Rasmus Paludanille mielenosoituslupa Järva-viikoille

Tämän vuoden juontajakööri on monikulttuurinen.
Kesän poliittisesta Järva-viikosta tulee varmasti erilainen, koska Rasmus Paludan on saanut mielenosoitusluvan viikon jokaiselle päivälle. Lienee selvää, että koraani palaa.

Järvaveckan, Järva-viikko on kesäisin Tukholman Spångan urheilukentällä järjestettävä yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, johon ottavat osaa kaikki kuningaskunnan johtavat toimijat. Tapahtumaa voi verrata Suomi-areenaan.

Nyt keskustelutilaisuutta varjostaa savun haju, palavan koraanin tuoksu. Nimittäin Tukholman poliisi on myöntänyt Rasmus Paludanille mielenosoitusluvan viikon jokaiselle päivälle. Kun koraani roihuaa joka päivä, niin on odotettavissa seuraavaa:

Mieliä pahoittuu valtavasti. Rasisti–sana kaikuu kesäillassa ja rytmikäs poljento kuuluu huudon ”Inga rasister på våra gator!” Lisäksi kannattaa huomata se, että Järva-viikon sijaintipaikka on Rinkebyn ja Tenstan välissä. Josta Husbyseen ja Kistaankaan ei ole matkaa kuin muutama sata metriä.

Kerrankin jotakin eloa uinuviin Järva-viikkoihin. Tapahtuma alkaa huomenna ja jos työt antavat myöten, niin käyn tapaamassa Paludania kameran kanssa.

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Luvassa aika vauhdikkaat Järvaviikot. Siinä voi palaa vähän muutakin kuin musujen käsikirja. Kyllä ruotsalaiset osaa rillata, kun niikseen tulee. Ny rillataan, sanoisi jutikin.

Tepi

Ihquuuu, kun kesätapahtumat on täällä taas! Rasmukselle iso kiitos, kun omalta osaltaan rikastuttaa tapahtumia. Miten ihana olisi usean ghetton megamellakka? Muutama päivä ja yö sairaanloista mölinää ja ölinää, poltettuja kouluja&ostareita, autogrillaamista, ampumisia, jne, jne. Ettei svedupoliisi edes uskalla yrittää lopettaa mölinää&mellakkaa. Luonnollisesti palokunta ja ambulanssit ei mene mellakka-alueelle. Toivotaan, että nyt tulee kunnon multiday megamellakka!!!

HyvaJatkaa

Toivotaan kaikkien aikojen ”Maailma kylässä” -viikkoa, joka muistetaan Ruotsin totaalisena monikulttuurisuuden ja rikkauden huipentumana!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Jälleen kerran toistan, Rasmus on ÄIJÄ. Jos tuonne meet, pidä Paavo huolta itsestäsi. Saattaapi olla paha paikka valkolaiselle(vihapuhujalle).😱

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Vaikka välillä piruillekin sinulle, ei se ole pahantahtoista. Kohan trollaan. Kuten tiedät.

VMP

Ei kyllä se oikeasti on venäläisistä mihistä haaveilevaa sakkia..

Qroquius Kad

Ei se mitään, kun sen myöntää reilusti.

11.740kr kuussa lapsilisä

Kerro Paludanille että Ruotsissa saa 6 lapsen perhe yhteensä 11.740kr kuussa käteen (netto) lapsilisää ja se koostuu itse lapsilisästä plus ”monikakaralisästä”/flerbarnstillägg (Aktuellt 31.5). Se on enemmän mitä moni eläkeläinen saa brutto eläkettä, siis ennenkuin vero on vedetty.

Lapsilisän päälle tulee sitten vielä sossurahat, asumistuet ym ym ym. Eli leveällä jalalla elävät kompetenssinpaikkaajat jotka eivät koskaan tule paikkaamaan mitään. Milläs menet töihin kun on 6-10 kakaraa? Eläkkeelle vain suoraan, sairaseläkkeen kautta.

Työvoimasta on suuri pula mutta eihän esim. analfabeettia voi pistää oikeastaan minnekään.

Last edited 1 vuosi sitten by 11.740kr kuussa lapsilisä
Varma Voitto Ikuinen

muhiksen poppamiehet ja manaajat saavat myös kollegtiivisen hallusinaation,
rasiteeraus halvauksen pakkoliikkeillä, toistaessaan taikasanojaan todellisuuden
jälleen katoamiseksi.

Mr X

ASIAA ! Paavo,jos treffaat Rasmuksen,lähetä suomesta Oikein Runsaat terveiset .

Tepi

Me todellakin kiitämme Rasmusta!!! Pyydä häntä tulemaan Suomen visiitille. Esim. (Lähi)Itäkeskus ja muutama ostari Vantaalla olisi upeita paikkoja koraanoroihulle.

kari ilmarinen

”Lähi-itäkeskus” – tuo oli minulle paluumuuttajana ihan uusi termi – ja tosi osuva, kerran kävin siellä ja se oli eka ja vika samantien.

HyvaJatkaa

Jo matkalla metrossa jossakin vaiheessa alkaa ihmettelemään onko tämä juna menossa kaukomaille, mutta perillä huomaa että ei sittenkään. Väestö on vaan vaihtunut…

Jussiboy

Paavo, jos tapaat Rasmuksen, viel sellaisia terveisiä, että lopeta tuollainen pikkupoikamainen öyhöttäminen . Mitä sinä saat tuollaisella aikaan, et mitään. Ei sinulla muuta tarkoitusta kuin kohottaa omaa heikkoa itsetuntoasi, joka näkyy olevan aika heikko.

Spännande!

Epäilen että Paludan ei uskalla. Sapeleita jo teroitetaan. Murhaajia on jonossa semmoiset 5-6 tuhatta, siellä kaikkien maltillisten muslimien joukossa.. Mutta jo se että lupa myönnettiin on mukavaa, että muslimit saavat kitistä siitäkin ja STRESSAANTUA. Jos oikein hyvin menee niin saadaan kunnon autonpolttajaiset ja suuren muslimivoimanäytöksen kivienheittoineen, rasismisyytöksineen ja Allah Akbar huutoineen jota sitten vasemmisto voi yllättyneesti kauhistella että vi såg det inte komma ja vi har brustit i våra rutiner sekä det finns en hotbild mot demokratin. SE on täyspäiväistä hommaa vierittää Åkessonin ja Paludanin syyksi.

mari

Kyllä se uskaltaa. Tällä miehellä on munaa. Ihailla täytyy kun joku tekee eikä narise netissä kuten nyt esmes minä itte. Että anna palaa vaan Paludan! Te mereces un fuerte abrazo!

timo

Montako henkivartijaa aiot ottaa mukaan jos käyt tapaamassa Paludania kameran kanssa?

mari

Kistahan on tuolta reippaan kivenheiton päässä. Paavo asui Kistassa ennen Tallinnan pyörähdystä (jos muistan oikein). Kyllä Paavo tuolla osaa sujuvasti luovia ja toivonpa todella, että saat Paludanilta haastattelun. Lukisin sen erittäin mielelläni. Sen verran tarttee itteään taas korostaa, että oon sitä minäkin käynyt ”sinisellä linjalla” Rinkebyssä, taisin olla 18-vuotias silloin eli 9 vuotta sitten. Ihan uteliaisuuttani kävin kaverin kanssa. 3 minsaa riitti ja sit tunnelbanalla takaisin. Niinku Paavo joskus kirjoitti, siellä voi käydä ja viipyäkin eikä mitään tapahdu. Mutta muutappa asumaan sinne. Sitten pääset kokemaan alueen ”rikkauden”. Onnea matkaan, Paavo. Buena suerte! 💜

Neuvokaapas expertit

Pyyä Paludan Suomeenkin. Hesa, Turku, Oulu. Moskeija Kuopio.

Riku Laine

Voisin olla hieman huolissaan Paludanista ja olenkin pidän hänen toimintaa rohkeana mutta ehkä myös vähän tyhmänrohkeana mutta on hienoa että hän toiminnallaan saavuttaa sen että näyttää miten ählämit käyttäytyy kuten nyt mitä pääsiäisenä tapahtui.
Täytyy myöntää että itsestäni ei olisi tuollaiseen toimintaan koska joutuisi koko ajan huolehtimaan turvallisuudestaan ja ns. vilkuilemaan selkänsä taakse kun vastassa on suuri joukko hulluja.

mari

Olen myös itse tätä miettinyt. Miten lienee turvajärjestelyt noin niinkuin arkielämässä jne. Musuthan tuli aivan hulluiksi lähi-idästä Skandinaviaan kun muutama pilakuva profeetasta julkaistiin. Nähtävästi koraanin käryttely julkisesti ei kai sitten ole yhtä paha juttu..? Itsekin myönnän ettei kantti riittäisi tuollaiseen vaikka kaikenlaista hullua olenkin tehnyt, mutta tämä muslimien suututtaminen…kun tietää mihin kaikkeen ne pystyy mitä tulee väkivaltaiseen käyttäytymiseen. Toki koraania polttaessa Paludanilla on poliisi turvana mut miten mahtaa nuo asumisjärjestelyt, liikkuminen arjessa kaupungilla jne olla. No, kova jätkä on juu.

Suomi Finland

Rasismimyönteinen vihapuhuja Rasmus. Vähän erikaliiperin juttu kuin kotoperäinen vastusteluryhmä.

Mr X

Nyt en tiedä,pitäisikö olla ihan hiljaa vai ei ? Reilut 20v sitten kävin itäkeskus,jo silloin runsaasti savunahkoja-lentäviä mattoja. Kerran sanoin ystäville,pitäisiköhän kyltit-opasteet muuttaa,LÄHI-ITÄKESKUS ? Jotenkin ko nimi jäi roikkumaan,ilmeisesti osui oikein. En halua paukutella henkseleitä,mutta niin tuli sanottua -90 luvun lopulla.

mari

Saat multa peukun tuosta hyvästä. Jos oot noin sanonut jo 90-luvun loppupuolella, saatat hyvinkin olla sanonnan keksinyt. Mutta näitä on miltei mahdotonta todentaa. Nämä sanonnat kun tulevat ja menevät ja jotkut niistä jäävät elämään. Lähi-itäkeskus on kuiteskin hyvin heitetty tuohon aikaan. Itse kävin siellä muutaman kerran RAXissa syömässä (koska se oli mielestäni parempi kuin keskustan RAX), mutta ne katseet kun kävelit Tallinnanaukion läpi, se oli niin kiusallista että lopetin itiksessä käymisen kokonaan jo kauan sitten.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Mr X

Paavo,sorry text muodosta,en ole expert netin kanssa,nyt löytyi 2 vaihtoehto.

Mr X

Nykyään,kun ihan kaikki on toisin sveamamma,ennen ei ollut somalian sontaläjiä,ei vuohipaimenia,ei 59v karvaselkiä,jotka väittää olevansa 15v. Mutta,palataan 77-79 aikaan,Gamla Brogatan,Klara Norra Kyrkogatan,Sko Uno kupeessa,oltiin low cash,nälkäkin,suuri idea,pizzalle,ei rahhoo,tilaus,oven viereen istumaan,syötiin 3/4 eväs ja juoksu eri suuntiin,silloin syntyi juoksu pizza,sen jälkeen juoksu…ties mitä

Mr X

Järva hyvissä käsissä, 0 ruotsalaista,juontajakööri-yhdellä tukkaa tarjouksessa,somalian lähettiläs biltemapuku päällä ja loput pöllähtäneet aavikolta,passit tippuneet mereen,moniosaajat ym valheet, Ja näillä ruotsi huimaan nousuun,F Ruinfeltd sanoi,avatkaa sydänmenne ja Stefan RÖV-en jatkoi valheita,ruotsi ei ole koskaan ollut turvallisempi.

Hommanmaksaja

Onpa ullatus että juontajakööri on monikulttuurinen 😂

Timi T

Kuinka tämän Rasmus Paludanin saisi Suomeen pitämään puheita ? Tarvetta useissa kaupungeissa, Turku, helsinki, Kouvola… helsinki tarkoituksellisesti pienellä…

joo

Ei ainakaan vielä tullut mitään materiaalia?

Onko Paavo muuten mahdollista saada livestreamia tuolta? Multistreamina usealle alustalle, kuten mm. Huuhtanen & Keskimäki sensuurivaaran takia tekee.

Mr X

Aikoinaan,alku 80-luku,Kista oli suht VALKOISTA aluetta,vaikkakin oli lähellä kameleita ja grillissä istuneita. Tämän päivän tilannetta en osaa edes kuvitella,ehkä sielläkin on mehubaari,joka myy tuoretta kamelin kusta.