Lapsikidnappaus-mielenosoituksessa tunteet taas kuumenivat

Vaikea käsittää, että miksi näiden lapsikidnappaus-aktivistien jorinat eivät etene poliisille asti epäiltynä laittomista uhkauksista ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Sen verran kovaa tavaraa kuultiin taas tänään Malmössä.

Pari tuntia kestävän mielenosoituksen saldo oli kyllä mielenkiintoinen. Paikalla oli monenlaista puhujaa ja ihan oikea arabimuslimi täydessä tällingissä.

Eräs naispuhuja pillastui aivan täysin. Hän huusi käheällä äänellä mikrofoniin, että ruotsalaiset rasistitpaskiaiset ovat kidnapanneet hänen lapsensa. Ei selvinnyt oliko kidnapattuja lapsia useampikin, mutta ainakin tytöstä puhuttiin. Naisen mukaan tyttö on viety johonkin ruotsalaiseen perheeseen seksiorjaksi ja perhe saa vielä valtiolta rahaa tästä hyvästä.

Nainen kehotti suorasanaisesti muslimeja tappamaan nämä sosiaalityöntekijät ja mainitsi heidät nimeltä. Tappouhkaus ei ollut mikään peitelty kauttarantain uhkaus vaan ihan suora ”tappakaa heidät”. Puhe loppui sanoihin ”allah kostaa ruotsalaisille kuolemalla”.

Muutama puhuja lörpötteli laveasti, että ruotsalaiset ovat rasisteja siksi, että ruotsalaisten mielestä muslimien elämäntavat ovat vääriä. Ja koska muslimien elämäntavat ovat vääriä, niin ruotsalaiset sillä verukkeella kidnappaavat muslimilapsia. Seksiorjiksi. Puhuja vannoi jumalan nimeen, että Eurooppa ”tulee kaatumaan” jossain vaiheessa jumalan koston takia, koska muslimilapsia kidnapataan.

Puheissa ei ollut välillä päätä eikä häntää. Yksi nainen kertoi, että hänen lapset ja lapsenlapset on kidnapattu.

Mistä tässä asiassa oikein on kysymys?

Homman nimi on se, että tietyt islamilaiset tahot syöttävät Ruotsin yhteiskuntaa ymmärtämättömille muslimivanhemmille, että Ruotsi on islamofoobinen maa ja kidnappaa muslimilapsia. Lapset myydään sitten edelleen ruotsalaisille perheille esim. seksiorjiksi tai elinluovutukseen.

Tämä jorina uppoaa moniin muslimeihin. He ovat voineet asua vuosikausia Ruotsissa, mutta eivät ymmärrä systeemistä mitään, koska eivät käy töissä eivätkä saa liikkua, tai eivät halua liikkua ruotsalaisten keskuudessa. Käytännössä monet elävät arabialaisen tai afrikkalaisen kulttuuriensa normien ja tapojen mukaan, vaikka fyysisesti sattuvat olemaan Ruotsissa.

Tästä seuraa pahanpuoleinen kulttuurikonflikti. Ruotsissahan lasta ei saa mm. pahoinpidellä. Kun taas islamilaisissa kulttuureissa se on ihan yleistä. Se kuuluu yhtä vakiintuneesti islamilaiseen kulttuuriin kuin ruotsalaiseen kulttuurin se, että lasta ei pahoinpidellä. Kun sosiaalitoimi saa tietää, että lasta pahoinpidellään, niin lapsi voidaan ottaa huostaan turvallisuutensa takia.

Muslimivanhemmat taas eivät ymmärrä miksi lapsi otettiin pois. Vanhempien mielestä he ovat toimineet kuten hyvän vanhemman pitää toimia.

Lisäksi tyttölapsia saatetaan ottaa huostaan, jos on olemassa vakava epäilys, että lapsi viedään Arabiaan tai Afrikkaan vanhemman serkkunsa vaimoksi. Muslimivanhemmat taas eivät ymmärrä tätä. He ovat toimineet juuri niin kuin hyvän muslimivanhemman pitää toimia. Teini-ikäinen tytär naitetaan tytön vanhemmalle serkulle.

– – –

Tämä lapsikidnappausjuttu tulee varmasti olemaan syksyn kovia vaaliteemoja.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.