Suuri kesäinen Pride–gallup: Aiotko ottaa osaa kaupunkisi Pride–juhlintaan?

Kesäkuu on nimetty kansainvälisesti Pride-kuukaudeksi. Joissakin maissa on jopa ehdotettu, että kesäkuu muutettaisiin kalenteriinkin pridemooniksi junen sijasta. Mikäpä siinä, sama kai se on onko kuukausi kesäkuu vai pridekuu. Heinäkuu voisi olla kiljukuukausi.

Suuri gallup kuuluukin seuraavasti. Vastausaikaa ensi perjantaihin.

Aiotko ottaa osaa kaupunkisi Pride–juhliin?

View Results

Loading ... Loading ...
KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.