Rasmus Paludanille mielenosoituslupa Järva-viikoille

Tämän vuoden juontajakööri on monikulttuurinen.
Kesän poliittisesta Järva-viikosta tulee varmasti erilainen, koska Rasmus Paludan on saanut mielenosoitusluvan viikon jokaiselle päivälle. Lienee selvää, että koraani palaa.

Järvaveckan, Järva-viikko on kesäisin Tukholman Spångan urheilukentällä järjestettävä yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, johon ottavat osaa kaikki kuningaskunnan johtavat toimijat. Tapahtumaa voi verrata Suomi-areenaan.

Nyt keskustelutilaisuutta varjostaa savun haju, palavan koraanin tuoksu. Nimittäin Tukholman poliisi on myöntänyt Rasmus Paludanille mielenosoitusluvan viikon jokaiselle päivälle. Kun koraani roihuaa joka päivä, niin on odotettavissa seuraavaa:

Mieliä pahoittuu valtavasti. Rasisti–sana kaikuu kesäillassa ja rytmikäs poljento kuuluu huudon “Inga rasister på våra gator!” Lisäksi kannattaa huomata se, että Järva-viikon sijaintipaikka on Rinkebyn ja Tenstan välissä. Josta Husbyseen ja Kistaankaan ei ole matkaa kuin muutama sata metriä.

Kerrankin jotakin eloa uinuviin Järva-viikkoihin. Tapahtuma alkaa huomenna ja jos työt antavat myöten, niin käyn tapaamassa Paludania kameran kanssa.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma
jorma
31.5.2022 20:31

Luvassa aika vauhdikkaat Järvaviikot. Siinä voi palaa vähän muutakin kuin musujen käsikirja. Kyllä ruotsalaiset osaa rillata, kun niikseen tulee. Ny rillataan, sanoisi jutikin.

Tepi
Tepi
1.6.2022 05:37
Vastaa...  jorma

Ihquuuu, kun kesätapahtumat on täällä taas! Rasmukselle iso kiitos, kun omalta osaltaan rikastuttaa tapahtumia. Miten ihana olisi usean ghetton megamellakka? Muutama päivä ja yö sairaanloista mölinää ja ölinää, poltettuja kouluja&ostareita, autogrillaamista, ampumisia, jne, jne. Ettei svedupoliisi edes uskalla yrittää lopettaa mölinää&mellakkaa. Luonnollisesti palokunta ja ambulanssit ei mene mellakka-alueelle. Toivotaan, että nyt tulee kunnon multiday megamellakka!!!

HyvaJatkaa
HyvaJatkaa
1.6.2022 07:47
Vastaa...  Tepi

Toivotaan kaikkien aikojen “Maailma kylässä” -viikkoa, joka muistetaan Ruotsin totaalisena monikulttuurisuuden ja rikkauden huipentumana!

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
31.5.2022 21:48

Jälleen kerran toistan, Rasmus on ÄIJÄ. Jos tuonne meet, pidä Paavo huolta itsestäsi. Saattaapi olla paha paikka valkolaiselle(vihapuhujalle).😱

Tehdäänkehitysmaayhdessä
Tehdäänkehitysmaayhdessä
31.5.2022 21:51

Vaikka välillä piruillekin sinulle, ei se ole pahantahtoista. Kohan trollaan. Kuten tiedät.

VMP
VMP
2.6.2022 10:34
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Ei kyllä se oikeasti on venäläisistä mihistä haaveilevaa sakkia..

Qroquius Kad
Qroquius Kad
31.5.2022 22:23

Ei se mitään, kun sen myöntää reilusti.

11.740kr kuussa lapsilisä
11.740kr kuussa lapsilisä
31.5.2022 22:26

Kerro Paludanille että Ruotsissa saa 6 lapsen perhe yhteensä 11.740kr kuussa käteen (netto) lapsilisää ja se koostuu itse lapsilisästä plus ”monikakaralisästä”/flerbarnstillägg (Aktuellt 31.5). Se on enemmän mitä moni eläkeläinen saa brutto eläkettä, siis ennenkuin vero on vedetty.

Lapsilisän päälle tulee sitten vielä sossurahat, asumistuet ym ym ym. Eli leveällä jalalla elävät kompetenssinpaikkaajat jotka eivät koskaan tule paikkaamaan mitään. Milläs menet töihin kun on 6-10 kakaraa? Eläkkeelle vain suoraan, sairaseläkkeen kautta.

Työvoimasta on suuri pula mutta eihän esim. analfabeettia voi pistää oikeastaan minnekään.

Varma Voitto Ikuinen
Varma Voitto Ikuinen
31.5.2022 23:16

muhiksen poppamiehet ja manaajat saavat myös kollegtiivisen hallusinaation,
rasiteeraus halvauksen pakkoliikkeillä, toistaessaan taikasanojaan todellisuuden
jälleen katoamiseksi.

Mr X
Mr X
31.5.2022 23:24

ASIAA ! Paavo,jos treffaat Rasmuksen,lähetä suomesta Oikein Runsaat terveiset .

Tepi
Tepi
1.6.2022 05:42
Vastaa...  Mr X

Me todellakin kiitämme Rasmusta!!! Pyydä häntä tulemaan Suomen visiitille. Esim. (Lähi)Itäkeskus ja muutama ostari Vantaalla olisi upeita paikkoja koraanoroihulle.

kari ilmarinen
kari ilmarinen
1.6.2022 10:00
Vastaa...  Tepi

“Lähi-itäkeskus” – tuo oli minulle paluumuuttajana ihan uusi termi – ja tosi osuva, kerran kävin siellä ja se oli eka ja vika samantien.

HyvaJatkaa
HyvaJatkaa
1.6.2022 12:41
Vastaa...  kari ilmarinen

Jo matkalla metrossa jossakin vaiheessa alkaa ihmettelemään onko tämä juna menossa kaukomaille, mutta perillä huomaa että ei sittenkään. Väestö on vaan vaihtunut…

Jussiboy
Jussiboy
3.6.2022 20:44
Vastaa...  Mr X

Paavo, jos tapaat Rasmuksen, viel sellaisia terveisiä, että lopeta tuollainen pikkupoikamainen öyhöttäminen . Mitä sinä saat tuollaisella aikaan, et mitään. Ei sinulla muuta tarkoitusta kuin kohottaa omaa heikkoa itsetuntoasi, joka näkyy olevan aika heikko.

Spännande!
Spännande!
1.6.2022 00:54

Epäilen että Paludan ei uskalla. Sapeleita jo teroitetaan. Murhaajia on jonossa semmoiset 5-6 tuhatta, siellä kaikkien maltillisten muslimien joukossa.. Mutta jo se että lupa myönnettiin on mukavaa, että muslimit saavat kitistä siitäkin ja STRESSAANTUA. Jos oikein hyvin menee niin saadaan kunnon autonpolttajaiset ja suuren muslimivoimanäytöksen kivienheittoineen, rasismisyytöksineen ja Allah Akbar huutoineen jota sitten vasemmisto voi yllättyneesti kauhistella että vi såg det inte komma ja vi har brustit i våra rutiner sekä det finns en hotbild mot demokratin. SE on täyspäiväistä hommaa vierittää Åkessonin ja Paludanin syyksi.

mari
mari
1.6.2022 01:28
Vastaa...  Spännande!

Kyllä se uskaltaa. Tällä miehellä on munaa. Ihailla täytyy kun joku tekee eikä narise netissä kuten nyt esmes minä itte. Että anna palaa vaan Paludan! Te mereces un fuerte abrazo!

timo
timo
1.6.2022 01:10

Montako henkivartijaa aiot ottaa mukaan jos käyt tapaamassa Paludania kameran kanssa?

mari
mari
1.6.2022 03:45
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Kistahan on tuolta reippaan kivenheiton päässä. Paavo asui Kistassa ennen Tallinnan pyörähdystä (jos muistan oikein). Kyllä Paavo tuolla osaa sujuvasti luovia ja toivonpa todella, että saat Paludanilta haastattelun. Lukisin sen erittäin mielelläni. Sen verran tarttee itteään taas korostaa, että oon sitä minäkin käynyt “sinisellä linjalla” Rinkebyssä, taisin olla 18-vuotias silloin eli 9 vuotta sitten. Ihan uteliaisuuttani kävin kaverin kanssa. 3 minsaa riitti ja sit tunnelbanalla takaisin. Niinku Paavo joskus kirjoitti, siellä voi käydä ja viipyäkin eikä mitään tapahdu. Mutta muutappa asumaan sinne. Sitten pääset kokemaan alueen “rikkauden”. Onnea matkaan, Paavo. Buena suerte! 💜

Neuvokaapas expertit
Neuvokaapas expertit
1.6.2022 08:54
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Pyyä Paludan Suomeenkin. Hesa, Turku, Oulu. Moskeija Kuopio.

Riku Laine
Riku Laine
1.6.2022 07:27

Voisin olla hieman huolissaan Paludanista ja olenkin pidän hänen toimintaa rohkeana mutta ehkä myös vähän tyhmänrohkeana mutta on hienoa että hän toiminnallaan saavuttaa sen että näyttää miten ählämit käyttäytyy kuten nyt mitä pääsiäisenä tapahtui.
Täytyy myöntää että itsestäni ei olisi tuollaiseen toimintaan koska joutuisi koko ajan huolehtimaan turvallisuudestaan ja ns. vilkuilemaan selkänsä taakse kun vastassa on suuri joukko hulluja.

mari
mari
1.6.2022 14:30
Vastaa...  Riku Laine

Olen myös itse tätä miettinyt. Miten lienee turvajärjestelyt noin niinkuin arkielämässä jne. Musuthan tuli aivan hulluiksi lähi-idästä Skandinaviaan kun muutama pilakuva profeetasta julkaistiin. Nähtävästi koraanin käryttely julkisesti ei kai sitten ole yhtä paha juttu..? Itsekin myönnän ettei kantti riittäisi tuollaiseen vaikka kaikenlaista hullua olenkin tehnyt, mutta tämä muslimien suututtaminen…kun tietää mihin kaikkeen ne pystyy mitä tulee väkivaltaiseen käyttäytymiseen. Toki koraania polttaessa Paludanilla on poliisi turvana mut miten mahtaa nuo asumisjärjestelyt, liikkuminen arjessa kaupungilla jne olla. No, kova jätkä on juu.

Suomi Finland
Suomi Finland
1.6.2022 12:15

Rasismimyönteinen vihapuhuja Rasmus. Vähän erikaliiperin juttu kuin kotoperäinen vastusteluryhmä.

Mr X
Mr X
1.6.2022 19:45

Nyt en tiedä,pitäisikö olla ihan hiljaa vai ei ? Reilut 20v sitten kävin itäkeskus,jo silloin runsaasti savunahkoja-lentäviä mattoja. Kerran sanoin ystäville,pitäisiköhän kyltit-opasteet muuttaa,LÄHI-ITÄKESKUS ? Jotenkin ko nimi jäi roikkumaan,ilmeisesti osui oikein. En halua paukutella henkseleitä,mutta niin tuli sanottua -90 luvun lopulla.

mari
mari
1.6.2022 20:21
Vastaa...  Mr X

Saat multa peukun tuosta hyvästä. Jos oot noin sanonut jo 90-luvun loppupuolella, saatat hyvinkin olla sanonnan keksinyt. Mutta näitä on miltei mahdotonta todentaa. Nämä sanonnat kun tulevat ja menevät ja jotkut niistä jäävät elämään. Lähi-itäkeskus on kuiteskin hyvin heitetty tuohon aikaan. Itse kävin siellä muutaman kerran RAXissa syömässä (koska se oli mielestäni parempi kuin keskustan RAX), mutta ne katseet kun kävelit Tallinnanaukion läpi, se oli niin kiusallista että lopetin itiksessä käymisen kokonaan jo kauan sitten.

Juha Sipilä
Juha Sipilä
1.6.2022 20:28

Olen shokissa.

Mr X
Mr X
1.6.2022 21:13

Paavo,sorry text muodosta,en ole expert netin kanssa,nyt löytyi 2 vaihtoehto.

Mr X
Mr X
2.6.2022 00:48

Nykyään,kun ihan kaikki on toisin sveamamma,ennen ei ollut somalian sontaläjiä,ei vuohipaimenia,ei 59v karvaselkiä,jotka väittää olevansa 15v. Mutta,palataan 77-79 aikaan,Gamla Brogatan,Klara Norra Kyrkogatan,Sko Uno kupeessa,oltiin low cash,nälkäkin,suuri idea,pizzalle,ei rahhoo,tilaus,oven viereen istumaan,syötiin 3/4 eväs ja juoksu eri suuntiin,silloin syntyi juoksu pizza,sen jälkeen juoksu…ties mitä

Mr X
Mr X
2.6.2022 02:03

Järva hyvissä käsissä, 0 ruotsalaista,juontajakööri-yhdellä tukkaa tarjouksessa,somalian lähettiläs biltemapuku päällä ja loput pöllähtäneet aavikolta,passit tippuneet mereen,moniosaajat ym valheet, Ja näillä ruotsi huimaan nousuun,F Ruinfeltd sanoi,avatkaa sydänmenne ja Stefan RÖV-en jatkoi valheita,ruotsi ei ole koskaan ollut turvallisempi.

Hommanmaksaja
Hommanmaksaja
2.6.2022 07:26

Onpa ullatus että juontajakööri on monikulttuurinen 😂

Timi T
Timi T
2.6.2022 14:37

Kuinka tämän Rasmus Paludanin saisi Suomeen pitämään puheita ? Tarvetta useissa kaupungeissa, Turku, helsinki, Kouvola… helsinki tarkoituksellisesti pienellä…

joo
joo
2.6.2022 19:08

Ei ainakaan vielä tullut mitään materiaalia?

Onko Paavo muuten mahdollista saada livestreamia tuolta? Multistreamina usealle alustalle, kuten mm. Huuhtanen & Keskimäki sensuurivaaran takia tekee.

Mr X
Mr X
2.6.2022 22:44

Aikoinaan,alku 80-luku,Kista oli suht VALKOISTA aluetta,vaikkakin oli lähellä kameleita ja grillissä istuneita. Tämän päivän tilannetta en osaa edes kuvitella,ehkä sielläkin on mehubaari,joka myy tuoretta kamelin kusta.