Päivitetty: Texasin kouluampumisessa ainakin 21 ihmistä kuollut

Yhdysvalloissa tehtiin taas kouluampuminen. 18-vuotias mies ampui Texasissa Uvalden pikkukaupungin koulussa viimeisten tietojen mukaan 19 lasta ja kaksi aikuista.

Ampuminen tapahtui aamulla paikallista aikaa noin 11.30 paikkeilla. Tekijä ampui ensin isoäitinsä ja meni aseistettuna peruskoululle. Aseina oli pistooli ja kivääri. Mies itse kävi toista koulua.

Viimeisten paikallisten tietojen mukaan ainakin 21 henkilöä on kuollut, joista 19 on koulua käyviä lapsia ja kaksi opettajaa. Lapset kävivät ala-asteen luokkia 2–4, eli olivat alle 10-vuotiaita.

Lisäksi useita lapsia ja aikuisia on viety sairaalahoitoon. Loukkaantuneiden joukossa oli myös ainakin kaksi poliisia, mutta joiden vammat eivät ole vakavia.

Ampujan kerrotaan rynnänneen koulun sisälle ja alkaneen ampumaan summittain ihmisiä. Jossain vaiheessa ampuja kohtasi poliiseja, jotka ampuivat ampujan ja tämäkin kuoli.

Ammuskelu tapahtui Texasin länsiosassa Uvalden pikkukaupungissa Robb Elementary–koulussa, joka on ala-aste. Kaupungissa asuu 16 000 asukasta. Kaupunki sijaitsee 85 km San Antoniosta länteen.

Ampuja on tunnistettu 18-vuotiaaksi nuorukaiseksi nimeltään Salvador Ramos. Mies itse kävi toista koulua eikä tiedetä mikä motiivi miehellä oli ampua lapsia. On kuitenkin kerrottu, että miehellä oli jonkinlainen fiksaatio aseisiin.

Netissä leviää kuvia naiseksi pukeutuneesta miehestä, jonka väitetään olevan Ramos. Ramosia tunteneet henkilöt kuitenkin sanovat, että mies ei ollut transvestiitti eikä naiseksi pukeutunut mies ylipäätään ole Ramos. Kuvissa esiintyvän naiseksi pukeutuneen miehen kerrotaan olevan asiaan millään tavalla kuulumaton henkilö.

Uvalden kaupungin asukkaat ovat latinovoittoisia, suurin osa Meksikosta. Ramos ei tiettävästi ollut ns. laiton maahantulija, hänen sukuaan asui Uvaldessa muutenkin. Myös suurin osa uhreista oli latinotaustaisia.

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Viva Ukraina

Putinistit teki tuon

pöh

Joo näyttää tosi putinistilta…
https://nypost.com/2022/05/24/active-shooter-reported-at-robb-elementary-school-in-texas/

Enemmänkin USA:n demokraattien sekoittamalta “muunsukupuoliselta”

Rip Kirby

Krapulainen Ville Valo

Din Poh

Mahtaakohan mielenterveysongelmat nousta puheenaiheeksi?
“…viilteli kasvojaan veitsillä, ihan vaan huvin vuoksi…”

https://nypost.com/2022/05/25/details-emerge-on-texas-school-shooter-salvador-ramos-behavior/

Ja oli ilmeisesti koulukiusattu jossain vaiheessa änkyttämisen takia.

Eli mielenterveysongelmainen sai jostain käytöönsä aseita.

mari

No jos mä saan vastata. Ramosin ystävä kertoo kuinka aiemmin he pelasivat videopelejä sekä koripalloa säännöllisesti kunnes Ramosin käyttäytyminen alkoi muuttua oudoksi. Kerran Ramos ilmestyi puistoon kasvot viilleltyinä väittäen kissan hyökänneen kimppuunsa, mutta vähän ajan päästä paljasti totuuden ja kertoi itse viiltäneensä kasvonsa useamman kerran. Ramosin kaveri totesi siihen, että tuohan on ihan hullua bro, johon Ramos vastasi viiltelevänsä kasvojaan ‘huvin vuoksi’. Oli tosiaan koulukiusattu puhevian vuoksi ja siksi lopetti koulun. Oli töissä Wendy’s pikaruokalassa ja ahdisteli duunin naistyöntekijöitä txt-viesteillä ja oli töykeä heitä kohtaan, muuten pysyi omissa oloissaan. Ampui isoäitinsä ennen kuin lähti koululle tappohommiin. Linkin takaa löytyy vielä vähän lisäinfoa.

Yee Haw

If you ain’t from Texas, you ain’t shit.

mari

Pieniä n. 10-vuotiaita lapsia…tää karmea tapaus muistuttaa sitä Sally Hookin ampumista. Kyllä täytyy ihmisellä olla kuuppa sekaisin kun pitää pieniä lapsia lahdata niin paljon kuin kerkeää ennen kuin poliisi tulee ja kajauttaa aivot koulun käytävän seinälle. Miksei nää vois vaan mennä metsään tai vaikka halpaan motelliin sen aseensa kanssa ja lojauttaa itseltään aivonsa pihalle. Tämäkin pikku paskiainen oli varmaan katkera ties mistä ja päätti “kostaa” kaikille. Tyypillinen psykopaattinarsisti jonka mielestä kaikki oli ollut muiden syytä. Ramos, tu sí eres un hijo de puta!

puolueeton

Eiköhän tässäkin ole taustalla mielialalääkintä. Lääkkeillä vaikutetaan aivojen välittäjäaineisiin. Joillakin ne parantavat oloa, mutta joskus potilas sekoaa.
Samoin vaikuttaa alkoholi ja huumeet aivojen välittäjäaineisiin. Ennen maahanmuuttoa liki kaikki väkivallanteot tehtiin kännissä.
Välittäjäaineet ohjaavat ajattelukykyä ja vaikuttavat ihmisen toimintaa.
On kovaa bisnestä hoitaa mielialoja ja myydä niiden hoitoon lääkkeitä välittämättä pahoista haittavaikutuksista.

mari

Mun koulutukseen kuului myös farmakologiaa. Tunnen mielialalääkkeiden vaikutusmekanismin, serotoniinin takaisinoton eston jne. En sanoisi, että pelkkä mielialalääkitys saa ihmisen tekemään tällaisia tekoja, vaan ongelmat ovat alkaneet jo kauan ennen lääkityksen aloittamista. Me ei tiedetä mitä lääkkeitä tämä kaveri söi, sikäli kuin söi lääkkeitä ollenkaan. Texasin Austinissa “avattiin Pandoran lipas” näille joukkosurmille kun kaupungin kellotorniin linnoittautunut mies ampui useamman tunnin ihmisiä tornista. Tuo tapahtui muistaakseni 1966. Siihen aikaan ei mielialalääkkeistä tiedetty yhtään mitään. Tämän kaverin ongelma oli erittäin vaikea suhde isäänsä. Ei käyttänyt huumeita tai alkoholia mutta toivoi että hänen aivonsa tutkittaisiin ja sieltä löytyi kasvain jolla saattoi olla osuutta.

Jns. Man

Vuoden 1990 jälkeen lähes kaikki kouluampujat ovat olleet mielialalääkkeiden käyttäjiä. Voi tietysti olla myös että nämä henkilöt ovat jotenkin ehdollistettu tekemään surmatyöt. Tarkoitus on muuttaa USA:n ja muiden maiden aselainsäädäntöä. Kummallista että perustuslain oikeus ‘kantaa asetta’, toimi hienosti 120 vuotta ja sitten ihmisten käytös muuttui? Muistatteko että ennenvanhaan Suomessakin haulikot ja kiväärit roikkui seinällä, eikä kenellekään tullut mieleen lähteä tekemään niillä massamurhia!

mari

Kummasti se kulttuurikin muuttuu sadassa vuodessa.

PHDP

Putin, Hijo de Puta. Kätevää tuo epsanjankieli.

mari

Eikös vaan olekin 🤗

Hessu

Kuten viestiketjussa jo tulikin esille. Woke sateenkaari aakkoset tulee tuosta lumihiutale töröhuulesta heti mieleeni.
Jenkkien oma politiikka on tuonut nämä sukupuolensa kanssa kipuilevat myös esille ja heidän sairas pakonomainen tarve tuoda tätä omaa sairasta ideologiaansa normaalille työssä ja veroja maksavalle kansalle on tässä tapauksessa hyvin suurella todennäköisyydellä taustalla.
Ei ole saanut tarvittavaa kasvatusta, eikä varmaan huomiota lapsena tjsp.

Rip Kirby

Myydään LAPSILLE aseita, mikä VOISI mennä vikaan…

Udolf

Yleinen aseenkanto-oikeus on hyvin tärkeä Texasisa. Aseilla puolustaudutaan erilaisia iskuja vastaan kaduilla ja kodeissa. Aika usein joku pipipää tunkee toisen perheen kotiin, jolloin perheen isännällä on hyvä olla Colt saatavilla omassa taskussaan, sitä ei tule tosin käyttää ennen kuin toinen ensin käyttäytyy fyysisesti väkivaltaisesti. Liipasinsormi ei tule olla liian herkällä. Ase ei ole koskaan vaarallinen vaan sen käyttäjä. Se olisi hyvin tärkeää että Amerikkaan tulisi erityislaki, että kemuille ei aseita koskaan myydä, koska heillä se on vaarallinen.

puolueeton

Aseet ovat vaarallisia työvälineitä kuten keittiössä oleva hella, joka voi aiheuttaa palovammoja tai tulipalon. On selvä syy vaatia helloilta tiettyjä turvallisuusominaisuuksia ja vastaavasti rajoittaa aseiden hankintaa.

Last edited 2 vuotta sitten by puolueeton
seant

Tässä tuoreempi kuva, selvä latino, onko Bidenin aikana rajan yli tulleita vai aikaisemmin?
https://twitter.com/Breaking911/status/1529210217401139206

Suomi Finland

Olisi jo aika estää tämänkaltaisten ihmisten käsiksipääsy ampuma-aseisiin. Hinta alkaa olla jo kova.

DeeQ

Siitä vaan muuttamaan yhdysvaltojen perustuslakia ja sikäläisiä aselakeja täältä suomesta käsin.

Suomi Finland

En ole itse ajatellut moista tehdä. Kyseessä oli mielipiteeni. Tiedän kyllä varsin mainiosti, että asiaan ei ole tulossa muutosta. Lämmintä itkua kyllä.

Pitäisikö opettajat aseistaa? Se voisi suojella oppilaita. Opettaja lisauttaisi hengiltä pois kesken oppitunnin luokkaan änkeävät sivulliset.

No, opettaja on ehkä helppo hoidella ensimmäisenä, ennen kuin tämä ehtii reagoida. Mutta jos joka luokassa olisi oppilaista valittu asekersantti, joka vetäisi Magnumin esiin? Psykologisten testien perusteella mahdollisimman empatiakyvytön oppilas, jolla ei mene tosipaikassa pupu pöksyyn.

Moonman

Suomen luotettava media™ onkin jälleen osuvasti jättänyt mainitsematta keppostelijan etnisyyden. Ei ole helppo tilanne amerikassa että aseita on aivan kaikilla, mutta jos ne kerättäisiin pois, niitä olisi sen jälkeen vain rikollisilla.

Särmääjä

Melkein pitäisi koululaisillakin olla jokin pistooli taskussa varsinkin Teksasissa ihan jo Meksikon rajan läheisyydenkin takia ja kun tietää missä tilassa se on nykysin dementiapapan jäljiltä.

Särmääjä

Tulee mieleen jokin demokraattien synnyttämä hybridi, joka on lauennut päästänsä sulaa mahdottomuuttaan. Vielä kun olisi laiton tunkeutuja niin kruunaisi kaiken.

Särmääjä

Tuskin on ollu vielä tiedossa kun juttu tehty. Hyvä että jenkeissä on niin avoin ja laaja mediatarjonta että saadaan paljon tietoa kun Suomessa kaikki on aina niin yksipuolista, salaista ja sulkeutunutta.

Joppos123

Jotenkin ei vaan voi ymmärtää mitä noiden pääkopassa liikkuu kuten ei sitäkään,että puten “sotilaat” raiskaavat jopa vauvoja.
Jokin käsittämätön pahuus.
Ei noille ole kuin yksi lääke ja se on niskalaukaus.
Ei kaikki vitun elukat ansaitse elää, näin se vaan menee.

Suomi Finland

Taisi olla Pekka Toveri, joka epäili venäläisten säätävän metamfetamiinipöllyissä.

En ole itse kokeillut koskaan mitään huumetta, mutta epäilen vahvasti, että edes huumepöllyissä ei mennä lapsia noin vain raiskaamaan.

Mitenkähän sotilaiden vaimot tällä kertaa reagoivat? Naisia sai raiskata luvan kanssa, jos vaan ei kerro kotona. Mutta meneekö rajaa edes vauvoissa? Kyllä ne niskalaukauksen ansaitsee.

Jupi

Korjataan: piri on amfetamiinisulfaatti, metamfetamiini on eri molekyyli vaikka onkin aika samanlainen. Pervitiini on metamfetamiini.

Särmääjä

Noi vauvaraiskausjutut perustuu pelkästään johonkin Ukrainan ihmisoikeusvaltuutetun kuulemiin kertomuksiin puhelimessa eli niiden todenperäsyydestä ei ole oikeesti mitään varmuutta.

Joppos123

Niin no. Ei ole sattumaa,että ryssän “sotilaat” ovat pääsääntöisesti vinosilmiä ja muslimeita.
Ei niillä paskoilla ole mitään rajoja, varsinkinkin kun johtajat antavat luvan olla barbaareja.
Osa jutuista voi sisältää värikynää mutta konaisuus lienee selvä.
Ryssän “sotilaat” ovat lastenraiskaajia ja ansaitsevat kuulan takaraivoon.
Näin itse ammattilaisena halveksun niiden toimintaa.
Ei kukaan itseään kunnioittava oikea sotilas tuollaista tee.
Aikoinaan Kongossa rokotetuilta lapsilta hakattiin käsi irti, Afganistanissa teletapit hirtti kakaroita joilta löytyi dollareita tai suklaapatukka mutta ei siellä lapsia raiskattu.
Vain elukka pystyy siihen.
Siis miettikää myös vitun ryssänfanit mitä pahuutta se vaatii.
Oletteko ylpeitä?

Joppos123

Ryssän “sotilaat” ovat tarkoituksella sitaateissa koska ne eivät ole sotilaita vaan paskoja kriminaaleja.
Sotia eivät osaa mutta raiskaaminen ja ryöstely on verissä.
Barbaarilauma.
Oikeilla sotilailla on sääntöjä ja ne ovat sisäänrakennettuja.
Ei me olla ketään koskaan ryöstetty tai raiskattu kun ollaan oltu operaatiossa.
Yhtään ihmistä en ole ampunut, muutaman vihollisen kyllä.
Vituttaa tuo ryssän touhu Ukrainassa.

Neuvokaapas expertit

Siellä on normaali perinne meikata pikkupoikia, tanssittaa pöydillä. Tämän jälkeen ostajat raiskaavat. Pojat kun on esim. Kristittyjä tai muute eri klaania. Raiskaamista ei lasketa homosuhteeksi kun rakkaus puuttuu. Tätä koitettiin kauppapakotteilla karsia. Ei onnistu. Eikä tarvi sotaa. Piilokamerassa eka ostaja oli kylän poliisipäällikkö.

Särmääjä

Se ei edelleenkään ole putinismia jos kyseenalaistaa sodan keskeltä tulevia rajuimpia tarinoita, mutta jos haluatte täällä päättömästi vain vouhkata kaikesta niin siitä vaan.

Suomi Finland

Epäilen tarinoita siinä vaiheessa, jos suomalaiset sotilasasiantuntijat alkavat niitä epäillä. Sitä ennen ei ole erityistä syytä epäillä. Ne mongolivinosilmät ovat jo ulkoiselta olemukseltaan barbaarisen näköistä sakkia. Jotenkin japanilaiset ja kiinalaiset silmistään huolimatta näyttävät olevan ihmisiä kuten mekin, mutta noi mongolit eivät.

Sherlokki suvakko

Tää tyyppi vois mennä oikeisiin sotahommiin tyydyttämään tappotarpeitaan. Muttaa, aivan liian vaarallinen siihenkin hommaan, siis kanssakulkijoihin nähden.

Lallukka

Huh, onpa kaheli lookki “veijjarilla” tuossa kuvassa. Ei jatkoon.

Kukavaan

Neljäkymmentä poliisia odotti 40 minuuttia koulun ulkopuolella ampujan ampuessa lapsia ja kieltäytyivät hyökkäämästä sisään. Pidättivät kumminkin ne vanhemmat, jotka halusivat heti mennä sisälle.

Poliisi suojeli ampujaa?

“As I reported earlier this week, in Uvalde, 40 cops were outside of the school for 40 minutes and refused to enter the building while the shooter was killing everyone. They were apparently waiting for the shooter to run out of bullets.The parents were ready to rush in themselves – so the police had to arrest them to… protect the shooter?”

https://www.unz.com/aanglin/federal-agent-in-buffalo-shooters-discord-chat-parents-arrested-and-tased-for-telling-cops-to-stop-uvalde-shooter/

Kukavaan

Kuinka rahaton seksuaali-identiteetiltään epäselvä koulupudokas, joka ei onnistunut edes pitämään pikaruokapaikan siivojan työtä, pystyi hankkimaan 5000 dollarin kiväärit tähtäimineen?

“How did a totally impoverished drop-out of ambiguous sexuality who couldn’t hold a job as mop boy at Wendy’s buy $5000 worth of rifles and holographic sights?”

https://www.barnhardt.biz/2022/05/26/how-did-a-totally-impoverished-drop-out-of-ambiguous-sexuality-who-couldnt-hold-a-job-as-mop-boy-at-wendys-buy-5000-worth-of-rifles-and-holographic-sights/