Lapsikidnappaus-juttu ottaa taas uusia kieroksia

Ruotsin muslimipiirit ovat laittaneet taas uuden vaihteen päälle ns. lapsikidnappaus-asiassa. Propagandaa pyritään levittämään etenkin arabimaailmaa ja esim. Al Jazeera julkaisi aivan käsittämättömän jutun asiasta.

Al Jazeeran mukaan Skandinavian ihmisoikeuskomitean jäsen Marcus Westerberg sanoo, että Ruotsin viranomaiset sieppaavat muslimilapsia siksi, että nämä eivät hyväksy muslimien erilaista elämäntapaa. Tällaista Skandinaavista ihmisoikeuskomiteaan ei kuitenkaan ole olemassa eikä Westerberg-nimistä henkilöä löydy Googlesta yhdistettynä ihmisoikeusasioihin.

Muutamassa muussa artikkelissa, kuten tässä Al Jazeerankin jutussa, Westerbergan etunimeksi sanotaan Seo. Siinä mielessä hauskaa, että Ruotsista löytyy kyllä Marcus Westerberg, joka on SEO-osaaja.

Artikkelissa väitetään edelleen, että tämä mystinen Westerberg on paljastanut Turkin valtiolliselle uutistoimistolle Anadolu Agencylle Ruotsin sosiaaliviranomaisten salaisuudet. Niin ikään Westerberg on voittanut kahdeksan tapausta Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa, joissa muslimivanhemmat ovat saaneet lapsensa takaisin sosiaaliviranomaisilta.

Artikkeli jatkuu tarinalla, että Ruotsiin saatettiin 1990 voimaan lastensuojelulaki ja tämän mystisen Westerbergin mukaan maahanmuuttajaperheellä on suuri riski, että lapsi siepataan.

– Sosiaalivirkailijoiden mielestä muslimilasten sieppaaminen on hauskempaa kuin istua kokopäivätoimisesti hoitamassa alkoholisteja, Westerberg sanoo.

Artikkleissa kerrotaan esimerkkinä gambiaanoperheestä, jonka lapsi siepattiin vuosia sitten tytön ollessa 6-vuotias. Tyttö on siitä asti kokenut seksuaalista hyväksikäyttöä ruotsalaisten sosiaaliviranomaisten taholta ja nyt 15-vuotiaana tyttöä käytetään systemaattisesti seksuaalisesti hyväksi. Sosiaaliviranomaiset eivät tee tietenkään mitään, koska ovat mukana tässä hyväksikäytössä.

Gambiaanoperheen mukaan he ovat rasismin uhreja ja ainoa syy miksi tyttö otettiin heiltä pois on se, että he ovat muslimeja.

 

Edelleen Westerberg kertoo artikkelissa, että lasten kidnappaus tuottaa vuosittain 2 % Ruotsin valtion budjetista. Esimerkkinä hyvästä bisneksestä mainitaan vanhukset ja sairaat, joilla ei ole tunteita lapsia kohtaan. He adoptoivat 3-4 lasta ja saavat valtiolta 25 000 kruunua per lapsi. Tällaisilla tuloilla kelpaa pröystäillä.

Lopuksi väitetään, että vaikka joku perhe saisi kumottua oikeudessa huostaanottopäätöksen, niin sosiaalitoimisto voi vain ohittaa päätöksen ja olla palauttamatta lasta perheelle.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Atria

Tämä vaan on loistavaa, kyllä tuosta muutama satatuhatta muslimia pelästyy eikä valitse loisimiskohteekseen ruotsia. Bonuksena jopa jo ruotsissa loisivia voi pelottaa niinkin paljon että lähtevät pois. Kunpa saisimme jotenkin A-Jazeeran kertomaan suomesta vieläkin hurjempia juttuja, että me TAPETAAN ja SYÖDÄÄN muslimilapsia. Me tehdään heistä maksalaatikkoa ja Best-In koiranmakkaraa!!!!!

Big l

Miks täällä suomessa ei levitetä tollasia huhuja. Pysyis musut kaukana suomesta kun lapset laitetaan leivän väliin tai myydään orjiksi hiilikaivoksiin

Gotler

Toi että tehdään muslimeista koiranruokaa viiltää SYVÄLTÄ, melkein yhtä paha kuin jos sianrehuiksi menisivät. Pakkohan tätä on levittää UUTISINA arabimaailmaan. Niin saatanan tyhmiä että uskovat varmasti.

Vitt...Stadilainen

HAHHAHAHAHHAHAHAHHAH!!!!! 🙂

Juuri näin! Tätä pitäisi levittää, mieluiten eri lähi-idän kielille käännettynä!

Samalla tavalla kuin on hienoa, että ihmiset joutuvat aina joskus omien äänestyspäätöstensä seurausten eteen, on hienoa että jotkut valtiot joutuvat kerrankin vastuuseen siitä, että ovat luulleet että ”humanitaarisen suurvallan” leikkiminen voi jatkua ilman mitään vastuuta!

ACCELERATE!

Moonman

Täytyy olla rikas tarinankerrontaperinne kulttuurissa, että pystyy tuollaisia keksimään. Lihavat sosiaalitantat hääräämässä sidotun gambiaano-tytön ympärillä jossain virastossa ja sairaat ruotsalais-vanhukset kaitsemassa kolmea-neljää gangsterinalkua

mari

Eiköhän tuo kerro enempi heidän likaisesta mielikuvituksesta. Hehän, siis musut ovat nuo jutut keksineet yksityiskohtineen kaikkineen. Onkohan siellä kuinka paljon jonkun henkilökohtaista fantasiaa mukana. Ja muslimeillahan on tunnetusti likainen mielikuvitus koska he pääsevät aloittamaan varsinaisen seksielämän vasta naimisiin mentyään. Sitä ennen täytyy tyytyä käyttämään mielikuvitustaan tai sitten vain homostelemaan kuten tekevät monissa Arabian niemimaan maissa. Se on kyllä enempi eräänlaista seksiin tutustumista kuin varsinaista gay rakkautta. Tietyssä iässä, ja vähän muutenkin miehillä on käsittämätön tarve tunkea vehkeensä johonkin rakoon. Ihan legenda on se tyyppi jonka vehje jäi poreaammeen suuttimeen kiinni ja ensivaste soitettiin paikalle. Mahtoikohan nolottaa..?

Moonman

Ei niitä varmaan nolota nuo touhut edes jos kerran kunnia ja maine ei mene esim. raiskaustuomiosta, mikä olisi valkoiselle miehelle aika lailla sosiaalinen itsemurha. Mutta kun nämä amerikan itärannikon marxisti-yliopistot kirjoittivat ahkerasti siitä että eurooppalaisten halu normaaliin perhe-elämään ja lasten saantiin on jotain patologista kieroutuneisuutta, niin mikseivät tutki yhtä ahkerasti miksi kaikki asiat muslimeilla pyörivät juuri tuollaisten vehkeiden jokapaikkaan tunkemisen ja seksin ympärillä?

Qroquius Kad

Koska he eivät todellisuudessa tee mitään tieteellistä tutkimusta, vaan käyvät Sukupuolten Välistä Sotaa, jonka välineenä on intersektionaalinen feminismi.

He ovat omasta mielestään värvänneet afro-, arabi- ja afganistijätkät liittolaisikseen sotaansa Valkoista Heteromiestä vastaan tajuamatta, että jos he voittaisivat heidät puettaisiin säkkiin ja pantaisiin ruskean nyrkin ja hellan väliin.

Vaikka saattaapa aika moni heistä nimenomaan juuri sitä toivoakin…

Ikiliikkuja

”Ja äärimmäisen tärkeää on ymmärtää, että ryssä on oikeasti tyhmä kuin aidanseiväs.”
+
Ja äärimmäisen tärkeää on ymmärtää että kemu on oikeasti tyhmä kuin aidanseiväs.
Ja äärimmäisen tärkeää on ymmärtää että suvakki on oikeasti tyhmä kuin aidanseiväs.

Ja äärimmäisen tärkeää on ymmärtää että hallitus on kuin teflonista: hämmentää samaa paskaa vuodesta toiseen saamatta mitään konkreettista aikaan- päinvastoin- tilanne senkun pahenee. Se lienee tarkoituskin, palkka juoksee. Jos ongelmat ratkaistaisiin voisi joutua työttömäksi.

VMP

Tuohan on aivan samanlaista tekstiä kuin noilta venäjän puolustajilla, vähän eri sanat, ei sitä aina tarvitse puhua noiden muslimien röyhkeydestä voi välillä puhua venäläisistäkin jotka on muslimien sielun veljiä..

Neuvokaapas expertit

Onhan näillä itsellään Afganistanissa ki se perinne missä pikkupoikia kaapataan ja alkaa meikkaaminen. Varmaa uppoo helposti ku hehän ite tätä harjoittaa.

jubbaT
#SWEDENGATE Twitterissä

#SWEDENGATE on iso juttu juuri nyt Twitterissä eli ruotsalaisten EPÄvieraanvaraisuus.

Tähän ovat heti matunokat iskeneet kiinni kuin hauki salakkaan ja mukaan on vedetty Ruotsin kolonialismi, orjalaivat ja ties mitä.