Kolme henkilöä vangittu epäiltynä törkeään ryöstöön Ulvilassa

Satakunnan käräjäoikeus on tänään vanginnut kolme henkilöä epäiltynä viime perjantaina Ulvilassa tehdystä törkeästä ryöstöstä. Neljättä mukana ollutta epäillään avunannosta.

Henkilöiden epäillään tunkeutuneen perjantaina 3. kesäkuuta iäkkään miehen kotiin Ulvilassa ja ryöstäneen tältä huomattavan summan rahaa sekä omaisuutta.

Mies loukkaantui ryöstön yhteydessä mutta pääsi hälyttämään apua naapuriinsa.

Lounais-Suomen poliisi pääsi epäiltyjen tekijöiden jäljille nopeasti ja suoritti kiinniottoja viikonlopun aikana. Törkeästä ryöstöstä epäiltynä ovat yksi keski-ikäinen porilaisnainen ja kaksi parikymppistä turkulaismiestä.

Varkaus aiemmin samalla viikolla

– Törkeän ryöstön lisäksi kaikkia kolmea epäillään törkeästä varkaudesta. Kyse on samaan henkilöön aiemmin samalla viikolla, keskiviikkona 1. kesäkuuta, kohdistuneesta varkaudesta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Antti Alitalo.

Kolmikon lisäksi joukossa epäillään olleen vielä toinen keski-ikäinen porilaisnainen, jota epäillään avunannosta törkeään ryöstöön ja törkeään varkauteen.

Henkilöt vangittiin tänään Satakunnan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä edellä mainituista rikoksista.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa ja tiedottaa asiasta tarvittaessa lisää, kun se on tutkinnallisesti mahdollista.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.