EXTRA: Uusruotsalaiset sytyttivät kymmeniä tulipaloja Trollhättanissa

Trollhättanissa alkoi torstai-iltana täysi kaaos. Tulessa on ainakin kerrostalo, kaksi parkkihallia ja useita autoja. Pelastuslaitos on kehottanut ihmisiä sulkemaan ikkunat ja pysymään sisällä ja yleinen vaarahälytys on annettu.

Palolaitos sai ilta kymmenen jälkeen hälytyksiä useisiin eri paikoissa riehuviin tulipaloihin. Tulessa on ainakin kaksi parkkihallia ja kerrostalo. Lisäksi ulkosalla on sytytetty tuleen kymmeniä autoja. Tulipalot ovat toisistaan erillisissä paikoissa.

Kuvassa filmillä parkkihalli täydessä ilmiliekeissä.

 

Ensimmäiset ilmoitukset tulipaloista tulivat joskus 22.30 aikaan ja sen jälkeen ympäri kaupunkia on sytytetty säännöllisin väliajoin useita tulipaloja. Tätä kirjoitettaessa Ruotsin aikaa klo 01.45 sytytettiin viimeksi muutama auto tuleen. Paloja on ollut ainakin Hjortmossegatanin kerrostalopalo, samalla kadulla useampi autopalo, Bergkullevägenillä autopaloja, Södra Malögavägenillä autopaloja, Paradiskolanin pihalla ja Lextorpsvägenillä autopaloja ja Merkurius–parkkihalli on tulessa.

 

Poliisi on saanut kaupunkiin erikoisjoukkoja hoitamaan tilannetta. Muuten tilanne on rauhallinen, eli mitään mellakointia ei ole, paikkoja on vain sytytetty tuleen. Poliisin mukaan kaikki teot ovat tahallaan sytytettyjä ja poliisin lausunnoissa on viitattu alamaailman välienselvittelyyn tai jonkinlaiseen voimannäyttöön.

Pt-median Trollhättanin kirjeenvaihtaja kertoo, että kaikki roihahti yhtäkkiä.

– Oli hiljainen ilta ja yhtäkkiä koko kaupunki oli yhtä sinistä vilkkuvaloa ja parvekkeelta näkyi puolen yön aikaan moneen suuntaan liekkien loimotusta.

Parkkihallipalo näkyi suurena savupatsaana.

 

Seurataan tilannetta kunhan aamu valkenee.

 

Pt-median kommentointi on melko vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, toki kevyet off-topicit, eli asian vierestä kommentit ovat sallittuja, mutta älä spämmää kymmeniä viestejä aivan asian vierestä. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nih

Ruotsin terrori alkaa karata käsistä ja samaan aikaan sossujen oikeus ministeri kädetön ja hyssyttelee tilannetta. Ei oikein tehtäviensä tasalla. No ehkä mellakointia ja tulipaloja pitäisi ensin levitä myös pääkaupunkiseudulle, että humaani ote hellitäisi ja alettaisiin asialle jopa tehdä jotain.

Tepi

Ei tässä tapauksessa ole kyse terrorista. Ilmaston muutuksen ja sään ääääääääääri-ilmiöiden aiheuttama kuivuus saa paikat syttymään tuleen. Gallup:t ruottista kertovat että sos.demokraattien kannatus vaan nousee. Eli hyvästit ruotsille!!! Tuhon syöksy vaan jyrkkenee humanitäärisessä suurvallassa.

HyvaJatkaa

Aina nuoret ovat tapailleet toisiaan ja juhlineet kovan koulutyön päättymistä!

Ei kyse ole mistään poikkeavasta tilanteesta, sen vuoksi Suomaan vastuuliseksi itseään kutsuva pas**mediakaan ei ole uutisoinut tapahtumista.

Mustamakkara

Säästäkin on tullut äääääärioikeistolaista.

Mustamakkara

Ministeri on tosiaan kiinnostava osa tätä nykyaikaisen polttopallon pelaamista. Muut puolueet ovat kypsiä ko ministeriin, mutta pääministeri uhkaa erolla, jos ministeriä aletaan hiillostaa.

Kovaa peliä. Eikö tuo oikeusministeri tosiaa tee mitään? Tuomitseeko edes tekoja vai mikä siinä måttåå.

Timanttipilvisuukko

Noooh pojat on poikii! Keppostelee ne valkoisetkin, ei saa yleistää! Tätähän varten on palolaitos, pöljät! Sitäpaitsi tämäkin on valkoisten heteromiesten harjoittaman systemaattisen rasismin vika!

Oppia ikä kaikki

Taitavat harjoitella juhannuksen vuoksi tai opettaa nuorempia. Sen minkä nuorena oppii niin sen vanhana taitaa.

Kohta Roihuaa

Paludan-Harjoitus 2022 menossa. Joukot lämmittelevät.

HyvaJatkaa

Toivottaan näin! Saavat menetelmät kuntoon kaikkien aikojen kesäjuhlia varten.

Sveduapinat äänestää kaikesta huolimatta viher-femakko-komukka sosssuja vaikka omat talot ja autot on poltettu ’huippuosaajien’ toimesta

Piikivi

En tiedä… en kai asioista paljon ymmärrä, mutta miten tämän sakin annetaan tällä tavalla riehua. Eikö tosissaan ole mitään tehtävissä. En usko. Tahtotila vain puuttuu asioiden muuttamiseksi. Ei kannattais olla liian suvaitsevainen. Pitäis vähän ymmärtää, ettei se kaikki tumma iho ole rikkautta. Voi että miten potuttaa miten poliitikot ovat pilanneet maansa. Samma på här …vaikkei samoissa mittasuhteissa kuin Ruottissa.

Ceterum censeo

Ruotsissa ei enää ole riittävästi ruotsalaisia tämän kehityksen kääntämiseen.

Qroquius Kad

Itsepä ovat ruotsalaiset ne poliitikkonsa äänestäneet sallimaan tuon.
Turha valittaa siitä että on kaivossa, kun on itse omasta tahdostaan sinne hypännyt.
Vaihtoehtokin olisi, mutta kun ei kelpaa niin nauttikoot sitten tuosta.

Javelin

Ei mitään keskusteluja, ei pullanleivontakerhoa, ei kuviokelluntaa yhdessä, ei maahanmuuttokoordinaattoreita ei tasa-arvovaltuutettuja vaan tasalaatuinen Nokia 43 musta kumisaapas tekee heijausliikkeen syvälle anukseen. Jokainen paloja tehnyt matu siis toisin ilmaistusti kiinni ja heti äkkinopea karkotus. Trollhättan oli hieno Saabin tehdaskaupunki nyt kaikkea muuta.

Pera Pervo

”Pohja se on miunkin säkis” sano uusruottalainen kun äärioikeistolaisen auton poltti. Ruotsi on Suomen jälkeen maailman rasistisin maa! Mitäs svedun sossut pihtailleet discorahas vai ovatko batiikkinoidatkin pihdannéet tavarastaan? Sitä saa mitä tilaa. Oikeus ja kohtuus!

seant

Ehkä syyn saa SD puolue, koska se on tehnyt välikysymyksen oikeusministerin saamattomuudesta rikollisuuden suhteen, sanovat että hänen pitäisi jäädä eläkkeelle. Äänestys on tiistaina, pääministeri on sanonut. hän eroaa jos oikeusministeri saa epäluottamuslauseen. Tuleeko Ruotsiin ennenaikaiset vaalit, se on paha juttu S puolueelle, koska autoilijoiden polttoaine seteli on aikomus jakaa vähän ennen varsinaista vaalipäivää.

Sami

Ruotsi on kyvytön puolustamaan alueellista koskemattomuuttaan.

Varma Voitto Ikuinen

pyrokeharit vihaa ihmisiä, mielestäni katapultti on
sopiva ratkaisu ilmaston parantamiseen.

Anonyym

Ja svedut äänestää nykyisen sakin edelleen valtaan entistä suuremmalla enemmistöllä. Suunnanmuutoksen pelko on valtava. Eikä oppositiolla sitten taida olla hallitsemisen osaamista, kun ei heitä ole siihen hommaan päästetty edes harjoittelemaan. Omaa rassizmisyntiä Svedulassa pelätään kuin ruttoa.
Tuo Svedustan on jotenkin samanlainen kuin Venäjä noidankattiloineen.
Sama poliittinen kuvio on alkanut toistaa itseään, vaikka sen takia menisi miten huonosti tahansa. ”Kärsi-kärsi! Kirkkaamman kruunun saat!”

liisa vtuhorsmanperse

Vieläkö joku väittää ettei lähi-itää voi tuoda, sen voi suorastaan luoda kuten nämä naapurit ruotsíssa.

sivarigubta

Suomi24 trolli nauttii asiasta
https://imgur.com/VHQlWHm

Lallukka

Kaikki uusruotsalaiset kuuluu häkkiä heilutteleen!