Staffanstorp kieltäytyi ottamasta kiintiöpakolaisia

Skoonessa Staffanstorpin kunnassa on syntynyt pahanpuoleinen konflikti ukrainalaisten ja muualta tulleiden pakolaisten kesken. Mieliä on pahoitettu, koska moni arabimaailmasta tullut pakolainen kokee, että he eivät saa arvolleen sopivaa vastaanottoa Ruotsissa.

Kiista juontaa juurensa Staffanstorpin kunnanvaltuuston keväällä tehtyyn päätökseen, jonka mukaan kunta ei aio enää ottaa vastaan kiintiöpakolaisia. Päätös koski lähinnä yhtä nelihenkistä perhettä, jonka Maahanmuuttovirasto oli ohjannut Staffanstorpiin. Kunta ei kuitenkaan ottanut heitä vastaan ja Syyriasta tullut perhe ohjattiin toiseen kuntaan.

Kunta perusteli päätöstään sillä, että kunnalla ei ole nyt asuntoja kiintiöpakolaisille ja kunta aikoo priorisoida ukrainalaisiin pakolaisiin.

Tämä aiheutti vakavia mielenpahoituksia. Maahanmuuttovirasto kertoo, että kunnan päätös ei ole laillinen, kunnan on otettava tulijoita vastaan jos niitä heille osoitetaan.

Nimittäin kun syyrialaisperhe lopulta saapui lentokoneella Ruotsiin, niin lentokentällä ei ollutkaan vastaanottokomiteaa ja punaista mattoa, kuten perhe oli odottanut. Maahanmuuttovirasto kuljetti perheen lopulta Malmöön hotelliin. Perheen isä kertoo mielenpahoituksesta SVT:n uutisille:

– Olimme täysin shokissa asian takia, miten tällaista voi tapahtua vapaassa maassa, että kunta kieltäytyy ottamasta meitä vastaan vain siksi, että tulemme tietystä maasta. Emme tunne oloa ollenkaan tervetulleeksi Ruotsiin.

Lopulta perhe sijoitettiin Vellingen kuntaan. Isä kertoo:

– Ukrainalaiset pakolaiset tulevat sodasta ja niin mekin tulemme. Olemme kaikki samanarvoisia ihmisiä.

Vellingessä perhe kertoo viihtyvänsä ja ovat onnellisia kun pään päällä on katto.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Irmeli

Eiköhän joka maalla ja joka kunnalla ole (pitäisi olla) oikeus valita keitä ottaa ja keitä ei. Ruotsissa kun vielä on vahva näyttö siitä, että pakolaisilla ja “pakolaisilla” on suuri ero. Kumpia haluaisit omaan kuntaasi, rikostilaston nostajia ja naisten ja tyttöjen alistajia, sharialakien mukaan eläviä ja maatasi halveksivia, vai normaalia elämää eläviä työssäkäyviä ja kotimaahansa takaisin palaavia normaaleja ihmisiä. Islam ei sovi länsimaihin…

HyvaJatkaa

Ei todellakaan humanitäärisessä suurvallassa. Joka kunnan pitää ilolla ja fanfaarein ottaa vastaan jokainen rikkaus/voimavara/pelastaja (=mutukka). Ola syvälle juurtunutta rakenteellista rasismia, jos punaista mattoa ei levitetä ja hankita luksushuviloita sotaa ja vainoa paennelle karvakäsille.

Suomi Finland

No voi kyynel. Musta Audi pitää olla vastassa ja omakotitalo valmiiksi varattuna.

kippo-Hampus

Unohdit tiimalasivartaloisen blondin.

Untamo

Staffanstorpin ihmiset eivät ole ongelma vaan nämä syyrialaiset itse. Syyrialaismatut ovat tehneet niin valtavan määrän kauheita tekoja Ruotsalaisia kohtaan, että on täysin selvä asia, että Staffanstorpiin ei noilla haittamaahanmuuttajilla ole menemistä. Iso hatunnosto hyvästä päätöksestä kunnanvaltuustolle.

Huru-ukko

Perheen isä kertoo mielenpahoituksesta SVT:n uutisille:– Olimme täysin shokissa asian takia, miten tällaista voi tapahtua vapaassa maassa, että kunta kieltäytyy ottamasta meitä vastaan vain siksi, että tulemme tietystä maasta. Emme tunne oloa ollenkaan tervetulleeksi Ruotsiin.
Tuossahan tuo matuisä sen sanoikin, että miksi. VAPAASSA MAASSA, eli jos tulet vapaaseen maahan, sillä vapaalla maalla ja sen kansalla on täysi oikeus tehdä aivan kuten parhaaksi näkee. Jos olo ei miellytä paluulippu syyriaan varmaan kustannetaan ilomilelin.

kolmas maailmansotako

Näyttää siltä että Ukrainan sota kestää pitkään koska länsi on niin nihkeä toimittamaan sinne raskasta aseistusta jolla voisi ottaa Venäjältä ajoissa luulot pois.

Mikäli se väitetty globaali ruokakriisi nyt sitten toteutuu, niin pohjoismaihinkin saattaa loppuvuodesta pyrkiä kehitysmaiden nälkäpakolaisia monin verroin enemmän kuin mitä Ukrainan sotapakolaisia on tullut.

Kolmas kivi

Jos on globaali ruokakriisi, niin silloinhan se on myös Pohjoismaissa. Juurihan on uutisoitu että maataloutta ajetaan alas. Niin miten täällä, yhden satokauden lumen ja jään maassa, riittää ruokaa niistä maista tulleille joissa on satokausi ympäri vuoden.

kolmas maailmansotako

Ruoka ei varmaan täälläkään riitä, mutta oheiseen satuun uskovia tuntuu vielä riittävän:

https://kestavakehitys.fi/agenda2030/tavoite-10

Ilmari

Jos tuloja kasvatetaan, silloinhan keskiarvokin nousee. Joku valopää jossain totesi että kaikkien tulot pitää olla yli keskiarvon.

Luulot pois....joltakin.

“Niin miten täällä, yhden satokauden lumen ja jään maassa”

Ei mitenkään. Jopa Suomen kaarnavene-business menee nurin, kun kaarnat käytetään leipiin. Mutta tärkeintähän on, että “otetaan Venäjältä luulot pois”.

Kolmas maailmansotako

Tuo Venäjältä “luulot pois” ottaminen ei ole itsetarkoitus, vaan keino lopettaa Ukrainan sota.
Muutoin Ukraina häviää sodan, ja ruokakriisin vuoksi saadaan juurikin noita nälkäpakolaisia tänne yhden satokauden periferiaan.

Suomi Finland

Ennen kaikkea ongelmana Venäjän kanssa on se, että jos he saavat haluamansa alueet haltuunsa sotatoimien avulla ja liittävät uudet maat omaan maahansa, niin pikkuisen kun on vedetty henkeä, niin sitten aloitetaan sotatoimet uudelleen.

Venäjällä näyttää olevan halu uhrata kalustoa ja miehistöä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Se tarkoittaa sitä, että Suomen vahva puolustus, joka pystyy aiheuttamaan hyökkääjälle raskaita tappioita, ei ole riittävä pidäke Venäjälle, joka voi hyväksyä nämä tappiot. Siksihän Suomen kannattaa liittyä Natoon. Naton kimppuun Venäjä ei uskaltane hyökätä.

Sen sijaan Nato- maat ovat vastuullisia maita, joilla on myös ns arvopohja. Kuten hyvin tiedämme. Tämä voi tarkoittaa sitä, että Nato ei halua missään tapauksessa ottaa riskiä, jossa tilanne eskaloituisi…

Suomi Finland

…ydinsodaksi.

Ja jos tuo osoittautuu Naton akilleen kantapääksi, on Venäjällä tie auki saada vaikka mitä haluamaansa läpi.

Jos Venäjä halutaan kuriin, se pitää tehdä nyt tänä vuonna 2022. Ja on otettava riski, että Eurooppa on ydinsodan jäljiltä pelkkä sorakasa, ja ihmisiä ei juuri jää henkiin. Ydinkiristykseen ei pidä mennä alistumaan, vaan tehdä selväksi, että jos ette rauhoitu, niin kuollaan sitten vaikka kaikki.

Jeee

Juha Sipilä antaa teille talonsa ja Ohisalon suvakkirykmentti antavat teille loputtomat määrät rahaa, tulkaa TÄNNE!

jorma

Harmi vaan, että ilmeisesti vain yksi kunta Ruotsissa uskaltaa näyttää närhen munat suvakeille.

nurmeksenmover

Mutta ei meillä ole huolen häivää. Moktar.Gubta on saanut ystävältään Putinilta tiedon henkilökohtaisesti, ettei iivana pussihousu tunge omalta puoleltaan meille pakolaisia kiusaksemme.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17443820/alkaa-peljatko-silla-maahanmuuttajatulvaa-ei-tule

nurmeksenmover

Moktar.Gubta
27.05.2022 15:41
UUSI
Radio-Moktar ei lähetä uusintoja. 😉

Radio-Moktar. Tiltuhan se

nurmeksenmover
Piikivi

Ette te olekaan tervetulleita. Suurin osa länsimaalaisista ei halua teitä tänne Eurooppaan. Suvakit vain. Mistä luulette, että rahat riittää loputtomasti teidän paapomiseen. Tai kyllähän ne riittää, kun ne rahat otetaan vaikka mistä. Mutta kun kantaväestö on sukupuuttoon kuollut, loppuu lopulta rahatkin. Voi hevoskakka, kun pistää vihaksi tää touhu.

pöh

Miksi rinnastetaan läheltä euroopasta pakenevat (ukrainalaiset) ja sitten 10 eri turvallisen maan kautta tulleet muka sotaa pakenevat, jotka on yleensä vielä kadottanut paperinsakin matkalla. i-phone, selfiekeppi ja ja muotivaatteet on kuitenkin selvinnyt aina kauheasta pakomatkasta kastumatta..

“Ensi vuoden alusta alkaen Suomen kansalaisuuden voi saada kielitaidottomana ja ilman henkilöllisyystodistusta”https://www.kansalainen.fi/ensi-vuoden-alusta-alkaen-suomen-kansalaisuuden-voi-saada-kielitaidottomana-ja-ilman-henkilollisyystodistusta/

Menkööt kuuseen

Selfiekeppi ja koraaniheppi.

Valepakoloiset

Näyttäkääs sitä Syyrian “sotaa”..

Muutenki liikaa matukoita

Mitä pahempi mieli sitä iloisempi veronmaksaja!

Vellinge ei ole kunta joka kauan katselee jos aikovat lekotella tekemättä työtä.

Moonman

Miksi syyrialaisia ei haluta, mutta ukrainalaisia kohtaan ei olla niin penseitä? Tietenkin islam, raiskaukset ja muut keppostelut mutta sekin on vain osatotuus.
Ihmisiä v*tuttaa että nämä paskastaniosta saapuvat suhtautuvat ruotsiin kuin haaskaan, josta pitää päästä osingolle ennenkuin se on kaluttu loppuun.
Kaikki tietävät ettei syriaanoa kiinnosta ruotsalainen kulttuuri, historia, elämäntapa tai ihmiset (paitsi nuoret naiset) vaan tarkoitus on jatkaa elämää muiden syyrialaisten kanssa ilmaiseksi korkeammalla elintasolla. Kyllä syriaano itsekin sen tietää mutta esittää loukkaantunutta uhria, koska sillä saa sympatiaa

Youhateus and we hate you

Ne paskastanialaisista jotka työllistyvät (niitäkin on) aloittavat usein oman yrityksen ja suuri osa yrittää KUPATA VALTIOTA erinäisin vippaskonstein. Muuten voidaan olla miten perkeleen laiskoja tahansa mutta jos on mahdollisuus tehdä pimeää rahaa ja saada valehtelulla avustuksia niin mitään estoja ei ole. Haaska on kaluttava loppuun.

Moonman

Starttiraha-huijaus lienee yleinen temppu ruotsissakin

VMP

Niin jos joku ihminen ilmoittaisi, että palvoo jammu setää joka oli täydellinen mies ja kaikkien jammuistien tulee seurata jammun opetuksia sanasta sanaan ja lähteä riehumaan torille jos joku pilkkaa jammua, kuinka siihen suhtauduttaisiin? Pääministeri pyytäisi anteeksi jammun tuomiota, tietenkin kaikkien maltillisten jammuistien tulisi paheksua syvästi kovaan ääneen riehuen jotta voi vaatia tukia ja erivapauksia joita sitten saadaankin roppakaupalla radikalisoitumisen ehkäisemiseksi.

Homo Orientalis

Tukholman Hässelbyssä tapahtui taas palkonkiliito. Uutinen ei vielä kerro oliko se musuakka joka tuli pikahissillä alas. Tällaista paskaa haluavat poliitikot meidän sietävän päivästä toiseen.

Ehkä jonakin päivänä mustat, ruskeat ja valkoiset ottavat toisiaan kädestä kiinni ja laulavat TYÖHÖN mennessään ”Ain laulain työtäs tee!”. WON’T HAPPEN.

Akankierrätys a la musu

Palkonkiliitäjä on nainen, vaikeasti loukkaantunut. Putosi 3. kerroksesta, mies pidätetty.
Ei kai ole kauhian väärin arvattu että ukko on muslimi jonka vaimo ei ole totellut, halusi erota tai ei vaan muuten miellyttänyt.

Uuden akan voi hakea vaikka basaarista ja ottaa 30 vuotta nuoremman. Slit och släng. Akka kierrätykseen jos on kulunut.

Islamilainen avioero

Toivottavasti koittaa vielä se päivä kun säkkiakat saavat tarpeekseen ja heittävät vittumaiset ja komentelevat äijänsä alas parvekkeelta ennenkuin äijä keksii tehdä saman. Ja läpsyttimet perään.

Ottavat sitten pois kaapunsa ja sanovat: ”Kylläpäs minä olin tyhmä, vuosikaudet. Vuosikaudet olin panopuuna eikä hän antanut minulle mitään arvoa. Ei koskaan enää! Nyt se on loppu!”

Lallukka

Ei paha veto! Jatkoon!!!

Juha Sipilä

Olen shokissa, auttaisikohan näitä pakolaisia, jos lupasin oman taloni heidän käyttöönsä.