Uussuomalaiset nuorukaiset ryöstelevät suomalaisia nyt Vantaalla

Vantaan poliisi kaipaa havaintoja Martinlaaksossa tiistaina 17.5. tapahtuneesta törkeästä ryöstöstä. Ryöstö tapahtui noin yhdeksän aikaan illalla Laajaniitynkujan läheisyydessä olevalla kevyen liikenteen väylällä.

Epäiltyinä tekijöinä on noin neljästä kuuteen nuorta. He ovat iältään noin 15–18-vuotiaita tummaihoisia poikia. Epäillyt olivat vieneet uhrilta omaisuutta ja hakanneet tätä myös metalliputkilla.

– Tapauksella on ollut ainakin yksi silminnäkijä, jonka mukaan epäillyt tekijät ovat tulleet Martinlaakson aseman suunnasta ja paenneet K-Supermarket Martsarin suuntaan rakennustyömaan ohi. Yhdellä tekijöistä on päällään tummansininen baseball-takki, jossa on vaaleat hihat, kertoo rikoskomisario Sampsa Aukio Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ja asiasta tietäviä ilmoittamaan kaikki havainnot

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Ne on jo pari vuotta hyökkäilly suomalaisten kimppuun myös Länsimäessä.
Itellä ollu tosiaan useampikin tapaus, vaikka on jo reilusti yli 4-kymppinen.
Eikä mikää ihan heikko pikku-ukko ole, ei ole sentään vielä veitsiä heiluttaneet.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Opettele nunchakujen käyttöä. Pitkä ulottovuus ja JÄRJETÖN iskuenergia. Normikäyttö helppo oppia. Nim. Pyörittelyä vuodesta 1980.

pöh

Itse asiassa opettelin nuntsien käytön jo ihan teininä 🙂 Mutta eipä ole sen jälkeen tullu kokeiltua.

puntarpää

Korealainen ”dan bong” on myös aika kätevä:

https://www.youtube.com/watch?v=zSNvctZKFng

minä vai

Puolikas ”nuntsa”

Väkivalta- teknikko

Juu ja katsotaan törkeäksi pitelyksi saman tien.Käyttäsin pyörän vaijerilukkoa, jos joku puukolla haluaisi uhkailla.https://www.youtube.com/watch?v=6my9mtRIeCg

p.grandell

Batiikki noidat vaan kirkuu, ihqua, ihanaa kun on monikulttuurista värinää…kiitos tyhmien poliitikkojen ja päättäjien järjenjuoksulla..nämä raketti insinöörien poikaset sitten kun kantaväestö on tapettu, hoitavat tom of finlandiaa…uskomatonta perseilyä poliitikoilta/päättäjiltä, ei yksikään maa ole saannut näitä karvaranteiden ja yön-timojen jälkeläisiä maansa tavoille..miksi jokin pohjolan hölmölä saisi…

puntarpää

”kestävä kehitys…”
https://finland.iom.int/siirtolaisuus-tarkea-osa-kestavan-kehityksen-tavoitteita

Kauanko suomalaiset kestää tällaista kehitystä ?

Alpertti

Siirtolaiset tuovat uusiin yhteisöihinsä tietotaitoa, työvoimaa, investointeja ja kulttuurista monimuotoisuutta.

Kivoja pelihetkiä, kulttuurin tuntemusta,…

mari

Ja sitä ihanan kuohkeaksi keitettyä riisiä. Ei mitään suomalaista mössöriisiä kuten eräs toimittaja huomautti. Tosin hän ei ole vielä vastannut kysymykseen missä osassa Suomea riisiä viljellään.

Kolmas kivi

Joidenkin kupoliin ei mene se että suomalaisia ei ole kuin reilut 5 milj. Ei mene kauaa kun suomalaiset on vähemmistönä Suomessa. Ja ei, arabiaanot ja afrikaanot eivät ole suomalaisia vaikka olisi suomen passi. Samalla logiikallahan USA:ssa asuu vain intiaaneja, ovat vain muuttaneet sinne muista maista. Entäs Islanti jossa n. 200 000 asukasta, kyllähän sekin tarvitsee kipeästi monikulttuurista väkeä, sanotaan 30 000 vuodessa….

mari

Jos nyt ajatellaan, että teoriassa kantaväestö häviäisi x-ajan kuluessa, ei näistä ole pyörittämään infraa näillä leveysasteilla. Nehän paleltuisi kuoliaaksi. Ne lähtee Suomesta siinä vaiheessa takaisin kotimailleen kun taikaseinästä vedetään töpseli irti tai sitten osa kantaväestöstä alistetaan orjiksi ylläpitämään infraa. Tästä skenaariosta on dystopian jos toisenkin kirjoitellut eräskin herra Perskeles.

Ernst Seifenmacher

Perskeleen Yrjöllä on tosiaan asiasta melko selkeää kerrottavaa.

mari

Juu, seurattu on blogia enemmän tai vähemmän säännöllisesti useempi vuosi ja olenpa Ykään sähköpostitse ollut yhteydessäkin kun lähetin hänelle erään juttuunsa liittyvän valokuvan. Jotkut stoorit mulle välillä liian synkkiä, tai sanotaanko yltiöpessimistisiä. Mut me eletään ihmeellisiä aikoja ja positiivisena pysyminen vaatii kovaa treenausta jota harrastan runsaan liikunnan ja judon avulla. Pysyy toi yläkerta jotenkuten kasassa kun ei loju kaikkea vapaa-aikaansa sohvalla tai jurputtamassa näppiksen takana.

Herra 47 kotitalo

Kansanvaihto pågår, var god flytta. Suomalaisten on paras alkaa muuttaa pois matualueilta etteivät saa köniinsä.
No minne? No vaikka sinne missä Herra 47 asuu eli täällä:

https://www.booli.se/bostad/3558334

Last edited 1 vuosi sitten by Herra 47 kotitalo
Umpio

Tekijät vaan kiinni, säilöön ja karkotus. Väkivalta ei kuulu Suomeen.

Neuvokaapas expertit

Orpolapset perheineen.

Jortonki

Sisäministerinä oli Orpo. nämä ovat siis Orpolapsia. 🙂

mari

Kunpa se olisikin noin yksinkertaista mutta Ohisalon ehdottamat kuraattorit ja nuoriso-ohjaajat taitavat hoitaa homman tehokkaammin (sarcasm).

Petteri

voi poikia jos tulevat minua ryöstämään nimim. aina jotain mukana

minä vai

Laita tilinumero tulevia sakkoja varten….
Koska niitähän tulee jos notat edes ääntä näitä kohtaan.

pöh

Voi että tätä maata.
Kattelen eduskunnasta lähetystä, meillä on siellä kansanedustaja Al-Taee, jonka mielestä 10 kielteistä päätöstä ei ole riittävästi

mari

Minä kun en oikein Yleä kestä katsella niin voisitko ystävällisesti tarkentaa mitä edustaja Al-Taee tarkoitti sillä, että 10 kielteistä päätöstä ei ole riittävästi?

Noname

Kymmenen kielteistä suomalaisen viranomaisen tekemää oleskelulupapäätöstä ei vielä todista että asiaa olisi käsitelty oikein, koska päätös on väärä niin kauan että OLé heltiää.

mari

Elikkäs tää liittyy periaatteessa siihen, että kielteisestä päätöksestä voi valittaa rajattomasti..? Tuo systeemi on aivan järkyttävän typerä. Kantaväestö voi viranomaisen päätöksestä valittaa sen muutaman kerran, mutta joka kerta eri instanssiin. Mutta nämä kullanmurut, heille on varattu loputon, ellen sanoisi peräti infinitiivinen valitusoikeus. Mun mielestä 3 kertaa ehdoton max, jos ei maleskelulupa 2-3 valituksen jälkeen heltiä, sitten säilöön pois ihmisten ilmoilta ja mahdollisimman nopeasti paluulento takaisin sinne mistä sattui tulemaan.

Kyll meilki pitää olla

Piti saada kun kerran Ruotsillakin oli.

Bling Bling

Kun yhteiskuntaan rahdataan kehitysmaista ihmisiä, joilla ei ole mitään halua tai kykyä rakentaa hyvää ja mielekästä elämää vallitsevissa olosuhteissa, jää ainoaksi käytännön vaihtoehdoksi rikollisuus.

Ongelma kroonistuu, sillä sitä ei voi korjata millään keinolla, joka meillä on käytössämme tai jonka voisimme tulevaisuudessa ottaa käyttöön ilman radikaalia, koko yhteiskunnan läpikäyvää muutosta.

Joudumme vain tyytymään siihen, että valioyksilöt kiertävät veroja ja pesevät rahoja kebab-pitseriallaan ja loput nostavat kelarahojen päälle lisät väkivaltaisesti paikallisväestön taskuista.

Tai sitten kriittinen massa ylittyy ja ihmiset alkavat toimimaan tilanteen korjaamiseksi ja se johtaa radikaaliin muutokseen yhteiskunnassa.

Ensimmäisen vaihtoehdon todennäköisyys on 0,99.

Last edited 1 vuosi sitten by Bling Bling
Kukavaan

Tulevaisuudessa syntyy kysyntää turvallisille asuinalueille.

Oletan, että jo nyt ihmiset lähiöissä välttävät ulkoilua. Ehkä piankin lanseerataan käsite ”turvalähiö”.

Jos joku soittaa ovikelloa menetkö avaamaan. Ovisilmän käytössä on 9 millin riski. Turvaovien ja -laitteiden kysyntä kasvaa.

Monikulttuuri luo todellakin uusi markkinoita.

mari

Itsehän lopetin iltavuorojen jälkeiset iltalenkit Ruoholahdessa vielä asuessani. Kyllä oli mukava hölkätä Saukonpaadelle ja takaisin työvuoron jälkeen. Lievitti stressiä kivasti mutta sitten Helsingin kaupunki alkoi vuokrata asuntoja matuille Ruoholahdesta ja nuo iltaulkoilut loppui minulta siihen paikkaan. Muutama aika uhkaava tilanne tuli vastaan. Mahtuuko 9 millin luoti ovisilmän läpi? Todennäköisesti, mutta kyllä piipun pitää olla aivan vaaterissa ettei luoti mene yhtään vinoon, muuten se voi kyllä mennä läpi mut luoti voi muuttaa lentorataa miten sattuu. Ex-avokkki harrasti aseita ja kävinpä minäkin silloin tällöin tyhjentämässä muutaman lippaan. Se oli se sama ampumarata Helsingin keskustassa jossa se skitsofreenikko gimma aikoinaan ampui kolme tyyppiä ja jäi lentokentällä kiinni.

Väkivalta- teknikko

Kaapelitehtaalla on kaikenlaisia itsepuolustus kerhoja, Aven klubi ehkä paras. Muutama vuosi heidän opissa, niin voit ihan huoleti hölkätä vaikka hesarilla 24-7. 9mm burana menee ovipahveista läpi että heilahtaa, ei kannata sellaisia käyttää koska olet se suurin pahantekijä samantien.

mari

Juu tiiän. Aloitin 11-vuotiaana judon harrastamisen kun asuimme vielä Maracaibossa etelä-amerikassa. Helsingissä jatkoin sitä, en tosin kaapelitehtaalla vaan Espoon puolella. Mutta viime marraskuun alusta olen asunut Las Palmasissa ja en ole vielä löytänyt oikein sopivaa paikkaa jatkaa judoilua, mut toisaalta täällä ei niitä taitoja tarvitse. Tänne ei matulaumoja oteta. Todella turvallinen kaupunki ja iltalenkit ovat taas alkaneet. Ja täysin ongelmitta. Kertaakaan ei kukaan ole häirinnyt, oli sitten ilta tai yö. Ruoholahden aikana hain poliisilta pippurisumutelupaa, perusteena 3-vuorotyö ja liikkuminen julkisilla yömyöhään, taustani on täysin nuhteeton ja poliisilta tuli hylky. Kaveri sitten toi mulle sen Virosta kun Suomen poliisia ei rehellisten kansalaisten turvallisuus kiinnosta.

mari

Menee ovesta läpi kyllä mutta tarkoitin ovisilmän metalli/teräsholkkia johon se on asennettu. Siitä se voi ottaa kimmokkeen ellei piippu ole täysin vaaterissa. Tokihan minä en tällaista ole koskaan suunnitellut vaikka meillä oli luvallisia aseita kotona, tai ex-avomiehen ne oli. Mulla täällä Espanjassa ei ole aikomustakaan hankkia hallussapitolupaa, enkä edes tiedä saisinko sellaista. Täällä on aselait aika tiukkoja.

teknikko
Nih

Väkivallan vihollinen ja homma toimii.
https://www.youtube.com/watch?v=r3_7OQ9hJYg

Ernst Seifenmacher

Velkaisella Vantaalla edes kulttuuri rikastui !

Suomi Finland

Eikös tuo katupartiointi ollut rasismia? Sitähän nuo apinat tekevät, kun etsivät uhreja

mari

Ja uhrit valikoituu rodun perusteella. Ajatelkaas jos tilanne olisi päinvastainen, kantasuomalaisten jengit ryöstelesivät ja hakkaisivat vaikkapa somalijengejä. Valtamedia huutaisi hoosiannaa ja Biaudet kirkuisi hysteerisenä. Hamekyttä Taponen taas…no, antaa olla. Kyllähän te tiedätte.

mari

Siis tarkoitin yksittäisiä somaleita uhreina

Kukavaan

Vantaalla Kivistössä Topaasikujalla oli 21.5.2022 joukkotappelu. Paljon poliiseja rauhoittelemassa. Tutka värisee.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008834199.html

Lähiön tämä osa on uusi. Ihmisiä on säilötty hyvin tiiviisti.Topaasikujan seudulla on tuliterä iso puoliympyrän muotoinen ihmisvarasto kuin suoraan helvetistä. Olisivatko vuokra-asuntoja.

Paikalla ei ole pensaita. Niitä ei olisi edes tarvittu, koska sovittelu käytiin pesäpallomailoin.

Lallukka

Vantaa suomen peräsuoli nro.2 Turun jälkeen!