Venäjä käyttää taas raiskaamista sotataktiikkana

Sieltä, mistä venäläisjoukot ovat perääntyneet, sieltä paljastuu aina uusia siviileihin kohdistuneita summittaisia tappamisia, raiskaamista ja paikkojen tuhoamista. Kaava ei ole uusi, venäläiset ovat harrastaneet tällaista sotaa iät ajat.

Kun venäläisjoukot on saatu kokonaan ajettua pois Harkovan ja sen ympäristön kaupungeista, niin sieltä paljastuu ihan samaa kuin mitä tuli esille Kiovan luoteispuolella. Siviilien järjetöntä tappamista ja ihmisten raiskausta. Eri sotilaslähteiden mukaan Harkovan suunnalla juuri tämä raiskaaminen on ollut venäläisten suosikkitoimintaa. Ihmisiä on raiskattu vauvasta vaariin.

Tapa ei kuitenkaan ole mikään erityisen uusi sotametodi. Venäjä on käyttänyt tätä mm. Tsetsenian sodassa yhtenä menestyksekkäänä “aseena”. Yleisesti mitä kehitysmaampi, sitä varmemmin sotilaat raiskaavat vastapuolen ihmisiä.

– – –

Sodan painopiste on nyt kokonaan etelärintamalla ja itärintamalla Donbassin suunnalla. Varsinkin itärintama vaikuttaa olevan se, jolta suunnalta tullaan seuraavien päivien ja viikkojen aikana näkemään kovan puoleista sotatoimintaa.

Juuri tällä hetkellä venäläiset ovat aloittaneet vastahyökkäyksen Sjeverodonetskin kaupungin ympäristössä. Venäläisillä on ihan selvästi nyt tarkoitus juuri tämän Donbassin maakunnan valtaaminen kokonaan. Paljon riippuu taas Ukrainan puolustuksesta.

Sjeverodonetsk alkaa muistuttamaan pikkuhiljaa ukrainalaista kaupunkia, jossa venäläisjoukot ovat käyneet tuhoretkillä.

 

Venäläiset aloittivat viikonloppuna pienen Lyman kaupungin tuhoamisen. Tykistö ampuu etäältä kaupunkiin tulta, vaikka kaupungissa ei ole edes ukrainalaista sotilastoimintaa. Kyse onkin siitä, että kaupungin romahtamisella ja siviilien paniikilla saadaan taas yksi ote Ukrainasta.

– – –

Eteläisellä rintamalla venäläissotilaat yrittävät viedä siviileiltä viimeisetkin rahat. Venäläissotilaat olivat laittaneet siviileille ehdon, että se, joka haluaa lähteä pommitetusta Melitapolin kaupungista, joutuu maksamaan reilu 100 dollarin “kynnysmaksun”.

 

Venäläiset käyttävät monenlaisia keinoja tuhotakseen Ukrainaa. Mm. pelloille on ammuttu ohjuskeskityksiä. Tämä siksi, että viljelijät eivät uskalla ajaa traktoreilla pelloille kyntöhommiin, toisaalta pommitettu pelto joudutaan joka tapauksessa kyntämään uudestaan.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
53 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha Holmes

Ryssä on kyllä sairas eläin. Itselläni olisi silkka mahdottomuus saada heppi pystyyn toisten miesten tuijottaessa vaikka kyseessä olisi kaunis ja halukas nuori nainen eikä kyseessä olisi mikään laittomuus. Mutta ryssäpoika se pistää menemään vaikka kyseessä on itkevä poikalapsi tai kauhusta huutava vanha ukkeli, urheasti siitä Sergei-Sapelia anaaliin koko komppanian hurratessa ja odottaessa himokkaasti omaa vuoroaan päästäkseen pedofiilihomoilemaan. Kaikki me ollaan vähän erilaisia…

VMP

Perinnöllisyys tekijät ja miten noi siellä maassakin on lisääntynyt. Minä nyt tuollaista maata pitäisi pitää jossa naisten pieksäntä on laillista, onhan ne islamilaiset maat toinen venäjän lisäksi. Ja taas on hyvä muistuttaa, että venäläiset on suomalaisessa raiskaustilastossa heti somaleiden jälkeen…

Juha Holmes

Täällä ryssät alapeukuttavat kun eivät ole uskoa lukemaansa että aikuinen mies ei halua/pysty jengiraiskaamaan pikkupoikia ja eläkeläispappoja. Ei saakeli mikä luuserHOMO! Siis eiku ööö..

h44

Epäilen että ovat jonkun psykoaktiivisen kemikaalin vallassa. Veikkaan vauhtia.

Sairaan Nopee

@h44
Tässä sinulle pieni salaisuus: spiidi tekee isomunaisestakin miehestä pikkukikkelisen energisen superhöpöttäjän. Se kyllä jaksaa hyppiä pitkin prätkäkerhon seiniä koko viikonlopun tai vaikkapa soittaa Motörheadissa bassoa mutta sillä mikrovehkeellään se ei kyllä ketään eikä mitään pane. Puhetta löytyy, tekoja ei.

Suomi Finland

Ukrainalaiset vihaavat venäläisiä vuosisatoja tämän jälkeen.

Länsimaiden apu on tuskallisen hidasta. Toivottavasti Ukraina kestää ja saa ajettua venäläiset pois maastaan. Konflikti ei ole ohi, jos Ukraina menettää nyt miehitetyt alueet. Länsimaidenkin olisi hyvä ymmärtää tämä.

Venäjän kanssa on aina ydinsodan uhka. Se uhka ei ole seuraavalla kierroksella yhtään vähäisempi ja mitä pitempään konflikti jatkuu, sitä enemmän vahinkoa myös länsimaat kärsivät.

Ryssä on tehnyt sellaisia hirmutekoja, että neuvotteluteitse tätä ei voi enää ratkaista. Lasten raiskaamisessa, kiduttamisessa ja tappamisessa menee raja. Tuollaisia sodankäyntitapoja harrastavat vain täydelliset barbaarit.

Minä

Mutta venäläiset ouhuvat veljeskansasta ja ikuisista hyvistä suhteista 🙂

Suomi Finland

Ne ovat hulluja. Venäläisten sanomisista saa vähentää puolet pois ja jakaa senkin vielä kahdella.

Putinin, Lavrovin, Shoigun ja Medvedevin nimet pitää muuttaa vähintään neljä kertaa.

Ei suvakki

Tällaista tänään suvakki- ja globalisti ”media” PT:ltä !

Make’s perfect sense

Oma arvaus on että globalistimedia on tiedotusväline joka uutistarjontaa värittää agenda jonka mukaisesti kansallisvaltion tulee ottaa kantaakseen ulkomaiden tapahtumista aiheutuvia kustannuksia ja haittoja sekä sitoutua luovuttamaan resursseja ja poliittista päätösvaltaa kansallisvaltion ulkopuolelle.

Last edited 1 vuosi sitten by Make’s perfect sense
Make’s perfect sense

Hei, sinä sanoit tuon 🤺
Mielestäni PT ei ole lopalistimedia , vaan matu-asioissa suorastaan liberaalimedia…sananvapauden ja vapaan tiedonvälityksen vihreä saareke.

Ukrainan-sodan suhteen PT on on mielestäni itse langennut globalistimedioiden sotapropagandan uhriksi. Koko sota oli virhe jonka globalistipoliitikot ja globalistimediat saivat käynnistettyä vaikka hyvin tiesivät etteivät suurvallat siedä kilpailevia sotilasliittoja naapurikseen. Venäjä mesusi kauan ja ihan riittävän selvästi omista punaisista viivoistaan ja ihan samaan tapaan kuin USA aikanaan ryssän kuskatessa ohjuksiaan Kuubaan – kukaan ei vain ryssää kuunnellut.

Sota on aina hirveää tappamista ja raakuuksia. Valitettavasti voittaja on se joka tekee vastustajalle sietämättömän määrän tappamista ja raakuuksia.

Make’s perfect sense

parempana vaihtoehtona loppuun asti sotimiselle… ukrainan sodan virhe olisi helpoiten korjattavissa sillä että Ukrainan reserviläisille levitettäisiin puolianonyymisti kymmeniä tuhansia pst-ohjuksia ja niiden laukaisusta venäläissotilaiden joukkoon (10v kuluessa)maksettaisiin 1kg kultaa. Ja jos tuo laukaisu tapahtuisi venäjän 2022 miehittämillä alueilla palkkioksi saisi 3kg kultaa.

Näin ukrainan reserviläisistä tehtäisiin ohjuspalkkasotureita ja pian venäläiset kyllä ymmärtäisivät että heidän olisi mahdotonta pitää valtaamiaan alueita. he vain menettäisivät satatuhata solttua ja valtavasti kalustoa, ja ymmärrettyään tuon ryssät kyllä lähtisi pois kuten afganistanista aikanaan.

Nykyinen sotameininki tulee olemaan kohtuuttoman kallis erityisesti Ukrainalle ja ukrainalaisille.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Siellähän se suomalian kultavaranto (60tn) on “jossain” ulkomailla käytettävissä vaikka tuohon .

Runtiti-pou

Eikös sinulaisilla pitänyt olla kommentointioikeus pois täällä?

Suomi Finland

Ei Venäjä ole mikään suurvalta.

VMP

Siellä varmaan ylistetään lastenraiskaajat sankareiksi…

Moonman

Kyllä, järkyttävää mutta niin on hyökkäävä osapuoli toiminut kautta maailmanhistorian. Sen takia on käsittämätöntä että täällä viherkommunistihallitus haluaa kutsua raiskaajat maahan organisoidusti.
Olisiko vaikka sellainen skenaario mahdollinen, että kostoksi natoon liittymisestä ryssä tyhjentää mongoloidi-alueidensa vankilat ja antaa option, että voitte jatkaa lusimista täällä tai lähteä suomeen raiskaamaan ja tuhoamaan

T

Olen hieman eri mieltä. Esimerkiksi persianlahden sodassa amerikkalaiset toimivat hyvin esimerkillisesti. Vangittuja irakilaisia kohdeltiin hyvin. Eli kolttosia ei aina harrasteta.
2003 irakin sodassa taas tykättiin jo hiukan keppostella Abu Ghraibissa, eli jenkitkin tykkäävät tuhmista leikeistä välillä.

Make’s perfect sense

Paavo arvostan ja kiitän uutisointiasi suuresti. Henkilökohtaisesti tahtoisin tunnetasolla kirvesmurhata kaikki 140 miljoonaa venäläistä vaikka vain Hailuodon vuosisataisen joukkomurhan takia. Järkitasolla ymmärrän etten saa tai jaksaisi – eivätkä nykyvenäläiset edes ole vastuussa esi-isiensä tekosista. Silti tässä nykyisessä ulkomaisten katastrofien tulvassa on jotain mätää ja oikeasti vaarallista.

Missä on päätetty että on hyvä idea ryhtyä sotaan venäjää vastaan ja vain sen takia että tunnetaan sympatioita Ukrainaa kohtaan?

Venällä on kylmänsodan seurauksena valtavasti mahdollisuuksia kieroon sodankäyntiin. Apinarokko, talousromautus derivaattoja manipuloimalla, nälänhätä matumaihin josta valtava asyylipaine.

Vaikka Venäjä on paska, länsimaiden ei ole syytä tehdä itsetuhoa

Runtiti-pou

Ei olisi itsetuhoa, jos koko Länsi nyt hyökk’isi ja pilkkoisi Venäjän. Tämä olisi pikemminkin varma keikka ja suuri palvelus ihmiskunnalle

T

Hailuoto olisi hyvä kostaa.

Make’s perfect sense

tämä länsimaisten ”globalistimedioiden” jatkuva tulitus Venäjää vastaan on ollut aivan poikkeuksellista ja se tehoaa. onko whataboutismia jos länsimediat eivät raportoi mitään kun USA:n yhtä laiton sotaretki Irakiin tappoi 10x siviilejä samassa ajassa. Pari vuotta sitten länsimaissa pöyristyttiin kun joku Trumpin vastustaja levitti huhua Venäjän maksavan tapporahaa USA:n soltuista.
Eikö ollutkin parempi ettei Suomi ryhtynyt aseistamaan niiden maiden hallituksia joiden alueille USA on tappanut siviilejä viime vuosina. Esim. afganistan, irak, libya, syyria, somalia, pakistan …

Suomi on pärjännyt hyvin Venäjän kanssa kun ei ole liikaa provosoiduttu maailman monimutkaisista konfliktitapahtumista. Sotia on aina, yhtä hyvin voitais hyökätä vaikka Saudi-arabiaa vastaan Jemenin takia

Make’s perfect sense

Muistan toki Irakin sodan käynnistämät mielenosoitukset. Käynnistin tuolloin itsekin 10 vuotta jatkuneen amerikkalaistuotteiden boikotoinnin. Se mitä yksikään tiedotusväline tai poliitikko ei kuitenkaan saanut aikaiseksi, tuskin edes vaati, oli tuo USA:n tuotteiden boikotointi. Noilla mielenosoituksilla ollut ilmeisesti mitään vaikutusta sotapolitiikkaan. Sota on aina diplomatian epäonnistuminen, mutta Suomen kannalta tämä sota on tavallista vaarallisempi ja hallitus on päättänyt ajaa suomalaiset eturiviin olemalla about mallioppilas kaikkinaisten Venäjä suhteiden romuttamisessa. Näitä suhteita on rakennettu kauan ja hartaasti.

Ihan kohtuullista että Blair, W Bush ja Putin heitettäisiin kaikki loppuiäksi linnaan… Putin valitettavasti voi käytännössä saada lyhyemmän tuomion.

T

Taisit käsittää väärin pointtini.
Halusin tuoda esille että hyökkäävä osapuoli ei aina keppostele. 1991 Persianlahden sota esimerkkinä. 2003 Irakin sotaa ei voi verrata ukrainan sotaan, koska julmuudet eivät olleet laajamittaisia ja kiduttajaveijarit saivat nuhteita, eivätkä mitaleita kuten venäjällä.

Moonman

Varmaan siihen vaikuttaa sekin mikä on tavoite. Amerikkalaisilla on tämä “world police”-meininki missä koitetaan saada paikallisten luottamus ja pystyttää nukkehallitus. Eihän se toimi jos siellä raiskataan ja tapetaan. Asiaan vaikuttaa varmaan kohteena olevan maan väestökin; haisevat kaapu-akat, jotka eivät tiedä mikä suihku on, eivät oikein kiihota. Toinen meininki oli vietnamissa

Pietro

Kyllä maar ryssilläkin olisi ollut helpompi tie koittaa saavuttaa paikallisten luottamus. Päättivät kuitenkin toimia täysin päinvastoin.

Uusi hallitus (nukke tai demokraattinen, ei sen väliä) on helpompi pystytellä kun on edes jonkinlainen hyväksyntä miehitettyjen taholta. Ukrainassa ei sitä kunnioitusta tule ryssiä kohtaan olemaan satoihin vuosiin!

Suomi Finland

Ei kai amerikkalaiset raiskanneet laajamittaisesti toisessa maailmansodassakaan. Ei japanilaisia, italialaisia, eikä saksalaisia.

Moonman

Eihän heidän tarvinnut pääsääntöisesti, kun säilykepurkilla tai leivällä saksalaisnaikkoselle sai mitä halusi. Mustat amerikkalaissotilaat keppostelivat vähän enemmän

Tehdäänkehitysmaayhdessä

No , sitten on turha edes kysyä , onko syytteillä todisteita. Ai niin , määhän on putten rolli ja kysymys menee tunteisiin.

VMP

Ei tietenkään ole ukrainalaiset raiskaa itse omat lapsensa lavastaakseen venäläiset syyllisiksi aivan kuten joka sodassa venäjää vastaan joka maa on tehnyt ensin hyökättyään venäjälle, venäjä ei ole koskaan hyökännyt mihinkään, suomalaisetkin tekisivät ihan samaa raiskasivat äitinsä, mummonsa, lapsensa ja syyttäisivät venäläisiä sankareita siitä. Kuuntele vaikka venäläistä radiota niin tiedät totuuden suomen media ei sitä kerro, venäjän media on kertonut kaiken yllä olevan.

VMP

Ihan tavalliseksi homeopatiauskovaiseksi kyllä epällyt. Trollaaminen joskus tarkoitti sitä, että tiedettiin aiheesta kaikki niin kyseltiin tyhmiä, esitettiin tyhmää ja jankattiin vastaan, perusteltiin skeidalla. Ei trolliksi sanottu trollin puheen nielevää.

Veikkaus 77% todennäköisyydellä homeopatia.

Ja paavolla on liian vanha audi siihen, että se on oikeasti juutaismafian salaliitton airut joka johtaa oikeasti koko planeettaa ja ottaa miljardeja kruunuja lahjuksia kasareilta Wham! Wake….

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Itse olen kyllä helvetin kova rasisti/realisti. Taisteluni kirja on lempilukemistani.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ja magneettimedia

VMP

Kansalaisenkin sivuilla on noita venäjän uutisia kerrottu mutta siellä ei kommentteja kukaan jaksa lukea ensimmäistä putinisia pidemmälle joka tulee kertomaan, että tämä venäläisten kertoma uutinen pitää paikkansa ja asiahan on noin… Magneettimedia on kai täysin huumori sivu.

VMP

Ja mä alan uskomaan muuten quodukseen, että olet oikeasti trollaava ämmä sittenkin, etkä niin pöljä, että uskoisit juttuihisi.

VMP

Kai ymmärrät, että nuo aikaisemmat asiat on venäjän totuusmedia ihan oikeasti kertonut? Siis ihan oikeasti ! Ymmärrätkö venäjä ei ole koskaan hyökännyt mihinkään, pystytkö kertomaan sen jälkeen jos ymmärsit, että onko noi muutkin asiat mitä ne kertoo ihan yhtä totta?

mari

Isovenäläinen kusipäisyys on syntynyt jäisiä lanttuja ja kaalia järsiessä kusisissa perunakuopissa jolloin aivot eivät saaneet tarpeeksi proteiineja jotta olisivat voineet kehittyä yhtä hyvin kuin sivistyneimmillä kansoilla. Siksi kusipäinen käyttäytyminen on heillä ikään kuin geeneissä. Syntyi halu alistaa muita kansoja imperialismin nimissä ja kymmeniä eri kansoja alistettiin olemaan kuuliaisia Moskovalle. Se paikkasi huonoa itsetuntoa muihin enemmän sivistyneisiin kansoihin nähden. Nykyisin se ilmenee jatkuvana naapurimaiden kiusaamisena ja uhkailulla. Ruohonjuuritasolla kaikki jotka ovat venäläisten turistien kanssa olleet tekemisissä, suurin osa on nähnyt kuinka röyhkeitä he voivat olla.

Suomi Finland

Kun niiden tiedotusta ja sotatoimia seuraa, ei voi välttyä samankaltaisesta arviosta.

mari

Oon aika paljon funtsinut venäläistä sielunmaisemaa enkä oikein löydä siitä tarttumapintaa toisin kuin esim italialaisesta sielunmaisemasta johon pystyn uppoutumaan vaivatta. Kävin jopa Helsingissä vielä asuessani ystäväni yllyttämänä Allegrolla Pietarissa. Yövyimme kaksi yötä ja onhan se Pietari hieno kaupunki, ovat eurooppalaiset huippuarkkitehdit aikanaan tehnyt hyvää työtä. Pietari Suurihan ei sallinut venäläisten arkkitehtien piirtää keskustan paraatirakennuksia vain halusi nimenomaan kaupungista eurooppalaistyylisen. Niin, mulle ei tuo venäläinen sielunmaisema oikein avaudu, kovin tuntuvat olevan militaristista kansaa. Toinen maailmansota on heille kuin jokin uskonto. Oli mun ainut käynti Venäjällä ja tuskin tulee uudestaan käytyä.

Fuckba

Me ei edes HALUTA Karjalaa takaisin. Vittuakos me umpeenkasvaneita peltoja ja kuoppaisia hiekkateitä suoraan vuodelta 1945 enää tarvitaan. Ryssät on kyl semmosta saamatonta juoppopaskasakkia että oksat pois. Mitään ei tehdä hyvin, eikä saateta loppuun. Paitsi lastenraiskaukset, ne taitavat olla se ainut joka ryssää kiinnostaa..vodkan jälkeen.

mari

Kyllä se mulle kelpais jos sieltä lähtisivät venäläiset suosiolla vetämään muille maille. Siellä on valtavasti metsää, niin paljon että siitä tulisi kunnon buusti Suomen taloudelle. Ensin pitäisi vain heittää vihreä puolue romukoppaan ja haistattaa pitkät EU:n metsätaksonomialle. Näin on juu, siellä on sitä turvettakin niin maan perkeleesti ja upeat Laatokan rannat. Toki Petsamo kelpaa myös. Sieltä saamme nikkeliä sekä meriyhteyden Jäämerelle. Voimme alkaa kartoittamaan kaasu-ja öljykenttiä, saamme kauppalaivoille luoteisväylän käyttöön sekä sotilaallisesti mainion tukikohdan. Turismia unohtamatta.

Bizniz

Eiköhän nuo alueet ole halvalla myynnissä 20-30 vuoden jälkeen kun ryssillä ei ole enää mitään ja kääntyvät toisiaan vastaan. Pula-aika se tekee kansalle kummia. Annetaan sit niille vaihdossa vähän farkkuja, ruisleipää ja Oltermannijuustoa.

mari

Ei kohtuu laadukasta Oltermannia kannata tuhlata venäläisiin. Kyllä niille kelpaa se halpis X-tra juusto tai sit joku Liiterin halvin pultsarin juusto.

Bizniz

Pistetään niille pilaantunutta Oltermannia, sanotaan että se sinihomejuustoa: parasta mitä löytyy. Öltermänn Blöö.

h44

Kun Putte potkaisee tyhjää, alkaa Venäjällä ankara valtataistelu ja Ukrainan operaatio loppuu kuin itsestään. Rosvojoukot siirtyvät ryöstelemään Venäjän puolelle.

Framtiden Är Våran!

Ruotsi on varmaan jo lobbaamassa omaa ehdokastaan Ryssälandiaa johtamaan, joku musta transumuslimi joka haluaa että koko maapallo pyörisi taikakristallien voimalla ja että homous olisi pakollista.

Nih

Ryssä, tuo ali ihminen ei ole muuttunut sitten isovihan ajoista tappamalla, ryöstämällä ja raiskaamalla siviilejä. Heitä pitää myös käsitellä sen mukaan miten itse käyttäytyvät.