Kolme henkilöä vangittu epäiltynä törkeään ryöstöön Ulvilassa

Satakunnan käräjäoikeus on tänään vanginnut kolme henkilöä epäiltynä viime perjantaina Ulvilassa tehdystä törkeästä ryöstöstä. Neljättä mukana ollutta epäillään avunannosta.

Henkilöiden epäillään tunkeutuneen perjantaina 3. kesäkuuta iäkkään miehen kotiin Ulvilassa ja ryöstäneen tältä huomattavan summan rahaa sekä omaisuutta.

Mies loukkaantui ryöstön yhteydessä mutta pääsi hälyttämään apua naapuriinsa.

Lounais-Suomen poliisi pääsi epäiltyjen tekijöiden jäljille nopeasti ja suoritti kiinniottoja viikonlopun aikana. Törkeästä ryöstöstä epäiltynä ovat yksi keski-ikäinen porilaisnainen ja kaksi parikymppistä turkulaismiestä.

Varkaus aiemmin samalla viikolla

– Törkeän ryöstön lisäksi kaikkia kolmea epäillään törkeästä varkaudesta. Kyse on samaan henkilöön aiemmin samalla viikolla, keskiviikkona 1. kesäkuuta, kohdistuneesta varkaudesta, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Antti Alitalo.

Kolmikon lisäksi joukossa epäillään olleen vielä toinen keski-ikäinen porilaisnainen, jota epäillään avunannosta törkeään ryöstöön ja törkeään varkauteen.

Henkilöt vangittiin tänään Satakunnan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä edellä mainituista rikoksista.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa ja tiedottaa asiasta tarvittaessa lisää, kun se on tutkinnallisesti mahdollista.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Huru-ukko

Hai rahtihame ja “kultaiset korvarenkaat” poikien ha serkkujen kanssa asialla ja tää yks ollut kuskina?? Koska vain avunanto, eli “pakoauto” käynnissä nurkalla?

Valtsu

Hai kuuleee hyvä veliii onko se meikäläisiii.

Kukavaan

Ovikellon soittajille ei ovea kannata avata.
Tulija voi soittaa puhelimella. Tuntemattomaan numeroon ei kannata vastata.

Terveee

Laivoillahan näitä on. Takakontissa tarkastuksen yhteydessä nousee esiin ullatus. Jo 90 luvulta lähtien. Se onkin muuten ihmeellistä, miten helppoa se on. Kuljettaa ties mitä sinne. Nykyäänkin.

Sanokaa sanoneen

On kummallista, kun ilmat lämpenee, niin kaikki stnan hörhöt yms nousevat esiin. Kaduilla liikkuu kaikkea prkl:n huumehörhöjä yms öisin. Sekä päivisin. Tutkivat turkiksia jne. Ja matut sekä kemut nousevat esiin. Ajellaan hienoilla autoilla. Istutaan terasseilla. Kävellään kuin olisi lonkka vaiva. Jalassa housut, että perse vako näkyy. Kaulassa joku koru jne. Suomi ja ruotsi ovat tuhoon tuomittuja.

Sanokaa sanoneen

Siis tuhkiksia. Eli käyvät tonkimassa kaikkea. Kuten rotat.

Junkkari

Hai sie!