Videoreportaashi Paten polkupyöräpuolimaratoonista 74 km

Polkaisin viikonloppuna ex-temporena 74 kilometrin päivälenkin polkupyörällä. Muutama tunti siinä meni ja loppuvaiheessa alkoi jo hieman hyytymään, tosin mitään ongelmia ei ollut koko matkan aikana.

Matka alkoi Botkyrkan Tumbasta, Södertäljeen, sieltä Mörkön saareen, lossilla mantereelle ja takaisin Tumbaan. Matkaa kertyi 74 km ja aikaa kului 5 h 38 m. Ei mikään pika-aika, mutta kannattaa huomata se, että ajelin hissukseen maisemia katsellen. Pyörä oli matkapyörä, jossa ajoasento on pysty. Kunnon katupyörällä aikaa ei kuluisi lähellekään tuota. Lisäksi pidin pari ruoka-taukoa ja lossiakin joutui odottelemaan hetken.

Koko reissu oli vähän kuin ex-tempore, tyyliin katsotaan jaksaako äijä. Sen verran on peruskuntoa, että hyvin jaksoi, vaikka jalat olivat pari päivää tuon jälkeen vähän hellinä. Seuraavaksi ajattelin kokeilla ennen juhannusta 148 km reittiä. Näillä spekseillä luulisin, että ainakin yhden sätkivän pakkopalautettavan saisin kannettua lentokoneeseen.