Tunnistatko nuoren pojan pahoinpidelleen mieskolmikon?

Tuli vastaan filminpätkä, jossa vanhemmat lähes aikuiset miehet pahoinpitelevät itseään monta vuotta nuorempaa poikaa. Päätekijänä on jostakin kehitysmaasta tuleva nuori aikuinen. Jos tiedät jorkkien nimet, niin vihjettä Pt-medialle.

Filminpätkän kerrotaan tulevan Rovaniemeltä. Kuvaus alkaa, kun viiksekäs ilmiselvästi jostakin kehitysmaasta tullut 17-18-vuotias nuorukainen uhittelee arviolta 13-14-vuotiaalle pojalle. Yllättäen mies lyö vasurilla poikaa, joka lentää suorilta jaloilta kiinteistön nurkkaan. Poika lyö lisäksi päänsä pahasti seinään. Poika anelee armoa. Päätekijä ei näy suoraan kameralle, mutta joku voi tunnistaa hänet.

 

Sen jälkeen suomalaisen näköinen poika potkaisee uhria.

 

Poika kuitenkin ylös ja sen jälkeen kolmas poika lyö uhria, joka kaatuu toistamiseen suorilta jaloilta. Tästä lyöjästä on vaikea päätellä onko hän suomalainen. Poika menettää ilmiselvästi hetkeksi tajuntansa. Filmi loppuu tähän.

 

Filmiltä selviää, että kolmen pahoinpitelijän lisäksi paikalla on ainakin pari muutakin nuorukaista, joista luultavasti ainakin osa kuvaa tapahtumaa. En julkaise filmiä uhrin yksityiseen suojaamiseksi, mutta jos tunnista kuvissa näkyvät kolmen muuta jorkkia, niin vihjeet: ptmedia@pt-media.org.

 

Subscribe
Notify of
guest
82 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lallukka

Hienoa! Toivottavasti saavat kuivalla….

Kyllönen

Pahoinpitelijät nro 1 ja 3 ovat jostain Tunisia, Algeria tai Marokko -alueelta. Miksei myös Irak tai Palestiina voisi tulla kyseeseen. Heleä vaalea maitokahvimainen ihonväri ja musta tukka ja väkivaltainen ja rasistinen käytös

Cravi

ykkönen on irakista

Kim Laitinen

Voi keletana, mitä paskaa…pikkukylä, nuo kuspäät löytyy. Toivottavasti joku antaa takaspäin, välillä.

Jokinen

Näin videon, aika helvetin törkeetä. Toivottavasti löytyy tyypit ja saavat kantiksilta vähän hivutusta että toi perseily loppuu…

Tino

Hussein alhasnawi, alex jokiranta ja nico ahonen

Dick Ursby

Tuossakin on jännä video:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/662753c0-d2f0-4b5c-9b16-aa9dc8c9f4ab

“Duunista ei tienaa mitään, niin se vitutti, kymmeniä uusia läppäreitä Postin varastosta vienyt varastomies perusteli poliisikuulusteluissa.”

Mikä lienee noiden tummahipiäisten uuspostilaisten vastaavat työsuhde-etu kaikenkaikkiaan ?

Kemukusti ei polje vaan se kaasuttelee Bemarilla.

Lallukka

No on ne ja sankareite kele!

Taivassäde Glitteripilvi

Äärimmäisen harvinainen yksittäistapaus! Ensimmäinen ja ainut musta ihminen joka on suomessa mitään väitetysti varastanut. Ei tuossa mitään macbookeja näy, ne ovat pahvilaatikoita! Nyt meidän tämä täytyy tutkia perinpohjin että saadaan selville kuka valkoinen on tähän tämän viattoman pienen mustan UHRIN pakottanut, ja ssada se RASISTI vastuuseen!!

Puoli-kreikkalainen

Joo, on haettu bemarilla ja mersulla. Huhhuh.

Monessa ei-länsimaisessa kulttuurissa se on ihan velvoite kusettaa, jos maalipaikka aukeaa.

Postikaan ei vaan ota opiksi. Näitä nyt on tapahtunut ennenkin.

Ei tietenkään niin, jotta olisi aina uutisoitu, mutta jo 90-luvulla pääkaupunkiseudulla tapahtui suurempi välistäveto:
Posti oli palkannut useamman varastotyöntekijän Tunisia-Algeria-akselilta. Mukaan silloin lähti videokameroita, kultasepän liikkeen paketteja, merkki-aurinkolaseja jne.jne.

Olisiko homma taputeltu silloinkin ehdollisilla. Jollakulla oli palautus-uhka, mutta kirje Ahtisaarelle ja pienet itkut päälle, niin homma oli sillä soviteltu.

Yllä main. faktat kertonut mm. yksi tekijöistä, nolona. Jottei sitten tarvi jeesustella tarinan paikkaansa pitävyydestä…

Ingen Gripen

Kuten eräs luennoija totesi vuosituhannen vaihteessa: “kyllähän globalisaatio vähitellen yhdenmukaistaa maailman maiden yhteiskunnat”,

Muistan selvästi kun ajattelin että no, kyllähän ainakin Euroopassa halutaan säilyttää kovalla työllä saavutettu rauha ja vauraus.
Varmaankin pistävät sitten tarvittaessa eteläisiä rajoja kiinni (näin mielessäni Espanjan ja Italian)

Taisin olla väärässä.

Anonyymi

Marin itse on Eduskunnan puhujapöntöstä lausunut, että EU:n perusperiaatteisiin kuuluu elintasoerojen tasaaminen niin jäsenmaiden kesken kuin niiden sisällä. Mukaan on otettu vielä apuvoimia Afrikasta.

Anonyymi

Suomi ei pärjää ilman maahanmuuttajia. Tässäkin on ensin työllistetty maahanmuuttaja, sitten poliisi ja oikeuslaitos. Tuomiot olivat ehdollisia ja rahalliset vahingot jäävät kantasuomalaisten maksettavaksi. Näin toimii oikeusvaltio, jota hallituksen naiset kilvan hokevat.

Sami

Tätä pyydettiin, ja tätä saatiin.

Demokratia on kunnossa ja toimii. Kansan oma tahto toteutuu itsensä valitsemien johtajien kautta.

Demokratia ei vaadi valitsemaan hyviä johtajia. Demokratia antaa oikeuden ja mahdollisuuden valita huonoja johtajia.

Onnea!

Anonyymi

Erikoista demokratiaa, että meillä on hallituksessa viime vaaleissa vähiten ääniä saaneita puolueita. Ja sen huomaa! Ohisalokin paasaa jatkuvasti maailman kunnianhimoisimman ilmastopolitiikan puolesta, vaikka kansalaisilta loppuvat kohta rahat ja ruoka vihreän siirtymän kourissa.

10 pientä neekeripoikaa

Ei postineekeri kieliasultaan noinkaan hyvin siellä kuulusteluissa ole sanonut. Tyyppillinen tönkkösuomea puhuva se on, kun kuvastakin näkyy kielitaso:
“Paljo pystyt otta koitan järkkä”

Toimittaja tyypilliseen tapaan vähän kaunistelee.
Noh, onhan Husun tai vaikka Djimmu-sedän tuotoksissakin oikolukijat/tekstintuottajat, twiiteissä ei välttämättä – ja twiiteistä etenkin Djimmun kohdalla välillä huvittavasti näkee, milloin käy kierroksilla, kun venäläisellä pikku jalkapallohuligaanilla virheitä ropisee niin että tulkki olisi paikallaan.

Venom

Nr2 on tyypillinen vasemmisto-kantasuomalainen teini joka unelmoi rap-artistin urasta ja liikkuu ainoastaan muunväristen kanssa jotta saa tuntea itsensä antirasistiksi ja saa vähän EMINEM viboja. Joka kylässä on tuollaisia säälittäviä wiggereitä riesaksi asti. Eiköhän nuokin apinat tuosta nyt kärähdä, ja ehkäpä pohjoisen miehet ovat enemmän suoran toiminnan miehiä niin että kohta sattuu muslimia leukaan.

mari

Joo, ja lisäks tolla ulkomaalaisten kanssa hengailulla yritetään nostaa omaa statusta muiden kaverien keskuudessa. Tämän mun mielestä vähän oudon ilmiön huomasin aikanaan Helsingissä, jopa minunkin seuraan oli tunkua vaikka olen vaan tämmönen puoli vallaton puolilatina giltsi. Mun frendiksi pääsee kuka tahansa jos vaan on hyvä tyyppi, ei oo väliä ootko yli-tai alipainoinen tms, kunhan et jauha pakaa vihreästä siirtymästä, matujen ihanuudesta & ja maahanmuuton välttämättömyydestä, ilmastonmuutoksesta, feminismistä ja nykyajan intersektionaalisesta sukupuolihömpästä. Vastenmielisiä paskiaisia nuo jotka porukalla pienempää hakkaavat. Tekevät sen koska eivät uskalla haastaa oman ikäisiään. Raukkamaista pelkuruutta.

Suomi Finland

Suomi tarvitsee seuraavaksi presidentiksi puolivallattoman alansa harrastajan.

Löytyykö kiinnostusta?

mari

Ei mulla oo pätevyyttä kuin pääministeriksi koska mä oon opiskeluaikoina ollut useammankin kaupan kassalla töissä. Nuoret ja vähän vanhemmatkin miehet tykkäsi tulla aina mun kassan kautta koska mä hymyilin asiakkaille aina. Mä oon mutsin puolelta yrittäjäsukua ja tajuan sen, että palveluammatissa hymyily, ensivaikutelma, käytös jne on erittäin tärkeää. Kun löin Meikussa rukkaset naulaan, yritin itsekin yrittäjyyttä mutta en tajunnut kuinka loppuun olin palanut. Siis ihan totaalinen burn out. Ei ollut helppoa olla hoitsuna kun korona iski alkuvuodesta 2020. Myin yritykseni ja pakkasin kamat ja löysin täysin sattumalta kivan työpaikan täältä Las Palmasista. Ja nyt ostin asunnonkin täältä joten ihan äkkiä ei kotiin takaisin tulla, paitsi jos pääministeriksi…

Suomi Finland

Jo yksin puolivallattomuus riittää pätevyyteen presidentiksi ja kaupan kassana työskentely pääministeriksi. Sinullahan on pätevyyttä vaikka millä mitalla.

Pääministeri ja oma asunto on kuitenkin aina vaarallinen yhdistelmä. Onneksi sun asunto on kuitenkin kaukana Suomesta, joten meitä ei haittaa, jos kiljupäissäsi lupaat sen Muhammedille. Katsos kun tulee hallitusvastuu, niin silloin tulee ne kansainväliset sopimukset silmille.

mari

Niin, tosiasiahan on ettei poliitikoksi tarvitaan minkäänlaista pätevyyttä, ja kuitenkin siinä touhussa ratkaistaan ihan valtakunnan kohtalon kysymyksiä. Eipä taitaisi multa se homma onnistua, ei ole kiinnostusta ja mun frendit väittää, että mulla on kovin lyhyt sulake, tosin kuulemma lepyn nopeammin kuin sulake palaa. Ei näyttäisi hyvältä tv:ssä jos joku vihreä batiikkinoita onnistuisi provosoimaan…mut totta puhuen, haluaisin jotenkin olla hyödyksi ja mukana kääntämässä tätä nyt niin kovin negatiivista kehitystä. Katsotaan mitä aika tuo tullessaan, eihän sitä koskaan tiedä.

Suomi Finland

Siihen on vaikea sanoa mitään, uskaltavatko nuo haastaa ainoastaan porukalla pienempiä poikia, mutta pitäisi siellä pollassa sen verran säteillä, että mitenkään kunniakasta tuollainen ei ainakaan ole.

Tietenkin paikalliset ovat nyt hieman lievästi sanottuna velvollisia pistämään nuo maistamaan omaa lääkettään. Parempi noiden olisi kävellä suoraan poliisilaitokselle ennen kuin saavat ansaitsemansa turpajuhlat katupartiolta.

mari

Minusta tuo nro. 2 jonka korvis näyttää ihan pyöränavaimelta, on just sen olonen sälli et yksin ei taatusti haasta riitaa kenenkään kanssa. Itse asiassa nää on kaikki just sitä samaa ihmiskuonaa, eli kun ollaan porukassa niin pitää esittää kovaa jätkää mutta yksin ovat pelkkiä paskahousuja. Mä oon harrastanut judoa ja jiu-jitsua varhaisteini-iästä ja mä väitän, että mä heittäisin tatamiin tuon kakkosen alta sekunnin jos se lähtis ottaa matsin mun kanssa. Ai nii, voimafantasiat on niille jotka puristaa hiljaa nyrkkiä taskussaan koskaan tekemättä mitään. Mut siis oikeesti hei…mä oon matsannut miesten harjoitusotteluita useammankin kerran enkä läheskään aina ole hävinnyt.

Suomi Finland

Oi miten oli, niin tuo teko ei saa jäädä rankaisematta. Toivottavasti poliisi on hereillä, vaikka poliisin hoteissa nuo pääsee liian vähällä.

mari

Suomessa rikoslainsäädäntö laahaa kovin paljon perässä sen suhteen kuinka paljon väkivaltarikollisuus on raa’istunut. Tuli mieleen murha.info sivustolta se eräskin tapaus jossa tuomari oli laskenut alaikäisen 10 kertaa vapaaksi ja joka kerta syytteenä oli pahoinpitely tai törkeä pahoinpitely. Ja nää kaikki tapahtui alle vuoden sisällä. Se 11. kerta riitti tuomarille joka langetti julman tuomion, oliko se nyt jalkapanta ja kotiarestia. Hui kauheeta, voi pikku matupoikaa. Hakkasi 11 ihmistä (valtaosa satunnaisia uhreja) ja sai oikein arestia.

VMP

No se sun seuraan tunku johtui ihan siitä, että sulla on….. ja helsingissä on niin paljon keenereitä, kai olet jo aikuistunut sen verran, että tiedät tämän vai oletko jo aikuistunut sen verran, että chanel 5:kään ei enää peitä joten sillä ei ole merkitystä, onneksi las palmasissa nuo pissanpeitto”tuoksut” on edullisia mutta harmiksi kookosgeeligigolot ei haista mitään tai ne ei välitä(en tiedä). Tämä vastasi tuohon sun seuraavaankin kommentiin.

mari

Puhe oli kantasuomalaisista. Se selvisi jo mun kommentista. Voihan olla, että niistäkin jotkut hakeutui seuraan siks koska mulla on…mut enemmistö oli joka tapauksessa naisia. Chanel 5? Q es eso? Mä en käytä ylihintaisia litkuja vaan Liiterin Cien laatukamaa, kato tasoa pitää olla ja hintakin on kohdillaan. Se vaan et mun Palmasin kämpästä on matkaa lähimpään lidliin tuonne Kraussin oopperatalon lähelle. Mut aina voi ottaa dösän 1,70e tai 300cc motoskootterin ja hakee lastin. Mä aikuistuin aika varhain kun oli pakko. Aloin jo 16-vuotiaana yksin käymään vuosittain sukuloimassa Venezuelassa. Ananaksien kanssa en oo koskaan ollut tekemisissä jos tieto yhtään helpottaa.

mari

Älä kerro mulle kuinka paljon Helsingissä on matuja. Kyllä mä sen tiedän hyvin koska asuin siellä 14 vuotiaasta viime vuoden marraskuuhun jolloin päätin et nyt tuli lähtö. Ennen niin rauhallinen Ruoholahti pilattiin ‘hajasijoituksella’ ja mä en suostu asumaan missään mokadishussa. Ja tää vastaa sun tuleviin kommentteihin.

Ihquuu

Ananastukka, täysnaamakarvainen kela-apina on 25 vuotias. Rohkea lapsenhakkaajamuslimi siinä osoittaa kantiksille kiitosta turvapaikasta sekä discorahoista. Tätä vasemmisto haluaa lisää. Huom, kun jäävät kiinni, sinä ja minä maksamme kaikki kulut ja korvaukset tälläkin kertaa. Mutta se on oikein sillä tämäkin on meidän valkoisten rasistien vika.

pöh

Ananastukasta tuli mieleen, että aina ihmetelly kun tulevat sodan keskeltä kauhean vaarallisen pakomatkan jossa paperit ja kaikki hukkuu, mutta tukka on aina tullessa viimisen päälle laitettu ja geeliä riittää, siitä sitten iphonella ja selfiekepillä otetaan kuvia.
Kunnon hädänalaisia…

pöh

No toisaalta hätä se on paskahätäkin… eri asia sitten pitäisikö se oikeuttaa turvapaikkaan?

tyhjäntoimittaja

“Saniteettileipuri” tuskin onkaan mikään oikea ammatti, mikäli työperäistä maahanmuuttoa toivotaan.

mari

Kaikkihan oikeasti tietää (ja on tiennyt jo vuosikymmeniä) miksi nuo paperit puuttuu näiltä geelitukilta. Ne hävitetään tarkoituksella jotta eivät Migrissä näe mistä nämä ovat todellisuudessa kotoisin, eli alueilta joilta tulleet eivät ole oikeutettuja turvapaikkaan, mutta siinä on se juoni että voit heittää läppää henkilökohtaisesta vainosta, ja sitä on taas vaikea todistaa koska käsittääkseni todistustaakka on Migrillä. Koko turvapaikkasysteemi on ollut rikki jo alusta alkaen ja se pitäisi kiireesti korjata, mieluiten niin että tavoite kehitysmaista 0.

pöh

Tottakai tiedetään, mutta pitää esittää että ei tiedettäisi.
Ihan sama kun meidän pitää esittää että että aikuiset äijät on alaikäisiä. Joku hampaaton päälle 50-vuotias ukko sanoo olevansa 17-vuotias, niin viranomaistenkin pitää kohdella sitä lapsena 😀 Sairas maailma minkäs teet.

mari

Juu, tätä just tarkoitin. Oikkonen on mielestäni kuvaillut tätä hyvin sanonnalla “suuri yhteinen valhe” johon toki liittyy muutakin kuin pelkät hävinneet paperit. Muistan PT-Mediasta jutun jossa oli kuva jonkin koulun urheilutapahtumasta. Kuva oli juoksukilpailusta ja kuvassa kantaruotsalaiset penskat juoksivat perässä kun semmonen n.30 vuotiaan näköinen ukko veti kärjessä ihan suvereenilla johdolla. Ja sitten teeskennellään että tää äijä on joku 14-vuotias. Kuinkahan kauan enään oikeesti jaksetaan näin hölmöä teeskentelyä. Mä oisin itse häipynyt ja sanonut, että pitäkää tunkkinne, mä en jaksa tällaista. No, oikeestaan tavallaan niin mä teinkin kun vaihdoin maisemaa.

Jepjep

Ehkä tukka on hyvin koska päässä ei ole mitään muuta…

pöh

Tuohon voisi sanoa että jos tunnistat niin älä ilmoita mihinkään, paitsi muutamalle kaverille ja hoitakaa asia itse.
Oikeudessa ei seuraisi muuta kuin isot asianajaja laskut veronmaksajille.

Tepi

Yksi vaihtoehto on laittaa tekijät tutkintavankeuteen useamman hemmon selliin tai avovankilaan ja kertoa muille vangeille että nämä kaverit odottaa käräjiä lasten raiskauksista.

Ilmari

Ei kannata hoitaa asiaa itse. Siinä tulee itselle ongelmia.

Riku Laine

Luulisi että pahoinpitelijä.2:sesta sen verran hyvä kuva että sen tunnistaa.
Eiköhän nuo raukat jää kiinni ihan lähiaikoina ja tällä hetkellä varmaan tärisee komeroissaan.

Jokinen

Kyllä noi kaikki kolme tunnistaa jos vaan halua löytyy. Samaa jengiä kuitenkin. Syytä todellakin tärinään nyt löytyy…

Riku Laine

Eikö tästä ole valtamedia uutisoinut?

pöh

Ei kannata odottaa henkeä pidätellen..

Rispöktii

Herra 2 on jo satavarmana vasikoinut kovat gangstakaverinsa kun konstaapeli soitti, ja ovelasti yrittää ganstailla tekstailemalla kavereilleen heti perään et vittu kytät soitti mut määääää en sanonu mitää, määä vaan sanoin et jou fooool vittuuks mulle soittelet fooooool aim gouna puda cap in yo ääs ja sit kyttä rupes änkyttää ja oli iha et hei sori hei mun bääd.

Rispöktii

JOU MÄÄN. TSIKAAGO !

Arto_pekk

Ymmärtääkseni nämä pahoinpitelijät asuvat Hiekkarinteen nuorisokodissa.

Qroquius Kad

Sen ymmärryksen voisi toki vahvistaa, tahi sitten olla ymmärtämättä julkisesti.

Spede

Sinäkin voisit joskus olla kirjoittamatta turhaa paskaasi, vitun pelle.

das

<

ol>

 • Lyöjä: *******

  ***************Kiitos vihjeestä, mutta koska ei olla satasatavarmoja, niin toistaiseksi ei julkaista näitä suoria linkkejä sosiaalisten medioiden profiileihin.
  Terv. Pate**********************’

 • andy

  Niin ei kelpaa selvä naama joka näkyy selvästi videolla… Mitä muuta tarvitset, sormenjäljen? Hohhoijaa tämänkin median pelkuruutta. Jopa valtamedia menee asioiden edelle huonommilla aineistoilla.

  mari

  Yllättäen Hussein. Olen shokissa. Ja v#tut olen. Nyt mä käyn nukkuun, kello tulee puol kaks ja alkaa jutut kuulostaa vähän… No persana, jos toi tunnistus pitää paikkansa ja ainakin yksi oli Hussein, niin kuka oikeesti yllättyi? En ainaskaa mä. Buenas noches, cariños! 💜 Hasta luego!

  Valtsu

  Hyi vittu, mikä kasa paskaa!

  MattiS

  Näyttäisi olevan oikea tyyppi. Jätkän kuvissa esiintyy myös ainakin tuo pahoinpitelijä nro 2. Hyvin bongattu.

  Tutkiikohan poliisi jo tapausta vai pitääkö mennä hieromaan poliisin naamaan hakkaajien tiedot jotta homma etenee. Toki oikeudenmukaisinta olisi kerätä porukka, viedä nämä sankarit jonnekin korpeen ja vedellä turpiin niin kovasti ettei seuraavaan 50 vuoteen tule mieleenkään hakata, tuuppia tai sanoo rumasti kenellekään.

  Tero

  Suomipoika musliminperseenihailija poisti jo instagraminsa. Tuli kakkaa housuun. Ehkä muslimimies voi lohduttaa..

  Kettu

  Kyl se toinen on ihan afgaani. Ei mikään Suomi poika. Näkee kyllä ihan kasvojen piirteistä. Kun kattoo kunnolla.

  Oloneuvos

  Rovaniemi on niin pieni paikka että tekijät tiedetään jo. Ei muuta kun kairaan makkaranpaistoon pahoinpitelijöiden kanssa.

  Jokinen

  Nyt ois tämän kolmikon elämässä suunnanmuutoksen hetki. Nuotiolla kairassa olis hyvä “keskustella” ja suostutella. Seuraavaks nää tappaa jonkun. Ei ois huonollä säkällä ollut tässäkään videolla kaukana. Senverran pikkupoika lenteli ja löi päätään seiniin. Eikö PERKELE tällasia saada rovaniemelläkään kuriin.

  MattiS

  Ennen vanhaan kylän miehet olisivat porukalla käyneet vetelemässä näitä turpiin, ihan opiksi ja ojennukseksi. Nykyään ei kunnon äijiä tahdo enää löytyä mistään, joten nämä paskat tuomitaan jostain pahoinpitelystä sakkoihin ja parin kympin kipurahat uhrille, jonka me maksamme.

  mari

  Sillainhan tää(kin) menee, että valtio saa sakkotuloina enemmän rahaa kun tää uhri korvauksina. Miksi valtion pitäisi tienata siitä että mut hakataan..?

  Neuvokaapas expertit

  Siitä syytettä rasismina. Kun ei eroteta koulutusta ja rasismia.

  Lallukka

  Nro1 on joku mustafa hiekkasavanneilta, vailla uimataitoa. Nro2 on melko selkeästi arjalainen apina, jolla tunneosastolla aivot lyö tyhjää. Nro 3 on selvästi sitten taas enempi mehmettiläinen muhametti.
  Kunnon selkäsauna pitäisi kaikille kolmella antaa, oikein koraanilaiseen tapaan.

  Miksi

  Miten tämä liittyy Suomen Nato jäsennyyteen?

  Puoli-kreikkalainen

  Video löytyy ainakin suomi24lta.

  Kannattaa todellakin katsoa, jotta saa vähän syväluotaavamman kuvan nykymenosta.

  Viimeisessä kuvassa on juuri päägangsteri tarjonnut sovinnon kättä ja kun uhri kättelee, niin toinen lataa sivusta turpaan. Ekan lyönninkin kaveri vetää hämäten kesken lauseen.

  Nää ei pelaa, eikä tuu koskaan pelaamaankaan herrasmiessäännöillä.

  Alhaisia eläimiä.

  Tullaan olemaan tosi pahasti kusessa näiden kehitysmaalaisten kanssa.

  Sitten näitä on kylvetty salakavalasti aika tasaseen pitkin valtakuntaa.

  Siinä on käynyt niin, jotta vahinko on levinnyt niin kuin vesi laminaatin alla ja havahdutaan asiaan vasta sitten, kun on jo ihan liian myöhäistä.

  ----

  Nimet on tiedossa, niin säälittävää sakkia, 2&3 tietääkseni suomalaisia, 1 jostain muualta, ei tällä porukalla uhrin sukupuoli tai ikä pahemmin kiinnosta… ovat kaikki laitosnuoria ja pyörivät Rovaniemen keskustassa, ei tosin vähään aikaan.

  ----

  tämän kaupungin kouluttajista jo pari tutkinnassa/istumassa, valitettavasti

  Mies

  Onko kellään mitää tietoa missä päin nämä pojat oikein hengaavat. Voisin ihan itse käydä moikkaamassa ja katsomassa mikä homman nimi on.

  liisa vtuhorsmanperse

  Tuossa ainakin IL julkaisussa poliisi on tuominnut tämän uuden “ilmiön” jos pahoinpitelijät kuvaa videoiksi pahoinpitelyt useinmiten mtu.nuorten tekemät, kun katujengit alkaa olla meillakin mtu.tjengit, ilmiöön kuulunee myös teinityttöjen jengipanojen kuvaus jolla otetaan tytöt”yhteisön käyttöön” Nyöryytys ryöstöt on tulossa kuvaan meilläkin, eikös ruotsissa isot mustat kädelliset ole jo näitä tehneetkin, oliko jopa juppipoikia pantu imemään sitä, kellokin piti luovuttaa. Tuo poliisin huomio on tietysti myös ministeriön kanta kun rikolliset nuoret on valtaosa mtu.ja tuon kielteinen näkyvyys ei palvele politiikkaan juuri jättimäisen maahanoton periaatteessa lähes “kansanvaihdon” tilanteessa mtuista tulisi antaa parempaa kuvaa, tuomioiden tulisi olla ja ovatkin valtaosa ehdollisia.

  Jmie

  Lyöjä 1. on syntynyt -07, potkaisija 2. on syntynyt -04 ja lyöjä 3. on syntynyt -06. Pahoinpidelty on -10.

  Kukavaan

  Kiitos ikätiedoista.
  IS julkaisi 30-5.2022 uutisen “Pahoinpitelyvideo lähti leviämään netissä – poliisi huolestui nuorten keskuudessa yleistyneestä ilmiöstä”.
  Tekijöiden etnisiä taustoja ei mainittu. Siis etnisyys valkopikselöidään. Kumminkin lehti muistaa siteerata tutkinnanjohtajaa “Vaikka tekoon syyllistynyt olisi alle 15-vuotias, eikä siten rikosoikeudellisesti vastuussa teosta, on alle 15-vuotias kuitenkin vahingonkorvausvelvollinen”.
  Siis luotiin mielikuva, jossa pahoinpitelijät ovat alle 15-vuotiaita.

  Jokinen

  Poliisi on siis huolissaan vain näistä somevideoista. Pitäisikö olla huolissaan siitä että mätkivät huoletta joukolla pienempiä sairaalaan. Mitä vielä pitää tapahtua että huolestuisivat oikeista asioista? Voi vi€#u mitä uutisointia.

  EEr
  Cravi

  Eikös toi eka ählämi oo joku 07?

  marko

  Kemijoessa ois monta voimalaitosta..

  Skbfjfb
  1. Hussein alvashawi, 2. Alex jokiranta ja 3. Nico ahonen
  samppa.s

  Vittu mitä pellejä…saatan tulis tänne kokeileen, eikä pieniä lapsia…Vitun mutu pellet saatana!!!

  Juhis

  Ei nyt tuttuja ole mutta, mutta vanhempia tässä pitäisi lähteä kouluttamaan muiden toimesta. Sitte ku olet kasvanut samoihin mittoihin niin voi itse kouluttaa näitä takkutukkia..

  Tino

  Tässä nimet, Hussein alhasnawi, alex jokiranta ja nico ahonen

  IMG_20220821_151209.jpg
  Tino

  kaikista vasen on alex jokiranta keskimmäinen Hussein alhasnawi ja oikein puoleilen pitäis olla nico ahonen.

  Dickie

  eiköhän noi oo Muhammed, Ahmed ja Mohammad, tai heidän serkkunsa