Päivän rasmuksessa itketään lämmintä itkua Milan Jaffan takia

Uussuomalainen Milan Jaff sai kymmenen vuotta vankilaa. Ihan pikku jutuista ei saa kymppiä. Mitäpä rasisminvastusteluryhmä Rasmuksessa ollaan asiasta mieltä? Osa mummoista on itkenyt silmänsä umpeen Jaffan takia.

Muutamia otantoja rasisminvastustelijoilta:

– Karsinakulttuuri. Karsinapolitiikka. Eriytymisen pääsyy on sosiaalinen segregaatio. Pääsyy ei ole Milan Jaff eikä Cavalliini. He ovat vain tämän johdonmukaisen syrjäyttävän politiikkaamme tuotteita.

Tässä ketjussa muutkin keskustelijat ovat yksimielisiä, että Jaff on olosuhteiden uhri, ja ennen kaikkea rasististen suomalaisten rasismin uhri. Voi Jaffa parkaa.

Kommenttiklassikon heittää muuan kantarasmuslainen, joka itkeä tuhrusti Turun puukkoterroristinkin jälkeen. ”Rakasti”, moni muistaa tämän jo meemiklassikoksi nousseen viestin. Nyt Helena on Milan Jaffasta tätä mieltä:

 

Voi voi, rasisminvastuselijat itkevät niin lämmintä itkua, voi kun pääsisi paijaamaan Jaffaa.

 

Tässä tuon viestiketjun aloitus. Vahvasti mennään:

Nyt kohistaan Milan Jafista, jegeistä, tuomioista. Voi kauheeta! Miten tässä on nyt päässyt näin käymään?! Tuhmat pojat. Ei. Ei ne ole tuhmia poikia. Ne on meidän johdonmukaisen, ihmisiä syrjäyttävän politiikan tuloksia.

 

Rasisminvastustelijoiden jorinoita voi lukea mm. Facebookista:

https://www.facebook.com/groups/RASMUSGROUP/permalink/5413246495353197

Subscribe
Notify of
guest
69 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
timo
timo
3.6.2022 22:58

Lahjat? Siis se että pölli uusruotsalaisilta sen Stocholm City jollotuksen?
Mitähän mieltä muuten ne on tuosta? Tuskin oli lupaa?

Onko
Onko
3.6.2022 23:08

Kaikki muumimukit tarjottimella?

Huru-ukko
Huru-ukko
4.6.2022 22:05
Vastaa...  Onko

Kaikki muumit uppoavassa kanootissa ja inkkarit tulvan alle jääneessä laaksossa??

Mr X
Mr X
3.6.2022 23:29

No voi että, ja tuula mohaued, onko kameli vai aasi ollut selässä, nimestä päätellen ei aasi,kodka aaseilla ei passeja-entä sinun mies ?

Jallu
Jallu
3.6.2022 23:47

Jos kysyt sisäministeri Mikkoselta, niin vastaus on, että kotouttamista lisää, mikä ei ole vielä toistaiseksi onnistunut yhdessäkään länsimaassa. Potku perseille ja maasta ulos tämmöiset, sanoi vastaavasti persujen edustaja Tavio.

Nepa
Nepa
4.6.2022 08:45
Vastaa...  Jallu

Kotoutetaan takaisin lähtömaahan, niin ulinat syrjinnästä loppuu.

Suomi Finland
Suomi Finland
4.6.2022 12:31
Vastaa...  Nepa

Voi siellä lähtömaassakin räpätä. Ja suvakit voi halutessaan sitten kuunnella Jaffan räppäämistä Youtubesta. Ei sen tarvitse asua Suomessa, että se voi molottaa räppiään. Eli suvakit eivät menetä mitään.

On tuosta rasmuksen läpänpäästöstä luettavissa sekin, että kaikki eivät nyt sentään suvaitse aivan äärettömästi. Varmaan täytyy Jaffankin tapauksessa hieman himmata mitä siellä kirjoittelee, ettei lennä ulos ryhmästä.

Mr X
Mr X
3.6.2022 23:54

Mistä näitä suvakkeja -tuulia-löytyy ? Sandal apina kehuu,kaunis,ihana nainen,rekkavaaka näyttää 190kg,mennä naimisiin.

mari
mari
4.6.2022 01:56

Että vain ukrainalaiset? Ei minua tai mun faijaa ollut kukaan paijaamassa tai neuvomassa. Jos joku olis tullu jotain neuvomaan, me oltais taatusti käsketty sen painua hiiteen. Näiden ihmisten juttuja kun lukee, niin huomaa kuinka he olettaa ettei tänne tulijoilla ole itsellä mitään vastuuta itsestään. Kaikki on kannettava valmiina eteen ja kuunneltava korvat punaisina ”missä mun raha paska ruoka”. Yllättäen tuon Ahmed Maryaman kommenteissa oli jotain järkeä kun taas nää suomalaiset on niin naiiveja etten mä keksi edes sille tarpeeksi nasevaa synonyymia. Aina vika on kaikkien muiden, milloin yhteiskunnan, milloin minkäkin, ei koskaan ’jaffojen’. Pitäisihän jaffan saada rötöstellä koska on ”tulija” ja ooh, räppijäbä. Voi v*ttu, tämän kun luki, alkoi tosissaan viduddamaan. Mástarde amigos!

Moonman
Moonman
4.6.2022 10:11
Vastaa...  mari

Tämä viestiketjun helena saari kuuluu selvästi siihen porukkaan joille maahantunkeutujat kyllä ovat maailman tärkein asia, mutta toisaalta pitävät niitä lapsiin tai eläimiin verrattavina, joilta ei voi vaatia mitään käyttäytymistä tai vastuuta tekemisistään. Kitkerät, kaunaiset ja vanhenevat refugeeswelcome-naishenkilöt pitävät tunkeutujia seksileluina ja sitten saadaan lukea niitä päänkatkomisjuttuja ja kuinka kurpan ruumis oli yritetty hävittää polttamalla asunto, kuten oliko se nyt porissa taannoin, kävi.

Melkein naapurissa
Melkein naapurissa
4.6.2022 17:14
Vastaa...  Moonman

Juu toinen niistä. Muiden raiskausten yms ohella.

mari
mari
4.6.2022 17:55
Vastaa...  Moonman

Joo, hyvä pointti sinulta jonka olen itsekin huomannut. Nämä helenasaaret eivät korviaan lotkauta jos joku, vaikkapa bosnialainen pistetään linnaan koska hän ei ole saarelle tarpeeksi eksoottinen. Toisaalta, jos Milan Jaffa olisi 160kg painava, 40 vee & karkean rumahko mies, enpä uskoisi Helenan pahemmin itkeskelevän Jaffan puolesta. Ja kyllä, nää Rasmuksen ämmät ovat joskus huomaamattaan hyvinkin rasistisia näitä paijattaviaan kohtaan. Sigmund Freud osaisi muotoilla tämän paremmin kuin minä. Omaa mielenterveyttäni ajatellen lopetin sivuston satunnaisenkin lukemisen ajat sitten.

Mukavia pelihetkiä jne
Mukavia pelihetkiä jne
4.6.2022 18:37
Vastaa...  mari

Kun 17 v tyttö poltettiin elävältä porissa, asuin todella lähistöllä. Eipä siitä enempää. Mutta,se mikä vitutti suunnattomasti, oli yleinen reaktio. Erityisesti valtamedian puolelta. Muslimi murhasi kunnian puolesta Allahin nimessä. Täysin selvä asia. Ärsytti niin stnasti suvakkien jne lässytykset. Varsinkin, kun oli niin monia muitakin tapauksia silloin sanaan aikaan ympäri Eurooppaa. Eipä muuten ole enää niitä juttuja valtamediassa toistaiseksi, miten blondi skandityttö uskottelee, että Abdullah kohtelee kuin prinsessaa . Kyllä ns otti päähän ne valhejutut.

mari
mari
4.6.2022 20:42

Muistan tuon tapauksen. Itse asiassa se tulee vieläkin mieleen silloin tällöin raakuutensa vuoksi ja tietenkin sen mistä itsekin mainitsit, jälkilässytykset ja itse uhrille ei tainnut juurikaan sympatiaa herua. Toinen juttu mikä mua todella v***to oli Turun terrori – iskun jälkipyykki. Oli rasismin vastaisia mielenosoituksia, seliteltiin tämän(kin) johtuneen ”suomalaiseen yhteiskuntaan pesiytyneestä rakenteellisesta rasismista”. Siis mitä v…ua? Tää marokkolainen jätkä livahti maahan invaasion jälkimainingeissa ja oli viettänyt Suomessa 2 vkoa ennen kuin teki tekonsa. Nerg väitti tietävänsä kaikkien tulijoiden taustat. Tietty valetta, mut vaikka tietäisikin, ei se voi tietää niiden aikeita. Ei sillä kristallipalloa ollut kuten eräällä Halla-aholla oli.

Islamin tunnukset päällä
Islamin tunnukset päällä
4.6.2022 21:29
Vastaa...  mari

Tänään olin lenkillä, ja kuinka ollakaan.. Porin Koiviston puistikko. Siellä teljän kirkon vieressä ovat lisääntyneet nuoret muslimit. Eli ovat asuttaneet kirkon viereiset kämpät. Tänäänkin olivat bemarilla liikkeellä. Korkeintaan muutaman vuoden vanha . Stna että alkoi vituttamaan. Ylimieliset nuoret mulqvistit. Suvakkien suojeluksessa.

Pena
Pena
4.6.2022 02:06

Missä ne ”lahjat” ovat tulleet ilmi?..ei ainakaan ”musiikissa”, joka oli täyttä paskaa, kuten kaikki räppi musiikki aina on.

Muutenkin voisi puhua paremmin täysin lahjattomasta henkilöstä.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.6.2022 12:54
Vastaa...  Pena

Jaffa-Milla on itsessään lahja rasmuksille ja muille vaikeasti häiriintyneille.

SadPain
SadPain
4.6.2022 21:49
Vastaa...  Pena

Äo-47 sarjassa hyvinkin lahjakas, normitasolla täysin lahjaton.

Pahan Jumala
4.6.2022 04:25

Rasmus jo nimenä on sellanen vaaleanruskea nuhjuinen nalle mikä on kaikkien rotujen vähän piirteetön sekoitus.

Kadotus kuvaa sitä että katoaa tästä fyysisestä maailmasta edustamasta jotain arkkityyppiä.

On pallon muotoisia. Kolmion muotoisia. Neliön muotoisia. Mutta ei ole epämääräistä koska sitä ei pysty määrittämään miksikään. Näin ollen se ei ole pitkällä aikavälillä muuta kuin mätä ja vammainen. Epämuodustunut ja sairas.

Tämän takia esimerkiksi feministit ja kaikki mahdolliset kaiken vaikuttajat ovat selkeästi vammaisen näköisiä fyysisesti.

He ovat rajalla tippumassa kadotukseen ja ainut mitä he voivat tehdä matkalla on kirota maailmaa tai houkutella muita mukaansa.

Luonto on puhtaasti rasistinen jotta kaikkia lajeja syntyisi ja olisi olemassa.

Pahan Jumala
4.6.2022 04:37
Vastaa...  Pahan Jumala

Ainut miten ihminen pystyy levittämään pahaa tahtoaan ja ajatussairauksia on komentaa sellaisilla lauseilla joissa ei ole tekijää, on vain kohde, aina ei sitäkään.

Kaikki tapahtuu passiivissa. Esimerkiksi sinulla ei ole oikeutta. Tekijää ei ole määritelty, on vain asetettu jostain taivaalta, monikosta joku sääntö.

Kokeileppa miltä se kuulostaa jos sanon: Minä määrään että sinulla ei ole oikeutta.

Siksi kaikki laki tekstit koko maailmassa ovat passiivissa koska totuus on sellainen minkä pystyy sanomaan ja siinä on tieto, keneltä se on ja kenelle + käyttöohjeet. Tunteet ovat tälläisiä.

Kaikki lait on siis paskaa jo alun alkaen.

Alpertti
Alpertti
4.6.2022 08:22
Vastaa...  Pahan Jumala

Esimerkkinä Suomen rikoslakiin on sentään kirjoitettu, kenet tuomitaan. Suomen tieliikennelakiin ei sen sijaan ole kirjoitettu enää edes kuka väistää ja mitä. On vain ”väistetään”.

Nih
Nih
4.6.2022 07:02

Tätä pökälettä uhkaa karkoitus, koska ei ole oleskelulupaa ja näin pitäsi ehdottomasti tehdä. Irakin kurdi, joten myös Turkin sulttaani voi olla tyytyväinen kun yksi kurdi saadaan pois maasta. Olisi hyvä esimerkki näille matujengiläisille, ettei Suomessa voi olla kuin Ruotsissa, tehdä rikokoksia rikosten perään ilman että joutuu vastuuseen ja seurauksena jopa maastakarkoitus. Laki pitäsi muutta niin että raskaista rikoksista automaattisesti seuraa karkoitus. Nyt kun vihervasemmisto seuraavien vaalien jälkeen joutuu pitkälle oppositio taipaleelle, on lait laitettava vastamaan tämän päivän tilannetta maturikollisten osalta, muuten Ruotsin tilanne on myös Suomessa muutamassa vuodessa.

mari
mari
4.6.2022 18:06
Vastaa...  Nih

No tästä ei voi olla kuin samaa mieltä. Mutta…entäpä jos vihreät ovatkin seuraavassakin hallituksessa? Nimittäin PS on jo aikoja sitten pelattu ulos. Heidän kanssaan ei kukaan halua leikkiä samalla hiekkalaatikolla. Kokoomukseen en luota pätkääkään, federalisteja koko porukka, mukaan kyytiin otettu vähän rydmania ja attekalevaa syömään ääniä PS:lta. Tanskan omaksumassa linjassa olisi pientä toivon kipinää mutta ei Suomessa siihen mennä ennen kuin Ruotsi tekee niin. Se on niin nähty useissa muissa kysymyksissä. Toivottavasti olen väärässä, tai ehkä mä oon tänään vaan vähän negatiivinen.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.6.2022 19:21
Vastaa...  mari

Katsos sisar mari, kun vinkkelisi on valtamedian viiraamaan suuntaan alaspäin väännetty:
miten PS on voitu pelata ulos?

Kyse on vain äänestäjistä, jotka Suomen ystävämaassa (vaikka valtamedia koittaa muuta väittää) Unkarissa ovat suoneet PS:n veljespuolueelle Fideszille yhä uudelleen mandaatin tehdä ylivoimaisella enemmistöhallituksella kansakunnan ja valtakunnan parhaan mukaista politiikkaa.

Mikäli suomalaiset eivät halua äänestää Perussuomalaisia, ei sille tietenkään voi mitään.

mari
mari
4.6.2022 20:49
Vastaa...  Qroquius Kad

No, jos 51% äänestää perussuomalaisia, ei sitä silloin tietenkään ole pelattu ulos. Tarkoitin lähinnä sitä kuinka hallitus neuvotellaan kasaan Säätytalolla sen puolueen johdolla, joka on saanut eniten ääniä vaaleissa, ja se ei tule olemaan perussuomalaiset vaikka itse niin kovasti toivoisinkin. Tällä hetkellä näyttää siltä, että kokoomus olisi voittaja. Jos näin käy, juuri mikään ei tule muuttumaan.

Peksi
Peksi
4.6.2022 08:42

Yhteiskunta,kun alkaa mädäntyä sisältäpäin niin tunnusomaista on,että jotkut kaikesta vieraantuneet tahot alkavat miettiä moisia..punaisena lankana,että mitä turhempi ja haitallisempi ilmiö tai tyyppi niin sitä enempi sen hyysäämiseen pitää tuhlata resursseja

mari
mari
4.6.2022 20:56
Vastaa...  Peksi

Aika hyvin tiivistetty. Nykyisen hallituksen touhuja kun katselee niin analyysisi sopii siihen kuin nakutettu: Suomi elää velaksi jo 13. vuotta peräkkäin ja rahaa syydetään mitä älyttömimpiin juttuihin, tutkitaan kaikkea roskaa, nostetaan kehitysspurahoja samalla kun kuritetaan omaa kansaa mm järjettömillä elinkustannuksilla. Tulee ihan Rooman loppuajat mieleen. No, hauskaa oli niin kauan kuin sitä kesti.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.6.2022 23:03
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Vaan miten?

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
5.6.2022 09:42
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Muuten olen samaa mieltä Paavon kanssa paitsi tosta viimeisestä lauseestä. Periaatteessa Suomen velka ei ole mikään ihan älytön ja se on aika lähellä edelleen EU:n velkaantumissäännöksiä, mutta velkaantumisvauhti on ollut viime vuosina hurjaa. 2009 velkaa oli 59 miljardia ja nyt melkeen 140 miljardia. Eikä velkaantumiskehitys ole ihan heti loppumassa, sillä valtio teki viime vuonna 8 miljardia tappiota. Toiseksi väestön ikääntyminen lisää valtion menoja joka vuosi. Asiaa ei voi paikata maahanmuutolla, sillä SUomi ei houkuttele osaajia. Töissä käyvienkin mamujen tulot vuodessa 10 000 euroa pienemmät kuin kantaväestön

On todennäköistä, että suomalaiset äänestävät seuraavaksi hallituksen joka ainakin tulee rajoittamaan velkaantumista tai jopa maksamaan sitä takaisin. 1/2

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
5.6.2022 09:42
Vastaa...  Sakari Rajamäki

2/2

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
5.6.2022 09:55
Vastaa...  Sakari Rajamäki

2/2 Tämä kuitekin tarkoittaa vääjäämättä kovia leikkauksia joista kansa ei tule pitämään, joka taas tarkoitaa käytännössä hallituspuolueiden kannatuksen rohmahtamisa(Niin persujen kuin kepun kannatus on aikaisemmin romahtanut leikkauslistojen takia) Ja seuraavaksi on taas vallassa vasemmistopuolueet, jotka ottavat velkaa surutta jne.

Tämä korttitalo voi pysyä yli kymmenkin vuotta vielä pystyssä, tai sitten tulee joku taloudellinen kriisi joka kaataa sen jo paljon aikaisemmin. Maailman sivu valtioita on mennyt konkurssiin, joten SUome konkurssi tai jonkin näköinen selvitystila ei ole edes kovinkaan ihmeelllinen asia maailman historiassa.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
5.6.2022 10:53
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Suomessa on tyikäisen väestön määrä kasvanut aina vuoteen 2010 asti. Aika helppo hoitaa valtion taloutta kun työikäisen väestön määrä kasvaa joka vuosi ja ne saatiin aika hyvällä prosentilla töihinkin. Vastaaasti vuoden 2010 jälkeen työikäisen väestön määrä on vähentynyt jyrkästi. Eikä ole sattumaa, että juuri noihin aikoihin valtion velka on kasvanut jyrkästi.

Tässä muuten mielenkiintoinen linkki valtion velkaantumisesta.
https://www.veronmaksajat.fi/luvut/Tilastot/Julkinen-talous/Valtion-velka/#139f12a0
Kuten näkee niin euromääräisesti valtion velka on kasvanut aina vuodesta 1940 asti. Periaatteessa valtio voi velkaantua ikuisesti jos tahti on maltillista, sillä inflaatio syö velan, mutta nyt kun velkaantuminen on niin rajua se muodostuu ongelmaksi.

Peksi
Peksi
5.6.2022 13:36
Vastaa...  Paavo/ Pt-media

Noinhan se suunnilleen on,muttei mulla silti olis mitään sitä vastaan että suomellakin olis norjan öljyrahastoon verrattava varallisuus:)

Peksi
Peksi
5.6.2022 13:34
Vastaa...  mari

Niin..onhan meillä sirkushuveiksi paskoja vähä-älyisten Tosi-Tv ohjelmia sun muuta..ettei niin tympäisis maksaa..
Sehän on tarkoituskin ettei kaikilla olis vara elää,niin saa sullottua ne Neekerilähiöön mieliala-lääkkeitä syömään

Peksi
Peksi
5.6.2022 13:45
Vastaa...  mari

Lieköhän rooman loppuaikoinakin ajateltu oltavan historian päätepisteessä,kun oli Pax Romana kestänyt jonkin sata vuotta..ken tietää..
Sehän on hyvin tyypillistä tuollaiselle naiiviudelle,kun ei osata katsoa omaa aikaa osana pitkää jatkumoa ja soveltaa historiasta mahdollisia tapahtumakulkuja mihin mikäkin voi johtaa

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.6.2022 21:12
Vastaa...  Peksi

Vaikka Ryssä on lähes kaikin puolin epäonnistunut kansakunta, on sillä oikeastaan juuri siksi kosolti hyviä sananlaskuja:

”Kalan mätäneminen alkaa sen päästä.”.

Taidatko tuon enää kyynisemmin toteen lausua.

Sherlokki suvakko
Sherlokki suvakko
4.6.2022 08:44

Vastassa muuri, Tuula kysyy ”kuinka voin auttaa? Tunkuri ”lehmä, levitä haaras”. Tuula, ok, mitä seuraavaks? Tunkuri, öö pankkikortti, hjyva kämppa, ihan vittu kaikki mitä löytyy!!!

Peppu *johtaa* koht Eu ta
Peppu *johtaa* koht Eu ta
4.6.2022 09:26

Paparazzi iski: kireät trikoot myötäilivät
 Sanna Marinin huipputreenattua peppua – kuva!

sanna pääsee uudestaan valtaan liberaali vasuri tirkistelijä runkkareiden ansiosta

koska kaikki politiikan huipulla olevat sedät katselevat sannan 7 päivää kuvia

EU n pääkonttorin vessassa puhisten housut kintussa

Ajatuksella
Ursula von der Leyen tilalle 

Herkku pemppu Sanna Marini

KOSKA hän on Eu n VALTA ELIITTI  

LIBERAALI PERVO SEDILLE 

KUIN YLI-ANNOS VIEGRAA 

Ylläri EU n Miesten vessa
Ylläri EU n Miesten vessa
4.6.2022 10:03

päätöseen vaihdosta voi edesautaa se että Ursula von der Leyenin

tampoonit killuivat EU n miesten vessan pytyssä
ursulan puheli numerolla varustettuna

GLGL
GLGL
6.6.2022 15:09

Eiköhän se Ursula kohta kyrpiinny meidän Sannaan, koska vie kaiken huomion. Tässä piileekin helpoin tapa EU:n kaatamiseen. EU:n johtoon pitää valita taidolla poimittu joukko narsistisia naisia ja laittaa kello käyntiin EU:n ja Euron luhistumiselle.

Punainen Jaffa
Punainen Jaffa
4.6.2022 09:37

Ei kyllä löydy päivänselvempää tapausta jossa maastakarkoitus lusitun kakun jälkeen on ainut vaihtoehto. NIIN SAATANAN TURHA APINA ETTÄ EI MITÄÄN RAJAA. Maailman naurettavin, PASKIN jätkä ikinä. Hyi vittu. Oikeon TOIVON että kusipää vetää itsensä hirteen vankilassa, RASISMIN vuoksi. Tai sitten ehkä muut Mohammedit vääntää siltä niskat nurin, toi runkkupelle saa heidät kaikki näyttämään entistäkin paskemmilta, minkä ei edes luulisi olevan mahdollista… Siinä ois teille aavikon joutopojat KUNNIAMURHA jos mikään.

BLM Saanko nuolla asetta
BLM Saanko nuolla asetta
4.6.2022 09:39

6ix9ine, Tekashi69, Danny Hernandez: sateenkaaritukkainen tatuoitu rap-tähti, maineenkipeä sometrolli ja oikea gangsteri samassa persoonassa. Yhdistelmä musiikkia, nettihäiriköintiä ja true crimea. Vikram Gandhin ohjaama dokumenttielokuva selvittelee köyhistä oloista Brooklynistä monenkirjavaan maineeseen nousseen latinonuorukaisen tarinaa. (USA 2020)

huomioni kiinnittyy näiden
MUSTIEN UKKOJEN ÄÄRI KRIMNAALIIN TOIMINTAAN
Ja täysin sekopäiseen elämään

Siis poliisit polvistuvat BLM Edessä USASSA

ymm muut Typerykset

Sori en tajua miksi

SIIS FERRARILLA AJELEVIA

MULTI MILJOONÄÄRI HUUME ASE DIILERI GAGSTEREITÄ

SIINÄ SIVUSSA

Aina kun näkee näitä dokumentteja ne tyypit ovat mustia

ja se fakta joka on nenän edessä
esim ylen dokumenteissa silti kielletään

BLM Saanko nuolla palloa
BLM Saanko nuolla palloa
4.6.2022 09:52

Legendary Trash Talk

https://www.youtube.com/watch?v=kB-lr_43g8A

kuka soittaa eniten poskeaan jalkapallo kentillä

no mustat pelaajat

sekin nenänne edessä oleva fakta kielletään

Kärkkäriä Naamaan
Kärkkäriä Naamaan
4.6.2022 15:54

Siksi kengissä on napit, niillä raapaseen ulvovaa apinaa luuhun asti. Sit saa ulvoo ihan syyllä.

liisa vtuhorsmanperse
4.6.2022 09:53

Tänään IL arvioi jotta tuo paskaläjä voidaan ehkä palauttaa, tämä irakin kurdi kai? niillä vankila on tuomoisillekin? Tuossa suvissairaat valitteli jotain kipeää..,niin tyyppiä odottaa vielä tuomio törkeästä lapsenraiskauksesta, ehkä se sai suvakkihorot ja ählyämmät heltymään vuodatuksiin vääryydestä paskalajän kohdalla 😉 Oikeastaan on aika karmeaa jos maassa on ihmisiä jotka ajattelee tuohon tapaan ihan vakavissaan, minusta tuonmoiset on uhka maan turvallisuudelle jo itsessään isistä. IL muuten kertoi Ruotsin jengiläisillä olevan jopa 8v ikäisillä aseet, kehitys on huolestuttava mutta otsikon mukaan vääjäämätön, täh?

Kakander
Kakander
4.6.2022 15:55

Tämä on vihapuhetta paskaläjiä kohtaan. Jotain rajaa hei.

mari
mari
4.6.2022 21:06

Onko tää pelle vielä lapsenraiskaajakin? Jos tätä kuzipäätä ei palauteta, se hyvin vähäinen uskoni Suomeen oikeusvaltiona alkaa olla mennyttä. Ja Ruotsissa 8-vuotiaille kersoilla aseet? Menohan on ihan kuin Hondurasista tai Guatemalasta missä jengit pestaavat pikkukakarat tekemään tilausmurhat koska kakrut pääsee pienemmillä tuomioilla. No, tätä on Ruotsissa haluttu ja sitä on myös saatu. Demokratia on toiminut.

Big l
Big l
4.6.2022 10:24

Vittu noi on sairaita.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
4.6.2022 11:42

Olennaista on moniko Rasmuslainen on ihan näin sekaisin. Ainakin ton Tuula Mohamedin viestissä on tosi paljon tykkäyksiä elleivät ne sitten ole nauruhymiöitä. Moniko noista tykkäyksistä on nauruhymiö?

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
4.6.2022 11:48

Tässä julkaisussa tulee erittäin hyvin esille suurin syy sille miks suvakit käyttäytyvät niin sekopäisesti. He pitävät haittamaahanmuuttajia uhreina ja ihmisellä on taipumus asettua voimakkaasti uhrin puolelle. Sen näkee siinäkin miten voimaakkasti ihmisiset tukevat todellisiä uhreja ukrainalaisia.

Median aivopesu on suurin syy suvakkien sekopäisyyteen, koska se luo narratiivia haittamaahanmuuttajien uhriasemassa. Valkoisia syyllistetään rasismista kaiken aikaa ja sitä löydetään kaikkialta jopa elintarvikkeita. Vastaavasti mediassa 10-kertaa vähemmälle huomiolle jäänyt, että haittamamut ovat itse paljon rasistisempia kuin suomalaiset.

Median luoman narratiivin mukaan valkoiset ovat aina sortaneet haitiksia(kolonialismi sitäsunttätä)ja sortavat edelleen.1/2

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
4.6.2022 11:54
Vastaa...  Sakari Rajamäki

2/2 Vastaavasti suurin syy haittamamujen heikommalle pärjäämiselle kuitataan vain rasismikorttia heiluttelemalla, eli heidän matalampi ÄO:llä. Suomella ei muuten edes ole ollut mitään siirtomaita, mutta media yrittää väkisin syyllistää meitä kolonialismista.(Joskun joku suomalainen on kipparonut jokilaivoja jossain Kongossa)

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.6.2022 12:53
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Iloisen 1960-luvun laskuja maksellaan.
Silloin kulttuurimarxistit aloittivat KGB:n johtamina toden teolla suomalaisen yhteiskunnan mädättämisen, jonka tavoite oli Neuvosto-Suomi.

Metodina oli soluttaa yliopistot kulttuurimarxismin julistajilla, erityisesti
yhteiskuntatieteelliset tiedekunnat, joista valmistuisi toimittajia valistamaan kansalaisia oikeinajatteluun,
oikeustieteelliset, joista valmistuneet syyttäjät eivät syyttäisi ja tuomarit eivät tuomitsisi sekä
kasvatustieteelliset, joista valmistuisi oikeinajattelevia opettajia.

Operaatio on nyt valmis, mutta sen aloittaja on kadonnut historiaan ja siellä pysyy, vaikka putinisttit kuinka itkisivät.

Niinpä kypsä hedelmä putosikin yllättäen islamistien karvaisiin kämmeniin.

Peksi
Peksi
4.6.2022 17:47
Vastaa...  Qroquius Kad

Yleensä kaikessa paskassa,kun vähän pintaa syvemmältä kaivelee..löytyy RYSSÄ..se on kuin syöpäkasvain tuo paskavaltio

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
4.6.2022 16:05
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Ei mobutwe tyhmä ole, Mobutwe vaan tykkää syödä kakkaa ja tunkea kikkeliään vuohiin ja hevosiin. Siinä ei ole mitään vikaa ja se on KAUNISTA. Mobutwe osaa laskea kymmeneen eikä tarvitse siihen kuin KUUSI numeroa, kun sinun tyhmillä rumilla valkoisilla pikkumunaisilla ohuthuulisilla lapsilla siihen menee vittu kymmenen! Mobutwessa on NIIN PALJON POTENTIAALIA!!!!! RASISTI !!!!

Doktor Pliis
Doktor Pliis
4.6.2022 16:01
Vastaa...  Sakari Rajamäki

Ei vaan pitävät itseään SANKAREINA. Sorrettujen ja heikkojen PELASTAJINA. Elämässään EI MITÄÄN saavuttaneet täysin harmaat merkityksemättömät ihmiset saavat olemattomille itsetunnoilleen suurta pönkitystä ns ”antirasismista” sekä ”ilmastonpelastamisesta” jne jne. Nämä ovat kaikki mielisairaiden oirehtimisia. Näitä ei kyllä voi hoitaa, sillä nämä hullut toimivat muuten suht normaalisti mutta supertriggeröityvät aina kun on mahdollisuus oman egon pönkitykseen. Oppivat kuitenkin omakohtaisesti elämän kauheita totuuksia kun alkavat suojeluskohteidensa kanssa nussimaan, ei siihen kauaa mene kun turpaan tulee ja rahat menee. Usein myöskin henki. Sama se mulle, yksi hullu vähemmän on aina plussaa.

Sakari Rajamäki
Sakari Rajamäki
4.6.2022 12:41

En millään jaksaisi usko, että muut kuin kaikkein sekopäisimmät suvakit pitäisivtä Milan Jaffia pelkkänä uhrina. Mutta haittamamuja yleisesti ottaen pitävät kyllä uhreina.Seuraan aktiivisesti toista suvakkifoorumia silakkaliiketta, musta sen käyttäjä eivät ole ihan yhtä fanaattisia kuin rasmuslaiset ja sieltä löytyy paljon erilaisiakin mielipiteitä. Mutta siitä sielläkin näyttää vallitsevan yksimielisyys, että haittamaahanmuuttajat ovat uhreja. Tää on tosiaan suurin harha suvakkien ajatuksenjuoksuksussa ja suurin syy miksi eivät osaa suhtautua haittamaahanmuuttoon täyspäisesti.

Nogger 88an Hej!
Nogger 88an Hej!
4.6.2022 13:45

Ruotsalaisten suurimittainen suvakoituminen alkoi Palmesta. Entäs Suomessa?

Mikä/kuka/ketkä saivat NUIVAN kansan ja varsinkin Suomen naiset muuttumaan idiooteiksi?

Serkkuni Suomessa on kirjastonhoitaja, kova sosdem. Kun kerroin hänelle kehisten kirjastokulttuurista Ruotsissa hän suuttui- minulle! Sanoi että parjaan ihania mussukoita.

PS Ruotsin mustan BLM-ämmän mielestä GBn jäätelöt Nogger(rasistinen) ja 88an(nazistinen) pitää kieltää.

Peksi
Peksi
4.6.2022 17:51
Vastaa...  Nogger 88an Hej!

200 vuotta rauhanaikaa teki ruotsalaisista sinisilmäisiä idiootteja..ei kaikki oo kivoja niinkuin ruotsalaiset itse

Särmääjä
Särmääjä
4.6.2022 13:48

Toi Helena on ihan maailmanluokan sketsihahmo.

aisuri-pro
aisuri-pro
4.6.2022 16:17

Näitä länsimaalaisia valkoisia naisia sinäkin menet puolustamaan ja ottamaan ryssän luotia rintaasi NATO:n joukoissa

Qroquius Kad
Qroquius Kad
4.6.2022 19:24
Vastaa...  aisuri-pro

Joten haluat ryssien tulevan raiskaamaan näitä valkoisia länsimaalaisia naisia tänne?

Suomi Finland
Suomi Finland
5.6.2022 18:14
Vastaa...  aisuri-pro

Ryssät ne vasta sairaita on. Ei ole yhtään lievempi tuo ryssien sairaus kuin suvakkien.

Maailmassa on paljon hulluja. Ja hulluja on moneen lähtöön.

Lallukka
Lallukka
4.6.2022 18:44

Eihän tässä kohdin enää tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Sairaita ovat lampaat maan.

basso balalaikka
basso balalaikka
5.6.2022 01:23

ei kyllä nyt ole rasmuksessa penaalin kaikkein terävimmät inkkarit muumilaakson kuivalla maalla. tuon ketjun ainoa fiksumpi taitaa olla maryama ahmed .

Big l
Big l
6.6.2022 08:05

Mun koiralla on 100 kertaa enemmän musiikillisia lahjoja kun tolla sössöttävällä hiekkaneekerillä

trackback

[…] perseily johtuu suvakkien mukana heidän kokemasta rasismista. Tästä syystä he ovat valmiita puolustelemaan jopa jengirikollisia. Putinistit  kyllä suhtautuvat haittamamuihin kriittisesti, mutta jos […]