Uussuomalaisten jengien välienselvittelyä Vuosaaressa, poliisi tutkii

Helsingin poliisi tutkii epäiltyä murhan yritystä. Epäilty rikos tapahtui Kaivonkatsojantiellä perjantain ja lauantain välisenä yönä 4. kesäkuuta kello yhden jälkeen.

Poliisi epäilee teosta 23- ja 18-vuotiaita miehiä. Asianomistajat ovat 19- ja 20-vuotiaat miehet.

Alustavien selvitysten perusteella poliisi epäilee, että tapaus liittyy kahden katujengin välienselvittelyyn ja vihanpitoon. Poliisi ei kerro ryhmien nimiä, koska jengien tavoitteena on julkisuuden saaminen.

Helsingin poliisi on useaan otteeseen kertonut julkisuudessa, että jengien kynnys käyttää ampuma-asetta on madaltunut viime aikoina. Pienikin erimielisyys voi johtaa ammuskeluihin tai muunlaiseen raakaan väkivaltaan.

Murhan yrityksen selvittäminen alkoi, kun kaksi autoilijaa ilmoittivat Vuosaaressa päivystävälle poliisipartiolle, että pikaruokaravintolan pihassa ammutaan. Useita partioita saapui ampumispaikalle.

Uhrit kertoivat partioille, että heitä kohti oli ammuttu hetki sitten. He olivat hakeneet ruokaa ja seisoneet sen jälkeen parkkipaikalla, kun heidän kohdalleen oli pysähtynyt epäiltyjen auto. Epäillyt ja 19-vuotias uhri keskustelivat hetken.

Auto alkoi ajaa poispäin lyhyen sananvaihdon jälkeen. Tällöin toinen epäillyistä ampui apukuskin paikalta useita laukauksia kohti asianomistajia, jotka olivat vierekkäin. Heidän kaverinsa seisoi hieman kauempana. Laukaukset eivät osuneet keneenkään.

– Paikalla oli jonkin verran ihmisiä, jotka jonottivat pikaruokaravintolaan. Poliisi pyytää heiltä ja muilta todistajilta havaintoja tapahtumista, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Lindholm.

Poliisi sai epäillyt tekijät kiinni Vuosaaressa pian murhan yrityksen jälkeen. Autossa ei ollut muita. Poliisi löysi autosta luvattoman aseen, minkä takia miehiä epäillään myös ampuma-aserikoksesta.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Orakin poika Harak

Me ei olla Ruotsin tiellä.
Ampuihan Esa Åkerlundkin ravintolan autokaistalla.
Kotoutumista pitää tehostaa.
jne.
huoh.

Särmääjä

Ei voi pitää paikkansa koska Taposen mukaan Suomessa ei ole katujengejä.
Sitä paitsi nakkikioskillakin voi saada yöllä turpaansa ja on aina saatu. Päiväsaikaan on täysin turvallista ja idyllistä.

K J

Äläpä muuta sano.

Taponen kieltää koko ongelman jostain todella oudosta syystä. Suomessa EI OLE multikulttuurisia katujengejä olemassakaan – tämä raivoaa Twitterissä ja sieltä leikatuissa kuvankaappauksissa valiomedioissa.

Onko Taponen jotenkin Fobban tapaan palkattu Vihreiden suostumuksella sekoittamaan vaahtopäiden päitä enemmän. Ainakin MTV3-Fake News tätä paskaa suoltaa sähkeuutisissaan, jossa joka haastattelussa on joku suomea taitamaton moniosaaja kertoo mielipiteitänsä tyyliin United Colors of Benetton.

Että mua … ei kyllä jaksa enää kovin paljoa vituttaakaan, kun tietää mitä on tulossa. Länsinaapurin tyyliset katusodat ja muuta paskaa.

Jippos123

Ei meillä ole mitään katujengejä. Hajaantukaa. T yliperse Taponen.

Ahmez

Jep, ei Suomaliassa ole katujenkejä

ennakkoluuloinen

Täysin totta, olihan Taponen taannoin junkun “katutietäjän” kanssa tv:sa todistamassa, että mummoja potkittiin 80-luvulla.

Valtsu

Jaksoi se Taponen Jaffin tuomion kohdalla kertoa, ettei ole muuttanut mieltään.

bsyoi.jpg
Suomi Finland

Piti käydä Twitterissä katsomassa Taposen kommentteja näistä jengeistä.

Jaffan porukka ei kuulemma kuulu niihin 100 – 150 nuoren joukkoon, josta poliisit olivat pari vuotta sitten huolissaan.

Eli meille annettiin kuva 100 – 150 nuoresta, jotka ovat väkivaltaisia, mutta sitten ilmeisesti on paljon muitakin väkivaltatyyppejä, joita tuohon lukuun ei oltu Taposen mukaan laskettu mukaan lainkaan. #tapostelu

On siinä meillä lainvartija.

Kaapeli

Haittaa haitan perään. Se on tuttu resepti, se. Räpistä kouhkataan turhaan, tekijöiden väkivalta tässä se ongelma on.

Huru-ukko

Räppi se ongelma on. Ei niin huonoa “musiikkia” voi kuunnella ilman että siitä tulee mieleen ampua sen tekijöitä, ei edes tangon vihaajille, kulmahuosuille ym. jengille.

Jippos123

Noille kehareille riittää triggeröitymiseen ihan vaikka vanha “hämähämäkki kiipes langalle”.
Kun älykkyys huitelee laakamadon tasolla niin ei voi paljoa vaatia.

GLGL

Rap on vain seuraus.

Kulttuuri on älyn projektio henkisyyden seinällä. Rap todistaa sen.

jorma

Mäkkärilläkin saa olla varuillaan, ettei saa lyijymyrkytystä hampurilaisten lisukkeena.

Möge Mullahsson

Nuorten miesten joutilaisuus on syy tuollaiseen.
Vanhastaan tiedetään että opiskelu ja palkkatyö vähentävät merkittävästi joutilaisuutta.

Gangstakemuilta ei luultavasti luonnistu kumpikaan edellämainituista, joten suomalaisen yhteiskunnan pitää ohjata heidät valvottuun, ruokapalkalla tehtävään ruumiilliseen työhön esimerkiksi maataloudessa.

Minä

Mieluiten piikkilangoilla aidatuilla alueilla, jotta ymmärtävät pysyä työpaikallaan.

Nih

Kummasti nämä ovat lisääntyneet ja seuraavaksi lisääntyvät autogrillit,ampumiset, räjähdykset ja sivulliset uhrit. Hyvällä mallilla Etelä-Suomen tilanne ja Helsingin poliisjohto levittelee käsiään koska Suomessa EI ole katujengejä.Tätä poliisijohdon tilanetta voisi verrata alkoholisimiin, parantuminen alkaa kun myöntää ongelman.Yksi ongelma on Taposen kaltaiset kuplassa elävät poliisjohto egoistit jotka eivät myönnä ongelmaa koska ovat ottaneet tämän kannan ja eivät halua menettää kasvojaan kun ovat vuosikausi jankuttaneet samaa asiaa.

Kukavaan

Rikastajat vihaavat suomalaisia. Kun rikastajien määrä kasvaa, alkavat iskut suomalaisia kohtaan. Silloin luotia voi tulla kadulla, bussipysäkillä ja missä vaan. Liikennevaloissa vierelle seisahtaneesta autosta voi tulla tulta.

Kysymys on yhteensovittamattomien kulttuurien ja populaatioiden törmäyksestä.
Mitä paremmin muukalaisia kohdellaan, sitä enemmän he haluavat vahingoittaa suomalaisia. Eivät kaikki yksilöinä, mutta ryhmänä kyllä. Ryhmä pyrkii valloittamaan itselleen elintilaa, jossa se on dominoiva.

Suomi on suomalaisten elintila, joka on muukalaisryhmien valloitussodan kohteena. Yksilöitä ei tule kohdella vain yksilöinä vaan myös ryhmänsä jäseninä. Tiukan paikan tullen yksilö alistuu ryhmänsä tahtoon. Muukalaiset haluavat alistaa suomalaiset.

Valtsu

Aseistautuminen on edennyt, ja ruumiita alkaa tulemaan – sattumastahan se nytkin oli kiinni – ja varmaan seuraavaksi saadaan teloitusmurhia.

Minä

Taposen mukaan ei ole ongelmaa. Monien poliitikkojen mielestä ei olla Ruotsin tiellä ja tulijat ovat väkivallan uhreja, eivät tekijöitä. Kaikki järjestyy, kunhan suomalaiset oppivat kotouttamaan tulijoita. Lisää rahaa kotoutukseen ja tulijoiden sossutukiin.

On sokeus huipussaan ja vieläpä median täydellä tuella.

Siis suomalaisia huijataan mahdollisimman reippaasti, jotta Suomi muuttuisi monikulttuuriseksi helvetiksi ennen kuin suomalaiset itse tajuavat mihin heidät on johdettu kavalalla tavalla.

Todellisuus on, että on ongelmia ja nykypolitiikalla ja median valheellisuuden vuoksi ongelmat tulevat vain pahenemaan.

Kukavaan

Nykypolitiikka perustuu myönnytyksien antamiselle vieraille. Niin ostetaan hetki rauhaa, mutta myönnytyksiä pitää antaa loputtomiin. Parempi olisi torjua vieraiden pyrkimykset heti alkuunsa.

Polik.orava

Kun Suomalaisia jengejä kielletään olla olemassa, niin tulee vaan mieleen miksi mc satudarahin toimintaan ei puututa? Kyseessä on kuitenkin paljon vakavampi uhka meidän yleiseselle turvallisuudelle, kun paikallisten järjestöjen kohdalla, joiden väkivalta kohdistuu heille velkautuneisiin, eikä kadulla ohikilkioihin.
satudarah värvää nuorisoa riveihinsä juurikin moraalittomuuden perustein, eli nuorisolaiset jotka nykyisin puukottelee ja ryöstelee kadulla ohikulkioita ansaitsee kannuksiaan päästä jengin riveihin.

liisa vtuhorsmanperse

Vuosaaren ammuskelu toi jatkumoa jakeluun 😉 järkyttävää jotta merellinen kaunis kaupunginosa suorastaa täytettiin mtuilla, ennen parasta Helsinkiä, viimeinen käyttöpäivä alkaa olla nyt..Huumekauppa tuossa ampumispaikkaa on hyvin näkyvää, drive iniä 😉 setelikääröt ja pussukat vaihtuu somppujen ja arabien kesken..Huumekauppa täytyy olla “hyväksyttyä” koska jakelua on noin avointa, onhan noita ampumisia paljon useammin nyt paikalla sattui silminäkijöitä niin julkisuutta ei voitu välttää, kyllä näillä ghettoalueilla ammuskellaan meilläkin ilmoiteltua enempi, jos jengiläisi arabeja ja somppuja on useilla autoilla liikeellä keskenään ihmiset osaa jo varoa samoin kuin entisaikaan romaneja. Tämmöiset taposet jotka puhuu työkseen paskaa “politiikkaa” on ajan ilmiö sekin, sopeutuja-poliisi 😉