Mikä on Stram Kurs Sverige?

Ruotsalais-tanskalaisen Stram Kurs-puolueen johtaja Rasmus Paludan herättää kovan puoleista pahennusta Ruotsissa. Nyt vaikuttaa siltä, että Stram Kurs Paludanin johdolla aikoo yrittää ensi syksyn eduskuntavaaleissa Ruotsin parlamenttiin.

Stram Kurs on alunperin Tanskassa asuvan Rasmus Paludanin visio ”Kehitysmaavapaasta Pohjolasta”. Paludanin koraanipeijaiset, eli manifestit kaupunkien toreille, jossa poltettaan koraaneja, on sellainen tapahtuma, joka saa monet kaupungit kaaoksen valtaan. Näitä tapahtumia on ollut kymmeniä Ruotsissa ja Tanskassa. Kööpenhaminan maahanmuuttajalähiö Nørrebro joutui kaaoksen valtaan kun Paludan heitteli syttynestettä koraanin päälle ja tuikkasi sen tuleen. Vastalahjaksi uustanskalaiset polttivat lähiönsä autoja ja rikkoivat kaupungin ikkunoita. Ensi laukaus tapahtui muutama vuosi sitten.

Sen jälkeen Paludan on koraanipeijaisillaan saanut Malmön, Göteborgin, Norrköpingin, Tukholman, Linköpingin, Boråsin, Uppsalan ja monet muut kaupungit kaaoksen valtaan, kun muslimitaustaiset henkilöt ovat kilahtaneet tästä koraanin poltosta.

Stram kursin voisi suomentaa parhaiten tiukaksi linjaksi. Puolueen ja Paludanin linja on puhdas yksiviivainen ajatus siitä, että islam ei sovi Pohjolaan. Kaikki islamilaisista kehitysmaista tulleet ns. pakolaiset pitää palauttaa takaisin kotimaihinsa ja ne, jotka ovat saaneet Tanskan tai jonkun muun Pohjoismaan kansalaisuuden, jos ajavat islamin asiaa Pohjolassa, kansalaisuus pitää poistaa ja henkilöt palauttaa kotimaahansa siten, kuten se laissa on määrätty.

Paludan kertoo, että aikoo nyt laajentaa Stram kursin toimintaa Ruotsiin ja yrittää ensi syksynä Ruotsin parlamentti- eli eduskuntavaaleihin. Nämä koraanipeijaiset ovatkin siten myös osa vaalikampanjaa.

Paludan kertoo, että aikoo huomenna perjantaina pitää Malmössä suuret koraanipeijaiset. Sen jälkeen peijaisia jatketaan kuten tähänkin asti koko kesän. Vaikka ei ymmärtäisi Paludanin puhumaa ruotsia/ tanskaa, niin kannatta seurata Stram kursia Facebookissa ja Discord-kanavalla, josta saa hyvää tietoa mitä tapahtuu.

https://www.facebook.com/StramKurs/videos/730424321484543

 

Olen itsekin mukana Discordissa keskustelemassa, josta löytää nimellä pt-media.org. Olen tähän asti ollut puoluepoliittisesti sitoutumaton, mutta vaikuttaa siltä, että nyt on löytynyt sellainen rehellinen YHDEN AJATUKSEN puolue, jota voisin tukea.

Stram kursin Facebookista löytyy paljon mielenkiintoisia filmejä, joissa uustanskalaiset ja -ruotsalaiset kilahtavat Paludanin puheista.