Ruotsin muslimit vaativat koraanin pilkkaamista rikoslakiin

Muslimit ympäri Ruotsia ovat pitäneet isoja mielenosoituksia sen puolesta, että koraanin ja profeetta Muhammadin pilkkaaminen on saatava rikoslakiin rikokseksi.

Islamilaisen Nyans–puolueen torikokouksessa oltiin yksimielisiä siitä, että se, joka pilkkaa islamia ja profeetta Muhammadia, sitä pitää rankaista lailla. Mitään konkreettisia rangaistuksia ei kerrottu, eli olisiko tällaisen pilkan rangaistus pään katkaisu tms, mutta joka tapauksessa pitäisi olla rangaistavaa.

Alla videolla lyhyt otanta kommenteista. En jaksa tekstittää videota, mutta kirjoitan videon alle mitä herrat sanoivat.

– He voivat tehdä mitä haluavat, mutta he eivät saa tulla minun eteeni provosoimaan. Yhteiskunta auttaa, poliisi auttaa koraaninpolttajia polttamaan koraanin edessäni ja puhumaan paskaa uskonnostani.

– Ei yksin tämä puolue (Nyans) vaan jokainen muslimi, ei ainoastaan Ruotsissa, vaan koko maailmassa. Kaikki veljemme, islamilaiset maat, muslimiveljet olemme tätä vastaan (koraanin pilkkaamista).

– Pyhän koraanin polttaminen on sama asia kuin polttaisi moskeijan. Seuraava askel on polttaa moskeija. Sitten muslimeja. Tämä on vakavaa. Ei tätä voi hyväksyä, tämä on väärin.

– – –

Islam etenee seuraavin askelin: muuta toiseen maahan ⇒ perusta moskeija ⇒ tee paljon lapsia ⇒ uhriudu ⇒ uhriudu lisää ⇒ vaadi oikeuksia ⇒ vaadi islamille lisää oikeuksia ⇒ ole islamilainen maa. Invaasio.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
67 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Washbrush

Samaan lakiin, jotta kaikkia muita uskonnollisia teoksia pitää pilkata ja halveksia.

Jortonki

Ihan hyvä lakiehdotus:koraanin poltto ja islamin pilkkaaminen pakolliseksi ja lakisääteiseksi.

Naurua ja pilkkaa nämä keskiaikaiset jälkeenjääneet eivät kestä. Heidän tyhmyytensä näkyy niin selvästi että he itsekin sen näkevät.

Vittuun Täältä

Juuri näin, tietävät itsekin olevansa arvottomia tyhmiä naurettavia loisia niin ei ihmekään että triggeröityvät tasan kaikesta.

Mustamakkara

Oikeastaan kaikkia suurimpia uskontoja tulisi pilkata vaikkapa Rasmus Paludanin toimesta samassa mielenosoituksessa. On selvää, että ainoastaan muslimit riehuisivat asian takia. Sitten muslimeille voisikin esittää kysymyksen, että miksi muut eivät provosoidu kun provosoidaan.

Simppeliä

Koska muut ovat rasisteja ja saavat fasistinatsismillaan ja islamofobiallaan muslimit käyttäytymään kuten muslimit aina käyttäytyvät.

terhomatti.hämeenkor

saatanan nollaälyiset murjaanit – hyvä Paludan, anna palaa vaan

Neuvokaapas expertit

Ja siihi et fiksut japskit polttaa nuo.

Reijo M.

Itse toivoisin, että Ruotsin poliisi lähtisi hakemaan maaoikeudesta sitä, että islamin uskontoa ei pidettäisi uskontona vaan rikollisuuteen tähtäävänä toimintana eikä uskontona. Uskonnonvapaus on tärkeä asia, joten ensin tuo heidän ”juttunsa” pitäisi todentaa rikollisuuteen tähtääväksi toiminnaksi, jotta sen harjoittamiseen ei voitaisi enää soveltaa uskonnonvapauspykäliä, tämän jälkeen näihin henkilöihin, yhdistyksiin ja keräyksiin voitaisiin puuttua 100 prosenttisesti. ”Kunniakansalaisten” toteuttama väkivalta koraanin polttojen ympärillä on ollut viime aikoina suurta ja on alkanut askarruttamaan miksi tuollaista voi olla. Miksi suvaitaan, koska siihen ei ole mitään syytä. Olisi kiva, että Ruotsin poliisi aloittaisi toimenpiteet.

Qroquius Kad

Sekö on Ruotsissa poliisi, joka lähtee hakemaan tällaista jostain maaoikeudesta eikä valtiopäivät, joka säätää tällaisen lain jonka mukaan maaoikeus ja muut oikeusistuimet jakavat oikeutta?
Niin kai sitten.

Turhaakin Turhempi

Besserwisser mulkku elementissään. Kaikesta aina jotain vitun turhaa sanottavaa. Istut varmaan päivät pitkät ihailemassa loputtomia, tyhjänpäiväisiä kommenttejasi. Olisi kamalaa jos kuolisit. Kukaan ei ikävöisi. Mutta sinulla on varmasti jo joku nokkela slogani jonka hautakivellesi haluat ikuistettavan, joku tosi makee jotta saat viimeisen sanan sielläkin. Puhut paljon, etkä asiaa.

Sherlokki suvakko

No mutta, mikäs sulla!?

Qroquius Kad

Kitisee tyhjää, kun ei taaskaan ymmärtänyt sanaakaan mistä puhuttiin.

Nr. 1 Saivartelija

Ei se ole mikään pääpointti kuka hakee mitäkin ja mikä virallinen asiankulku on vaan se että:

islamia pitää leveästi ja syvästi kohdella poliittisena kiihkolaisuutena, ääriesimerkkinä IS, eikä uskontona.

liisa vtuhorsmanperse

Meillähän taisi olla demarit nuo jumalattomat 😉 kun ehdotteli Islamille veronkanto-oikeutta, minusta kun tuo tulee pitäisi luterilaiselle olla aseet himassa, tai pää on vaarassa olla eripaikassa. Vakavasti ottaen tämä paskan määrä on näemmä kasvanut sellaiseksi jotta kansalaiset alkaa siirtyä isoista keskuksista missä paska tulee silmille poispäin. Tämähän on hyvä asia reaktiona. Selvästikin ruotsin tilanne tullee varmuudella ja sitäajaa vajakit kiihkeästi. Laitton maassaolo halutaan lailistaa ja suunitelmia tuottaa mtu.ja maahan rajattomasti on aika avoimia. Onko itsetuhoisuus myös suomalaisten ominaisuus, eikös viikingit halunneet valhallaan? Onneksi on vielä mahdollista muuttaa ja valita asuinpaikka maaseulta, tosin nyt näyttää siltä että tuohonkin tulee rajoituksia Eun puiteissa.

Jere

Huono on tilanne Ruotsissa kaiken kaikkiaan. Sinne on otettu ulkomailta väkeä joilla ei ole minkäänlaisia valmiuksia kotoutumiseen.

Rullattu

Suomi ei ole tuon parempi.
Jos on vaikka ollut 20 vuotta duunissa pääkaupunkiseudulla niin ei helvetti, siihen mahtuu sellaista kerrottavaa että ei takuulla Pave jättäisi niitä tänne näkyville.

VituttaaKuPientäOravaa

Itse muistan että Helsingissä oli mukava tämmöisen landepaukun käydä shoppailemassa, syömässä ja dokailemassa vielä 80-90 lukujen taitteessa. Sen jälkeen on mennyt päin helvettiä. Jopa lapseni sanovat että ei siellä apinaläävässä ole mitenkään mukavaa käydä, edes päivällä. Ja he ovat saatana 25 vuotiaita jotka haluavat pitää hauskaa ja viihtyä sekä nähdä uusia juttuja. Mutta ei tuommoisia juttuja. Vihaavat paska-helsinkiä ja paska-turkua. Monikulttuuri on paperilla ihan kivaa, erivärisiä ihmisiä viihtymässä keskenään, mutta kun ne eri väriset KÄYTTÄYTYVÄT täysin erilaisesti kuin muut. Ja tietenkin sekin on muitten vika että nuo eriväriset ovat tasan samaa kuin rötöstelevä villi apinalauma jossain kaukaisessa turistikohteessa. Ei mitään eroa.

mari

Mä asuin Helsingissä lähes 12 vuotta. Paljon olisi kerrottavaa niin duunin kuin vapaa-ajankin puolesta. Työn puolesta en pysty kertomaan mitään yksityiskohtaista koska vaitiolovelvollisuus sitoo edelleen. Mutta vapaa-ajalla kävi muutamiakin juttuja josta voisi joskus kirjoittaa, esim se mitä mulle kävi erään kerran sporassa olisi kyllä tarinan arvoinen. Kyllä vaan kuupassa helpotti kun pääsi muuttamaan tänne lähes 6000 km päähän missä ei tartte jännätä onko kähtäviä puistossa juonimassa ryöstöä, puskaraiskausta tai jotain muuta vi*tumaista. Suomen kesää ja ihanan puhtaita järviä, ja tietenkin äitiä on ikävä, mutta pääseehän täältä suoralla lennolla stadiin jos sille päälle sattuu.

Timovaan

Rullattu. Näin on,tein 2 vuotta huoneistoremppoja VVO asuntohankinnalle,muslimien asuttamissa asunnoissa.
Heille tuotti suuria ongelmia erityisesti wc oven lukon toiminta,hellan toiminta ja wc pytyn toiminta. Vuodessa saivat asunnon tuhottua remppakuntoon.
Välillä kylppäreissä oli lattiakaivo paskasta ummessa ja pieniä matoja lattialla sekä paskaa seinissä. Piti laittaa suojapuku ja ruiskuttaa ensin kloorilla kaikki,ennen purkutyötä..
Silti sain jonkun pöpön silmääni ja meinasi mennä näkö.
Aina olivat vaatimassa ja jos ei toiveisiin suostuttu niin oltin rassisteja.

Poikkeuksia kuulema on,mutta heitä ei koskaan sattunut kohdalleni.

mari

Oh, Dios mío! Ne on kai kakkineet suihkun lattiakaivoon kun ovat tottuneet tekemään sen toimen kyykyssä. Viitsitkö avata hieman enemmän, saiko kukaan koskaan häätöä? Nimittäin kantasuomalainen lähtisi tuollaisesta paskomisesta kämpästä kuin leppäkeihäs. Oon kuullut yhdeltä huoltomieheltä joka oli Turussa, että joillakin somaleilla oli tapana laittaa olohuoneen lattialle kerälle 20-30 metriä letkua, josta sitten juoksi 24/7 tulikuumaa vettä kylpyhuoneen raanasta johon se oli liitetty. Päälle jotain ohutta muovilaattaa ja kämpässä trooppiset olosuhteet. Vesilaskun maksoivat sinä ja minä. Näitä viritelmiä huoltomiehet kuulemma saivat poistella säännöllisesti.

Äitinnöitsijä

Meidän talossamme muslimit teippasivat ikkunat umpeen, jopa ulkopuolella kävivät roudausteipillä pistämässä ilmaventtiileitä tukkoon. Sitten just toi että laitetaan kuuma vesi valumaan että saadaan ihanan tunkkaista tropiikin ilmastoa kehiin. Suvakkiakka joka heille kämpän antoi pilattavaksi oli ollut vähän yllättynyt kun pamahti vesilaskuja enemmän kuin koko talon kaikilla muilla asukkailla yhteensä viimeisten 15 vuoden ajalta. Rasistisen lähtökehotuksensa jälkeen kämpässä piti kuivauksen/tuuletuksen jälkeen uusia tasan kaikki. Ei ole halpaa lystiä tuo suvakismi. Tällä kertaa kävi harvinainen megasäkä että juuri tämä porukka ei tuonut taloon luteita, naapuritalossa ei käynyt yhtä hyvin.

Hiekkasaatana

Eli haluavat oman shariansa jota ei muuteta mitenkään, mutta vaativat että meidän lakiamme JOTA EIVÄT KUNNIOITA YHTÄÄN, muutetaan heidän edukseen. Ei mitään uutta. Tässä taas halutaan erityiskohtelua. Yksi rasistikortin heiluttelumuoto lukemattomien muiden joukossa. meinasin sanoa että renki käskyttää isäntää mutta renkihän tekee töitä.. Loisilla ja torakoilla on pitkät vaatimuslistat.
Painukaa vittuun länsimaista loisimasta, te ette kuulu tänne. Ette tule ikinä kuulumaan tänne.

Qroquius Kad

Eivät lähde minnekään, koska ruotsalaiset haluavat tätä ja suomalaiset seuraavat perässä.

Sherlokki suvakko

Auton poltto ei vissiin oo minkäänmoinen rikos?

Tyrsky

Valtakunnansyylliset pelkäävät joutuvansa vielä vastuuseen yhteiskunnan pilaamisesta, mikä taitaa olla se todellinen syy kyhätä lakiin pykälät laittomista henkilötietorekistereistä.

5 §Henkilötietojen tallettaminen henkilörekisteriinHenkilörekisteriin merkittäviksi saa kerätä ja rekisteriin tallettaa ilman rekisteröidyn suostumusta tai tietosuojalautakunnan lupaa tietoja vain sellaisista henkilöistä, joilla asiakas- tai palvelussuhteen, jäsenyyden tai muun niihin verrattavan suhteen vuoksi on asiallinen yhteys rekisterinpitäjän toimintaan…

Johan Pomppas

Minun puolestani rikoslakiin saa panna koraaninpilkkaa malliksi niin paljon kuin paperia riittää:-)

Lakiehdotusta pukkaa

Koraanin pilkkaamisesta annettakoon 10 vuotta vankilaa,
Piraanin kolkkaamisesta vain 1.

marko

Ite lähtisin siitä, että kellään ei ole mitään erityisasemaa.

Ohmygod

Ihmistä ei saa pilkata eikä solvata ilman pätevää syytä.
Kirjoja, mielipiteitä, organisaatioita sen sijaan pitää saada arvostella rajustikin.

Lakiehdotusta pukkaa

Pätevä syy kyllä aina löytyy kaikkeen.

pöh

Omasta mielestä tääkin asiaa pitäsi miettiä vähän pidemmälle.
Sinällään on täysin turhaa pilkata kenenkään uskontoa, jos se uskonto ei vahingoita ketään muuta.
Mutta ne muslimithan on tänne ”pakoon” tuloaan perustettut sillä kuinka se sharia laki on saanut heidän omat maansa sekaisin.
Ja nytkön se sharia laki pitäisi tuoda tänne?

pöh

Haluisko joku tulla kuvaamaan jos paskon koraanin päälle, kun mun läjä näyttäs ihan samalta kun muhamed.
Huono vitsi anteeksi 😀

Only WLM

Hellyttävää miten kommenttisi lähti miehekkään rohkeasti käyntiin mutta kun pääsit loppuun asti rupesi feministisesti pelottamaan että tappavatkohan he nyt minut kun näin menin kirjoittamaan ja sönkötit loppuun nöyrän muslimiperseennuolemisanteeksipyynnön.
Nolo suoritus.

pöh

Se että edes yrittää olla ”kohtelias” asiallinen” ei tarkoita samaa kuin pelokas.
Hyvänkin kotikasvatuksen saanut on tässä maailmassa välillä vaikeuksissa sen kanssa että mitä sanoo ääneen ja mitä ei.

Irmeli

Jos änkee vapaaseen länsimaahan, niin pitäisi älytä se että on tultu vapaaseen länsimaahan jossa ei sharialait päde. Ei meidän velvollisuus ole säätää lakeja heidän mielikseen ja muuttaa maitamme heille sopiviksi. Mikä heille yleensä edes sopii, kun missä hyvään asuvat niin tuovat kaaoksen ja rikollisuuden tullessaan. Tähän koraani asiaan auttaa vaan yksi keino ja se on se että menevät takaisin sinne omaan maahansa, laatimaan sairaita lakeja itselleen, tänne eivät sovi nyt eikä koskaan. Heistä ei koskaan tule Ruotsalaisia eikä yleensäkkään vapaita länsimaalaisia. Ovat ulkoisesti ja ajatusmaailmaltaan vieraita ihmisiä, vieraassa ja aivan väärässä maassa.

Moonman

Muslimit ovat kyllä maailman vähä-älyisin porukka: helpoin ja nopein tapa lopettaa koraaninpoltot on se, jos siihen ei reagoi mitenkään. Mutta kun ah, niin hyvä tekosyy päästä mölyämään ja hajottamaan paikkoja, ehkä vähän jos pääsisi ryöstelemäänkin

Piikivi

On ne röyhkeitä. Itse eivät kunnioita mitään muita ihmisiä kuin itseään eivätkä muita kulttuureja, muista uskonnoista puhumattakaan. Suvaitsevaisuus on kaukana näistä ihmisistä. Heitä itseään pitäisi kyllä suvaita. Millä sanoilla tuollaisia ihmisiä pitäisi kuvata… Loppuu sanat!!!!!

Pentti Cimex

Luteita.

Piikivi

Olen niin korvia myöten täynnä noita ihmisiä, että on parempi, ettei kirjoita tänne kaikkea mitä ajattelen …

Pentti Cimex

Ei luteet ole ihmisiä.

Kuolkaa. Kauan.

Ei teidän tarvitse meidän lakejamme muuttaa pistääksenne meidät ruotuun, teillähän on jo omat sääntönne ja pyhät käskynne jossa selvästi käsketään tappamaan meidät kaikki. Ei muuta kuin käärikääs hihat ja alkakaa murhailemaan jokainen ei-muslimi länsimaissa, katsotaan miten onnistutte. Se on teille sillai aika kökkeli sääntö/käsky sillä mitenkäs sitten eletään kun on kaiken maksajat tapettu..? Mutta sopii teidän ajattelumaailmaan loistavasti, ei mitään seurauksia pidä ikinä miettiä. Pääasia että syytetään aina kaikesta joitakin muita kuin itseään. Mitä teitä on planeetalla, miljardi? Kaksi? Hirvittävä läjä ihmiskunnalle täysin hyödyttömiä, tyhmiä loisia. Planeetan suurin taakka kautta historian.

Kukavaan

Muslimien vaatimuksille ei loppua tule. Pienenkin myönnytyksen antaminen johtaa lisävaatimuksiin. Tavoitteena on koko maailman alistaminen ja alistumattomien orjuuttaminen tai surmaaminen.

Pohjoismaiden väestö voidaan jakaa kahteen ryhmään, joista pienemmästä virtaa vaatimuksia suuremmalle. Viran suunnan tulisi olla toisinpäin. Kantaväestön tulisi esittää vaatimuksia kutsumattomalle maahantunkeutujaväestölle.

Samaan elintilaan sopimattomat ryhmät esittävät sopeutumisvaatimuksia toisilleen. Kun ne eivät tehoa riittävän hyvin, kiihkeimmät vaatijat hyppäävät Scanian rattiin. Mikä on hypätessä, kun kiihkon liekkiä on ylläpidetty viidellä päivittäisellä mielikuvituskeskustelulla satolennon kanssa sekä kerran viikossa samanmielisten ryhmätiloissa.

Nih

Tuolla samalla logiikalla myöskään grimmin satukirjaa ei saa pilkata puhumattakaan koiramäen eepoksista.

Timovaan

Nyt kristinuskovaiset voisivat liimata sähkötolppiin lappuja.
”Kalifaatti tulee,oletko valmis”
Muistuu mieleen,että muslimithan ostivat urheilukeskuksen,jossa järjestetään musliminuorille ”tekemistä”
Sieltä löytyy mm.ampumarata missä voi treenata tulevaa varten.
Kreikka kyllä tietää,että Ruotsiin ollaan perustamassa kalifaattia.
Tukisiko Nato mahdollista sisällissotaa,vai toteaisiko vaan,että hoitakaa itse ongelmanne.

Pitääkö Suomen ottaa tässäkin mallia Ruotsista…

puolueeton

Kannattaa ajatella, mitä on tulossa. Vuonna 2050 ilmasto ei ole lämmennyt, mutta muslimit voivat olla enemmistö ja uskonnon vapaus on mennyttä. 50 vuotta sitten tuli tuomio, kun pilkkasi raamattua. Tällä hetkellä saa ainakin syytteen, kun lainaa raamatun tekstiä.

mari

Tätä kannattaa todella miettiä tarkkaan. Muslimit lisääntyvät hurjan paljon nopeammin kuin valtaväestö jonka syntyvyys on itse asiassa kääntynyt laskuun. Tilanne on erityisen paha Ruotsissa sekä Hollannissa joista on esitetty erilaisia arvioita. Milloin muslimit ovat enemmistönä? Saavuttavatko nämä maat silloin ns.Libanon pisteen jolloin alkaa rytistä. Suomella olisi vielä teoriassa mahdollisuus kääntää kehityksen suuntaa mutta se vaatisi politiikassa täydellistä täyskäännöstä. Ja sellaistahan ei ole näkyvissä. Ehkä Eurooppa aikanaan jakaantuu. Itä-euroopasta tulee valkoinen ja lännestä muslimiversio. Sitten aletaan tapella keskenään säännöllisesti, valkoisilla on etunaan aivot ja tekninen osaaminen, muslimeilla raivo ja fanaattinen uskonto + koraanin sana alistaa kaikki vääräuskoiset.

Suvisuvack

Mikä hemmetti saa ihmisen pitämään uskontoa niin tärkeänä että se syrjäyttää kaiken muun elämässä?
Tämä tyyppi on saanut ihan liikaa tilaa jaaikaa kalifaattinsa rekrytoimisessa. Näin Suomessa 2022 https://www.suomi24.fi/profiili/Moktar.Gubta

salakkakariesjukka

Käännynnäiseltähän tuo vaikuttaa, ainakin kovasti on hinkunut Isis-porukkaa Suomeen, rakkina räkyttää ja piiloon sujahtaa kun saa palautetta. Melko kirjoitustaidoton käppänä, luultavasti suojatyöpaikkana Suomi24.Eikö Saksassa joku vastavetona polttanut Raamatun?

salakkakariesjukka

Ei hemmetti, mitä mä just luin…tää äijähän on täysin sekaisin kommenttienkeräilyssään, kun 400 kommenttia saanut palautetta, puolet poistettu, loput kaikki negatiivisia ja päänaukomisia, niin tämä jantteri laittaa siihen kultatähden ja kehyksiin seinälle ansiokkaasta hyvästä kirjoituksestaan itseään kehuen.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17425631/oulun-tauti-leviaa—onkohan-asialla-taas-kamelikuskit#comment-114499550

salakkakariesjukka

Ja nämä tahtovat kannabiksen vielä lailliseksi, khattia kanssa!

HOITOWAJEENPAICCAAJA

Ruotsissa joka kolmas rikollisuuden/rötösten takia potkut saanut hoitovajeenpaikkaaja
saa nopeasti uuden, samanlaisen työpaikan naapurikunnassa vaikka on varastanut koruja, vihkisormuksia, rahaa, lääkkeitä, ollut väkivaltainen, uhkaillut, väärentänyt nimikirjoituksia, ronkkinut seksuaalisesti jne.

https://www.expressen.se/nyheter/var-tredje-sparkad-fick-nytt-kommunjobb-inom-ett-ar/

Mkeijat Emigraatioon NYT!

Ruotsalaiset moskeijat vaativat morsiamen isän suostumusta avioliitolle. Nainen ei saa päättää itse vaan hänen on kysyttävä holhoojalta varmaan 30-vuotiaanakin:

https://www.expressen.se/ledare/sofie-lowenmark/moskeer-kraver-att-kvinnor-har-manlig-vardnadshavare/

Only WLM

Ja mikäs uutinen tämäkin on olevinaan? Nainen on arvoton. Nainen on omaisuutta. Nainen on pelkkä pillu. Naisia pitää hakata. Naisia pitää ja SAA raiskata sekä tappaa jos siltä tuntuu. Nainen on paskaa. Tämä kaikki on koraanissa. Ruotsi on muslimimaa ja tämä on normaalia sekä 100% suotavaa.

Fröken Mohammed

Käytännössä: voi olla päinvastoinkin.

Näin haastattelun jossa muslimimuija oli tukeva, huivipäinen topakka täti ja mies aivan hiirulainen. Muslimeja siis molemmat. Mies sanoi: ”Vaimoni on meidän perheen pomo, hän komentaa minua jos teen väärin”.

Ei kaikista muslimimiehistä ole hakkaajiksi ja monet ovat erittäin naismaisia. Itseasiassa voisi sanoa että neitejä löytyy sieltä melkein enemmän kuin ruotsalaisista. Öyhöt ovat sitten juttu erikseen.

liisa vtuhorsmanperse

Koraanin polttaminen olisi verrannollista moskeijan polttoon? Tuosta tuli mieleen Ranskan kirkkopalot tapaus jossa islamkultuurinen pakoilija poltti kirkon Ranskassa ja pääsi kirkon suojiin sitten tämä saatana katkaisi vielä papin kaulan…Minusta uskonnollisia kirjoja voi polttaa ulkosalla muun jätteen seassa, ilmeisesti tuohon tulee totuttaa maahantunkeujatkin , poltetaan raamattujakin eikä siitä vedä kukaan herneitä, tosin siteeraukset saattaa viedä käräjiin suomessa. Autojen polttaminen sensijaan tulee olla rangaistavaa ja ankarasti, nimittäin autopalo on todella myrkyllinen yhden autonkin polttamisen päästöt on mittavat, auton poltto asutuksen keskellä olisi murhapolttoon vrt. teko, kuten ennen kirkonpolttokin oli. Koraanin siteeraus oppina kouluissa tulisi ehdottomasti kieltää.

Only WLM

Tuhat vuotta vanha kirkko paloi ja papilta irtosi pää.. Nooh, POJAT ON POIKII ja käsi ylös virheen merkiksi. Eiköhän se tuolla ole nyt selvä tämäkin pikku kepponen.

murre riepunen

Suomess liikehdintää samanlaiseen, etenkin vihreiden nais-jaostossa ollaan innoissaan jospa meilläkin rukattaisiin rikoslakia…mutta …mutta, kannatuksen romahdus sattui pahaan aikaan, tuskinpa tästä noustaan, vihreiden änkyrä siipi toteaa salaiseksi luokitellussa lausunnossa saunaillan päätteeksi.

Bling Bling

Itse lisäisin mielumminkin muslimit ja koraanin rikoslakiin.

Penni oranen

Onko nämät taas afrikkassa panneet apinoita, nimittäin apinarokko leviää kuulemma sukupuoliteitse ja on jo pohjolassa, mitään yhteyttä ei tietenkään tulevaan 4- 15 koronapiikkiin eikä kädellisten mielytymykseen vieraslajin peräpäihin tälläkään? Koraania ei sitten ole afrikassa otettu opikseen, irakista puhumattakaan 😉

Dredd

Minä vaadin muslimien poistamista Suomesta lakiin. Ilman porsaanreikämahdollisuutta, eli ei voi luopua islamista ja kääntyä toiseen uskoon, ei voi vedota siihen että on kansalaisuus tai syntynyt Suomessa. Jokainen muslimi joka täällä on: ULOS. Samaan hengenvetoon muslimeille maahantulokielto, täällä ette myöskään lomaile. Tällä pienellä peliliikkeellä Suomen rikostilastot näyttävät aikalailla normaaleilta mutta suurin muutos on se että rahaa heidän viihdyttämiseensä ei enää kulu 500 miljardia euroa vuodessa. Suomi vaurastuu ja on taas turvallinen paikka elää. Kansan älykkyysosamääräkin kertaheitolla nousee takaisin normaaliin lukemaan.
Näin. Ja HETI.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Omatekoinen Teslajuristi

Abdullah Abdulhameed asuu omakotitalossa Västeråsissa, on omasta mielestään ”juristi”, ajelee uudella Teslalla ja toimii Paludania ja lasten huostaanottoja vastaan. Hänen erikoisalaansa on tehdä ilmoituksia kansanryhmää vastaan kiihottamisesta:

https://www.expressen.se/nyheter/abdullahs-rad-till-foraldrar-efter-lvu-protesterna-erkann-allt/

Neuvokaapas expertit

Pitäs vaatia että ne kaikki poltetaan. Hallussapidosta elinkautinen.

Lallukka

Vaatisit itsekin jos olisit muhamettilainen läpsyttelijä hiekkasavanneilta, vailla vettä.