Rasmus Paludanille mielenosoituslupa Järva-viikoille

Tämän vuoden juontajakööri on monikulttuurinen.
Kesän poliittisesta Järva-viikosta tulee varmasti erilainen, koska Rasmus Paludan on saanut mielenosoitusluvan viikon jokaiselle päivälle. Lienee selvää, että koraani palaa.

Järvaveckan, Järva-viikko on kesäisin Tukholman Spångan urheilukentällä järjestettävä yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, johon ottavat osaa kaikki kuningaskunnan johtavat toimijat. Tapahtumaa voi verrata Suomi-areenaan.

Nyt keskustelutilaisuutta varjostaa savun haju, palavan koraanin tuoksu. Nimittäin Tukholman poliisi on myöntänyt Rasmus Paludanille mielenosoitusluvan viikon jokaiselle päivälle. Kun koraani roihuaa joka päivä, niin on odotettavissa seuraavaa:

Mieliä pahoittuu valtavasti. Rasisti–sana kaikuu kesäillassa ja rytmikäs poljento kuuluu huudon ”Inga rasister på våra gator!” Lisäksi kannattaa huomata se, että Järva-viikon sijaintipaikka on Rinkebyn ja Tenstan välissä. Josta Husbyseen ja Kistaankaan ei ole matkaa kuin muutama sata metriä.

Kerrankin jotakin eloa uinuviin Järva-viikkoihin. Tapahtuma alkaa huomenna ja jos työt antavat myöten, niin käyn tapaamassa Paludania kameran kanssa.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.