Tukholmassa kaksoismurha ja muutama murhan yritys

Viime päivien aikana Tukholmassa on tehty useita melko käsittämättömiä väkivallantekoja, joissa uhreina on ollut naisia ja lapsi. Yhtä tapausta tutkitaan kahtena murhana ja kahta tapausta murhan yrityksinä.

Tukholman Mälarhöjdenissä tehtiin huomiotaherättävä kaksoismurha, jossa mies surmasi naisen ja lapsen. Teko tapahtui torstaina iltapäivällä. Poliisi sai hälytyksen asunnosta kuuluviin avunhuutoihin. Paikalla poliisi löysi vakavasti loukkaantuneet naisen ja tämän lapsen, jotka menehtyivät sairaalassa.

Poliisi otti samana iltana kiinni nelikymppisen miehen epäiltynä kahdesta murhasta. Mies ja nainen ovat luultavasti sisaruksia. Mies on aiemmin tuomittu oikeudessa oikeuslääketieteelliseen hoitoon = vankimielisairaalaan väkivallanteoista. Kaikki osapuolet ovat ruotsalaisia.

Tukholman Hässelbyssä aamu alkoi parvekelennolla. Seitsemän jälkeen saatiin hätäkeskukseen tieto, että nainen oli pudotettu kolmannen kerroksen parvekkeelta. Poliisin mukaan naisella on hengenvaarallisia vammoja. Asunnossa ollut mies on otettu kiinni epäiltynä murhan yrityksestä.

Tässä tapauksessa poikkeuksellinen parvekelento, että kunniakulttuuriset tekijät eivät vaikuta olleen teon motiivina vaan muut syyt. Tekijäksi epäilyllä reilulla 50-vuotiaalla miehellä on pitkä kaveruussuhde poliisin kanssa huumepuolelta.

Lauantain aamupäivällä Tukholman Hökarängenissä puukotettiin naista. Poliisi sai hälytyksen kerrostalon rappuun, jossa mies oli hyökännyt naisen kimppuun. Nainen sai vakavia vammoja ja hänet vietiin sairaalaan.

Tapahtumasta ei toistaiseksi ole muita tietoja.

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Swedutkin sekoavat
Swedutkin sekoavat
28.5.2022 15:42

Kohta kehispuoli ottaa kirin. Missä Rasmus? Nyt tarvittaisiin vähän inspiraatiota.

Expressen kertoo että Kööpenhaminan kova ghetto, Mjölnerparken, kunnostetaan ja matut sirotellaan muualle, kauemmaksi. Ruotsiin tulee luultavasti samat ratkaisut.

”Ibrahim och hans fru känner sig inte längre välkomna i Danmark”

”Precis som förorter som Husby, Rinkeby, Rosengård, Bergsjön och Biskopsgården utgör tydliga symboler i den svenska kontexten så är Mjölnerparken en dansk motsvarighet, på bara 20 minuters bilfärd från centrala Köpenhamns regeringskvarter.”

Se antaa siivet
Se antaa siivet
28.5.2022 16:04

Ei Red Bullia myyntiin ongelmalähiöihin.

kippo-Hampus
kippo-Hampus
29.5.2022 07:11
Vastaa...  Se antaa siivet

Ovat mainonnan uhreja, eli lisää uhripääomaa…

mari
mari
29.5.2022 22:53
Vastaa...  kippo-Hampus

En minäkään vaikka Tukholma on sinänsä ihan viihtyisä ja miellyttävä kaupunki. Etenkin mua kiehtoo sen se, että siellä on vesistöä niin paljon ja se, että tietyt kaupunginosat on rakennettu aika korkeille kallioille. Ja tietty se Tukholman saaristo. Södermalm on tietenkin legendaarinen iso kaupunginosa jossa mä tykkään todella kävellä, päiväsaikaan tosin. Ilman kehareita Tukholma vois olla kesäisin ihan kiva paikka asustella, mutta talvet siellä on yhtä ankeita kuin Helsingissäkin.

Lallukka
Lallukka
29.5.2022 11:06

Tukholma alkaa haisemaan tätä nykyä avovankilalle! Heti kun selän käännät, niin johan takavasemmalla ollaan lahtaamassa jotakuta.
En haluaisi asua tuolla sekuntiakaan.

mari
mari
29.5.2022 22:54
Vastaa...  Lallukka

En minäkään vaikka Tukholma on sinänsä ihan viihtyisä ja miellyttävä kaupunki. Etenkin mua kiehtoo sen se, että siellä on vesistöä niin paljon ja se, että tietyt kaupunginosat on rakennettu aika korkeille kallioille. Ja tietty se Tukholman saaristo. Södermalm on tietenkin legendaarinen iso kaupunginosa jossa mä tykkään todella kävellä, päiväsaikaan tosin. Ilman kehareita Tukholma vois olla kesäisin ihan kiva paikka asustella, mutta talvet siellä on yhtä ankeita kuin Helsingissäkin. Siis tää vastaus oli tarkoitettu sulle.

Kyllönen
Kyllönen
29.5.2022 15:11

Haittamaahanmuuttajat opettaneet kantaväestöä tavoilleen.