Mies live-kuvasi humalassa ulosajonsa ja kuoli

Tiistaina 7.6.2022 iltatuimaan mies ajoi humalassa autonsa ulos tieltä ja kuoli. Onnettomuus tapahtui Laukaassa Saviontiellä.

Poliisin mukaan mies ajoi suurta ylinopeutta kapealla tiellä, jolla on 80 km/h nopeusrajoitus. Kuljettaja oli yksin liikkeellä Mercedes Benz henkilöautolla.

Jostain käsittämättömästä syystä mies live-kuvasi ajoaan. Siis vaikka oli ilmiselvästi kännissä. Filmiltä näkyy, miten mies kiihdyttää autonsa kovaan vauhtiin. Taustalta kuuluu iskelmämusiikkia ja pullojen kilinää. Sitten tapahtuu jotain, luultavasti auto karkaa käsistä ja lähtee pyörimään katon kautta ympäri tai jotain. Filmi jatkuu tämän jälkeen vielä puolisen tuntia, mutta kuvassa näkyy vain musta ruutu.

Live-tilassa oli paljon katsojia, jotka näkivät autolla ajon ja kolarin sekä ajoa edeltäneen rankan ryyppäämisen.

Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyntutkintana.

HUOM! Olen poistanut artikkelin liitteenä olleen filmin ulosajosta omaisten pyynnöstä.

Subscribe
Notify of
guest
96 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
terhomatti.hämeenkor

Ilmiselvästi kännissä – miten, eikö tuossa ole ns. ristiriitaa?

Johtotähti

Reteetä meininkiä! Jumprahuiti.

Jippos123

Mersu,humppa ja kanttihousut. Taisi valdella mennä ravit vituiksi.
Luonnonvalinta karsii elinkelvottomat.

Jepjep

Juu, samaan kiinnitin itsekkin huomiota. Kanttihousut ja hevosista kertovaa musiikkia.

Onneksi ei sattunut muihin ihmisiin.

Jepjep

Tuli vielä mieleeni muuan käräjätuomarin lausahdus joka ehkä sopii tähänkin kohtaan:”Ja hyäähän tässä on se että syytöntä ei lyöty kertaakaan”.

HyvaJatkaa

Vahva ehdokas Suomaan tämän vuoden “Darwin Awards” -gaalassa!

Valden humma lähti laukalle eikä ajomies mahtanut mitään…

Dan Wesson

Katselin pätkän, ja pakko tunnustaa, että en kyennyt olemaan nauramatta. Kännimölinä, iskelmä ja kilisevät pullot kuullostivat vaan…. no hysteerisen hauskalta. Mutta onhan tuossa se puoli, että hyypiö olisi aiheuttanut hengenvaaran vastaantulijoille. On täysin sattumaa, ettei kukaan sivullinen kuollut. Sen vuoksi kännissä kaahaaminen totaalisen kusipäistä touhua. Sitä sai mitä mitä tilasi.

Salainenihminen

Ai mikä niin nauratti? Omaisten itku taustalla? Psykopaatteja ootte kaikki suomipenikat

Dan Wesson

Minä ajattelen asian niin, että kun aikuinen henkilö kännikaahaa, niin siitä koituvat seuraukset henkilölle itselleen ovat täysin ansaitut. Jos henki lähtee niin se on 100% itse aiheutettu ja ansaittu. Tässä tapauksessa onni oli, ettei kukaan sivullinen kuollut. Näin tästä tyypistä toisen videon jostain somepalvelusta. Käytös ja touhu oli sen oloista, että luultavasti hyypiö olisi aiheuttanut sukulaisillekin hengenvaaran. Joten muiden ihmisten näkökulmasta tämä on paljon parempi lopputulema, kuin se toinen. Omaisten itkua ei kuulunut missään kohtaa. Kaikki ihmiset eivät ole lähtökohtaisesti laulun- tai minkään muunkaan arvoisia. Arvostus ja kunnioitus ansaitaan, tällä tyypillä ei ollut muita kohtaan kumpaakaan.

Salainenihminen

Koetko itsesi jotenkin paremmaksi tämä sinun kommentti niin antaa ymmärtää? Eiköhän me olla kaikki jumalan silmän alla samassa valossa

GLGL

Darwin-palkintoa pukkaa.

Pena

Jostain venäjästä tuo tuossa taisi höpöttää, ennenkuin Mersu lähti käsistä ja henki samalla. Loppui ajot kertaheitolla ja lopullisesti.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Putinin vika siis, tämäkin

Jarkko

Jos ryssävihaaja ajaa vaikka lasten yli kännissä metsätiellä niin onhan se tietenkin venäjän vika, kuten aina.

Antakaa.olla

No ei kyllä mistään Venäjästä puhunut sanallakaan. Lopeta juoruilu ja sekopäinen kommentointi. Anna miehen levätä rauhassa.

Tieliikennelaitos

Saamme olla kiitollisia että tällä kertaa ei tappanut vastaantulijoita eikä matkustajia. Hirvittää että ajaessa voi tulla tuollaista sekopäätä vastaan. Maksoi sitten tuokin kusipää megatoheloinnistaan sen kaikesta korkeimman hinnan, hyvä niin. Maksu hyväksytty.

Valkoinen mies

Tämäkin on rasismini syytä.

Nih

Siinä loppui humppa kuin kanan lento.Yksi kela “asiakas” vähemmän.

Antakaa.olla

Rasisteilla on tutkitusti pienempi älykkyysosamäärä. Kyllä taas tässäkin sen huomaa.

JuhoL

Tyyppi oli tuhannen kännissä kun puhekin sammalsi, eli kyse ei ollut mistään tavallisesta känniautoilusta. Olkoon tämä video nyt muistutus meille kaikille.

VMP

Niin suomeksi se oli kännissä, eikä humalassa.

Särmääjä

Muistan kun koulussa vieraili aikanansa poliisi ja se näytti jonkun nuorisoporukan videokameralla kuvaaman juhlatunnelmaisen videon ennen kun olivat lähteneet kännissä ajamaan autolla ja sen jälkeen uutiskuvat ryttysestä autosta ja kuinka moni kuoli tai loukkaantu. Paljon muuta ei niistä vierailuista ole mieleen jääny ja siksi olisikin hyödyllistä näyttää nuorisolle juuri tämmösiä videoita höystettynä tiedolla lopputuloksesta.
Muistan myös yhden nuoren pariskunnan periscope-livet suoraan ryyppyputkesta auton kautta hautaan itseään kuvaten viimeseen asti.

Ope

Sääli että netin kauheimmat kuvat kaahajien/juoppojen autokolareiden lopputuloksista eivät ole helpoimpia löytää. On meinaan kunnon jauhelihaa ja suolenpätkää. Näyttää nuori nainenkin erilaiselta aivot sylissään ja se on maagista kuinka moneen pieneen osaan ihminen voikaan silpoutua. Ei niitä kaikki löydä, sinne metsään jää kyllä jotain korvia ja neniä, ehkä muutama tissi ja pieni amfetamiinikikkelikin. Niitä pitäisi nuorille näyttää, eikä sitä että on tosi kivaa vetää bissee ja siiderii kaveriporukassa jonkun mökillä koko viikonlopun. Rokki soi ja jengi nai jeeeeee! Sitten joku kömpelö nou nou don’t tatts my nou nou zone tyylinen lopputiivistelmä jossa vihreä pressu peittää auton ja ambulanssi sano biibaa. Hui ku kamalaa.

Qroquius Kad

Turha on jonneja valistaa tapaturmaisen kuoleman mahdollisuudesta:

jonneikäiset kuvittelevat elävänsä ikuisesti eivätkä varsinkaan ota kalkkisten pelottelua kuuleviin korviinsa;
ei, heidän täytyy aivan uhmallaan tehdä juuri päinvastoin kuin neuvottiin.

Ja tällaisille sitten pitäisi vielä äänioikeus antaa.

Särmääjä

Se oli poliisin omaa materiaalia videokasetilta jostain töllöttimestä katottuna. Ei ollu paljon netin ihmeellistä maailmaa sillon.

Jarkko

Kannabis-limasilmät ja muut narkkarithan nimenomaan katsovat huumevalistusvideoita porukalla “viihteenä” aineita käyttäessään, etenkin jenkeissä. Kai se perustuu jotenkin samanlaiseen tuhoutuneeseen psykologiaan kuin se, että tupakka-askeihin painetut kuvat mädäntyneistä keuhkoista saavat aikaan stressireaktion, joka vaatii kiireellisesti röökin tai pari.

Ja lisäksi tietty se, että huumeet on onnistuneesti markkinoitu ihmisille “paheena” tai “syntinä” samaan tapaan kuin joku suklaapatukka tai seksi on mukamas “pahe” tai “synti”.

Vaimo lähti?

Kukaties tahallinen itsemurha.

Qroquius Kad

Kaipa tuo siinä tapauksessa olisi ajanut aljon kovempaa ja huutanut Venäjästä epämääräisiä mölisemisen sijasta:

“Hai sie Rositaaaa! Sie lähit mut nyt lähenkii mieeeee! Täst sie näät mitä sie miulle tehiiiiiit!”

Qroquius Kad

Vaikea sanoa olisiko maailma nyt parempi, jos Feija olisikin ehtinyt tappaa Rositan ja ajanut nenänsä lyttyyn vasta sen jälkeen.

Giolnbbhyh

Sanoko sinun mielestä tämä vainaja tappavansa jonkun. Mitä niinkun haet tällä aloituksella sitä että kaikki saavat kirjoittaa tänne kaikenmaailman solvauksia ja haukkua vainajaa . Mietipä jos olisi sinun lapsi ollut kyseessä. Kaipaisitko tälläistä paskaa

Mari

Ottakaa asia omalle kohdalle sit olis vitsit vähissä

Qroquius Kad

Totisesti olisivat vitsini vähissä, jos lähtisin koheltamaan liikenteeseen sikahumalassa ja päätyisin nenäni lyttyyn ajaneena patologin pöydälle.
Enpä tee sellaista, eikä minua naurata, että muut paskiaiset tekevät sellaista ja vaarantavat muut tielläliikkujat.

Antakaa.olla

Sitä me emme tiedä, mikä tämän asian taustalla on ollut. Itsemurha, auto lähtenyt hallinnasta tms. Mutta voiko kuolleelle ihmiselle antaa rauhan? Tarviiko todella niitä rasistisia vitsejä heittää tämmöisestä asiasta? Olet kyllä todella sairas ihminen.
Ja voisitko ystävällisesti myös lopettaa valheellisen tiedon levittämisen. Tämä henkilö ei missään vaiheessa puhunut sanallakaan Venäjästä.
Mieti omalle kohdallesi. Naurattaisiko enää, kun kyseessä olisikin oma lapsi, sisarus, ystävä tms.
Joku sosiopaatti taidat olla, kun ei edes hiventä löydy myötätuntoa.
pelottaa kyllä suomen tulevaisuus jos sinun kaltaisia täällä on enemmänkin.

HyvaJatkaa

Eli matkan tarkoitus/matkasuunnitelma muuttui kesken reissun…

Surullinen

Kato sähköpostisi

Joku vaan

Voisit paavo poistaa koko jutun tästä ei ole omaisten kiva lukea näitä inhottavia solvauksia. Mieti miltä äidistä sisaruksista tuntuu lukea nämä rasistiset kommentit. Mene itseesi ja poista koko juttu

Palvelus palveluksesta..

Voisitte ohimennen jättää meidän normaaleja housuja käyttävien omaiset, etenkin vanhukset rauhaan, senkun vaan vannotte niitä verikostoja, kirouksia jne. jokaista vastaan joka varata tai huijaa mummoja, teidän kuuluisaa mainetta tahrien ja valikoi uhrit aina rasistisesti veronmaksajista, koskaan, ette muun värisiä mummoja ryöstä. Ja rasismista teillä paljoa ole muutenkaan vaaraa puhua, kun äijät heiluu puukkojen kanssa samalla lailla kuin muslimit jos teidän akkojen kanssa puhuu edes väärän värinen.

Antakaa.olla

Hohhoijaa en edes jaksa vastata tähän, muutakuin sen, että eikö noita rasistisia juttuja voi jauhaa jossain muualla, kun tämmöisen jutun alla missä nuori mies on kuollut.
mene nyt itseesi. Kumpi tässä on todellisuudessa pahempi ihminen? Romani vai ihminen, ketä tulee sekoilemaan ja kertomaan rasistisia paska juttuja toisen kuolemasta kirjoitetun jutun alle???
Jeesustele vasta sitten kun olet itse täydellinen.
Ja jos kerta yleistetään niin tästä lähtien minäkin oletan, että suomalaiset ihmiset pilkkaavat kaikki kuolleita ihmisiä, eivätkä anna rauhaa omaisille JUURI niinkuin sinäkin teet.

VMP

Panee miettimään, että miltähän kohteen äidistä ja sisaruksista olisi tuntunut jos olisi päässyt perille ja olisitteko te sitten nostanut maljaa ylistäen, en nyt kohteliaasti kysy.

Jarkko

Jaa että ei saisi kertoa ihmisten äärimmäisestä kusipäisyydestä ja itsekkyydestä, ettei vain “omaiset” pahoita mieltään? Tuossapa Suomen yhteiskunnan ongelma pähkinänkuoressa. Rikollisia, narkkareita ja alkoholisteja saa vain romantisoida ja kannustaa, ei koskaan syyllistää.

Antakaa.olla

Kerrankin järkevä kommentti.
Tämänkin nuoren miehen äiti varmasti aivan surun murtama ja tämmöistä paskaa tulee ihmiset suoltamaan. Aivan sairasta touhua.
Tätä videota ollaan muuallakin levitetty ja muokattu yms. Ja ne ovat päätyneet tämän äidin silmille. Kuka sairas tämmöistä tekee?
Antaisivat läheisten surra rauhassa ja jättäisivät rauhaan vaan ei kun täysin päinvastoin tehdään.
Tämmöistä ei kukaan normaali toivo edes pahimmalle viholliselleen.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Paskaa musaa. Hermot menis itseltä. Isoina annoksina tuota voisin itse ajaa metsään. Vihaan jätitmunensuasaaranteetaukihumppaa.

Särmääjä

Tiiät sie vieläkö on villihevosiaa

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Joo. Unkarin pustalla.

Surullinen

Tässä lukee säännöissä että ei saa solvata ihmisiä,silti tässä solvaatte kuollutta. Onko teillä oikeutta. Suomalainen kansa se vasta onkin siinä alansa mestareita. Entä jos kysymyksessä olisi teidän lapsi. Poika veli, sukulainen .??? Olisitteko silloin yhtä hyviä solvaamaan. Nuoren ihmisen henki meni. Eikö se ole aina traagista. Oletteko miettineet Ukrainan sotaa ja kuinka ihmisiä kuolee ja kenties jopa säälineet. Oletteko mielessänne tuominneet Putinia tai joitain diktaattoreita. Itse asetatte itsenne nyt samaan asemaan. Kuka teistä on synnitön heittäköön ensimmäisen kiven .

Last edited 2 vuotta sitten by Surullinen
Surullinen

Eikö se ole myös solvaamista jos viitataan etniseen vähemmistöön ja haukutaan vainajaa. Kannattais todella katsoa viestit uudelleen läpi. Tiedätkö miltä tuntuu omaisista nähdä tälläistä haukkumista jos laittaisi itsekukin omalle kohdalleen. . Ei sentään kyseinen vähemmistö tapa harkiten pieniä lapsiaan ja koko perhettä sen enempää keneenkään viitaten.

Qroquius Kad

Niin tosiaan, mustalaisethan eivät koskaan tapa toisia mustalaisia.

Surullinen

Eivät ainakaan lapsia.

VMP

Putin on tosiaan murharetkellä ukrainassa, jos lohduttaa niin esim. vaikka Jörn Donner(kuollut) oli yksi rasistinen mulkku(kuten kaikki RKP taustaiset) , ylipäänsä suomenruotsalaiset suomalaisia kuppaavaa väkeä etuoikeuksineen, harmia normikansalaisille aiheuttavia, elintasoa laskevia todella kalliin kielipolitiikan takia jne.
Se, että on jotain vähemmistöä, ei oikeuta mihinkään jos jostain brasilian sademetsästä tuntemattomasta heimosta tulisi jollain ilveellä suomeen joku lannevaatetta käyttävä intiaani uhraamaan neitsyitä baalille, tappamaan kaikki, raiskaten kaikki keskustapuolueeen miehet niin siitä pitäisi kertoa, tyyliin: “Metsässä asuva kansallisasuun pukeutunut mies, aiheutti välikohtauksen” Ei tossa videon poiston pyytämisessä vikaa ollut vaan “rasismi” kortin käytössä.

Joku vaan

Onko sinulla paavo pesusieni lupa edes jakaa tätä uutisiin ja ko.videota. kyllä täytyu taas todeta että KANTASUOMALAINEN ON MAAILMAN RASISTISIN KANSA. PANKAA SÄKKI PÄÄHÄN JA MENKÄÄ METSÄÄN HÄVITTÖMÄT SOLVAAJAT. NAURAISITTAKO JA PILKKAISITTAKO JOS TEIDÄN OMA LAPSI/ VELI TAI LÄHEINEN OLISI OLLUT KYSEESSÄ. TUNNOTTAMAT KANTASUOMALAISET. TE RIISTÄTTE HENGET OMILTA LAPSILTA SIITÄHÄN PITÄISI VAAN PÄÄTÄ SILITTÄÄ TEILLE.

Roisto

Mene sinä pöllimään bensaa.

GLGL

Valtamedia pilkkaa venäläisiä päivittäin, eikä se sinua hetkauta. Kaksoisstandardit.

VMP

Saat multa sen laatikon tikkareita jos toi sen myöntää..

Joku vaan

Oliko sinulla lupa jakaa tätä uutisointia tai videota. Olisitko jakanut jos oma lapsesi olisi ollut kyseessä

...

Mitäs jos tuo ei olisi kuollut ja olisi päässyt perille asti listimään jonkun? Olisiko se sitten saanut teiltä kunniaa? Entäs jos tämä sankari olisi matkalla tappanut vastaan tulevan perheen?

...

Iltasanomat:”Sankarillinen raskaan työnraatajien vähemmistö edustaja menehtyi vaarallisella(sivullisille) matkalla puolustamaan sukunsa kunniaa, koko kansa suree uhrin henkiinjäämistä.”

Jarkko

Kato ei se olisi tappanut ketään. Samaan tapaan kuin jos iso koira raatelee pikkukoiran, puree pikkulasta tai juoksee jonkun perään, niin omistaja suuttuu osallisille että “ei se ole koskaan ennen sellaista tehnyt!”. Vaikka olisi tehnyt monta kertaa.

VMP

Se joku äiti jonka tytär kuoli kännikyydissä halusi videon jakoon muille varoitukseksi saatoi olla kuskinkin äiti… En keksinyt millä tuota olisi hakenut.

Surullinen

Miksi et @paavo pt media vastaa puhelimeen tai sähköpostiin . Onko sinulla oikeus jakaa videota . Edes poliisit tai iltalehti ole jakanut kyseistä videota.

Antakaa.olla

Sairasta kun tämmöistä sivua pidät edes yllä.
Olisit voinut joko uutisoida normaaliin tapaan, niinkuin muutkin tai jättää kokonaan uutisoimatta.
Tämmöisellä asialla haluat kerätä kolehtia itsellesi? Aivan sairasta.
Enkä todella tiedä mitä päässäsi liikkuu, kun annat täällä kommentoida rasistisia kommentteja tähän traagiseen kuolemaan liittyen, sekä alunperin jopa julkaisit videon.
kyllä ihmiset on ihan elukoita nykyään ei minkäänlaista myötätuntoa.

Surullinen

Mitähän ne räikeät solvaukset sitten on kun ihan tarpeeksi räikeitä on jätetty näkyviin
Poista poista poista ja lukitse koko ketju. Poista video. Mieti uudelleen uutisointiasi. Et varmaan jää palkatta tään yhden uutisen poistamisesta. Ota vaikka oppia iltalehdeltä, kun edes uutisoit.

Särmääjä

Ootko tosissas?

Qroquius Kad

On se.

Itkee lämmintä tekoitkua siitä, että mustalainen joi tsensä sikahumalaan ja lähti tappamaan jotakuta naista, mutta ajoikin vain oman nenänsä lyttyyn.

Ei päässyt tappamaan naista, yhyhyyy!
Ei sanut ajettua edes kenenkään poikaa, veljeä, sukulaista hengiltä ennen kuin itsensä, voi mun byäää!

Tuota kaikkea hän suree estrogeenihumalassaan
Ja tuolliset saavat äänestää, vaikka kuuluisivat holhoukseen.

Surullinen

Eivät ainakaan ole perhesurmaajia tai pienten lasten tappajia

Qroquius Kad

Toisin kuin tuo Raikku olisi ollut, mikäli olisi päässyt perille.
Onneksi olkoon, naisen logiikka.

Surullinen

Teippaa suus tukkoon. Näsäviisaus ei oo hyväksi aivoille

Qroquius Kad

Mitäpä minä, valkoinen keski-ikäinen heteromies voisinkaan ymmärtää mustalaismiesten ja heidän naistensa suhteista.
Annetaanpa heidän itsensä kertoa:

https://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/74471/RAP_2013_33_romaninaiset_vakivalta.pdf

Noin kivaa se mustalaisten perhe-elämä on.

Surullinen

Paljon on silläkin valkoisella keski ikäisellä miehellä aikaa paneutua muitten ihmisten perhesuhteisiin. Onneksi ei ainakaan perheväkivalta kuulu kulttuuriin vaan kuuluu niin myös valkoisten piiriin. Ja onneksi ei ainakaan sanota että romanit tappavat lapsiaan , mikä valitettavaa kylläkin kuuluu joidenkin muitten heimojen kulttuuriin. . Mietinpä vaan että oletko kenties kateellinen kun et oo saanut romanivaimoa itsellesi kun noin tarkkaan tutkit heidän taustojaan

Antakaa.olla

Kirjoittaisit edes omalla nimelläsi pelkuri.
Niin ylpeä oot sun rasistisista typeristä mielipiteistä, mutta silti tarvii piiloutua nimimerkin taakse?

BMW

Onhan se surullista kun yksi suht tiekelpoinen mersu poistui keskuudestamme.

Antakaa.olla

Ja mistä sait edes päähäsi, että kyseinen henkilö menossa tappamaan jotain?
Pitäis sun varmaan lääkärillä käydä, kun
sun omat rasistiset harhakuvitelma sekoittuu totuuden kanssa.

Surullinen

Miten niin oonko tosissani???

Jippos123

Pistäs korkki kiinni ja ala potemaan maailman pahuutta ja Valden idioottimaisuutta ihan niinku kuten asiat ovat. Ei niin kuin sinä haluaisit niiden olevan.
Kuolema korjaa idiootit ja tässä tapauksessa jätkä tilasi viikatemiehen ihan itse, voi kyynel.

Surullinen

Jos sun logiigga on että kuolema korjaa idiootit niin jotain on mennyt pahasti pieleen kun nään ton sun kommenttis

Musta Rotta

logiigga.
Ota lisää viinaa ja hyppää mersuus, käy ekaks pöllii bensaa.

Jippos123

Unohdit. Konihumppa soimaan. Kyllä lähtee.

Jippos123

Vastoin sun hattaraelämää niin näin se todellisuudessa menee. Missä Purkkamaailmassa mahdat elää?

Jarkko

Clint Eastwoodia lainatakseni, elämä on rankkaa, mutta se on vielä rankempaa jos olet kusipää.

Dan Wesson

Sanonpa vaan, että jos sukulainen, veli, tai jopa oma lapsi kaahaisi tuhannen kännissä, vaarantaen törkeästi sivullisten hengen, niin minulta ei heru myötätuntoa, vaikka henki menisi. Muille hengenvaaran aiheuttaminen täydellisellä piittaamattomuudella on anteeksiantamatonta. Tällainen ihminen ei ansaitse ymmärrystä.

Antakaa.olla

No olet sitten aikamoinen sosiopaatti kun et tuntisi mitään omaa lastasi kohtaan. Toivottavasti et lisäänny.

Palvelus palveluksesta..

Harvemmin mun lapset ajelee kännissä, matkalla tappamaan..

masentavaa katsottavaa

Voi herranjumala sentään. Tällaisia sitten tuolla liikenteessä pyörii. Aivan kauheaa katsottavaa. Onneksi kukaan muu tielläliikkuja ei vahingoittunut eikä kukaan jäänyt alle. Luojan lykky!

Teuvoooo

No niin kerrankin on jostain kiellosta hyötyä! Älkää näpräilkö puhelimianne ajaessa! Tämäkin lahjakas formulakuski, suuri väkijuomien ja ikivihreiden hittien ystävä olisi handsfreellä päässyt määränpäähänsä tappamaan naisen niinkuin oli suunnitellut. Nyt jäi murhaaminen tuhnuksi eikä saanut yhteiskunta kustantaa oikeudenkäyntejä, lakimiespalkkoja ja leppoisaa valtionhotellimajoitusta. Voimme lohduttautua sillä että tämäkin suurta potentiaalia omaava voimavara sai lähdön hetkellä kuunnella maailman kauneinta musiikkia ja katsella henkeäsalpaavaa suomalaista maantiemaisemaa, ylösalaisin ja sivuttain.

Jarkko

Suomen kulttuuri nyt vain perustuu lähinnä ryyppäämiseen ja häröilyyn ja sitten sillä lesoiluun että kuinka paljon on ryypätty ja häröilty ja kuinka paljon ja milloin suunnitellaan seuraavaksi ryypätä. Nuoremmasta sukupolvesta en tiedä, varmaan enemmän painoa huumeilla ja nettitouhuilla.

Qroquius Kad

Itsestäsihän sinä tuossa vain todistat.

SäPon TsetseMannet

Alvestasta Växjössä on Ruotsin tšetšeenimekka. Siellä sijaitsee ”Vanhainneuvosto” jossa koko maan tšetšeenit ratkovat klaaniriitojaan. Vain kolme miestä on mennyt ei-tšetšeenin kanssa naimisiin, kukaan ei ruotsalaisen. Alvestan Rönnedalissa, jossa moskeija (Alvesta Kulturcentrum) sijaitsee, on kaikenkaikkiaan 150 tšetšeeniperhettä. Joka perjantai kokoontuu 150 miestä moskeijaan rukoilemaan. Pääurheilulajit ovat paini, nyrkkeily ja taistelulajit. Alvestan naapurissa asuva Khamzat Chimaev on hyvä ystävä Ramzan Kadyrovin kanssa. Yksi IS-nainen on palannut takaisin Alvestaan, hänellä on 4 lasta. Toiseksi kuuluisin tšetšeeni on Lom-Ali, torpeedo, joka istuu vankilassa. https://www.expressen.se/nyheter/vi-kallar-det-lilla-tjetjenien-har/
Mannekulttuuri a la Kaukasus.

Last edited 2 vuotta sitten by SäPon TsetseMannet
Antakaa.olla

Mitä nämä kommentit ovat?? Nuori ihminen kuollut, emme voi tietää miksi ollut tuossa kunnossa, mutta tuskin hänellä kauheen hyvin on mennyt kun tuollaisessa tilassa ollut.
Apua tämän ihmisen olisi pitänyt saada ajoissa niin tältäkin oltaisi vältytty.
Joo on vastuutonta olla ratissa tuossa kunnossa, onneksi kukaan ei loukkaantunut, mutta onko ihan pakko täällä haukkua kuollutta ihmistä???
Miettikää nyt omaisiakin. Uskomatonta, että tänne edes on laitettu tuo live video.
Miettikää hyvät ihmiset omalla kohdallanne, kun teidän läheinen olisi kyseessä. Eipä olis kiva nähdä juoru palstoilla hänen kuolemaansa.
Video muutenkin hirveän raaka, omaisten itku kuuluu, ketä haluaa edes levittää saatika nauraa tämmöiselle?! Jokuhan tällekkin oli nauranut. Sairas ihminen saa olla jos traaginen kuolema on joku vitsi.
Kyseinen henkilö ollut parikymppinen nuori ihminen, elämä vielä edessä. Jotain sympatiaa nyt!
Lisäksi etnisyys ei vaikuta tässä mitenkään.
LOPETTAKAA!

Tatjaana Leppäniemi

Onko mahdollista saada omaisena alkuperäinen video

Salainenihminen

Kävin taas lukemaan tätä sivua eikö tämän sivun ylläpitäjä voi tätä uutista poistaa menestystä saa muullakin kuin kirjoittamalla toisen ihmisen pois menosta omaiset joutuvat lukemaan raakoja kommentteja ja solvauksia läheisensä pois menosta minusta vainaasta pahaa puhuminen on väärin ja puhutaan etnisestä taustasta tällä sivulla se on rasismia kaikkihan me olemme jumalan silmän alla saman arvoisia oli tausta mikä hyvänsä
Ketään teistä ei tuntenu roopea minkälainen ihminen se oli oikiasti roope oli tosi kiltti ja sydämmellinen ihminen puhutte täysin tuntemattomasta ihmisistä kenestä ette edes tiedä mitään eikö ois teijjänkin aika mennä itteenne kun nostatte jalustalle itsenne ja puhutte niin kuin olisitte parempia