Ukrainalaisten naisten pukeutuminen aiheutti pakolaiskeskuksessa konfliktin

Ukrainalaiset pakolaiset – eli tässä tapauksessa naiset – ovat joutuneet hieman outoon valoon Olofströmin pakolaiskeskuksessa. Nimittäin kehitysmaista tulleet miehet eivät voi ehkä hillitä itseään.

Olofströmin pakolaiskeskus on tarkoitettu lähinnä ukrainalaisille naisille, mutta jostain syystä keskuksessa majoitetaan myös islamilaisista kehitysmaista tulleita sotaa, vainoa ja kidutusta pakenevia miehiä.

Nyt on syntynyt ongelma, joka viittaa jälkimmäisellä ryhmällä puntin pullotukseen. Ukrainalaisia naisia on ohjeistettu, että heidän ei kannata pukeutua ihan miten tahansa, koska tämä saattaa provosoida ”vieraista kulttuureista” tulleita miehiä. Lähinnä viitataan ukrainalaisten naisten ehkä liian lyhyisiin hameisiin.

Asia on kinkkinen. Toisaalta nykyajan yleisten moraalikäsitysten mukaan naiset saavat pukeutua miten haluavat. Toisaalta pitäisi ymmärtää se, että kehitysmaista tulleet miehet eivät ehkä ymmärrä ukrainalaisten naisten pukeutumiskoodia siten kuten länsimaalaiset miehet sen ymmärtävät; vain pahin kiimavoimistelija jaksaa kiinnittää huomiota jokaiseen vähäpukeiseen naiseen.

Asiasta nousi tietenkin kohu. Pitääkö naisten laittaa säkkiä päähän, että kiimavoimistelijat eivät kiimastuisi? Jopa sosiaalisen median feministit nostivat äläkän.

Äläkän jälkeen pakolaiskeskuksen johtaja miedonsi lausuntoa, että pukeutumiskoodi koskee vain keskuksen ruokalaa.

Subscribe
Notify of
guest
79 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Katso kun kerrankin saat
Katso kun kerrankin saat
26.5.2022 15:01

Itämään kehitysmaalaismiehen mielestä naisen sopivin asu on paksu täyssäkki jossa ei ole edes silmäristikkoa vaan päälaella periskooppi jonka mukaan suunnistavat.

Suomi Finland
Suomi Finland
26.5.2022 16:12

Jaahas, parempi olisi, jos täyssäkissä olisi kamera, ja nainen katsoisi täyssäkin etuosaan kiinnitetyn näytön avulla ympäristöään. Ja tietysti happisäiliö selässä. Näin ei tarvitsisi jättää edes hengitysaukkoa, ja eristyminen säkin sisään olisi melko täydellinen. Kun happi on loppumassa, niin nainen palaa kotiin aviomiehen ja muiden suvun miesten tarkkailun alle.

Untamo
Untamo
26.5.2022 16:20
Vastaa...  Suomi Finland

Lisäksi integroitu puhelin täyssäkkiin, että nainen pystyy tekemään selontekoa miehelleen jokaisesta liikkeestään ja reittivalinnastaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
26.5.2022 16:36
Vastaa...  Untamo

Tottakai miehellä on kotonaan näytöllä se sama kuva, minkä nainen kamerallaan näkee, gps:llä saadaan sijainti ja mies näkee nainen kartalla applikaation avulla naisen sijainnin. Sitten lähistöllä olevat valvontakamerat tuottavat aviomiehelle lisätietoa naisen ympäristöstä.

Ja kun mies pystyy kuulemaan naisen hengityksenkin, hän on tietoinen jokaisesta epäilyttävästä voihkauksestakin.

Hmmmm… ehkä telemetriatietona tulisi tulla myös syke ja verenpaine.

Suomi Finland
Suomi Finland
26.5.2022 16:49
Vastaa...  Suomi Finland

Tällaisia ’kunniasi on taattu’ laitteistoja voisi markkinoida keharimiehille. Kauppa kävisi muuten varmasti hyvinkin, mutta raha voisi olla ongelma. Naisille laitteita sen sijaan voisi markkinoida nimellä ’elämäsi on taattu’. Nainen voisi hankkia järjestelmän vaikkapa miehelleen syntymäpäivälahjaksi. Ajatelkaapa kuinka aviomies ilahtuisi.

Apinavarma Teltta
Apinavarma Teltta
26.5.2022 22:28
Vastaa...  Untamo

Täyssäkin alla pitää olla vielä kalastushousut integroiduilla kumisaappailla, sk. vadarbyxor. Muutenhan joku voi tuikata vaikka sormella.

Kalastushousut+kokosäkki estää myös apinarokon tarttumisen, ei vissiin olekkaan niin iisi juttu kuin ensin kuvailtiin koska Ruotsi on ilmoittanut EUlle haluavansa sekä rokotetta että lääkettä. Tästä ollaan tekemässä yhteistilausta EUssa.

Dominator
Dominator
27.5.2022 00:28

Allah sertifioitua pillu-sementtiä! Muurataan reikä umpeen vaan. Luulisi olevan aika helppo homma kun sieltä on jo lörpättimet lasinsiruilla kaavittu helvettiin asioita sotkemasta.

Dominator
Dominator
27.5.2022 00:26
Vastaa...  Untamo

Sisäänrakennettu keppisysteemi olisi kätevä, voisi etänä puhelinsovellusta käyttämällä hakata akkaansa missä vaan liikkuu. Parvekkeillekin voisi asentaa etänä toimivat heittimet, Allah-ejektorit, niin on edes vähän alibintynkää kun akat mätkähtelee asvalttiin.

Suomi Finland
Suomi Finland
28.5.2022 15:47
Vastaa...  Dominator

Hmmm… tuunattu kranaatinheitin?? Pienillä muutostöillä siitä saa parvekkeelle naisenheittimen. No putkea pitää kyllä suurentaa reippaanlaisesti ja pitäähän naisen olla elossa ja yhtenä kappaleena juuri siinä vaiheessa, kun se osuu asvalttiin. Muuten naisenheiton koko idea vesittyy.

Untamo
Untamo
26.5.2022 15:07

Toivottavasti ukrainalaiset naiset pysyvät kovina ja pukeutuvat miten haluavat. On täysin selvää, että paljastavankin pukeutumisen tulee olla täysin sallittua. Mikäli tämä on ongelma muslimeille vastaanottokeskuksissa, ja seksuaalista häiriökäyttäytymistä esiintyy naisia kohtaan. Nämä miehet tulee heti karkottaa ennen kuin oleskelulupahakemusta edes käsitellään. Vastaanottokeskusaikana seksuaalinen häiriökäyttäytyminen on niin selkeä merkki, että nämä ihmiset eivät ole integroitavissa. Integroitavuuden ulottumattomissa olevaa henkilöä ei tule pitää Ruotsissa. Ukrainalaiset naiset saavat pukeutua miten haluavat ilman pelkoa raiskatuksi tulemisesta. On posketon ajatus, että jonkin takapajuisen abdullahin käytös sulkisi mahdollisuuksia ukrainalaisilta tuntea vapautta.

A-rabies ei petä koskaan
A-rabies ei petä koskaan
26.5.2022 15:37
Vastaa...  Untamo

”Toivottavasti ukrainalaiset naiset pysyvät kovina ja pukeutuvat miten haluavat.” Juuri niin.

Monella on myös lapsia joidenka puolesta joutuu pelkäämään vokkimiehiä.

Valitettavasti saanemme kohta lukea ensimmäisestä(?) ukrainalaisen raiskaamisesta vokissa tai sen pihalla. Kehisvokkimies katsoo velvollisuudekseen rangaista kevyesti pukeutuvia naisia ja lapsia työntämällä heihin koraanin siunaaman heppinsä.

Huru-ukko
Huru-ukko
26.5.2022 15:56

Ei sitä enää tarvitse odottaa, että kehikset raiskaavat. Saksaasa ainakin jo muutama tapaus.

Moonman
Moonman
27.5.2022 13:13
Vastaa...  Untamo

Tietty kaikki saavat pukeutua miten haluavat, mutta eri asia onko se järkevää. Vähäpukeisuuteen ja ahdistelemattomuuteen pätee vähän sama kuin jos menisi työhaastatteluun pelle-asussa ja raivostuisi sen jälkeen kun ei tullut valituksi. Ärsyttää nykyinen länsimainen liberalistinen liturgia siitä miten naisten ei tarvitse ottaa mitään vastuuta elämästään, pukeutumisestaan ja käytöksestään, mutta silti heillä on pyhä oikeus tulla kohdelluksi prinsessoina joka tilanteessa. Joku uskontotyyppi voisi sanoa että jumala lähetti muslimit vitsaukseksi rappiostamme. Mutta: ukrainalaisten tarkoitus ei ollut provosoida pukeutumisellaan ja he varmaan kuvittelivat että ruotsi on ”turvallinen sivistysvaltio”. Kehitysmaalaisten ei pitäisi olla samassa tilassa valkoisten naisten kanssa, tai edes koko maassa

Tässä ollaan, se on fakta
Tässä ollaan, se on fakta
27.5.2022 14:27
Vastaa...  Moonman

Jos ruotsalainen tyttö/nainen laittaa päälleen minihameen, korkkarit, bikinitopin ja lähtee yöllä klo 24.00 kävelemään Tukholman keskustaan niin saa olla kiitollinen jos vielä klo 03.00 on hengissä eikä kukaan ole käynyt kiinni, vienyt laukkua, lyönyt, raiskannut, sylkenyt päälle.

Moonman
Moonman
27.5.2022 19:17

Raivofeministien teesin mukaan niin pitäisi saada tehdä vaikka rinnat paljaana, ja saada olla rauhassa. Sitten kun tapahtuu mitä nyt sellaisessa tilanteessa tapahtuu, niin syyllinen on joku globaali patriarkaatti.

HenkkaR
HenkkaR
29.5.2022 02:10
Vastaa...  Moonman

Tuo nyt riippuu tyystin siitä mitä käsitetään ahdistelulla. Se woke-feministien vika on nimenomaan siinä, ei muussa. Heidän mielestä nyt ahdistelua ovat normaaliin ja jopa suotavaan elämään kuuluva ehdottelu, ulkonäön kehuminen, normaaliin kanssakäymiseen kuuluva hellä kosketus, tytöttely, jopa katsominen. Oikeasti, näidenhän kuuluu olla sallittuja pukeutumisesta riippumatta, ja toki pukeutuminen vaikuttaa tällaisten määrään.

Mutta oikea ahdistelu sitten, se ei ole sallittua koskaan ja on rikos täysin pukeutumisesta riippumatta. Ja tämähän on yleinen ongelma näiden vokkipoikien taholta.

Jos poliittista tahtoa integraatioon olisi, tulisi kaikille pakolaisnaisille määrätä pakolliseksi ”ukrainalainen” pukeutumistapa. Naisilta burkhat pois ja miehille opetus elämään ihmisiksi.

A-rabies
A-rabies
26.5.2022 15:22

Miten Suomessa? Onko Suomessa ukrainalaisia samoissa vokeissa kehisbarbaarien kanssa?

Wabax
Wabax
26.5.2022 16:13
Vastaa...  A-rabies

Meillä on vielä paremmin! Meillä on ukrainalaisia ARABEJA ja AFRIKKALAISIA. Tulivat kätevästi busseilla kun suvakit hakivat tänne viihtymään. Kohta on kesä ja pääsee PANEE!

Anonyymi
Anonyymi
27.5.2022 12:48
Vastaa...  Wabax

Onko varmaa tietoa?

Wabax
Wabax
27.5.2022 18:24
Vastaa...  Anonyymi

On. Suuren osan äidinkieli ei ollut ukraina vaan ”tuntematon”. Ihan virallisesti.

Heppi heräsi ja heilahti!
Heppi heräsi ja heilahti!
26.5.2022 15:56

Tämä tapaus sai ilmeisesti alkunsa siitä että ukrainalaiset naiset olivat menneet ruokasaliin suoraan uimarannalta, bikinitopissa. Se oli liikaa.

https://sverigesradio.se/artikel/flyktingkvinnor-fick-kladkod-nu-kopplas-tjejjouren-in

Grynkorv
Grynkorv
26.5.2022 16:18

Voi vain kuvitella sitä spontaania runkkaamisen määrää ruokasalissa kun naiset tulivat bikineissä syömään. 250 muslimia rupesi ulvomaan kiimasta ja runkkaamaan siltä istumalta, ryömivät toistensa yli raapien ja kynsien kuka ehtii ensin raiskaamaan nämä HUORAT!!!!!! Salissa täys-säkitetyt muslimiakat ihmeissään ja kateellisina katselivat kun miehensä himokkaasti veteli käteen hysteerisesti tuijottaen bikinitissejä..lapsiakin pelotti kun taas isi ja sedät vetivät kikkelit esiin ja kohta varmaan taas sattuu peppuun.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
26.5.2022 21:03
Vastaa...  Grynkorv

Ruokalalassa on ollut valkokastiketta riittävästi tarjolla tuon tapauksen tiimoilta 😀

mari
mari
26.5.2022 21:15
Vastaa...  Grynkorv

Eiks näille rakennettu näihin vokkeihin semmoiset…tota noin, ”yksityiset tilat”, joissa voi sitten käydä purkamassa pahimmat paineet. Jos tässä vokissa semmoset tilat on, varmaan jokainen koppero on ollut äkkiä varattu ja jokaisen edessä piiitkä jono. Osa jonottajista ei välttämättä ole malttanut odottaa vuoroaan….

Anonyymi
Anonyymi
27.5.2022 12:52

Onko Ruotsissa ollut jo niin lämmintä, että tarkenee mennä uimaan?

Niinpä
Niinpä
27.5.2022 14:55
Vastaa...  Anonyymi

Ei ole. Olofströmissä näyttää olevan sateista ja viileää.

Hihasta ravistettua
Hihasta ravistettua
27.5.2022 14:54

Ei tuossa sverigesradion artikkelissa mainita mitään rannalta tulosta ja menosta bikineissä ruokalaan. Koko bikinitarkennus on ilmeisesti keksitty vasta kun asiasta nousi haloo.

Vassari_kontentti
Vassari_kontentti
27.5.2022 22:57

Nimenomaan keksitty. Oli joku sos.dem akka, joka näin veisteli, kun Ruotsin asteittainen islamisaatio taas pääsi päivänvaloon.

HenkkaR
HenkkaR
29.5.2022 02:19

Juu ja sitäpaitsi aivan yksi ja sama vaikka noin olisi ollutkin niin ei se oikeuta pätkääkään sen eläimellisempään toimintaan, eikä tilanteesta valittamiseen, sen enempää kuin siitä puuron mausta valittamiseenkaan.

Jos hädän alta toiseen maahan tullaan toisten kustantamana elämään, niin silloin tyydytään öykkäröimättä katselemaan ja syömään juuri sitä mitä kullekin aistille annetaan. Jos ei miellytä niin ei muuta kuin takaisin.

Riku Laine
Riku Laine
26.5.2022 16:11

Eikös tästä ole ollutkin jossain puhetta että ei samaan pakolaiskeskukseen Ukrainalaisia ja noita valepakolaisia idästä?

Wabax
Wabax
26.5.2022 16:11

Onhan muslimit jo ehtineet raiskata monia Ukrainalaisia naisia ja lapsia vastaanottokeskuksissa pitkin eurooppaa. Mutta se on vain hyväksyttävää ja ihanan monikulttuurista, jännitystä tylsään arkeen. Mitäköhän mieltä ukrainaan sotimaan jääneet miehet ja isät ovat tästä jännästä islamilaisesta tavasta.. Lähetetään naiset ja lapset TURVAAN. Heitetään lampaat susille. Islam on syöpää. Muslimi on mielenvikainen, sairas TAAKKA koko maapallolle.

Suomi Finland
Suomi Finland
26.5.2022 16:17

Kehareiden lasten huostaanotto ja jakaminen länsimaisiin perheisiin olisi tehokas keino päästä eroon tästä pullotuskulttuurista.

Täytyy kuitenkin muistaa, että kyse on kulttuurisesta rikkaudesta, jota pieni, mutta äänekäs osa omasta porukastamme ei halua mistään hinnasta luopua sellaisesta.

Pasi T
Pasi T
26.5.2022 16:28

On se jännää, että monissa yhteyksissä pidetään kovaa meteliä naisten itsemääräämisoikeudesta, mutta sitten kun islam tulee jollakin lailla kuvioon mukaan, niin naisten oikeudet heitetään samantien romukoppaan ja kaikki feministit ovat hiljaa kuin kusi sukassa.

Huru-ukko
Huru-ukko
26.5.2022 17:47
Vastaa...  Pasi T

feministit ovat hiljaa kuin kusi sukassa.
Tai sukkahousuissa??

mari
mari
26.5.2022 21:32
Vastaa...  Pasi T

Tätä mä olen naisena ihmetellyt monta vuotta. Stadissa kun asuin, yritin ottaa asian puheeksi erään kiihkoilevan feministin kanssa, mutta ongelma on se ettei näiden kanssa pysty keskustelemaan normaalilla järjellä varustettu ihminen. Nää vastaa kysymällä ja kysyy vastaamalla. Vähän vaikeeta selittää sillä nää ihmiset tarkoituksella selittävät kaiken mahdollisimman mutkikkaasti, vaikeaselkoisesti, ja vaikeatajuisesti koska tietävät asiakeskustelussa jäävänsä häviölle. Mä oon yrittänyt kysyä kuinka feminismi synkkaa islaminuskon kanssa, mut kun vastauksena tulee jotain tyyliin ”eihän maltillisella islamilla ole feminismin suhteen mitään ongelmaa”, niin tiedät keskustelevasi pöljän kanssa.

Daavidin poika
Daavidin poika
26.5.2022 18:48

Nämä Ruotsiin sotaa vainoa, ja kidutusta paenneet muslimit käyttäytyvät aivan samalla tavalla kuin natsi-saksan sotilaat toisessa maailman sodassa. Mielestäni eu:n pitäisi tehdä muutos Ukrainan naispuolisten pakolaisten suhteen. Eli ei yhtään Ukrainalaista naista tai lasta raiskattavaksi Ruotsalaiseen yhteiskuntaan.

Löytyykö Pate tuohon tarkempaa selitystä ”pukeutumiskoodi koskee vain keskuksen ruokalaa”? 

Läskipoika
Läskipoika
26.5.2022 19:51

Mistä löysit nämä yllä olevat tiedot? Ei minkäänlaista viittausta uutisiin, lehtikirjoituksiin tai tv-ohjelmaan.

Kukavaan
Kukavaan
26.5.2022 21:41
Vastaa...  Läskipoika
Yli-Ali
Yli-Ali
26.5.2022 20:38

Antaisivat noiden vaan provosoitua ihan vapaasti, itsepähän ovat tänne läpsytelleet.

Keskukseen pitää vaan palkata pari rotevaa ”provosoitumiskoordinaattoria” katsomaan että tappisilmät pysyvät herran nuhteessa.

Suomi Finland
Suomi Finland
26.5.2022 23:35
Vastaa...  Yli-Ali

Kannatetaan. Vaikka kuluja siitä tulee taas. Kaiken maailman koordinaattorit…

Ankki
Ankki
27.5.2022 09:23
Vastaa...  Yli-Ali

Jospa Klitshkon veljekset tulisivat pariksi päiväksi tarkastusmatkalle Kiovasta Ruotsiin. 🕵️‍♂️

Esa
Esa
26.5.2022 21:02

Mikäs …tu feministejä nyt oikein vaivaa, kun nuin vähästä vetivät herneen nenään. Yleensä eivät mitään aihetta missään.

Äänet Kuuluviin Hei !
Äänet Kuuluviin Hei !
27.5.2022 00:21

Hei suvakkitädit, eikös tässä kohtaa pitäisi ULISTA islamofobiasta ja huomauttaa että -40 luvulla ruotsalaiset raiskasivat sotaa paenneita suomalaisia lapsia ja naisia oikein urakalla? Eikö niin?

mari
mari
27.5.2022 00:56

Muistelisin että etelä-afrikassa on keksitty semmoinen vekotin joka silpoo raiskaajan vehkeen. Se toimii niin, että nainen asettaa sen…no just sinne alakertaan. Jos tulee raiskatuksi niin tuo keksintö aktivoituu ja sen sisällä on läjä partaterän tapaisia teriä jotka silpoo raiskaajan vehkeen niin ettei sillä enää koskaan raiskata ketään. Kuinkahan Suomen feministit ja muut batiikkinoidat suhtautuisivat jos osa suomalaisista naisista alkaisi kantaa ’silpojaa’? Sitten tulisi KeMu ja raiskaisi ja kikkelinsä muuttuisi vappuviuhkaksi. Veikkaanpa, että äkkiä väkerrettäisiin laki jolla tuo anti-rape cadget saataisiin laittomaksi. Tai sitten jokainen laitetta mukanaan kantanut raiskatuksi tullut nainen saisi törkeästä pahoinpitelystä tuomion. Onkohan tuota laitetta saatavilla? Kellään tietoa?

Kukavaan
Kukavaan
27.5.2022 01:35
Vastaa...  mari

Oikein muistettu. Laite ei ilmeisesti ole edennyt valmistukseen asti. Peniksestä irroittamiseen tarvitaan lääkäriä.

https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-rape_device
”Haumann’s device was designed to resemble a tampon for ease of insertion, and consisted of a hard cylindrical plastic core containing a tensioned spring blade primed to slice when pressed against by the tip of a penis.”

Laitteen lauettua syntyy naiselle erittäin vaarallinen tilanne.

Suomessa raiskattu nainen saisi tuomion ruumiinvamman tuottamisesta. Hakusanat: wiki vammantuottamus

mari
mari
27.5.2022 11:09
Vastaa...  Kukavaan

Muistin näköjään oikein. Joku voisi kehittää tuota versioita tai keksiä ihan uudenlaisen. Meillähän ei ole yhtään ennakkotapausta oikeudesta joten emme voi tietää miten siihen suhtauduttaisiin. On kuvottava ajatus, että jos nainen kantaa sisällään suojana jotain väkivaltarikosta vastaan, ja kun se tapahtuu, onkin nainen syytettyjen penkillä. Teknisesti ottaen sama ”mitäs pidätte kaupan kassalla rahaa kun tiedätte että joku voi tulla varastamaan ne”. Tai jos joku tulee kimppuusi mutta onnistut taltuttamaan hänet käyttämällä kohtuullista väkivaltaa. Mutta ilmeisesti peniksen silpominen on kohtuutonta. Kuka käski raiskata? ’Sinne alas’ ei ole kellään mitään asiaa paitsi tietenkin sillä jolla on sinne lupa, ya know? Loput menee omalla vastuulla. Tää on mun mielipide.

Orakin poika Harak
Orakin poika Harak
27.5.2022 18:42
Vastaa...  mari

Googleta ”Hurja video Vantaalta”. Tuohon peilaten nainen olisi ihan varmasti raastuvassa ja joutuisi vielä maksamaan kalliisti kosmeettisesta haitasta, henkisestä kärsimyksestä, jne.

Suomi Finland
Suomi Finland
28.5.2022 15:55
Vastaa...  mari

Tuossa voi käydä kyllä niinkin, että nainen unohtaa vehkeen esimerkiksi humalan takia paikoilleen ja yhteisymmärryksessä aloitettu akti päättyykin kikkelin katkaisuun.

Tosin tuntuu aika kummalliselta, että tuollainen härveli olisi ansoittanut pimperon ja ulos päin ei olisi mitään havaittavissa.

mari
mari
28.5.2022 18:56
Vastaa...  Suomi Finland

No, laitettakoon siihen puhallustesti. Laitetta ei saa asetettua paikalleen jos on promilleja veressä heh. Mä vähän meinasinkin, että tuosta voisi kehittää paremman ja turvallisemman version. Toisaalta jos joku yrittää minuun tulla käsiksi, niin väitänpä ihan pokkana että kyllä lentää tommonen 60-70 kg kähtävä nurmikolle niin että heilahtaa. Sen verran on tullut judoa ja jiu-jitsua harrastettua.

Bifidus
Bifidus
27.5.2022 04:43

En pysty edes kuvittelemaan miltä tuntuisi kävellä kylillä miehenä, turvallisen oloisesti koska naiset ovat säkeissä etten minä kiihottuisi ja joutuisin heidät raiskaamaan. Se on outoa, sillä minähän olen biologisesti mies ja minä näen ei-säkitettyjä naisia joka päivä eikä ole mitään raiskaamis/runkkaamistarvetta heidän näkemisestään tullut. Ei edes pojankloppina rannalla bikinityttöjen seurassa. Joten MIKÄ muslimimiehissä on erilaista?? Biologisesti ei mikään. Ei sitä voi myöskään opituksi selittää. Ei ketään voi opettaa sairaalloisen kiimaiseksi naisten ihon näkemisestä. Jokin heidän aivoissaan ei vaan toimi kuten normaaleilla ihmisillä. Etulohkoa ei taida edes olla.

mari
mari
27.5.2022 15:25
Vastaa...  Bifidus

Sä oletkin normaali suomalainen/länsimainen mies jollaisten kanssa mä olen seurustellut Suomessa asuessa. Kahvipapu-osastollakin on ollut kysyntää vaikka kuinka paljon, itseasiassa ihan riesaksi asti, mutta ne ovat tulleet aina armotta torjutuksi. Mulla ei ole kertakaikkiaan mitään mielenkiintoa lähteä siihen leikkiin mukaan. Ja elkää nyt käsittäkö väärin, en halua alkaa tässä kehumaan itseäni mut luonto on antanut mulle vähän ulkoista pääomaa enkä mä ole koskaan nähnyt ananaksilla mun kaltaista naista, vaan usein ne on niitä säkitettyjä siiderin turvottamia naisia joiden ”markkina-arvo” kantisten joukossa on alempaa keskitasoa jos sitäkään. Sit nää ananakset käyttää hyväkseen heitä jotta saa sen maleskeluluvan. Sit voikin tuoda oman akan Suomeen.

T
T
27.5.2022 15:59
Vastaa...  Bifidus

Itse ihmetellyt samaa….Noissa kulttuureissa miehillä on jokin kummallinen pakkomielle vähäpukeisuutta kohtaan. Ja nimenomaan kulttuurissa, sillä vieressä olevassa Kreikassa ihmiset ovat normaaleja.

Laku
Laku
27.5.2022 08:26

Ei muuta kuin burkha päälle ukrainalaisille naisille jos aikovat oleskella islamilaisessa Ruotsissa. Ruotsin tie on Suomen tie …..käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain….hand i hand till nato.

Suomi Finland
Suomi Finland
27.5.2022 11:21

Jos tämä aiheen tiimoilta joskus nousee syytöksiä kulttuurillisesta omimisesta, niin saatte kutsua minua nimellä Mayer.

Aaprahami
Aaprahami
27.5.2022 16:53
Vastaa...  Suomi Finland

Ai Mayer Rotchild?

Anonyymi
Anonyymi
27.5.2022 12:46

Tässä vain yksi esimerkki siitä, miten liian kaukana toisistaan olevia kulttuureja ei pitäisi edes yrittää sekoittaa keskenään. Ruotsikin, vaikka on taatusti tehnyt kaikkensa asian eteen, on epäonnistunut surkeasti. Onko Ruotsi samassa tilanteessa kuin Suomi, että sinne hakeutuu porukkaa vain kehitysmaista, eikä Euroopan 500:sta miljoonasta asukkaasta löydy halukkaita muuttajia?

Suomi Finland
Suomi Finland
27.5.2022 13:59

Väestönvaihto – Wikipedia

Tämä on mielenkiintoinen ns ’salaliittoteoria’. Salaliittona voitaisiin ajatella olevan tietoinen tavoite korvata valkoinen väestö ja valkoisten kulttuuri.

Viime kädessä ei ole kuitenkaan merkitystä, onko kehitys tietoisten ponnistelujen vaiko vain vihervasemmistolaisen humanismin toteuttamisen tulosta.

Lopputulos on se, joka kiinnostaa. Tästä Wiki artikkelista nimittäin voi rivien välistä lukea, että jotain on oikeasti tapahtumassa, mutta asiasta pitää olla hys hys. Valkoisten eurooppalaisten määrä vähenee. Se on selvä asia ja matemaattisesti helposti mallinnettavissa. Samalla maahan saapuu paljon ihmisiä kehitysmaista, jotka lisääntyvät nopeammin kuin me. Heidän määränsä eri maissa on se, joka ratkaisee.

Suomi Finland
Suomi Finland
27.5.2022 14:02
Vastaa...  Suomi Finland

Huomattavaa on, että teoriaa ei edes yritetä kumota. Väestönvaihtoteorian voisi helposti osoittaa vääräksi matemaattisilla mallinnuksilla.

Länsimaisia valkoisia eurooppalaisia pitäisi myös kannustaa lisääntymään. Tämä tietäisi lähes väistämättä heikennystä naisten asemaan yhteiskunnassa. Aihe on niin tulenarka, että kukaan ei tohdi siitä kovin paljoa huudella.

Suomi Finland
Suomi Finland
27.5.2022 18:56
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Juutalaisia ei varmaan voisi mikään motivoida vähempää, kuin se, että täytetään koko maapallo muslimeilla.

T
T
27.5.2022 23:13
Vastaa...  Suomi Finland

Juutalaisten etu on jos ihmisiä muuttaa Israelin lähiseudulta muualle.

Suomi Finland
Suomi Finland
28.5.2022 15:59
Vastaa...  T

Mikäs niitä muslimeja estää lisääntymästä entistäkin kovempaan tahtiin ja täyttämästä lähteneiden paikat? Sitä paitsi ennemmin tai myöhemmin asiasta tulee juutalaisille itselleen ongelma. Viimeistään siinä vaiheessa, kun se väestönvaihto olisi tehty loppuun ja muslimeita olisi kaikkialla.

T
T
27.5.2022 19:10
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

No, 1965 maahanmuuttouudistus USA:ssa oli juutalaislobbareiden ajamaa. Moni maahanmuuttokriittinen ajatelee aluksi että ainoa ongelma on islam. Sitten kun asioihin alkaa tutustumaan enemmän, huomaa että muitakin ongelmia on.

T
T
27.5.2022 23:11
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Yhdysvallat oli aikoinaan 90% eurooppalainen valtio, ennen tätä 1965 lakimuutosta. USA:ssa toimii myös ADL js SPLC. Eli on kiistattomia todisteita että juutalainen väestö, kun saavuttaa riittävän suuren prosenttiosuuden väestöstä, voi olla haitallinen isäntämaalleen. Israeli saa myös miljardeja dollareita USA:sta vuosittain aseapua erinäisten lobbausjärjestöjen vuoksi, AIPAC muunmuassa.

T
T
27.5.2022 19:13
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Itsellä oli aluksi neutraali asenne juutalaisia kohtaan. Sittemin kun olen tutustunut enemmän aiheeseen, mielipiteeni on muuttunut negatiiviseksi. Juutalaiskriittisyys ei tarkoita islam myönteisyyttä. On mahdollista vastustaa molempia ja valita joukkue Eurooppa kuten The Golden One on todennut.

Wabax
Wabax
27.5.2022 18:29
Vastaa...  Suomi Finland

Vai että teoria. Kun perseestä on jöötti tulossa niin se ei ole paskahätäteoria, se on paskahätä. Faktaa.

Kehisjelppi 0 kr
Kehisjelppi 0 kr
27.5.2022 14:02

Vihdoinkin! Ruotsi vähentää kehitysapua 6,9 miljardia kruunua. Miljööpuolueen Ferm kirkuu kauhuissaan. Sääli ettei summa ollut 69 mrd kr tai 690 mrd kr.
https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/kraftiga-nedskarningar-i-bistandet

Miksi Ruotsi lähettää kehitysapua, kehiksethän asuvat täällä ja kehistelevät. Kuka auttaa Ruotsia kun meno vielä pahenee?

Vastineeton rahanvienti on idiotiaa. Vastineen pitää olla mm ankara syntyvyyden säätely.

mari
mari
27.5.2022 15:34
Vastaa...  Kehisjelppi 0 kr

Enpä vois olla enempää samaa mieltä. Ajattelin jo joskus 16.00 tai 17-vuotiaana kuinka kehitysapu on täysin Turhaa ja ruokkii vain korruptiota sekä aiheuttaa väestön holtitonta lisääntymistä alueilla joissa muutenkin on viljelyspinta-alasta pulaa (esim Keski-Afrikan tasavalta jossa väestö lisääntyy maailmanennätysvauhtia mutta joka on periaatteessa pelkkää erämaata). Joko kehitysapu tulee lopettaa kokonaan siinä muodossa kuin se nyt on, tai sitten ehdoksi tosiaan tiukka syntyvyyden säännöstelyohjelma jota myös valvotaan erittäin tiukasti, ei kohdemaan puolesta vaan valvojat tulevat sieltä mistä rahatkin tulee. Vastikkeeton rahanjako on todellakin idiotismia.

T
T
27.5.2022 16:01
Vastaa...  mari

Ja lisäisin vielä, jos kehitysapua pitää olla, miksei se voisi olla vapaaehtoista samaan tapaan kuin kirkollisverot. Jos suvaitsevaiset ihmiset haluavat maksaa niin mikäs siinä.

Kukavaan
Kukavaan
27.5.2022 16:37
Vastaa...  T

Juuri näin. Verovaroin tapahtuva kehitysapu tulee kieltää. Kehitysavun rahoittamisen tulee tapahtua vapaaehtoisin rahalahjoituksin.

mari
mari
28.5.2022 19:00
Vastaa...  T

Juu, just näin. Samaa mieltä. Kerätköön sitä vapaaehtoista kehitysapua vaikka vapaaehtoiset avustusjärjestöt ja niitähän riittää.

Kuukelitränsleittöri
Kuukelitränsleittöri
27.5.2022 16:36
Vastaa...  Kehisjelppi 0 kr

Ruotsi vie kehitysapua myös Venäjälle, ”demokratian edistämiseen” ja kuvittelee että ne rahat menevät oikeaan kohteeseen ja muuttavat Venäjän, joopajoo.

Juuri nyt: Venäjän äänitorvi lenta.ru puhuu Suomesta ja Ruotsista pahaa ja uhkailee meitä:

https://lenta.ru/articles/2022/05/26/kobrinets/

Kemuhutsuäbäläwäbälä
Kemuhutsuäbäläwäbälä
27.5.2022 14:17

Ukrainalaisnaisten raiskaaminen tulee lisääntymään, ehdottomasti. Useastakin syystä:

-kemut ovat katkeria kun ukrainalaiset saavat liikaa huomiota.
-ukrainalaisnaisilla on samanlainen hutsun maine kuin romanialaisnaisilla.
Suurin osa Ruotsissa työskentelevistä prostituoiduista tulee Balkanilta
(varsinkin Romania, Ukraina) ja Thaimaasta.
-Ukraina on maailman toiseksi suurin kohdunvuokraajamaa/surrogatland eli naiset synnyttävät maksusta lapsia länsimaalaisille.
-Tiltu tulee taatusti ruokkimaan kaikenlaista ukrainalaisten maineen mustaamista.

Kukavaan
Kukavaan
27.5.2022 16:33

Jutun otsikko on ”Ukrainalaisten naisten pukeutuminen aiheutti pakolaiskeskuksessa konfliktin”.
Tarkemmin ajateltuani otsikon olisi pitänyt olla ”Muslimiturvisten typeryys johti konfliktiin pakolaiskeskuksessa”

Me länkkärit otamme liian helposti syyt niskoillemme. Meidät on aivopesty uskomaan, että jos kehis riehuu, niin kehis on viaton ja syy on meissä.

Kehis tulkitsee käytöksemme niin, että hänellä on valtaa, hän on oikeassa ja islamin suomilla valtuuksilla hän yrittää alistaa valkoisia esittäen loputtomiin vaatimuksia. Niihin suostuminen johtaa uusiin vaatimuksiin.

Väärinkäsitys
Väärinkäsitys
27.5.2022 18:17

Annika Sjöstedt (S) väittää medialle antamassaan kommentissa, että koko juttu on väärinkäsitys. Sjöstedtin mukaan ainoa Galaxenin turvapaikkamajoituksessa annettu kielto on, ettei järvestä saa kävellä suoraan ruokasaliin bikineissä.
https://samnytt.se/muslimska-kladkrav-pa-asylboende-ett-missforstand/

Suomi Finland
Suomi Finland
27.5.2022 18:59
Vastaa...  Väärinkäsitys

”Sjöstedtin mukaan ainoa Galaxenin turvapaikkamajoituksessa annettu kielto on, ettei järvestä saa kävellä suoraan ruokasaliin bikineissä.”

Jos mikään ylipäänsä kuulostaa omituiselta, niin tämä. Vai ettäkö suoraan ruokalaan järvestä??? Ei voi pitää paikkaansa.

Lallukka
Lallukka
28.5.2022 12:20

Ymmärrän yskän.

Niin
Niin
28.5.2022 16:20

Kiima pullotta matun puntissa, kunne se ylittää seksuaalisen hädän rajan ja sitten…