.2022 19:47
Vastaa...  Skermaa

En usko tuohon. Juttu käännettäisiin niin, että äärioikeistolainen natsi murhattiin. Lisäksi tulisi valtamediaan itkujuttuja, miten Abdullah koki turvattomuutta. Lisäksi tuotaisiin esille, että valkoinen ihon väri, on syynä kaikkeen. Ja sitten olisi asiantuntijat selvittämässä, miten ahdistaa. Asiantuntijat ovat tietenkin blm yms agendaan sopivia.

Lallukka
Lallukka
14.5.2022 20:17

Paludan on äijjien äijjä! On se vaan!