Milan Jaffin jengille pitkiä vankeustuomioita Helsingin käräjäoikeudesta

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi tänään uussuomalaisen räppärin Milan Jaffin yhteensä 10 vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen useista rikoksista. Tuomio sisältää myös kaksi aiempaa ehdollisen vankeuden muuttamista ehdottomaksi.

Jaffin syyksi luetut rikokset olivat tapon yritys, pahoinpitely, ampuma-aserikos, törkeä ryöstä, ryöstö, törkeä vapaudenriisto, törkeä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu, huumausainerikos ja oikeudenkäytössä kuultavan henkilön uhkaaminen.

Samassa ryppäässä tuomittiin myös Yahue Mahdi Mohamud 9 vuoden ehdottomaan vankeuteen tapon yrityksestä, ampuma-aserikoksesta, törkeästä ryöstöstä, törkeästä vapaudenriistosta, huumausainerikoksesta ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta.

Käräjäoikeus tuomitsi edelleen kymmenen muuta uussuomalaista lyhyempiin vankeuksiin pienemmistä rikoksista, yhden syytteet hylättiin.

Oikeuden mukaan tuomioissa piti käyttää koventamisperustetta, joka tulee siitä, että rikokset on tehty osana järjestäytyneen rikollisjengin toimintaa. Lisäksi jengin toiminnan motiivina on ollut suojata jäsenten tekoja ja toimintoja.

Kyseessä oli ns. katujengikäräjät, joissa Jaff ja Mohamud olivat jengin johtajia. Kaksi jengiä, eli Jaffin ”Kurdish Mafia” ja espoolainen L-City olivat ajautuneet sotajalalle. Molemminpuolinen vihanpito alkoi espoolaisjengin jäsenen puukottaessa Kurdish Mafian jäsentä. Sen jälkeen toisia on yritetty murhata, pahoinpidellä ja vaikka mitä.

Milan Jaffilla on edessään vielä käräjät murhan yrityksestä, joten ihan heti emme saa kuulla sointuvan kurdiräppärin raikasta jollotusta.

Asiasta tarkempi kooste kunhan saan avattua oikeuden päätöksen kokonaan.

 

Miten Jaffin lusiminen sujuu? Suomessa käytäntö on se, että ensikertalainen lusii tuomiostaan puolet ja rikoksen uusija, jos edellisestä vankilareissusta on alle 3 vuotta, niin 2/3. Käsittääkseni Jaff on ollut linnassa, joten kympistä hän lusii siis 6 vuotta 8 kuukautta. Kannattaa huomata, että Jaffilla on jo alla reilu vuoden tuomio ja murhan yrityksestä saattaa tulla vielä useampi vuosi lisää. Joten ihan kohtuullisen ajan mies viettää aikaa linnassa. Lomille vanki pääsee yleensä silloin, kun siitä ajasta, jonka joutuu istumaan, on istuttu 2/3. Jaffin tapauksessa lomapää ei luultavasti kuitenkaan ihan ensi yrittämillä aukea.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Big l

Mutta missä vitussa on se karkoitus ja ikuinen maahantulo kielto ?

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Näkis vaa. En pidätä hengitystä sitä odotellessa

juissi

Lepuksin löysät ja kyrpä kurdit. Nyt mä linnassa käppään ja 2030 vapaana räppään. Lähetetään Turkkiin lahjaksi koko porukka.

Huru-ukko

Eikös se erdokaani ole vailla näitä kurdirosvoja?? Kovasti ainakin kaipailee, niin että lähetetään tää jajja ja kumppanit erdolle noin niinkuin etumaksuna.

Huru-ukko

jaffa

liisa vtuhorsmanperse

Onko mtunga lepuskin viidakkosta tämä kilpaileva kyrpäjärjestö, eikös lainmukaan rikollisjärjestöt ja mafiat tule lakkauttaa suomessa 😉 Ei kai sentään perinteistä mafiaa joka on kai kuitenkin kattojärjestö näille kaikille? Vai onko niin jotta afrikkalaiset mafiat jyrää ainkin pk seudulla näillä on todella vahva ote ja selvästi rahaa rajattomasti ja ainakin näyttäisi jotta viranomaiset ei näihin koske, mikä lienee gansterien pohjoisen lintukodon tila ruotsissa tuo kertoisi varmaan valtasuhteista? Onko esm amerikoissa vaikuttavat neekrijärjestöt jo sveduissa? Olisi mieleenkiintoista saada avaava reportaasi mafioista pohjolassa ja näiden yhtyeksistä, nämät persräpät on kuitenkin kai alinta porrasta ja värvääviä tekijöitä, huomattavan vauraita autoista päätellen niin neekerit kuin arabitkin.

GLGL

Jaffis on kuvituskuvassa kaiketi uhohtanut poistaa henkarin veryttelytakkia pukiessaan, kun kädet on noin levällään?

koppikarhu

Erään muutama vuosi sitten eläköitynyt tuttiu vankeinhoidon virkailija kertoi vankiaineksen muuttuneen viime vuosina.
Enenevässä määrin on kuulemma hyvää käytöstä esittäviä arabeja jotka ovat tehneet raakoja rikoksia.

Ovatko voimankäyttövaltuudet vankiloissa riittävällä tasolla Suomessa, jotta tuollaiset Jaffat ja Muhumudat saavat välittömästi siipeensä jos he yrittävät kukkoilla vaikkapa vartijoille ?

Qroquius Kad

Ehehehei, ei Jaffa-Milloille mitään voimankäyttöä vankiloissa tarjoilla.
Heille on tarjona aivan muuta:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=35544

Eikä ole ollut ainoa tapaus laatuaan, eivätkä varmasti vähenemään päin, vankiaineksen muuntumisesta johtuen!

Evribodi Räp Nau

Milan Jaffi Jaffaa juo,
Kiinnosta ei normi työ.
Jaffan kanssa kakun sai
-Erdo häntä kaipaa vain.

Suomi Finland

Paras rangaistus väkivaltaisille vangeille olisi liikuntamahdollisuuksien rajoittaminen. Ts. ei punttisalia jne… niin, että siviiliin päästessä ei ole lihaksia käydä kenenkään päälle.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Jätetään liittymättä Natoon( ✡️), vai annetaanko Kaanille kurdit🤔

Boo Yaaaa

Ehkä vankilassa on joku kiva kaarnalaivapaja? Plussaa on ainakin se että vankilassa on jo paljon muslimeita joten ei tämä järjen jättiläinen ilman seksiä joudu olemaan ainakaan. Ihania muslimipelihetkiä peiton alla mmmm…

mari

Hauskaa, että toi Rantalan vedätys niistä kaarnalaivoista on jäänyt elämään ja että se muistetaan. Se oli jotain niin saamarin koomista. Kaikki tiesi ja näki että Riku Rantala tässä nyt kusettaa oikein kunnolla ihan läpinäkyvän idioottimaisella idealla joistain fkng kaarnalaivoista. Mut silti kaikki Yleä myöten leikki mukana ja yritti selittää, että tässä se nyt on, ensimmäinen pakolaisten duunaama vientituote. Semmoinen josta Suomi saa niitä vientituloja. Voi jessus, mitä pa*kaa…mut Riku veti välistä hyvän tilin, oliks se jotai satatonnia tjsp?

Real TV

Kommariläski on kusettanut itselleen ja sidekick kommariapinalleen lihavaa tiliä kansan taskusta jo kauan, eikä loppua näy. Levee paskansyöjävirne naamallaan kävelee kylillä rinta rottingilla kehtaa dallailla ja luulevansa nauttivansa koko kansan suosiota. Voisi kommaripelle-duo tehdä seuraavaksi ohjelmaa missä kansalta kysytään mitä mieltä heistä oikeasti ovat vuonna 2022. Kansalla tarkoitan suomalaisia, ei etukäteen valittuja vasemmistolaisia perseennuolijoita eikä todellakaan kovasti rakastamiaan poloisia muslimiuhreja. Tulos olisi musertavaa viihdettä, mutta maksaisi taas sievoisen summan. Kommarihan on nykyään kapitalistihuora joten ei ongelmaa, kunhan kassa kilisee.

liisa vtuhorsmanperse

Hyviäkin uutisia sentään tuomio on kohtuullinen mikäli hovi-suvakit ei floppaa tuomiota, olisko turkkiin luovutus tässä paikallaan kurdimafiaa hän ainakin mainostaa? Mikä lienee persräpätti kurdimafian osuus suomen huume/ihmiskaupasta, luultavasti melkoinen on näistä paskanistania melkoinen määrä suomessakin ja vahva poliittinen asema onhan kurdit punavaihreiden erityisessä suojelussa. Jollotuksen kuuluminen tosiaan ainakin vähäksi aikaa lakkaa onko mies vielä vapaalla, saattaa kyllä häippästä jos on? Montako mtu.mafiaa suomessa toimiikaan, tämän tietäisi ehkä muuan paatero joka liberaanina päälikkönä oli aikaansa edellä, hän kertoi pitävänsä kirjaa järjestöistä 😉

Tush case, fam

Kohtuullinen olisi ollut elinkautinen, ettei pääsisi ensikertalaisen puolikkaalla, josta vielä vähennetään jo nyt kiinni oltu aika eli johan tuo on jossain reilun 4v päästä vapaalla. Eihän esim. Immukaan 10v istunut, vaikka sellaisen tuomion sai.

Oikeampi tuomio olisi ollut karkotus jonnekin muualle istumaan ja sen jälkeen ikuinen maahantulokielto, vaikkei sellaisia tuomioita jaetakaan.

Kaikkein parasta olisi, kun koko perhe ja suku niputettaisiin aina yhteen ja mm. potkaistaisiin ikuisesti ulos maasta. Sitä nämä perseilijät uskovat, kun koko suku kärsii ja maine menee.

Peksi

Miksi minun täytyy osallistua tuollaisen kuonan elättämiseen..mitä pahaa olen tehnyt?

Qroquius Kad

Voihan sitä muuallekin muuttaa, ettei tarvitse maksaa veroja Suomeen.

Mr X

Sontakuonoille istunnon jälkeen välitön karkoitus ! Tai istumaan tanskan vuokraamaan linnakkeeseen,oliko serbia,jonka jälkeen SUURpotku perseelle ja kamelin selkään,aavikkoa kohti.

Moonman

Jos suomessa ei olisi sellainen poliittinen ilmapiiri, kuin se nyt on (ihmisoikeudet, homot ja kaikki ei-valkoiset ovat maailman tärkein asia) niin, voitaisiin pelata 4d-shakkia ja korottaa panoksia turkin kanssa siten, että ok, saatte pkk-terroristit, mutta kylkiäisenä teidän pitää ottaa aivan kaikki kurdit mitä täältä löytyy notkumasta

Daavidin poika

Nämäkin perkeleen muriaanit ovat muka tulleet sotaa, vainoa, ja kidutusta pakoon pohjois-eurooppaan.!

Kyllä tässä on jo ainesta Erdokaanin uskottavuuteeen. Samaa sontaa nuo jätkät kuin isis ämmät. Onhan ulkoministeri Haavistokin ollut Erdokaanin juttuusilla, liittyen terroristiin

ULOS!

Onhan se aikakin, saatana. Kun pikkulasten kehitystasolle jääneet AIKUISET miehet jotka eivät tähän yhteiskuntaan ikinä sopeudu/kuulu törkeilevät miten huvittaa ja niitä vaan saatana PAAPOTAAN vuodesta toiseen. Ja nyt sitten meidän rahoillamme pleikkaria pelailemaan ja puntteja nostelemaan. Karkoituksen pitäisi olla itsestäänselvyys, kun kerran kuolemanrangaistusta ei ole. Uskooko kukaan että tuo kana-aivo savinaama hiuskypärä rääpäle ihmispelle vankilassa jotenkin kuntoutuisi yhteiskuntakelpoiseksi???

Lallukka

Aika rasistinen juttu. Noillehan… …noh kiltisti kun istuu niin kohta on taas kaduilla hillumassa ja räppää [ei puhe ole musiikkia!] tyylillään- ja entistäkin ylpeämpänä.
On tää maailma muuttunu rasistisex paikax tuon 2015 jälkeen kummasti. N-sanakin on suoranainen rikos neekereitä vastaan.
Ei näin.

Törkeys Täyttyy

Oikeuden mielestä tämä poppoo on järjestäytynyt rikollisryhmä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008855510.html
Kun lukee mitä kriteerejä siihen tarvitaan niin voisi samaan syssyyn sanoa että ihan mikä vaan muslimiklaani on myös järjestäytynyt rikollisryhmä.
Hassua.

Nih

Kunnon pakkotyövankila olisi tässäkin tapauksessa varsin hyvä vaihtoehto takoa näiden mutiaisten kalloon miten Suomessa eletään jos säännöt eivät muuten kiinnosta.Kymmenen vuotta päivästä päivään ja vuodenajasta riippumatta ojan kaivua lapiolla ja rautakangella. Johan juotoilut unohtuisivat hetkeksi aikaa.

ennakkoluuloinen

Istuu enkä 3v ja takas kaduille kansan iloksi. Sukkelaa, miten ”Ennaltaehkäisevä” Poliisipomo Taponen on julistanut jo vuosia: ”meillä ei ole jengejä”.

Nih

Taponenhan ei suostu tulemaan siitä illuusio kuplastaan vaikka poliiseja alettaisiin käsittelmään matujen toimesta Ruotsin mallin mukaan.

valkokultareuhka

Kyllä nyt on oikeusmurha tapahtunut ja rasistinen oikeusjärjestelmä pettänyt koko kansan. Tahdommekin parempaa kohtelua mamuille ja jälkiviisaiden poisajettu hengetär valtakunnansyyttäjäksi.
https://www.adressit.com/me_sanomme_rasismille_ja_vihapuheelle_selkeasti_ei_kay

Särmääjä

Ei taida olla Taposen suosiossa kun noin oudon kova tuomio on annettu.