Poliisi otti kiinni 13 henkilöä Helsingissä kauppakeskuksissa järjestetyissä mielenilmauksissa

Elokapina osoitti mieltä kolmessa kauppakeskuksessa Helsingissä. Poliisi otti kiinni 13 henkilöä.

Elokapina osoitti mieltä Helsingissä lauantaina 21.5. kauppakeskus Triplassa, Kampissa ja Kämp Galleriassa. Mielenosoitukset järjestettiin samanaikaisesti eri puolilla kaupunkia.

Mielenosoittajat aiheuttivat häiriötä sisällä kaupoissa. Osa mielenosoittajista muun muassa liimasi itsensä kiinni kauppojen näyteikkunoiden sisäpuolelle.

Poliisi otti kiinni yhteensä 13 henkilöä. Kiinniotettuja epäillään tässä vaiheessa vahingonteosta, niskoittelusta poliisia vastaan, julkisrauhan rikkomisesta ja haitanteosta virkamiehelle.

Muut paikalla olleet mielenosoittajat poistettiin paikalta.

− Kaikki kiinniotetut pyritään päästämään vapaaksi lauantai-illan aikana, kertoo ylikomisario Jarmo Heinonen.

Elokapina järjesti vastaavia mielenilmauksia lauantaina myös muissa kaupungeissa.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
pöh

Tuli vastaan kuvat noista tyypeistä, oli kyllä sen näköstä porukkaa taas ettei ole varmaan itseänsä töillä paljon vaivannut.

Kent

Ihan kivaa porukkaa. Olisivat hyvä lisä kansallismielisiin. Pientä preppausta vaan ensin.

Qroquius Kad

Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi:

https://www.youtube.com/watch?v=ECYZ1bMXMcU&list=RDMM&index=4

Noin voipi käydä.

Särmääjä

Se oli sitten ituhippien kevätkauden päätösjakso.

Moonman

Elokapina ylläpitää myös jotain rasismi ja rajat auki-hömppää. Jos tarkoitus oli suojella ilmastoa niin miksi afrikan väestöräjähdys on ihan ok ja kaikki kuukerit ovat tervetulleita tänne roskaamaan ja monikertaistamaan hiilijalanjälkensä

mari

Eikös tämä porukka ole Schwabin jengi? Briteissä konkurssin tehnyt katkeroitunut tyyppi joka päätti yhteiskunnalle kostaa tuhoamalla sen sisältä päin? En ole salaliittoteorioihin taipuvainen mutta tästä tyypistä on niin paljon luotettavaa tietoa saatavilla, ja onhan totta että elokapinaa ei todellakaan ole Suomessa keksitty. Liikakansoitus tai väestöräjähdys, millä nimellä sitä nyt haluaa kutsua, on juurisyy hyvin moniin ongelmiin tällä planeetalla. Useat ikoniset lajit Afrikassa ovat katoamassa sukupuuttoon. Esim leijonat, sarvikuonot, leopardit, Afrikan villikoirat, elefantit ja monet muut. Syy: liikakansoitus ja sen vaatima viljelyspeltoala ja ihmisasumukset villieläinten alueilta. Lisäksi järjetön saastuminen, joka Lagosissa on käynyt, tietää mitä tarkoitan. Tästä vihreät vaikenee.

Joppos123

Elokapinan apinat ovat osa Kremlin hybridivaikuttamista, follow the money.
Schwabi patsastelee lähes päivittäin RT-n vieraana kertomassa kuinka läntiset teollisuusjohtajat pitäisi tappaa ja putleristit taputtavat verisiä käsiään ruvelle.
Suomalainen huumeilla aivonsa mädättänyt ja angstinen teini on oiva työkalu isommassa pelissä.
Kaikki yhteiskuntaan vaikuttava häiriö, varsininkin kun sitä ohjaillaan ulkomailta sataa putlerin pussiin.
Ei nuo mielenosoittajat huumehöyryissään ymmärrä kenen pillin mukaan ne tanssivat.

Jns. Man

Kyllähän nuo elokapinalliset ovat juuri Lännen kulttuurimarxistien käsikassara.
Venäjällä ei ole tuon liikkeen kanssa mitään tekemistä.
Tämä varmaan tiedetään myös Naton hybridikeskuksen työntekijöiden parissa…

mari

Jos Venäjällä ei ole mitään tekemistä tämän liikkeen kanssa, niin miksi Schwab jatkuvasti paasaa Venäjän valtion RT-kanavalla joka tuuttaa Kremlin propagandaa?

Islam on syöpä

Talousfoorumi kontrolloi lännen lisäksi Venäjää. Putin on Talousfoorumin jäsen. Saman YGL-ohjelman läpikäynyt kuin Marin, Saarikko, Katainen, Stubb, Soini…

mari

Se hetki ihmisen elämässä kun tajuaa vuosia olleensa häikäilemättömästi hyväksikäytetty hyödyllinen idiootti…

Moonman

Kaikki tuollaiset yhteiskunnan rauhaa rapauttavat ja tavallisten ihmisten rahoja sosialisoivat ilmiöt ovat schwabin ja soroksen porukkaa. He ovat niitä ihan avoimesti rahoittaneet.
Ilmastovouhotus on tällä hetkellä trendikästä jolla nuoret saadaan mukaan, mutta hetken päästä niissä porukoissa oltuaan, ei enää puhutakaan ilmastosta, vaan siitä että valkoiset ja eurooppalaisuus ovat fasismia ja rasismia

pöh

Olen jo vuosia sitten sanonut tosta ”ilmastohumpasta”
Että miten ne voi olla sitä mieltä että jopa miljardeja ihmisiä pienen kulutuksen maista voi siirtää suuren kulutuksen maihin?
Suomessahan se ”hiilijalanjälki” on suuri ihan maantieteellisen sijainnin takia.
Jossain saharassa voit elää ilman vaikkapa lämmitystä, Suomessa se nyt vain ei suurimman osan vuotta onnistu.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Jos olisin kauppias , jättäisin ikkunaan koristeeksi. Kyllä ne aikanaan siitä häviäisivät, vaikka mätänemällä.

mari

Eiks Simpsonien jossain jaksossa se vanha valkopartainen äijä mennyt sen Apun kwik-martiin ja sulki itsensä kylmäkaappiin. Sinne se jäätyi ja myöhemmin sen kädestä löydettiin lappu jossa luki jotain ”sulattakaa minut sitten kun maailmasta on tullut parempi paikka” tai jotain vastaavaa. Ei nyt liittynyt itse uutiseen, mutta jotenkin tuli mieleen tuo jakso. Ja vanhat Simpsonit aina vuoden 2000 alkupuolelle ovat ihan klassikoita. Nykyiset täyttä roskaa.

Qroquius Kad

Sinulla kun sisar mari on puolet suomalaista ja puolet latinalaista mielenmaisemaa, mitäpä sanot tästä kipaleesta:

https://www.youtube.com/watch?v=clmlP8dqVI8&t=287s

Olen ollut noissa mielensyövereissä loppuviikon.
Yritän päästä taas takaisin raiteilleni.

mari

Tarjosit mulle Ruoskaa…vuodelta 2002. Sallithan pari sanaa käännöksestä. Sanoissa oli paljon ei-kirjakieltä, mut kuitenkin lyyrisesti ok. Espanjan käännös jää siksi näissä usein kirjakieleksi koska sinne ei voi ujuttaa sekaan jotain tiettyä slangia jota puhutaan vain tietyssä espanjankielisessä maassa. Siksi onkin kehitetty espanjan yleiskieli, joskus sitä kuulee kutsuttava castellanoksi. Tää siks et kaikki espanjankieliset maailmassa ymmärtää mistä puhutaan. Sanojen viesti meni hyvin perille. Mulla on joskus itsellänikin samanlaisia fiiliksiä koska mua niin surettaa kuinka eurooppalaiset kulttuurit tulevat häviämään tällä kansainvaelluksella, ja siinä samassa kantaväestö ottaa siipeensä tosi pahasti. Kommenteissa on merkeissä tietty rajoitus joten mä jatkan tätä toisessa kommentissa

mari

Kommentti II. Olen lukenut sun kommentteja parista muustakin blogista ja jäänyt käsitykseen, että sinua masentaa nykymeno todella voimakkaasti. Mutta hei, ei siitä sua voi syyttää. Ketäpä nyt ei masentaisi, eletäänhän me aivan kamalia aikoja. Tuli biisistä kuva, että näkisit jossain vaiheessa kaiken menevän pas*aksi, ja sitten aloitetaan alusta ja luodaan parempi maailma välttäen ne virheet joita on tehty. Ehkä näinkin voi käydä. Mä en tiedä harrastatko sä mitään, mutta ei lopunajan tunnelmissa kannattaisi velloa päivästä päivään tai viikosta toiseen, vaan on annettava mielelle muutakin prosessoitavaa, muuten voi iskeä paha masennus. Que tengas un buen domingo, amigo Qroquius.

Särmääjä

Olisi ollut hauska nähdä kuinka pitkään olisivat seisoneet siellä näyteikkunalla leikkimässä mallinukkea. Kyllä mennään taas henkisesti jossain 5-vuotiaan tasolla ja lujaa.

Anonyymi

Odotetaanpa vaan, milloin meillä alkaa kalifornialaiseen tyyliin shoplifting, jossa ”kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevat” katsovat oikeudekseen rohmuta kaupoista tavaraa kassan ohi.

DeeQ

Siellä sitä osoitetaan mieltä merkkivaatteissa ja älypuhelimet taskussa. Itse ei tartte tehdä mitään vaan kaikki on muiden syytä.

Keppiä tollasille.

Lallukka

Toivottavasti tuuppasi myös pampun poikittain pidätettyjen sinne minne ei aurinko edes paista!

Lallukka

On nää meitin polpot kovii kun yksin 13 kykenee kiinni otteleen.