Mikä on Stram Kurs Sverige?

Ruotsalais-tanskalaisen Stram Kurs-puolueen johtaja Rasmus Paludan herättää kovan puoleista pahennusta Ruotsissa. Nyt vaikuttaa siltä, että Stram Kurs Paludanin johdolla aikoo yrittää ensi syksyn eduskuntavaaleissa Ruotsin parlamenttiin.

Stram Kurs on alunperin Tanskassa asuvan Rasmus Paludanin visio ”Kehitysmaavapaasta Pohjolasta”. Paludanin koraanipeijaiset, eli manifestit kaupunkien toreille, jossa poltettaan koraaneja, on sellainen tapahtuma, joka saa monet kaupungit kaaoksen valtaan. Näitä tapahtumia on ollut kymmeniä Ruotsissa ja Tanskassa. Kööpenhaminan maahanmuuttajalähiö Nørrebro joutui kaaoksen valtaan kun Paludan heitteli syttynestettä koraanin päälle ja tuikkasi sen tuleen. Vastalahjaksi uustanskalaiset polttivat lähiönsä autoja ja rikkoivat kaupungin ikkunoita. Ensi laukaus tapahtui muutama vuosi sitten.

Sen jälkeen Paludan on koraanipeijaisillaan saanut Malmön, Göteborgin, Norrköpingin, Tukholman, Linköpingin, Boråsin, Uppsalan ja monet muut kaupungit kaaoksen valtaan, kun muslimitaustaiset henkilöt ovat kilahtaneet tästä koraanin poltosta.

Stram kursin voisi suomentaa parhaiten tiukaksi linjaksi. Puolueen ja Paludanin linja on puhdas yksiviivainen ajatus siitä, että islam ei sovi Pohjolaan. Kaikki islamilaisista kehitysmaista tulleet ns. pakolaiset pitää palauttaa takaisin kotimaihinsa ja ne, jotka ovat saaneet Tanskan tai jonkun muun Pohjoismaan kansalaisuuden, jos ajavat islamin asiaa Pohjolassa, kansalaisuus pitää poistaa ja henkilöt palauttaa kotimaahansa siten, kuten se laissa on määrätty.

Paludan kertoo, että aikoo nyt laajentaa Stram kursin toimintaa Ruotsiin ja yrittää ensi syksynä Ruotsin parlamentti- eli eduskuntavaaleihin. Nämä koraanipeijaiset ovatkin siten myös osa vaalikampanjaa.

Paludan kertoo, että aikoo huomenna perjantaina pitää Malmössä suuret koraanipeijaiset. Sen jälkeen peijaisia jatketaan kuten tähänkin asti koko kesän. Vaikka ei ymmärtäisi Paludanin puhumaa ruotsia/ tanskaa, niin kannatta seurata Stram kursia Facebookissa ja Discord-kanavalla, josta saa hyvää tietoa mitä tapahtuu.

 

Olen itsekin mukana Discordissa keskustelemassa, josta löytää nimellä pt-media.org. Olen tähän asti ollut puoluepoliittisesti sitoutumaton, mutta vaikuttaa siltä, että nyt on löytynyt sellainen rehellinen YHDEN AJATUKSEN puolue, jota voisin tukea.

Stram kursin Facebookista löytyy paljon mielenkiintoisia filmejä, joissa uustanskalaiset ja -ruotsalaiset kilahtavat Paludanin puheista.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha Sipilä

Olen shokissa.

Spede

Vitsi alkaa jo vanheta.

kirjamoukka

Tuohan ei ole vitsi vaan terveellinen muistutus tekopyhyydestä.
Jokainen voi toki aina keksiä sen oman, paremman lausahduksensa.

Särmääjä

Etkös AFS-puoluetta kannattanu viimeksi?

Apinarokkenroll

0./ Itsekin aion äänestää Rasmusta mutta mites Paavo kun ei ole kansalainen?

1./ Eikös AfS osoittautunut putinmielisiksi?
AfS on juuri jakanut meillä lentolehtisiä, pääpointtina heillä on Återvandringsverket eli Palautusviranomainen. Hyvä. Mutta jos ovat puttemielisiä niin asia lässähtää siihen.

2./ Erdo sanoo tänään taas EI.

3./ Briteissä leviää apinarokko, tapaus todettu nyt Ruotsissakin:
https://www.expressen.se/nyheter/en-person-bekraftad-smittad-av-apkoppor/

etNäin

Buhahahahaaha
Perusteet kunnossa, ota piikkibuusteri ettei venäjäkammo pääse yllätään

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Toistan taas itseäni. Rasmus on ÄIJÄ. Hienoa nähdä tuollaisia nuoria. Nuorissa on (valkoinen) tulevaisuus.

Make’s perfect sense

ÄIJÄ tosiaan. Aito extremelaji tuo koraanien polttelu muslimighetoissa, Tuskin Bear Grylls tai muut survivalistit selviytyis yhtään paremmin.

Jos (ja kun) huonosti käy niin toivottavasti tuntee että on sitä ennen ehtinyt sanoa kaiken mitä ajattelee islamista, mohammedista ja muslimeista.

p.grandell

on kovin uhmakas, tämä 50%ruotsalainen tanskalainen veitikka, jopa on homppelikin, joten varauksella kyllä odotan kaverin vielä lentävän jonkun talon katolta, on vain ajan kysymys…mutta on itse valikoinnut tiensä…..

Schade

Tuo NEJTILISLAM.DK ei toimi.

Minä

Paludan puhuu lähinnä skånskaa, mutta ei murra kovin pahasti, joten aika helppo ymmärrettäväksi. Asuin aikoinaan jonkin aikaa Malmössä, jossa moni raskaampaakin skånskaa. Asuin siellä onnekseni aikaan jolloin Malmö oli vielä ruotsalainen idylli.

Veikkaan silti, että pakkoruotsin pohjalta voi olla vaikea ymmärtää Paludanin puhetta, koska jo stockholmska voi olla hankalaa tottumattomalle, vaikka se on skånskaa helpompaa kuulijalle. Kun tottuu, niin ei niissä enää sitten ole ongelmaa.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Alpertti

Skånen kieli on aika kaukana Suomen ruotsista, jos sellaista käsitettä edes voi määritellä, kun tasavallan rajojen sisäpuolelle jäävän Närpiön ruotsissa on vielä 1600-luvun Taalainmaan ruotsin kielioppi. Parhaiten ymmärrän Paraisten ruotsia kun siihen olen pienestä pitäen tottunut ja joka toinen sana on suomea.

Minä

Toivottavasti Paludanin tiukka linja joskus alkaa tuottaa tulosta.

Molskis Looskis

On hienoa todeta mihin ollaan tultu. Koraanin polttaminen saa yhteisössä sössä sössä.. aikaan mellakan. Toki. Koraani velvoittaa. Ihan siis hullu opus, meinasin kirjoittaa opus day. Moni, jopa kansan kusettaja ei ole lukenut köh ääri nia. Jumala, joka egyptin pyramiidit meille energian lähteeksi teit. Kerro näille peduiineille että nyt 2022, eikä 1099. Avec Ceasar.

minä vai

Paljon tuhoa, vähän edistystä.
Parempi David Wodin/Bill Warnerin linja, kumoa koraani kysymyksillä.

Lallukka

Baludan on äijjien äijjä!!

Sam Colt

Parasta tuloksen kannalta olisi, että kaikki voimat kootaan Sverigedemokraattien riveihin.

Nämä provokaattorit eivät tule ylittämään riksdagin äänikynnystä ja ovat nekin äänet sitten pois oikeasta mokutuksen vastustamisesta.

Tapperlund

Liityn heti ja maksan jäsenmaksun etukäteen. Onko Paludan ämpäreitä, pipoja ja mukeja – voisin jakaa vastaanottokeskuksiin.

ennakkoluuloinen

Paludan Itikseen? Suomesta kun ei löydy vihakirjoitusten polttajaa, ehkä Jari Tervo?