Uppsalan moskeijan vahtimestarille syyte koraanimellakoista

Koraanimellakoista satelee lisää syytteitä. Nyt syytteen saa Uppsalan moskeijassa 17 vuotta työskennellyt 62-vuotias vahtimestari, joka kilahti aivan täydellisesti Rasmus Paludanin Uppsalan vierailun takia.

Kyseinen tapahtua tapahtui Uppsalan moskeijan lähistöllä toukokuun 1. päivä. Vahtimestari kertoi poliisikuulusteluissa, että on pettynyt, erittäin pettynyt. Hän kertoi tämän arabian kielen tulkin välityksellä, sillä vaikka mies on asunut Ruotsissa kolmattakymmentä vuotta, niin kieltä ei olla vielä opittu.

Poliisi ja kaupungin edustajat olivat luvanneet moskeijan johdolle, että Paludan ei saa mielenosoituslupaa moskeijan edustalle. Paludan ei saanut mielenosoituslupaa, eikä sellaista pidettykään. Mutta, Paludan ilmaantui muutaman muun miehen kanssa moskeijan läheiselle parkkipaikalle ja tuikkasivat koraanin tuleen. Moskeijan väki katsoi nyt, että Ruotsin valtio ja poliisi olivat huijanneet muslimeja – Paludan tuli sittenkin polttamaan koraanin.

Kyse on tästä tapahtumasta:

 

Vahtimestari kertoi, että hänellä ja moskeijassa olleilla miehillä keitti.

– Olimme paastonneet koko päivän (ramadanin takia), ja kun huomasimme, että meille oltiin valehdeltu, ja kun huomasimme, että poliisi suojelee tuota kirottua koraaninpolttajaa, niin silloin meillä lähti mopo käsistä, vahtimestari kertoi.

Vahtimestari kertoo, että tässä yhteydessä moskeijassa sisällä olleet miehet lähtivät juoksemaan Paludanin seuruetta kohti. Yksi hyppi auton pelleillä ja vahtimestari mm. yritti rikkoa auton ikkunaa. Paikalle saapuneet poliisit yrittivät rauhoittaa tilanteen, mutta nyt moskeijaporukka alkoi kivittämään poliiseja, josta tulee vahtimestarinkin syyte, hälytystehtävässä olevan viranomaisen haittaamisesta.

Vahtimestari oli hyvin pettynyt:

– Poliisijohto on fasistista porukkaa, ei ollenkaan mukava meitä kohtaan. Ehkäpä hän on juutalainen, ei voi tietää, mies kertoi.

Kun Paludan seurueineen pääsi autolla pois paikalta, niin muslimit jatkoivat poliisien kivittämistä. Vahtimestari kiistää syyllistyneensä rikokseen, eli poliisien kivittämiseen, jota myös syyttäjä ymmärtää, koska:

– Tapahtuma (koraanin poltto) oli hyvin provosoiva ja kiihtynyt ihminen ei pysty kontrolloimaan tekemisiään. Henkilön toimia voi ymmärtää, vaikka teko olisikin rikollista, kertoo jutun syyttäjä mm. SVT:n uutisille.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jorma

Vika on kaikissa muissa, tietysti.

terhomatti.hämeenkor

Voi nuita saatanan hidasoppisia (lue: oppimattomia!) murjaaneja.

Ohmygod

Ollaan jo tuhon edessä, jos syyttäjäkin alkaa ymmärtää riehuntaa.

Siis vahinkoa saa tehdä, jos toimii “provosoituna”.

Vaksi suksi Ekvaattorille

Vaksilla piuhat paloivat, proput lentelivät, topplocket gick!
Murti suuta, viänti päätä!
Onhan se torkeetä kun invaasioalueelle tulee joku muunmaalainen-tai ruotsalainen-kukkoilemaan! HaraminPerkeleet!

Kuinka monta verokruunua ovat kuvassa olevat miehet maksaneet Ruotsin valtiolle ja kuinka monta siltä huijanneet?

Musuvakseja terotuttaa

KKK = KoraaniKuumaKalle? on ajanut väkijoukkoon Berliinissä. Alustavasti 30 loukkaantunutta.

Rutale

Miksi ei ruotsalaista hävittäjälentoketta otettu meille?
Varmaakin 10 vuoden kuluttua päivityksenä olisi saatu 30 000 koukkunokkaa lentävine mattoineen. Huutamaan allahia avuksemme.

KNKKKKKK

Tarkoitat KNKKKKKK eli Koukkunokkakarvakämmenkoraaninkumartajakamelikuskia?

Suomi Finland

Joku on varmaan resetoinut koraanin resitoinnin sijasta. Ja palaahan siitä käämi.

Särmääjä

Eli siis poliisin ja Paludanin syytä ja varmuuden vuoksi vielä rikollisjenginkin.

Sari Marin

On se epäonni matkassa että kukaan ei vahingossa islamin kiihkossa alkanut katkomaan kurkkuja ja valmistaa voileipiä evääksi, ramadanin aikaan ei saa päivällä syödä!

Suomi Finland

Eli jos hakaristilippuun kosketaan ja siitä riemastutaan, on se ymmärrettävää, koska provosointi.

Tää on niin hävitty.

Juha Sipilä

Olen kiihtynyt

Juha Sipilä

Olen shokinomaisessa tilassa.

Suomi Finland

Missäs on ajatukset? Lieneekö kaikkien uhrien luona?

Onko marilla nyt muuta kuin sukat?

Eläääny

Muslimi joka kilahti??? Nyt kyllä narraat.

Big l

Eipä oo syyttäjällä koskaan löytynyt ymmärrystä kun esim minulla on proput palanu. Mm 3 persläpee kävi päälle ja pikkusen pyörittelin ja pidin erinäisissä lukoissa, vaikka tuli kenkää päähän niin en olis saanu suuttua enkä edes puolustaa itseeni. No, seuraavaks sanon olevani muslimi ja rasistit ja paasto ja proput sekä mopo.

Moonman

“ja kiihtynyt ihminen ei pysty kontrolloimaan tekemisiään” -Eli ovatko muslimit verrattavissa kehitysvammaisiin jotka voivat olla syyntakeettomia koska heitä ei voi pitää vastuussa tekemisistään? Jos kantis viskelisi kiviä poliisin päälle, niin törkeän pahoinpitelyn/tapon yritys +kaikki muut mahdolliset nimikkeet mitä rikoslaista löytyy eikä painaisi “kiihtyminen” tuomiossa mitään

Kaapeli

Väkivaltainen vahtimestari ei kuulu Ruotsiin. Vaihtaisi uskontoa niin ei olisi aina noin vihainen. Mikäli ei sovi, niin muutto pois.

K J

Olipas todella sekaisin olevia musulmaaneja kun olivat valmiita kuolemaan jonkun opaskirjan polttamisen vuoksi. Näiden pitäisi palata vapaaehtoisesti kotimaihinsa jos saa skitsokohtauksen tuollaisen vuoksi.

Kiitos Paludanille jälleen kerran kun osoitit miten sosiologinen testisarja toimii paikassa kuin paikassa, missä on vähääkään muslimeita. Kiivaita ovat eikä tulevaisuus merkitse niille yhtään mitään. Ihme ideologia…

Alpertti

Muistaako kukaan tapausta, että syyttäjä ymmärtää syytettyä ja yrittää löytää lieventäviä seikkoja? Vai onko tämä tässä ensimmäinen sellainen tapaus? Yleensä nuo tehtävät on kai tavattu jättää vastaajan edustajalle ja tuomarille. En kyllä ole juridiikan expertti mutta kummaltahan tämä näyttää.

noname

Mitenkäs menee, jos työpaikalla lipsauttaisi että tulee vapaa-ajalla polteltua koraaneja. Sitten kuulolla oleva musulmaani kilahtaisi ja kävisi päälle. Kumpi saisi kenkää?

Pum.

30 vuotta ruotsissa, ei osaa kieltä, nostanut sossurahaa ja muita tukia kokoa ajan, vihaa ruotsalaisia, vihaa demokratiaa. TÄSSÄ MIEHESSÄ ON POTENTIAALIA! VOIMAVARA!