Nacka torstaista teinitytön kuolemaa tutkitaan kunniamurhana

Nackassa torstaina paljastunut henkirikoksen uhriksi on osoittautunut 14-16–uotias tyttö, joka kävi yläasteen seitsemännettä luokkaa. Kolme henkilöä on otettu kiinni epäiltynä murhasta.

Poliisi hälytettiin torstai-iltana Nackaan, jossa oli ilmoituksen mukaan itsemurhan tehnyt henkilö. Poliisi ei ole kertonut tapahtumista juuri mitään, mutta se tiedetään, että poliisi totesi paikan päällä tytön menehtyneen. Asia muuttui murhatutkimukseksi heti paikan päällä, koska poliisin mukaan oli teko ei viitannut itsemurhaan eikä perheenjäsenten antamat lausunnot tukeneet ilmeistä kuolinsyytä.

Kolme samaan perheeseen kuuluvaa henkilöä on otettu kiinni epäiltynä henkirikoksesta. Poliisin medioille antaman lausunnon mukaan teossa on ns. kunniakulttuurimotiivi.

Tyttö on 14-15–vuotias ja hän kävi yläasteen 7. luokkaa.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha Sipilä

Olen shokissa. Annan kaikki taloni hänen klaaninsa käyttöön.

Valtsu

Sipiläläinen reaalitoteuma: veronmaksajat maksavat siitä, että paska leviää.

Kuvassa Martinlaakson jengi uhoaa leppävaaralaisille. Leppävaaralaiset kehitysmaaperkeleet ovat jo monet oikeudenkäynnit käyneet.

20220521_073140.jpg
Suomi Finland

Hurjaa on meininki. Jos perheet joutuisivat itse maksamaan lapsensa elatuksen vauvasta asti, voisi murhaaminen olla ainakin hieman pitempään harkinnan alla.

Sauli Niinistö

Normipäivä ruotzistanissa. Allahuakbaar!!!! äläläöööäää ällääähyjyyyyhhiihooo

Taavi Attenporo

Tietyiltä leveysasteilta voisi tuoda mieluummin vaikka villieläimiä Suomen metsiin ja järviin.

mari

Kanadassa ja USA:ssa on puhvelikanta elvytetty varsin onnistuneesti. Mun mielestä sieltä voisi tuoda jonnekin Kainuun metsiin lauman, joka sitten lisääntyisi ajan myötä ja siitä saisi sitten kehitettyä kunnon pihvilihabisneksen. Puhvelin pihviliha on todella maukasta ja ei ollenkaan sillai ilkeän sitkeää vaan ihanan mureaa. Jaa, mutta se lihatalous on itsestä perkeleestä näinä sekopäisenä aikoina.

Lindelöf

Tämä ei ole mikään kunniamurha vaan häpeämurha. Valtava on kemuilla viha naispuolisia ihmisiä kohtaan, eikä silloin edes merkkaa se, että murhattava olisi myös kemu. Oma tytär tai sisko ei merkkaa mitään, kun mahdollisuus väkivallan käyttöön tulee heidän opaskirjansa oppien mukaisesti. On järkyttävää miten naispuolisen ihmisen arvo on heille kuin eilispäivän sanomalehti. Tälle ei tule olla sijaa Pohjoismaissa. Toivon, että tämä perhe karkotetaan, selkeästi heillä ei ole pienintäkään kykyä elää länsimaissa. He ovat vastakohta normaalille ruotsalaisperheelle.

Bönttis

Lisätään vielä että MITEN oman lapsensa/siskonsa/serkkunsa tappaminen olisi millään asteikoilla KUNNIALLISTA? Normaalit aivot omaava näkee tämmöisessä ainoastaan äärettömän häpeällistä ja raukkamaista eläimellistä toimintaa. Miten 2020-luvulla edes VOI olla ihmisiä jotka mielestään ovat oikeutettuja tämmöiseen?? Luulen että jopa varhaiset luolamiehet tajusivat että tämmöinen ei ole normaalia missään tapauksessa. Ja noitten KAIKKIEN KOKO ELÄMÄT MAKSAMME ME! JUMALAUTA…

Suomi Finland

Ja nuo murhattavat pääsevät hengestään varmaan monasti liiallisen länsimaistumisen takia. Alkuperämaassaan varmaan eläisivät vanhaksi.

Ohmygod

Sana ”kunnia” murhan tai väkivallan yhteydessä on suora käännös ruotsin sanasta ”hedersmord” tai ”-våld”.
Ruotsalaiset ovat sen hölmöyksissään ottaneet sen käyttöön suorana käännöksenä arabiasta ja muista musukielistä.

Kysymyshän ei ole mitenkään kunniasta – sen säilyttämisestä tai lisäämisestä, vaan häpeästä – sen välttämisestä ja piilottamisesta.

Toivoisin että Paavo ottaisi käyttöön oikean termin.

Kukavaan

Jospa muslimit käyttävät jotain muuta sanaa kuin ”kunniamurha” arabian kielessä. Kyseessä ei ole heidän käsityksensä mukaan murha eli suunniteltu laiton hengenriisto. Vanhemmat ja isovanhemmat saavat surmata lapsiaan ja lastenlapsiaan.

And according to Islamic law, “retaliation is obligatory against anyone who kills a human being purely intentionally and without right.” However, “not subject to retaliation” is “a father or mother (or their fathers or mothers) for killing their offspring, or offspring’s offspring.” (Reliance of the Traveller o1.1-2).
https://robertspencer.org/2020/09/honor-killing-in-iraqi-kurdistan-muslim-murders-his-two-daughters-hides-bodies

Surmateon tekijät katsonevat olevansa Ruotsin lainsäädännön uhreja. Viha Ruotsia kohtaan syvenee.

MattiS

Nuo normaalit ruotsalaiset halusivat nämä elukat sinne toteuttamaan tuota ah niin fantsua kulttuuriaan. Eipä siinä, samaa näköjään Suomessakin halutaan.

Riku Laine

Jospa jätetään se kunnia pois nuo ällötykset ei edes tiedä mitä se tarkoittaa.

kanander

Tyttöparka oli varmaan pari kertaa jutellut Nissen kanssa koulunpihalla ja syyllistynyt näin veriruskeaan syntiin.

timo

Häpeäkulttuuri iski taas.
Niin kauan kuin tuohon sotketaan väitetty ”kunnia” niin ei tule loppumaan. Kuka nyt kunniastaan vapaaehtoisesti luopuisi?

Jortonki

Jup. Ihan alkuun paavolle; tämä oli Häpeämurha. Vaihda otsikko.

KKi

Khyllä se puikulapäälle tuo kunniaa lajinsa keskuudessa. Sai sentään kohteeltaan nirrin veke. Ei sekään aina onnistu.

KKi

Jaha. Lajityypillistä ja kuuluu tilattuun monikulttuuriin.
Ei kannattaisi tuhlata viranomaisten aikaa.

Kannattiko?

Uutisissa, SVT Rapport tai TV4, näytettiin tämän perheen asunto ulkoapäin, poliisin lappu ovella. Talo on valkoinen, vähän ränsistynyt omakotitalo/villa vuosimallia 1890-1920 tyylistä päätellen, jugendlasitusta ikkunoissa jne. Ei siis mikään kämppä ghettolähiössä vaan kalliilla paikalla Nackan kalliissa kunnassa. Vai lieneekö taas joku matuperheelle ns. ”vuokrattu” talo?

Bonus Points

Mites se menee sitten kun on oman tyttärensä tappanut ja saanut kunniansa takaisin? Tuleeko kylään muslimionnittelijoita vai tuleeko ne vaan selkään taputtamaan kun kylillä näkevät, tyyliin: Hyyyvä Mohammed, hyyyyvä. Teit MIEHEN työn, hyyyvääää Mohammed sä oot PARAS! Vai saavatko he hommastaan jonkun hienon diplomin moskeijassa käydessään, tai T-paidan? ”Vuoden KUNNIATEKO täten myönnetään Mohammed M. Mohammed Mohammedille kunniansa palauttamisesta” Jotain semmoista? Ilmaista kebabbia koko kuukauden? Ilmainen korvakarvojen poisto parturissa? Kai nyt tuollaista urotekoa, tytön murhaa, pitää jotenkin ylistää ja ihailla!

mari

Sen mitä olen kirjoja lukenut kunnia/häpeämurhista niin taitaa Mohamed M. Mohamed saada ”kunniansa” takaisin siten, että äkkiä sana murhasta leviää pitkin usein näiden laajoja ja monimutkaisia sukuverkostoja kunnes kaikki tietää, että Mohamed vihdoin hoiteli sen niskoittelevan pikku huoran. Tärkeintä näille on se, että niin perhe, suku kuin myös lähipiiri, ja itseasiassa koko yhteisö missä nää asuu, tietää että Mohammed hoiteli homman. Tavattoman häiriintynyttähän tuo on, mutta mitä voi odottaa ihmisiltä jotka toteuttaa n. 1400 vuotta vanhoja ohjeita…

Prozac

Sellainen ihminen on tarkka kunniastaan, jolla sitä on vähän.

mari

Vai oisko nää vähän niin kuin se yksi Tarantinon leffan nimi, eli ’kunnioittamattomat paskiaiset’.

Kiitos taas tästäkin!!!!!

Kunniaperhe on äskettäin tullut Ruotsiin.
Kiinniotettuina ovat tytön äiti, veli ja serkku.
Syynä tytön kuolemaan on se että tyttö oli tavannut luokkakavereitaan kouluajan jälkeen.

https://www.expressen.se/nyheter/krim/tre-begars-haktade-for-misstankt-hedersmord/

Pelle. R-Kiosken Fönstret

Tämäkin on valkoisten heteromiesten harjoittaman systemaattisen rasismin, fasismin sekä islamofobian syytä. Perkeleen Danderydin yläluokka joka kokaiinipöllyissään pilaavat kaiken!!!!!

mari

Jälleen hyvä – mutta samalla tavattoman ikävä esimerkki – siitä millaisella innolla nämä haluavat integroitua länsimaisiin yhteiskuntiin. Tyhmempikin on tajunnut jo kymmeniä vuosia sitten ettei sitä halua ole olemassakaan, ei ole koskaan ollutkaan vaan tarkoitus on tulla asumaan vain mukavempiin oloihin toisten kustannuksella ja pysytellä tiukasti omissa yhteisöissään. Sen takia mä näen punaista joka kerta kun joku lässyttää ”lisää rahaa kotouttamiseen”. Luulisi kaikki näkevän tämän muslimien innon integroitua länsimaihin, mutta kun meno vaan jatkuu ja pahenee vuodesta toiseen…

VMP

Muslimien kunnia sijaitsee naisten ja tyttölasten sukupuolielimissä..

Tervetuloa vemsomhelst

Ei ainoastaan naisten ja tyttöjen. On ollut tapauksia joissa poikia/miehiä on rääkätty kuoliaaksi ”kunnian” takia, mm yksi matunuorimies joka oli rakastunut väärän perheen matutyttöön. Tytön omaiset muistaakseni kaatoivat nuoren miehen päälle kattilallisen kiehuvaa öljyä. Löytyy netistä.

Sairas ideologia

Häkkiin joutuivat 47v nainen, 21v mies ja 17v poika.
Eli siis äiti, veli ja serkku tai äiti, serkku ja veli. Tyttö oli 14v.
Kaipa serkku oli ajateltu tulevaksi siipaksi?

Kukavaan

Gates of Vienna julkaisi 23.5.2022 uutisen, jonka mukaan tytön surmaajat kaikki ovat Etiopian kansalaisia. Uutisen mukaan kyseisen maan väestöstä 47 prosenttia on muslimeja. Wikipedian mukaan muslimeja on kolmasosa väestöstä.

https://gatesofvienna.net/2022/05/honor-killing-in-nacka/