Tapaus Milan Jaff osoitti, että uussuomalaisilla on samanlaisia katujengejä kuin Ruotsissakin on

Tapaus Milan Jaffan oikeudenkäynti on kaiken kaikkiaan ollut mielenkiintoista seurattavaa. Jos joku väittää, että Suomessa ei ole olemassa mitään uussuomalaisten järjestäytyneitä rikollisjengejä, niin ei tiedä mistä puhuu.

Kun tekee asiasta tiivistyksen, niin tässä ryppäässä oli syytettynä peräti 14 uussuomalaista. Kaikki nimet viittaavat Lähi-itään/ Afrikkaan. Asianomistajia oli yhteensä 26, joista näistäkin suurin osa oli ulkomaalaisia. Asianomistajien (=uhri/ vahingonkorvausta vaativa) asemassa oli kaksi suomalaista nuorukaista ja Helsingin kaupungin asunnot oy, sekä puolenkymmentä suomalaista naista.

Suurin osa rikoksista oli ulkomaalaisten keskinäisiä rähinöitä. Jengi mätti toisiaan turpaan ihan kuin sitä olisi tehty päivätyönä. Ali antoi tänään turpaan Mohammadille ja huomenna osat olivat toisinpäin, Mohammed sai turpaan Abdikamirilta. Jengit olivat kirjaimellisesti sotajalalla.

Naisten osuus oli esimerkiksi sellainen, että Jaff oli porukoineen Espoossa kyttäämässä vihamiestensä taloa, jossa oli menossa juhlat. Jaffan porukka alkoi ampua pienikaliiberisella aseella kohti taloa. Ainakin 10 laukausta saatiin laskettua. Talossa oli 40 juhlivaa henkilöä. Talon ikkunat olivat kuitenkin kolmikerroksiset turvalasit, joten luodit eivät läpäisseet ikkunoita.

Tässä yhteydessä juhlissa oli suomalainen nainen. Nainen antoi todistajana lausunnon poliisille. Kohta tämän jälkeen naiselle kilautti Milan Jaff, joka uhkasi raiskata ja hakata naisen todistuksen takia.

Oikeuden mukaan osa rikoksista on tehty selvästi järjestäytyneen rikollisryhmän nimen alla, Kurdish mafia. Tällainen oli esimerkiksi Kaivohuoneelle suunniteltu verilöyly, jossa oli menossa tapahtuma, jossa pääartistina oli räppijätkä Yusuf Arab bändinsä L-city kanssa. Jaffan porilla oli liikkeellä kymmenen miehen voimin ja tarkoitus oli tunkeutua Kaivohuoneen takahuoneeseen ja puukottaa ja ampua Arabia. Porukka oli kuitenkin kokaiinipäissään lörpötellyt suunnitelmistaan pitkin sosiaalista mediaa ja Arab sai vihiä asiasta. Keikka peruttiin ja poliisi otti porukan kiinni autosta, kun nämä olivat matkalla Kaivohuoneelle. Autossa olijoiden hallusta löytyi mm. veitsiä, machetteja ja miekka (!).

Kaiken kaikkiaan tuomioita jaettiin seuraavasti:

1.) 2002 syntynyt Ameer Alchriti, törkeä kotirauhan rikkominen, vahingonteko ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu. 1 vuosi 5 kk vankeutta ehdollisena.

2.) 2004 syntynyt Abdikafi Ali Daahir, törkeä kotirauhan rikkominen ja vahingonteko nuorena henkilönä, 3 kk vankeutta.

3.) 2001 syntynyt Ayman Doughouz, törkeä kotirauhan rikkominen, vahingonteko ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu. 1 vuosi 8 kk vankeutta ehdollisena.

4.) 1999 syntynyt Mohammad Akram Rashid Faris, törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu. 1 vuosi 9 kk vankeutta.

5.) 2003 syntynyt Ardar Husein, pahoinpitely, varkaus ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu. Husein oli tuomittu jo aiemmin 8 kk vankeuteen, joten yhteinen rangaistus näistä kaikista on 2 vuotta 4 kk vankeutta.

6.) 2001 syntynyt Milan Jaff, pahoinpitely, tapon yritys, ampuma-aserikos, oikeudenkäytössä kuultavan uhkaaminen, törkeä ryöstö, törkeä vapaudenriisto, huumausainerikos ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu. Tuomioon yhdistettiin aikaisempia tuomioita useista eri väkivaltarikoksista ja yhteiseksi tuomioksi 10 vuotta vankeutta.

7.) 2002 syntynyt Yousif Abdulhadi Mahmood Jaweesh, törkeä kotirauhan rikkominen, vahingonteko ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu. 1 vuosi 9 kk vankeutta ehdollisena.

8.) 1995 syntynyt Yahye Mahdi Mohamud, tapon yritys, ampuma-aserikos, törkeä ryöstö, törkeä vapaudenriisto, huumausainerikos ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu. Yhteinen vankeus 9 vuotta.

9.) 2004 syntynyt Roni Mohamad, laiton uhkaus ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu nuorena henkilönä, ehdollinen 1 vuoden vankeus.

10.) 1996 syntynyt Ayub Abdikarim Mohamud, törkeä kotirauhan rikkominen ja vahingonteko. Vankeutta 6 kk.

11.) 2002 syntynyt Fauzi Omar, törkeä kotirauhan rikkominen, vahingonteko ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu. 1 vuosi 9 kk vankeutta ehdollisena.

Kaikki ovat ilmoittaneet tyytymättömyyden käräjäoikeuden päätökseen, joten juttu jatkuu hovioikeudessa.

 

Se mikä on erikoista, niin on se, että oikeus antoi melko lavealla kädellä ehdollisia vankeuksia. Jos vertaa tekoja Ruotsissa saatuihin päätöksiin, niin Ruotsissa kaikki ehdolliset olisivat olleet + + – vuoden pituisia ehdottomia ”nuorisohoitoja”. Tärkeää kuitenkin on huomata se, että vaikka tämä rypäs on nyt käsitelty oikeudessa, niin onko mitään muutosta tapahtunut? Ei tietenkään. Sama porukka liikkuu tuolla kadulla edelleen ihan samaan tahtiin kuin ennenkin. On vain ajan kysymys, että milloin nyt ehdollisen saaneet uusruotsalaiset lätkäistään oikeasti linnaan.

Sitä ennen moni suomalainen nuori joutuu ryöstetyksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lucky Luke

Ihan kanttis suomalaisilta kuulostavat eikä täällä mitään rähinöitä ole. 8D

Huru-ukko

Luin kanssa että ehtoollista, eli ei mitään. Kaikille olisi pitänyt istuttavaa ja samoilla lämpimillä lähettää lusimaan. Olis saattanut vuosaaren ampumisetkin jäädä ampumatta.

Taposelle Jaffaa

Tuollaisilla ehtoollistuomiot ovat epäsuora kehoitus Tolkun Ihmisille: kannattaa aseistautua tavalla tai toisella,

Nuo käänteisen kehitysavun lennättämät keppostelijat näyttävät näet lentävän bumerangeina oikeussalista takaisin baanalle ryöstelemään.

Kukavaan

”Talon ikkunat olivat kuitenkin kolmikerroksiset turvalasit, joten luodit eivät läpäisseet ikkunoita.”

Turvalasien kysynnälle on odotettavissa kasvua. Alkaa varustelukierre. Lasien osumankesto paranee, kaliberit kasvavat.

Suvakkien politiikka tulee muuttamaan monia asioita. Asunnoista tulee bunkkereita. Autoista panssareita. Aitoja nousee omakotitalojen ympärille. Sisälle tehdään turvahuoneita. Piikkilangan kysyntä kasvaa. Tiheään 2010-2020-luvuilla rakennetut kerrostaloalueet muuttuvat etnohelveteiksi.

Mamutuksen seurauksena syntyy varakkaille asuinalueita, joita suojaavat aidat tai etäisyys. Jo nyt on asuinalueita, jotka on helppo muuttaa aidatuiksi. Vain portti puuttuu.

Alpertti

Läpäisy voittaa panssarin. Kuulemma parhaimmat pommit menevät kymmeniä metrejä kallion läpi. Kannattaa panostaa liikkuvuuteen.

Qroquius Kad

Onneksi katujengeillä ei liene koskaan bunkkerinmurtajapommeja saati kykyä toimittaa niitä kohteeseen.
Heidän tavoitteensa ovat pienempiä.

Möge Mullahsson

Paradoksi on, että mitä avoimempi yhteiskunta, sitä sulkeutuneemmaksi se tulee maailman myrskyissä juuri tuolla kuvatulla tavalla muuttumaan.

Mitä heikommat on valtion ulkorajat, sitä vahvemmat ”kaupunkirajat” tullaan tarvitsemaan.

Euroopan sandaalipaine kasvaa näet koko ajan.

Magda, Sanna ja roistot

Naispääministereillä näyttää olevan vielä huonompi arviointikyky/omdöme kuin miespuolisilla, poseerataan suurrikollisten kanssa niin Suomessa kuin Ruotsissakin:

https://www.expressen.se/nyheter/har-poserar-statsministern-med-den-domda-rapparen/

Varsågod Suomalia

Herra 47 x 8.

Mr X

Viisain liike,karkoitus sandaalipaviaaneille.

Junkkari

Suosittelen jälkiabortointia

Sama kaikille

Ainoa syy miksi noi sossuelätit tuossa poseeravat kokopäävaipoissa on se että jos sossutäti näkee niin voi olla tukirahat vähän vaikeampaa saada. Aasinsiltana: Canonball MC on ilmeisesti laiton ja hyvin vaarallinen ryhmä. Nämäkö eivät? Entä Satudarah? Kysynpä vaan… ei ne mitään vappupinssejä tai keksejä myy.

Särmääjä

Mantaqa on myös mukava päiväkerhoporukka

Big l

Itseasiassa yksikään suomalainen bikeri kerho ei ole vaarallinen. Ei edes ub. Ihan yhtälailla sitä tulee koteloon ihan keneltä vain jos rupee perseileen, varattua naista pokaan tai jättää velat maksamatta. Ei laskutaito riitä kuinka monella kymmenellä kerholla ja montako sataa kertaa vieraillu eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia. Se on ihan omasta käytöksestä kiinni. Noi mutakuonojengit taas kun ottaa ryöstön, raiskauksen, pahoinpitelyn kohteeksi ihan kenet tahansa satunnaisen ihmisen ilman mitään syytä. Ainoa kriteeri on ettei ole niin riski kaveri että pieksee koko mutakuonolauman, ja sekin kriteeri poistuu kun jollain näistä rullahuuli / ananspää simpansesta on mutka matkassa

Kukavaan

Miksi nuo kuvassa esiintyvät yhtä lukuunottamatta naamioituina. Pelkäävätkö kantiksia.

Qroquius Kad

Se on varmaan jonkinlainen jou män chikago -ganstajuttu.
Tai Jaffa-Millan tapauksessa tush keissi.

Gallup

Mitä tähän sanoo vasemmiston omistama poliisi Taponen?

Qroquius Kad

Hän toistaa ettei Suomessa ole mitään katujengejä, koska ne eivät vielä hallitse koko Itä-Hell-Sinkiä.
Kun ne hallitsevat, Ylikomissionääri Pyllytär sanoo ettei Suomessa ole mitään katujengejä, koska ne eivät vielä hallitse koko Hell-Sinkiä.
Kun ne hallitsevat, Ylikomisariotar Pyllytär sanoo ettei Suomessa ole mitään katujengejä, koska hän ei ole vielä niiden johtaja.

Gallup

Jälkeenpäin voidaan aina sanoa että vi såg det inte komma, vi har varit naiva ja pisteenä koko asialle: ”käsi ylös virheen merkiksi” ja homma on sillä selvitetty eikä ongelmaa enää ole.

Ad astra

Eniten näissä vituttaa se, että ensin kielletään viimeiseen asti ja lopulta myönnetään pakon edessä ja kerrotaan, että kehitys on ollut pitkään tiedossa – lopuksi mainitaan, ettei ”asialle nyt enää mitään voi”, kun aiemmin ei ole edes haluttu.

Sama menetelmä on ilmeisesti hallituksen/globalistien/vihervasemmiston/hyödyllisten idioottien/”antifasistien” yms. matutuksen ja mädätyksen kanssa eli yritetään päästä jonkin ”kriittisen pisteen” yli keinolla millä hyvänsä, että lopputuloksena on sama: ”ei tälle nyt enää mitään voi”.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tuo on silkkaa Kalergi-suunnitelmaa, josta päättäjiä on myös palkittu

Anonyymi

Tätähän tämä on ollut viimeiset 20 vuotta siksi, että medialle, virkamiehille, opettajille ym. on annettu ohjeet, että maahanmuuttajista saa puhua ja kirjoittaa vain positiivisia asioita ja negatiiviset täytyy sivuuttaa. Media on myös säännöllisesti nostanut esille poikkeuksellisesti onnistuneita yksilöitä ja antanut ymmärtää, että suurin osa on heidän kaltaisiaan. Kaikki ainakin täällä tietävät jutut koneinsinööreistä ja avaruustiedemiehistä, jotka voisivat suoraan liittyä Akavaan.

Pahinta tässä sirkuksessa on se, että itse poliisipäällikkö ei tunnista jengiongelmaa. Lienee karrikatyyri Tankki täyteen-sarjan ylikomisariosta, joka pelasi työhuoneessaan aikansa kuluksi laivanupotuspeliä.

Vasikkakeskus

Onkos tämmöistä lenkkeilijää näkyny? Ahkera kaveri, nyysiny jo MILJOONAN arvosta tavaraa.comment image

https://rikosuutiset.fi/poliisi-pyytaa-tunnistusapua-henkilosta-jota-epaillaan-automurroista-paakaupunkiseudulla-kuva/

Doctor No

Ja sama meno jatkuu täällä Vuosaaressa https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000008873321.html

timo

törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelu….ja ehdollista…WTF

Lakunekkuu

Uustanskalainen 29-vuotias jalkapallohuligaani-poliisinkivittäjäkeeneri on tuomittu pikkupoikien 1300 raiskauksesta…

Gallup

Ehkäpä rangaistusraja on 1.500?

Sossetant

Mutta kun me nyt vaan jostain syystä vältämme ne Ruotsin virheet.

Ja jos suomalaisiin erittäin vihamielisesti suhtautuva vasemmistolainen sanoo näin, niin silloin se vain pitää paikkansa eikä sitä saa yhtään epäillä tai on rasisti.

Anonyymi

Eihän meille pitänyt syntyä eriarvoisia asuinalueitakaan eikä white flightia. En lakkaa hämmästelemästä sitä, että kun suomalaisia syytetään huonosta itsetunnosta, niin ainahan meiltä lähdetään voittamaan Euroviisut, Miss Universum-kisat ja lätkän MM (siinä tosin on tapahtunut parannusta viime aikona), niin Suomi on myös ilmoittanut onnistuvansa siinä, missä mikään muu maa maailmassa ei ole onnistunut eli maahanmuuttajien sopeuttamisessa. Kirsikkana kakussa on vielä maailman ensimmäinen hiilineutraali maa. Pähkähullu tavoite 5,5 miljoonaiselle kansalle, jonka olemassaolo ei keikauta ilmastoa mihinkään suuntaan, mutta onnistuu tuhoamaan koko hyvinvointivaltion humanitäärisen maahanmuuton avustamana.

Mr X

Onko ko tap-on-nen jotain sukua stefan RÖV-en ? Jälkimäinen TOTAL TOLLO,valehteli,ruotsi ei ole koskaan ollut turvallisempi. Entä ko Helsingin VALOPÄÄ ?? Jos hän on sitä ” terävintä,tietäväisintä kärkeä” ,tarkoittaako se,että alaiset ovat aaseja ? Mikäli moinen PÖKIÖ istuu yläjakkaralla,ja miten sinne lennähtänyt,koko kuvio aivan PERSEESTÄ. Tienpäältä-kaduilta löytyy aivan varmasti oikea äijä tämän VÄTYKSEN paikalle !!!!!

T

Saatiinko Jaff siis ihan oikeasti telkien taakse vuosiksi? Oikea tuomio eikä ehdollista?