Autoilija ajoi väkijoukkoon Berliinissä – yksi kuollut ja useita loukkaantuneita

Saksassa Berliinissä autoilija ajoi väkijoukkoon. Viimeisten tietojen mukaan yksi on kuollut ja useita loukkaantunut aamupäivällä tapahtuneessa teossa.

Hopeanvärisellä Renaultilla liikkeellä ollut mies tähtäsi autolla väkijoukkoon Berliinin Charlottenburgissa. Yksi kuoli ja pelastuslaitoksen mukaan ainakin 30 ihmistä on loukkaantunut.

 

Poliisi on eristänyt ison alueen. Poliisi pidätti autoa kuljettaneen miehen paikan päältä. Vielä ei tiedetä, että huudettiinko allah akbaria tapahtuma-aikaan.

Tapahtumapaikka on sama paikka, jossa Anis Amri–niminen muslimiterroristi ajoi kuorma-autolla väkijoukkoon joulukuussa 2016. Silloin 12 ihmistä kuoli.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Tällä kertaa todellakin mies ajoi autolla väkijoukkoon;
asian uutisoi näin Iltalehti.

Onneksi kilpaileva ilta-paska muistaa pitää kiinni Oikeaoppisesta Tiedottamisesta ja kertoo auton ajaneen väkijoukkoon!
Jostain syystä senkin uutimessa babblataan auton kuljettajasta, mikä on kyllä pieni hairahdus.

Ehkäpä pikku hiljaa ollaan kuitenkin pääsemässä eroon noista automautoista, jotka ovat ajelleet väkijoukkoihin ihan issekseen omaa tahtiin?

HyvaJatkaa

Saksan viranomaisilta tulikin jo (tuttua &vastuullista) tietoa syystä, “mielenterveys” ongelmia taas vaihteeksi: https://yle.fi/uutiset/3-12043017/64-3-85012

Miten paljon väkijoukkoon ajamisia tapahtuisi, jos valkoiset tai kristityt mielenterveysongelmaiset ajaisivat autolla väkijoukkoon? Toisaalta tautiluokitukset voi olla tehty rodun ja uskonnon mukaan sopiviksi ettei rasismi puske pintaan…

HyvaJatkaa

Ylen annin linkki taitaakin olla sellainen, että siihen tulee koko ajan uusia tekstejä. Eli tässä tarina kopiona:


Saksassa Berliinin osavaltion sisäministeri Iris Spranger sanoo, että tämänhetkisten todisteiden valossa keskiviikkona väkijoukkoon ajaneen miehen arvellaan kärsivän mielenterveyden ongelmista.


Entäs jos

Mitä jos ko. mies identifioikin itsensä naiseksi? No jos on hudettu jumalaa niin ei kai sitten,

pöh

Vain 99% mahdollisuus että on huudettu akbaria ajaessa.

HyvaJatkaa

Kannattaisi keskittyä ajamiseen! Taitaa valtaosa tapauksista, joissa aletaan jumalan suuruutta mölisemään sellaisia, että kuski ei pysty silloin hallitsemaan ajoneuvoaan ja päätyy sitten autolla väkijoukkoon.

EU:ssa pitäisi kieltää akbarin möliseminen ajaessa, niin ei tulisi näitä törmäilyjä. vrt kännykän käyttökielto ajaessa.

Kari Girolainen

Kuski esitti hätähuudon ja ajautui väkijoukkoon koska oli juuri rakastunut ja siitä tunteesta hurmioitunut. Luuli olevansa auton kyydissä. Rakasti ja epätoivoissaan.

Särmääjä

Niinkun eräs Tuukka vai?

Junkkari

Eräs Tuukka ei vissiin tappanut ketään, toisin kuin näillä musuilla on tapana. Vähän tarkkuutta nyt siellä vihreiden puoluetoimistolla ennen kuin intoutuu kaikenmaailman Tuukkia vertailemaan musuhusujen toimintaan.

Munamankeli PirrrPirrrPir

Onneksi ajoi vain Renulla eikä kaljarekalla, bussilla tai pyöräkuormaajalla.

Mitä radikalisoituneisiin islamisteihin tulee pitäisi EUn säätää laki etteivät saa ajaa muulla kuin polkupyörällä tai potkukelkalla, ilman moottoria. Eikä ajellessa saisi huutaa mitään mutta soittokelloa pitää rimputtaa varoitukseksi kun lähestyy muita.

Allahuhulahulahuhhanhei!

”Tapahtumapaikka on sama paikka, jossa Anis Amri–niminen muslimiterroristi ajoi kuorma-autolla väkijoukkoon joulukuussa 2016. Silloin 12 ihmistä kuoli.”

Joko Anus Amis on päästetty vapaalle vai istuuko vielä?

Qroquius Kad

Ei ole Anus päässyt vapaalle, ellei sitten ole saanut lomaa muslimien helvetistä:

italialaiset poliisit toimittivat hänet sinne lyijyhoidolla 23.12.2016 Milanon esikaupungissa, jonne asti oli ehtinyt vapaan liikkuvuuden EUssa livistää.

Some crazy shit going on?

Viiden osumaa saaneen kerrotaan olevan kriittisessä tilassa. Tokko oli ajelu vahinko koska kuski pötki karkuun ja väkijoukko otti kiinni.

Siellä on ilmeisesti ollut muutakin ei-normaalia ajelua. Turisti raportoi:
”Some crazy shit going on here on Kurfürstendamm Berlin – seems like multiple car ‘incidents’ including this crash into the front of a department store…”

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Armenialainen. Jokainen tehköön oman johtopäätöksen. (Sähköasentajavitsi)

Das Adidas Alle Muselman

Kuskilla oli kuulemma ”ver(r)yttelyhousut” eli olennainen osa sotisopaa.
Mustat niitten olla pitää, kolmella sivuraidalla.

Kari Ilmarinen

Nämä kolmen raidan ritarit ovat yleistyneet Hesassakin – näiden parin vuoden aikana kun täällä olen liikkunut Ruotsin ritariarmeijasta vapautuneena..

Adidas Akbar

Jihad univormussa on aina 3 raitaa. Tilattu Zalandosta, jätetty maksamatta.

Rakkautta Kaikille

Allahin rakkauden kesä on alkanut.

Daavidin poika

Saksan>”Armenialainen” väitetään tämän 29v jätkän olevan. Jokin Saksan hessenistä oleva koulu ryhmä on kyseessä kouluryhmä on 15-16 vuotiaita. Epäilevät, että heidän 51 vuotias opettaja on kuollut.

Luin: Berliner Zeitung.

Last edited 2 vuotta sitten by Daavidin poika
Qroquius Kad

Sitten ei ollut muslimi.
Armenialaiset ovat kristittyjä;
Armenia oli jopa ensimmäinen valtio joka otti kristinuskon valtionuskonnokseen.vuonna 301, siis ennen Rooman keisarikuntaa.

Qroquius Kad

Saattaahan tuo olla Armenian kautta Eurooppaan tunkeutunut arabi;
sitäkin reittiä on käytetty jossain määrin.

Qroquius Kad

Eipä taida olla;
on 29-vuotias Saksan ja Armenian kaksoiskansalainen, ja käyttäytyi tavalla joka viittaa oikeisiin mielenterveysongelmiin.

Moonman

Jos berliinin nimi olisikin tänä päivänä Welthauptstad Germania ja siellä sijaitsisi Volkshalle-niminen iso rakennus, niin silloin ei kävisi tällaisia väkijoukkoon ajelu-sattumuksia