Monikulttuurisissa penkkareissa ei Ruotsin lippu heilu

Ruotsin penkkariajelut voivat olla hauska tapahtuma. Tai siis parhaimmillaan sitä voi olla hauska katsella, tai sitten ei. Riippuu vähän monikulttuurisuuden asteesta.

Ruotsissa järjestetään vähän samantapaisia opiskelijoiden autoajeluja kuin Suomessa penkkarit. Lukion lopettaneet opiskelijat kirkuvat, rääkyvät ja juovat viinaa kuorma-auton lavalla ja lavan kylkeen on köytetty humoristisia sanaleikkejä. Eräs twiittaaja kuitenkin heittää kylmää vettä hauskuuden päälle ja kysyy, että montako Ruotsin lippua näkyy yhdessä penkkariautossa. Niin, tosiaan, montakohan ruotsalaista opiskelijaa auton lavalla on.

Kuvattu Tukholmassa Stureplanilla.

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mustamakkara

No eipä näy Ruotsin lippuja. Integraatio epäonnistuu ja tulee isku yhteiskunnan näpeille.

Jätte swenskande doo

Mustamakkara, ” .. tulee isku yhteiskunnan näpeille .. ”
Noinko vähällä arveletpäästävän? Kyllää siinä kuule menee myöskantavat jalat!

Qroquius Kad

Se on jo tapahtunut.

Ruotsi on kuoleva poilas, joka esittää ulospäin elinvoimaista, vaikka lähellä olevat näkevät kipu- ja pahoinvointikohtausten ja kouristelun alati pahenevan.

Ja se tappava tauti näkyy tuossa kuvassa.

PISSA Tulokset

Ja verrataanpas näitten päästötodistuksia suomen vastaaviin.. Vaikka ruotsin rimaa on jo alennettu ihan naurettavuuksiin asti niin onhan se huumoria. Huippuylioppilas ruotsissa ei pääsisi edes lukioon suomessa.

Pequulijenkkatwist

Olen ollut myös Ruotsin puolella ammatillisessa koulutuksessa ja tasoero Suomeen on suuri. Pääosalla näistä ns. huippuosaajista opinnot näyttävät etenevän erittäin verkkaisesti, jos ollenkaan. Ja aivan selvästi rimaa lasketaan tarpeen mukaan entisestään. Opiskeluaikoihin myönnetään jatkoa, koska valmistuminen ei todellakaan onnistu tavoiteaikana.
Joukossa saattaa silti olla yksittäisiä kultamuniakin, siis saattaa olla.

Maukka

Tuttu aikuisopiskelija Etelä-Suomesta kertoi samankaltaista tarinaa. Iso osa pääasiassa Lähi-idästä ja Afrikasta tulleista nuorista miehistä lähinnä viettää vain aikaa koulutuskeskuksessa saadakseen tukirahaa eikä opinnoista tule mitään joitain poikkeuksia lukuunottamatta.

mari

Heh, mä oon kuullut ja itseasiassa nähnytkin ihan saman jutun. Ystäväni aikanaan oli aikuisopiskelija ja kertoi kuinka joukko kultamunia pöllähti yks maanantai oppilaitoksen tekniselle puolelle, jotain autojen korjaamista jne. Siellä ne norkoili ja piti keskustelukerhoa. Näin tuon itsekin kun kerran heitin ystäväni aamulla opiskelemaan. Siellä ne istui ringissä nurmikolla oppitunnin aikana eikä opettajat puuttuneet asiaan lainkaan. Kai se meni sillain heidänkin kannalta helpommin. Nää oli varmaan niitä koneinsinöörinejä.

jorma

Kuorma-auto voisi saman tien kuskata nämä älyköt niihin maihin, joiden lippuja pitävät käsissään. Kaikki voittaisivat, win-win.

Mustamakkara

‘älykäs’ ähly = ählykkö

MattiS

Ählykkö = urbaani legenda

En huomannut

Missä oli NATO:n liput?

Qroquius Kad

Miksi ählämit niillä liputtaisivat?

Mr X

Ko ryhmä sopii paremmin savimajaan ja aasin selkään,kuin eurooppaan.

ennakkoluuloinen

Puoliksi häkitetty auto sentään.

gurutietää

Nin mutta kyllä siellä on kaikki paremmin ja autoverokin Suomessa ja muuta mukavaa.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/16101302/halla-aho-ruotsin-virheet-on-valtettava#comment-99510133

Heja Victor!

Tämä upea dokumentti näkyy vain Ruotsissa. Kunnon mies, auttaa lintuja. Satsannut koko elämänsä siihen:

https://www.svtplay.se/video/35247521/pa-brutna-vingar

MattiS

Perun tätä myöten kaikki pahat puheeni monikulttuurista! Tämä hyvittää kaikki raiskaukset, pahoinpitelyt ja murhat.

Irmeli

Ja näitäkö pitäisi kutsua ruotsalaisiksi. Elävät omaa elämäänsä ja pitävät omaa mölinäänsä, miksi meidän on sitä pakko kuunnella/katsella. Monikulttuurisuus on pelkkä helvetti.

Qroquius Kad

Ruotsalaiset haluavat katsella ja kuunnella noita, koska äänestävät yhä uudelleen noiden haalijat ja vaalijat valtaan, vaikka vaihtoehto olisi ollut jo kauan.
Mutta kun ei kelpaa.

Ekonomen

Uusi rekkalastillinen rasistikortinheiluttelijoita. Tuo yksi lasti maksaa ruotsille 100 miljoonaa kruunua. Ja pelkästään tuo yksi lastillinen tekee kakaroita 20 rekan verran, jotka maksavat saman. Kertaa tämä muutamalla miljoonalla per vuosi. Tämä on kiva näytteillepano talouskatastrofista. Jos noista yksikään missään menestyy niin se on luultavasti viihteen saralla, joko rap-artisti tai sitten hardcore anal-artisti, ja sittenkin muuttavat heti ulkomaille jottei tarvitsisi antaa ruotsille kruunuakaan takaisin.

Mr X

Asuin aikoinaan -70 loppu-80 loppu 08 , viihdyin, olin hemma, en tiedä,mitä siitä ruotsista mahtaa olla jäljellä . Ruotsin SUURvalehtelijat, f ruinfeltd ja stefan RÖV-en ym pökiöt ovat pilanneet hienon maan. Lensin 6-8v sitten Nextjet Västerås,bussi junalle,dallape hakemaan lippua,asema täynnä rättipää akkoja kakaroineen,mölinä-älämölö uskomaton,bussista asemalle 200m, 0 valkoista Ihmistä,juna raide 3 vai 4,ylikulku notkuvia kameleita + puikulapäitä,JOU JOU

Aksel

Nämä henkilöt ovat yleensä tosi vaarallisia. Ei muuta jokainen säilöön ja rahtilaivalla kotimaihinsa. Ei keskusteluja, ei tasa-arvovaltuutettuja, ei maahanmuuttokoordinaattoreita.

Mr X

Luin joku päivä sitten x sivuilta,7-henk savunahka perhe,matkalla sto-mlö,ruotsin sos-kela tykkäsivät,liian rasittava matka lapsille , ei muuta kuin LENTOLIPUT paviaaneille,tur-retur. Håkan jos kysyy,vastaus,kävele. Paavo,olet unohtanut BAJSKRIG. No,se löytyy google.

Suomi Finland

Ruotsissa siis diskuteerataan. Aluksi luulin, että tuo jotain piruilua ruotsalaisille, kun siitä diskuteeraamisesta jauhetaan. Vähitellen on alkanut kuitenkin tulla varsin selväksi, että Ruotsissa tosiaan diskuteerataan ja sillä saadaan aikaan uskomattoman paljon vahinkoa.

Melkein niin Putinin aiheuttama vahinko Venäjälle, mutta sillä erotuksella, että Putinin tarkoitus ei ollut alun perin tapattaa armeijaansa, vaan se tuli vähän odottamatta, kun se mongolijärjestelmä osoitti pahimman heikkoutensa ja epäonnistui täysin oikean tilannekuvan antamisessa Putinille.

Mutta koskas Ruotsista on tuollainen diskuteeraajien luvattu maa tullut? Ainakin vielä Wasa- laivan vesillelaskun aikana se oli kuningas, joka sanoi kuinka laivoja rakennetaan.

Suomi Finland

Olisiko perin nolon uppoamisen jälkeen pohdittu, että on parempi kuunnella kaikkien mielipiteet perin juurin läpi, ennen kuin lähdetään toteuttamaan laivaan muutostöitä? Ja tämä on sitten jäänyt ikään kuin päälle…

Qroquius Kad

Diskuteeraaminen on yksi asia, mutta siitä kehittynyt fiikkaaminen vielä pahempi:

https://murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=989195&sid=7878b4d60dbf560fc58ca1613dd782e8#p989195

Diskuteeraaminen ja fiikkaus ovat seurausta yhteiskunnan naisistumisesta liian kauan jatkuneen rauhan ja hyvinvoinnin kauden johdosta:

kun miehellä on ongelma, hän haluaa siihen ratkaisun.
Kun naisella on ongelma, hän haluaa puhua siitä, tai paremminkin sen ongelman aiheuttamasta tunnetilasta;
se voi usein olla sitä ongelmaa tärkeämpi.

Mitä enemmän naisia pääsee yhteiskunnan johtotehtäviin, sitä enemmän ongelmista vain puhutaan sen sijaan, että niihin etsittäisiin ratkaisu ja pantaisiin se täytäntöön.
Lopputuloksena on Ruotsi, tuhoutuva valtio.

Mr X

Bajskrig,08 hammarby,romanian EU-kansalaisilla oli eripuraa,käsi rahtihameen alle,pökäle kämmeneen ja heitto toista kohti,no,toinen toimii samoin,kakka liikkuu,vain 1km gullmarsplan-1.5km ringvägen.Romanian EU väkeä. Turkki myös havittelee EU. Onko sitten EU kakkasota romania-turkki ?

Kukavaan

YouTubesta löytyy ulosteenheittovideoita hakusanalla bajskrig. Etnisyys ei yllätä. Ammatti kerjäläinen. Kannattaa kiertää kaukaa,

Reijo Ruotsalainen

Romanialla ja Turkilla on kiva yhteinen historia, kuten tämä kiva kaveri Vlad Tepes joka seivästi 20000 turkkilaista. https://en.wikipedia.org/wiki/Vlad_the_Impaler#Ottoman_war

Mutta sinänsä romanialaiset ovat tehneet Turkille saman kuin suomalaiset Venäjälle, estäneet saastan leviämisen Eurooppaan.

Ilmari

Ajatellaan positiivisesti. Ruotsin lippua ei tosiaan näkynyt, mutta ei näkynyt myöskään Pride-lippua!

Qroquius Kad

Eipä se Pride-lippu taitane innostaa musulmaaneja NATO-lippua enempää.

Qroquius Kad

Koska hengitän saman ilmakehän kaasuseosta kuin prideilijät, olen siis hengessä mukana.

KLK

Harvoin Suomessakaan penkinpainajaisautossa Suomen lippua näkee, tai mitään muutakaan lippua. Joskus ehkä maalattuna pahveihin, mutta ei liehumassa.
Eikä näkynyt ennen viime vuosikymmenien runsastunutta maahanmuuttoakaan.

basso balalaikka

Hävytöntä, kerrassaan hävytöntä, monilla noista on päässä valkoinen lakki, eikös se olekkin valkoisen merimieskulttuurin tunnuksien omimista, siis kamalista kamalinta kulttuurista appropriaatiota, eikä tuolla ole edes Brasilian lippua, vaikka saisi mielummin olla kuin nuo kummalliset rätit.